Modeling Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 Καλά τα XIAOMI αλλά απαράδεκτα στο θέμα λογισμικού. Κατεβαίνει η ενημέρωση και δεν έκανα απευθείας εγκατάσταση γιατί με κάλεσαν στο κινητό. Τελειώνω την κλήση άφαντη η ενημέρωση … Τώρα πατάω να βρει πάλι να την κατεβάσει και είναι άφαντη…… λέει ότι δεν υπάρχει ενημέρωση :wacko: Υπάρχει κάποιο λογισμικό όπως έχει η Huawei support να μπω να την κάνω ; 2 κινητά μου χάλασε η αναβάθμιση τους φίλε. 15 χρόνια στο κουρμπέτι Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
longus Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 2 κινητά μου χάλασε η αναβάθμιση τους φίλε. 15 χρόνια στο κουρμπέτι Σου το είπα και πριν, τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτή την ζωή, όλα για κάποιο λόγο γίνονται!!! Εμένα πάλι κανένα κινητό Xiaomi δεν έχει χαλάσει από αναβάθμιση, είμαι "καλός" άνθρωπος μάλλον...!!! Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 Σου το είπα και πριν, τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτή την ζωή, όλα για κάποιο λόγο γίνονται!!! Εμένα πάλι κανένα κινητό Xiaomi δεν έχει χαλάσει από αναβάθμιση, είμαι "καλός" άνθρωπος μάλλον...!!! Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Χάχα παγωτάκι άμεσα Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskopa Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 Αυτές οι συζητήσεις επιπέδου είναι όλα τα λεφτά.. Μπαίνεις να διαβάσεις κάτι και φεύγεις με χαμόγελο Παράθεση Htc One X Samsung Galaxy S 3 Samsung Galaxy S plus redmi note 3 pro redmi note 5 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 Γεια σας και από αυτό το νήμα. Μόλις χθες παρέλαβα. Χθες έκατσα να το στήσω. Μέχρι στιγμής όλα καλά. Την τελευταία 5ετια, σχεδόν αποκλειστικά με Xiaomi, δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα με αναβαθμίσεις. Ελπίζω να μη γίνει η αρχή με αυτό. Εστάλη από το Xiaomi Mi 10T Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 Και 5G στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
longus Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 Γεια σας και από αυτό το νήμα. Μόλις χθες παρέλαβα. Χθες έκατσα να το στήσω. Μέχρι στιγμής όλα καλά. Την τελευταία 5ετια, σχεδόν αποκλειστικά με Xiaomi, δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα με αναβαθμίσεις. Ελπίζω να μη γίνει η αρχή με αυτό. Εστάλη από το Xiaomi Mi 10TΧαίρομαι φίλε μου, το ίδιο και εγώ, κανένα πρόβλημα με όσα Xiaomi τηλέφωνα είχα και έχω. Πραγματικά πολύ αξιόλογη συσκευή, σου εύχομαι να την χαρείς!! Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 Και 5G στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μέχρι που δίνει πιο σημείο; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 Και 5G στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Μια από τα ίδια στη Νέα Σμύρνη που μένω. Κάργα 5G. Εστάλη από το Xiaomi Mi 10T Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 (edited) Πάντως με πλοήγηση από δεδομένα, Bluetooth πάντα ανοιχτό και φωτεινότητα στο 80% περίπου με την ρύθμιση στα 144hz την καταπίνει για πλάκα την μπαταρία, με το ζόρι 4 ώρες sot....:( (Δεν παίζω παιχνίδια) Πόσες ώρες βγάζετε εσείς και με τι χρήση? Edited February 18, 2021 by vtag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 Πάντως με πλοήγηση από δεδομένα, Bluetooth πάντα ανοιχτό και φωτεινότητα στο 80% περίπου με την ρύθμιση στα 144hz την καταπίνει για πλάκα την μπαταρία, με το ζόρι 4 ώρες sot....:( (Δεν παίζω παιχνίδια) Πόσες ώρες βγάζετε εσείς και με τι χρήση? Εγώ το φορτίζω 4 φορές την ημέρα αλλά το λιώνω... Παιχνίδια όχι. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 @Modeling ...Τέσσερις χωρίς παιχνίδια?? Αγκαλίτσα το 'χεις συνέχεια :) ----- προσθήκη μηνύματος 95 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πάντως με πλοήγηση από δεδομένα, Bluetooth πάντα ανοιχτό και φωτεινότητα στο 80% περίπου με την ρύθμιση στα 144hz την καταπίνει για πλάκα την μπαταρία, με το ζόρι 4 ώρες sot....:( (Δεν παίζω παιχνίδια) Πόσες ώρες βγάζετε εσείς και με τι χρήση? Με μερικές ακόμη φορτίσεις θα βελτιωθεί πιστεύω αρκετά... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 Μέχρι που δίνει πιο σημείο;Από Αγγελάκη μέχρι Αριστοτέλους σίγουρα. Μετά δεν παρατήρησα. Η μπαταρία μου βγάζει πάνω από 8 ώρες Sot με τα πάντα ανοικτά, 2emails κλπ και 144hz. Αλλά επειδή κάνει reset στο 24ωρο, δεν έχω ακριβείς χρόνους... Μιάμιση μέρα μέχρι στιγμής, χοντρικά. Αναβάθμιση ακόμα δεν μου έχει έρθει αλλά μην αγχώνεστε κάποιοι. Η μόνη μου απορία είναι αν θα χρειαστεί να κάνουμε hard reset λόγω major update. Το οποίο θα φανεί στις επόμενες ημέρες φαντάζομαι. Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 Από Αγγελάκη μέχρι Αριστοτέλους σίγουρα. Μετά δεν παρατήρησα. Η μπαταρία μου βγάζει πάνω από 8 ώρες Sot με τα πάντα ανοικτά, 2emails κλπ και 144hz. Αλλά επειδή κάνει reset στο 24ωρο, δεν έχω ακριβείς χρόνους... Μιάμιση μέρα μέχρι στιγμής, χοντρικά. Αναβάθμιση ακόμα δεν μου έχει έρθει αλλά μην αγχώνεστε κάποιοι. Η μόνη μου απορία είναι αν θα χρειαστεί να κάνουμε hard reset λόγω major update. Το οποίο θα φανεί στις επόμενες ημέρες φαντάζομαι. Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θα κατέβω να πάρω μετρήσεις.... Πήραμε ολόκληρο τηλέφωνο και δεν έχει ούτε wind ούτε Vodafone 5G ανατολικά. Μπαταρία σου είπα εμένα μέτρια πράγματα τα έχω φουλ όλα τα πάντα. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 Ωραίος ο YpNoS ✌️ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiskoinos Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 Έτοιμα και εδώ! Παράθεση MI 10T / EU 13.0,9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 Καλημέρα εμένα τπτ ακομα καμια αναβάθμιση .. Νομίζω οτι εχει κολλήσει επειδή την ειχα κανει χειροκίνητα την προηγούμενη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiskoinos Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 Καλημέρα εμένα τπτ ακομα καμια αναβάθμιση .. Νομίζω οτι εχει κολλήσει επειδή την ειχα κανει χειροκίνητα την προηγούμενη.. Δεν έρχεται ταυτόχρονα σε όλους. Παράθεση MI 10T / EU 13.0,9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 Θα κατέβω να πάρω μετρήσεις.... Πήραμε ολόκληρο τηλέφωνο και δεν έχει ούτε wind ούτε Vodafone 5G ανατολικά. Μπαταρία σου είπα εμένα μέτρια πράγματα τα έχω φουλ όλα τα πάντα.Δες τα apps σου. Κάποια τρώνε πολύ μπαταρία χωρίς να είναι ανοικτά. Πχ το Facebook το έχω στην τελευταία επιλογή για διαχείριση μπαταρίας,αυτο που το κλείνει αμέσως μόλις κλείσει η εφαρμογή. Παράλληλα το GPS μας τρώει αρκετή μπαταρία. Επομένως ίσως και εκεί κερδίσεις πολύτιμα λεπτά. Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος. Ήθελε πάντως λίγο να ασχοληθείς μαζί του. Όχι τραγικά πράγματα. Επιπλέον.. Δεν ξέρω αν το έχω αναφέρει στο παρελθόν.. Καλό το 5g ο επεξεργαστής η ram τα hz η μπαταρία και όλα αυτά που το κάνουν ξεχωριστό (δεν είναι και μικρή η λίστα) αλλά.. ΤΙ ΗΧΕΊΑ είναι αυτά.. Πολύ απολαυστικά ιδίως σε youtube video. Πραγματικά stereo. Και το poco f1 είχε αλλά καμία μα καμία σχέση... Έτσι ένα σχόλιο από έναν μουσικόφιλο. Edit : όταν λέω gps εννοώ κάποιο navigation app. Όχι το ίδιο το GPS. Αυτό το έχω μόνιμα ανοικτό. Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 Τα ξέρω αυτά... Τα έχω όλα ανοιχτά εγώ μόνιμα μου χρειάζονται όλα φίλε. Θεωρώ ότι έχει τέλεια μπαταρία απλώς εγώ το σκίζω. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 Την αναβάθμιση σε α11 την έχω περίπου 3 εβδομάδες. Κανένα θέμα προχωρήστε άφοβα Sent from my M2007J3SG using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 Την αναβάθμιση σε α11 την έχω περίπου 3 εβδομάδες. Κανένα θέμα προχωρήστε άφοβα Sent from my M2007J3SG using Tapatalk Μπράβο φίλε. Έχει κάποια ουσιώδης διαφορά; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 Μπράβο φίλε. Έχει κάποια ουσιώδης διαφορά;Έχει πολλές αλλαγές Sent from my M2007J3SG using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 Καλησπέρα. Το αγόρασα και εγώ. Παρατηρώ ένα θέμα στο chrome browser, τα δείχνει σε καρτέλες, και δεν μπορώ να βρω την ρύθμιση. https://postimg.cc/8s0FVH3s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 Έτσι είναι μετά το τελευταίο update. Βάλε kiwi browser, Via browser και τον Samsung browser με AdGuard Blocker τους πάει βούτυρο όλους ✌️ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts