Jump to content

Επισκευή Nokia - που;

leosedf
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πιθανότατα να μην μπορείς να κάνεις τίποτα εαν δεν έχεις αποδείξεις.

Γι αυτό μπορείς να κουβαλάς κάποιο κασετοφςνάκι μαζί σου :P

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ήταν και η κοπελιά μου μαζί!

Αλλά δεν μπορείς να ελένξεις τι κάνουν αυτοί στο δωματιάκι του service!!

Το θέμα είναι τώρα τι μπορώ να κάνω!

Τουλάχιστον να μην την πατήσει άλλος!

Το τηλέφωνο στα κεντρικά στις Βρυξέλες ποιό είναι;

<-@Storman@->:superman:

aaaaaaaaaaaaaaa!!!τους...μ....κες!!!!

ειναι για μπατσες οι ηλιθιοι..μα ποιοι νομιζουν οτι ειναι??πριν το διαβασω νομιζα οτι θα γραφες οτι σου πηρανε την μνημη...γι αυτο παιδια αλλη φορα..καντε το backup σας..περνετε την μνημουλα μαζι σας για να ειστε ησυχοι..γιατι αυτη η νοκια θα μας τρελανει..(ευτυχως δεν συμβαινουν τα ιδια σε ολα τα νοκια σοπς ..:heat: )

Δυστυχώς φίλε storm δεν μπορείς να κάνεις τίποτα στην ουσία.

Κατά την γνώμη μου πήγαινε σε ένα απο τα "καλά" του καταλόγου που υπάρχει στο thread, και πές τους και εκεί την ιστορία, όχι για να βρείς το δίκιο σου άλλα έτσι για καλαμπούρι και δυσφήμηση.

:ninja:

Δυστυχώς φίλε storm δεν μπορείς να κάνεις τίποτα στην ουσία.

Κατά την γνώμη μου πήγαινε σε ένα απο τα "καλά" του καταλόγου που υπάρχει στο thread, και πές τους και εκεί την ιστορία, όχι για να βρείς το δίκιο σου άλλα έτσι για καλαμπούρι και δυσφήμηση.

Nα το γράψετε μέσα στον κατάλογο για τα super αξιόπιστα!:!:

Εγώ αύριο θα πάω στην αστυνομία και στο υπουργείο καταναλωτή να το καταγγείλω!

Ήταν και η κοπελιά μου μαζί!

Αλλά δεν μπορείς να ελένξεις τι κάνουν αυτοί στο δωματιάκι του service!!

Το θέμα είναι τώρα τι μπορώ να κάνω!

Τουλάχιστον να μην την πατήσει άλλος!

Το τηλέφωνο στα κεντρικά στις Βρυξέλες ποιό είναι;

Δυστηχώς τίποτα δεν μπορείς να κάνεις :X Απλά να μήν ξαναπάς εκεί

plaka plaka oti kai na lete den allazei..egw kserw oti autoi oi an8rwpoi ekei mesa oti kai level service na nai ta konomane mia xara...ligo apo dw ligo apo xalasmena ksexasmena kinita ligo apo pseutika antalaktika...exoun ginei plousioi..apo panw poulane kai pneuma..ena 6600 pou eixa i kopelia pou to eixe eftaige alla tsp to kinito kaike...otan to piga ekei o ipallilos olo texnognwsia kserw egw to anoikse to moirise kai m apanthse distixws den ftiaxnete exei igrasia mesa :lol: den itan diko m opote den sinexisa afou den me epairne :D opws kai na xei afou oloi ligo polu ta kseroume kai afou akomi kai an den ta kseroume mpainoume dw kai ta ma8ainoume pios o logos na agorasoume ena telio nokiaki pou na ftanei ta 500 eura? :D sto telos 8a to xoume na douleuei xeirotera kai apo ena me 90 :happy:

Αυτο ειναι αληθεια εχει συμβει και σε εναν φιλο μου που το πηγε σε Nokia Shop εδω στην Θεσσαλονικη.

Η μονη λυση ειναι να τα περνατε σε καρτα μνημης και να την κρατατε προτου την δωσετε την συσκευη για σερβις.

Σε περιπτωση που δεν εχετε καρτα μνημης καντε μεταφορα ολα τα αρχεια σας στον υπολογιστη.

Σε περιπτωση που δεν εχετε υπολογιστη σβηστε τες απο το κινητο σας και μην της κρατατε.

Κατι παραπλησιο πηγε να συμβει και στο δικο μου κινητο αλλα ελπιζω και πιστευω οτι δεν μου πηραν τιποτα γιατι αν μου πηραν τοτε θα εχω μεγαλο προβλημα με την δικια μου και δεν ειμαι να μπαινω σε τετοιες διαδικασιες.

Παιδια Προσοχη !!!

einai aparadektoi typoi!!!!

aisxos!

toulaxiston osoi diavasoun ta osa eginan as apotrepsoun tyxon mellontikous pelates tou en logw nokia shop!

pantws gia emena mi to afiseis etsi... kane oti mporeis!:blink:

kai tin epomeni fora as gnwrizoume oloi oti en backup sti karta mnimis i sto pc einai aparaitito!

yg:twra tha mou peis i m@l@ki@ egine alla elpizw na min eixes tipote apisteyto mesa...:(

re paidia exo mia aporia !! kati akousa tora teleutaia oti oi anavathmiseis ginontai mono sthn athina !!isxuei h oxi? epeidh tora dn eimai athina kai dn thelo na tou pao to kin mou kai na to steiloun kai na kanei mia vdomada na gurisei !!:)

re paidia exo mia aporia !! kati akousa tora teleutaia oti oi anavathmiseis ginontai mono sthn athina !!isxuei h oxi? epeidh tora dn eimai athina kai dn thelo na tou pao to kin mou kai na to steiloun kai na kanei mia vdomada na gurisei !!:)

mpa! o adelfos mou anavathmise exthes sti xalkida to 6670 tou!

kati tetoio den isxyei!:D

'Η παίρνεις τον Ευαγγελατο μαζί σου..........:lol: :lol: :lol:

plaka plaka oti kai na lete den allazei..egw kserw oti autoi oi an8rwpoi ekei mesa oti kai level service na nai ta konomane mia xara...ligo apo dw ligo apo xalasmena ksexasmena kinita ligo apo pseutika antalaktika...exoun ginei plousioi..apo panw poulane kai pneuma..ena 6600 pou eixa i kopelia pou to eixe eftaige alla tsp to kinito kaike...otan to piga ekei o ipallilos olo texnognwsia kserw egw to anoikse to moirise kai m apanthse distixws den ftiaxnete exei igrasia mesa :lol: den itan diko m opote den sinexisa afou den me epairne :D opws kai na xei afou oloi ligo polu ta kseroume kai afou akomi kai an den ta kseroume mpainoume dw kai ta ma8ainoume pios o logos na agorasoume ena telio nokiaki pou na ftanei ta 500 eura? :D sto telos 8a to xoume na douleuei xeirotera kai apo ena me 90 :happy:

Λοιπόν............πάνω που πήγα να συμφωνήσω με μερικούς ότι όντως γίνονται κάποιες λαλακίες, υπάρχουν μερικοι εδώ μέσα που το μαμανε το θέμα.

Ρε παλικάρι, τι βλακειες είναι αυτές που λες για ψευτικα ανταλλακτικά ή ξεχασμένα τηλέφωνα?Μπορεις να αποδείξεις κάτι τέτοιο η απλά θες να γινεις άλλος ένας που έχει άποψη?'Οσο για τα ξεχασμένα, ποιος τα ξεχνάει?:wacko:

Και επίσης ποιος σου ειπε να αγοράσεις Νοκια?Η αγορά είναι ανταγωνιστική...

Οσο για τα υγρά, μηπως έχει κανείς την απαίτηση να επισκευαστούν και να καλυφθούν σε εγγύηση μάλιστα?Αφού οφείλονται αποκλειστικά σε κακή χρήση.Εξάλλου έχει ο καθένας το δικαίωμα να ζητήσει φωτογραφία με την περιοχή που θα έχει υποστεί διάβρωση λόγο υγρών στην οποία φώτο πρέπει να φαίνεται και το ΙΜΕΙ.

Όσο για τα Νοκια Shop ειναι ιδιωτικά καταστήματα και όλοι γνωρίζουν ότι υπάρχουν καλοί και κακοί επαγγελματίες.Ευτυχώς υπάρχουν πολλά όμως για να μπορείς να αποφύγεις τα "κακά".

Γενικά διάβασα πολλά στο thread και ομολογώ ότι τσατιστηκα με ορισμένους που απλά θέλουν να πατήσουν μερικά κουμπάκια και γράφουν ότι τους κατέβει.

Οσο γι'αυτούς που έχουν πραγματικά πρόβλημα, υπάρχει η λύση αρκεί να απευθυνθούν ή σε κάποιο κεντρικό σημείο της Νοκια ή στην τελική, αν δεν βρουν άκρη, σε κάποιον άλλο φορέα.

Υ.Γ.:Νοκια δεν είναι μόνο η Alpha Copy, υπάρχει και άλλο service.

Πάω έξω και το ανοίγω και βλέπω ότι το bluetooth ήταν ανοιχτό!

Το πάω πίσω και ρωτάω, τι δουλειά έχει το bluetooth να είναι ανοιχτό;

Στην αρχή έκαναν πως δεν ακούγανε!

Μετά μου λέει ο ένας ότι μήπως έχει ιό το κινητό:

Του λέω να αφήσουν αυτά που ξέρουν και να φωνάξουν τον υπεύθυνο!

Έρχεται και μου λέει με ύφος, ότι μπορεί να πατήθηκαν τα κουμπιά!

Του λέω ότι δεν γίνεται να μπει στο bluetooth, με ένα κουμπί αλλά με συνδυασμό πλήκτρων!

Μου λέει τι θες να κάνω τώρα;

Φεύγω νευριασμένος και του λέω ότι θα βρω εγώ την άκρη!

Πάω για καφέ και τι βλέπω ότι είχαν ξεχάσει στον fexplorer να βγουν από την έκθεση!

Να κάνω μια αφελή ερώτηση??? - Πως καταλαβες ότι έμεινε ανοιχτή η έκθεση στον fexplorer, αφού εσύ τελευταίος ξαναενεργοποίησες το κινητό? Απ'όσο γνωρίζουμε ,οι εφαρμογές κλείνουν όταν κλείνει η συσκευή (εννοείται). Sorry αν μπερδεύτικα.:confused:

Αφού δεν μπορούμε να δώσουμε χρόνια στη ζωή μας....ας δώσουμε ζωή στα χρόνια μας.

Το fexplorer κρατάει μνήμη!

Αν το κλείσεις σε κάποιο σημείο πχ στην έκθεση και μετά κλείσεις και ανοίξεις το κινητό, πάλι εκεί θα έχει μείνει!

Εγώ σήμερα έκανα δήλωση στην Nokia.

Ελπίζω να ασχοληθούν!

Αν το κλείσεις σε κάποιο σημείο πχ στην έκθεση και μετά κλείσεις και ανοίξεις το κινητό, πάλι εκεί θα έχει μείνει!

Ελπίζω να ασχοληθούν!

--->http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/edit.gif<---

perimenoume nea gia to ti tha ginei me ti periptwsi sou!

emena toulaxiston to thema sou me apasxolei poly!

ypomoni!:blink:

Ελπίζω να ασχοληθούν!

Που ακριβώς και πως έκανες δήλωση?

:ninja:

Που ακριβώς και πως έκανες δήλωση?

Στα κεντρικά της Νοκια τηλεφωνικός καιμεfax στην Nokia επίσης!

Αύριο θα πάω στο υπουργείο καταναλωτή!

Στα κεντρικά της Νοκια τηλεφωνικός καιμεfax στην Nokia επίσης!

Αύριο θα πάω στο υπουργείο καταναλωτή!

exeis analogisti ti sinepies an den boreseis telikos na apodeixeis se opoion episimo forea pas,auta pou les?mipos einai kalutera apla na pigeneis se ena apo ta kala n shops kai oti egine na to xexaseis?mia tetoia epixeirisi pou tha tin disfimiseis esy etsi apla kai me ton opoiodipote tropo na eisai sigouros oti tha sou zitisei kai resta.ase pou tis kaneis kai diafimish.:p

exeis analogisti ti sinepies an den boreseis telikos na apodeixeis se opoion episimo forea pas,auta pou les?mipos einai kalutera apla na pigeneis se ena apo ta kala n shops kai oti egine na to xexaseis?mia tetoia epixeirisi pou tha tin disfimiseis esy etsi apla kai me ton opoiodipote tropo na eisai sigouros oti tha sou zitisei kai resta.ase pou tis kaneis kai diafimish.:p

Δεν υπάρχει τέτοια [ερίπτωγση φίλε μου, ξέρω να φυλάγομαι!

Εξάλλου με ευχαρίστησαν και μου είπαν πως κάτι τέτοια χαλάνε την εικόνα της Nokia !!

Δεν υπάρχει τέτοια [ερίπτωγση φίλε μου, ξέρω να φυλάγομαι!

Εξάλλου με ευχαρίστησαν και μου είπαν πως κάτι τέτοια χαλάνε την εικόνα της Nokia !!

poly swstos!!!

gia na doume twra an tha kanoun kati gia na veltiwsoun tin eikona tis nokia opws lene oi idioi!!!:confused:

Καλή σας ημέρα!

Είμαι κάτοχος μιας συσκευής ΝΟΚΙΑ 6270 εδώ και ενά μιση μήνα.

Από την πρώτη μέρα χρήσης αντιμετωπίζω τα εξής προβήματα:

1)με τη δόνηση(είναι εντονότερη συγκριτικά με τη δόνηση άλλης συσκευής του ίδιου μοντέλου).

2)έχει κάνει 4-5 restarts(έχω την έκδοση v 3.66)

3)Τρεις φορές.. κατά τη διάρκεια κλήσης μικροφώνιζε το ακουστικό με αποτέλεσμα ούτε έγω να έχω σωστή ακοή ούτε και ο συνομιλητής μου.

Το θέμα που τίθεται είναι το εξής.. το κινητό μου έπεσε πριν μια βδομαδα και απόκτησε κάποια σημάδια.Ωστόσο τα παραπάνω προβλήματα τα είχα εξ αρχής..

Και ερωτώ.. μήπως η ΝΟΚΙΑ θα προσπαθήσει να χρεώσει τα προβλήματα στο πέσιμο.. ή θα δεχτούν την αλήθεια; Please απαντήστε μου.. και αν η απάντηση στο ανώτερο ερώτημα είναι καταφατική.. τότε εγώ τι μπορώ να κάνω για να αποδείξω ότι δεν ισχύει;

Ευχαριστώ..!:)

Ζωή χωρίς κινητό..; "Ελλειπτική" ζωή...:p

ela nte!

fantazomai oti tha exei na kanei kai me typo pou tha mplexeis!

an thelisei na sta parei tha sou pei oti einai apo ti ptwsi.:mad:

an omws peseis se kalo typo mporei kai na to amelisei!

tha sou prwteina na xazepseis ligo sto parwn thema ta nokia services pou proteinoun oi xristes kai analoga me ti perioxi sou na praxeis!

an vevaia milame gia aples gratsounies pou mporeis na profasisteis oti egina kathososn to kinito itan sti tsepi sou(leme twra)!

an exeis kanena tragiko xtipima tote fantazomai oti tha einai arketa dyskolo na tous peiseis!:(

• The topic was unpinned
  • The topic was pinned