Jump to content

Επισκευή Nokia - που;


leosedf
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • 1 month later...
  • Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Διαβαζοντας ολα τα προηγουμενα post σ'ενα συμπερασμα κατεληξα πως ολοι μα ολοι τους ειναι αληταραδες μεγαλοι και απατεωνες.

Και κατεληξα σ'αυτο το συμπερασμα διαβαζοντας τα post σας διοτι πολυ απλα εδω και χρονια χρηστης κινητου,δεν εχω παει ποτε κινητο που μου χαλασε για servise σε καμια ΝΟΚΙΑ ουτε πουθενα αλλου.

Εχοντας απλα καποιες (τουλαχιστων βασικες)γνωσεις ηλεκρονικων,το μικροβιου του μαστοχαλαστη ,και μερικα ψιλα κατσαβιδακια,τσιμπιδακια,πατενταρισμενο κολλητηρακι ειδικα πατενταρισμενο για τα μικροεξαρτηματα smd,και διαφορα αλλα μικροεργαλειακια,ασχολουμε παντα μονος μου οταν μου χαλασει το κινητο με απολυτη επιτυχια.

Το μηνυμα αυτο το απευθυνετε φυσικα σε ολους εκεινους που φυσικα ειναι λιγο υποψιασμενοι με τα ηλεκρονικα,ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΘΑΡΥΝΩ να μη φοβουνται να ανοιξουν το κινητο τους ,ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ... ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

Δε ειναι δα και κατι το φοβερο να ανοιξουμε το κινητο μας ξεβιδωνοντας 6 βιδακια, και με πολυ προσοχη να αλλαξουμε ενα μεγαφωνακι,η ενα μικροφωνακι,η να σηκωσουμε λιγο τις επαφες σε καποιο εξαρτηματακι για να κανει επαφη στη πλακετα,η να αλλαξουμε μια σπασμενη οθονη,η να ξεκολλησουμε τη μεμβρανη με τα τα κουμπια και να καθαρισουμε λιγο τις επαφες με μια μπατονετα οταν δεν πιανει ενα κουμπι.Πραγματακια τα οποια για καποιον που ασχοληται πιανουν τα χερια του και ειναι προσεκτικος ειναι παιχνιδι.

Εξαλλου μη ξεχνατε πως στα περισσοτερα servise που εχουμε εδω μεχρι εκει φτανει η γνωση και η μαστορια τους.Nα αλλαξουνε κανα μεγαφωνακι,να καθαρισουνε καμια επαφη κ.τ.λ.

Πόσοι άραγε νομιζετε απ'τα servise έχουν λεπτομερείς γνώσεις για την βαθύτερη δομή και λειτουργία μίας τέτοιας πολύπλοκης συσκευής ωστε να επεμβουν σε ζωτικης σημασιας εξαρτηματα της πλακετας,που ακομα κι αν εχουν δεν εχουν τα μεσα.Δηδαδη εαν ενα κινητο χαλασει το ολοκληρομενο Χ και το τηλεφωνο χανει το σημα,ακομη αν ξερουν οτι αυτο το ολοκληρομενο χαλασε,πολυ ελαχιστοι... θα αποκολλησουν το ολοκληρωμενο...!!!

 

Προσφατα ειχα μια πολυ κακη εμπειρια με το ηρωικο και αθανατο πραγματικα 7610 μου,το οποιο ξεχαστηκε στη τσεπη,και μπηκε στο πλυντηριο,και οταν τελειωσε η πλυση κανενας μα κανενας (ακομη και εγω ο ιδιος)δεν πιστευε οτι θα ξαναδουλευε ποτε.Κι ομως χωρις να το παω πουθενα μονος μου καθισα και το στεγνωσα το κανα φυλλο και φτερο ολο.Ομως για να δουλεψει θα πρεπε απ'την οθονη να φυγει ολο το νερο...Εδω λοιπον ειναι που πιστευω και βαζω και στοιχημα η Νokia και το καθε servise θα σηκωνε τα χερια ψηλα.

Η οθονη λοιπον ανοιχτηκε "ξεκολληθηκαν" ολες οι μεβρανες και polaroid καθαριστηκε απ'τα νερα και ξαναμονταριστηκε.Και το τηλεφωνο μεχρι και τωρα δουλευει και απεκονιζει τα παντα ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ. Απιστευτο κι ομως αληθηνο.

Πιστευω κατι τετοιο δεν θα γινοταν σε κανενα μα κανενα servise.

Link to comment
Share on other sites

δεν υπαρχει επισιμη αντιπροσοπεια της νοκια στην ελλαδα δυστιχος

------------- --------------

αγαπημενα sites

 

http://www.myphone.gr

http://www.MyLaptop.gr

http://www.Teachteac.gr

Link to comment
Share on other sites

Η Αλφα Κοπυ ειναι επισημος εισαγωγεας και εχει την αποκλειτικοτητα στο σερβις, δεν ειναι αντιπροσωπος. Ασχολειτε και με αλλα εκτος απο Νοκια, Q telecom, Minolta, OTE On DSL και διαφορα τετοια.
http://i77.photobucket.com/albums/j72/Ferryman_rx7/PB3.jpg Έχω να φάω κουραμάνα ...
Link to comment
Share on other sites

στην πατρα, ψηλα στη γουναρη, λιγο μετα τη shell.

 

εχω ενα 6610i, το ειχα με Q, πριν απο μερικες μερες αναγκαστηκα να αλλαξω sim μια που αγοραστηκε απο την tim. πηγα στο εν λογω καταστημα (αφου μου το προτεινε η tim κατω στη γουναρη διπλα στο ταχυδρομειο) και ζητησα να μου το ξεκλειδωσουν. ειμαι και κοροιδο, αν ειχα ψαξει καλυτερα εδω, θαβρισκα τροπο να το ξεκλειδωσω μονος μου...τεσπα μου ζητησε 20 ευρω, συμφωνησα, τον ρωτησα ομως και τι αξια εχει σαν μεταχειρισμενο, να του το δωσω να παρω κανα καινουριο, και μου ειπε 20 ευρω....ας ειναι, το αφησα.

μετα δυο μερες, με πηρε τηλ και πηγα και το πηρα. γρηγορα ανακαλυψα οτι οταν πατουσα "μεταβαση" το κινητο εσβηνε! ειτε το πατουσα απο την κεντρικη οθονη ειτε απο το μενου.το πηγα πισω. προσπαθησε να μου πει οτι μαλλον αυτο το εκανε και πριν, αρνηθηκα ευγενικα.

μετα 2 μερες με πηρε τηλ και μου ειπε οτι εχει ραγισμενη πλακετα, δεν επισκευαζεται. επαψα να ειμαι ευγενικος, ειχα και τα νευρα μου για αλλο λογο και θα την πληρωνε αυτος. ειπα να παω να τα πουμε απο κοντα και απαντησε οτι δεν εχει εκει το κινητο και να περασω μετα απο 2 (ακομη) μερες

οταν πηγα, το κινητο δουλευε σωστα.....ειπε οτι το εφτιαξε αλλα δεν μου απαντουσε με τιποτα οταν τον ρωτησα τι βλαβη ειχε.....

τεσπα...κατι αλλο τωρα, ξερει κανεις αν μπορω να κανω backup τον τηλεφωνικο καταλογο απο το κινητο σε ενα pda(mio 168) μεσω υπερυθρων? χρειαζεται καποιο software το pda?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

NOKIA 6610. Aπίθανο τηλέφωνο, πολύ μικρό, φοβερό ηχείο τέλειο ράδιο. Και από τα πρώτα ΝΟΚΙΑ που είχαν (επιπλέον εξάρτημα τότε) φωτογραφική κάμερα. Ημουν στο ΑLLOY FUN PARK στο roller cοaster με τα νερά και τα αδιάβροχα. Το κινητό στο τσαντάκι το οποίο κατά την έξοδο πέφτει στο νερό και το κινητό... μούσκεμα, δεν ανοίγει για κανα δύο μέρες. Μετά από στέγνωμα άνοιξε και λειτούργησε ΚΑΝΟΝΙΚΑ (φοβερή αντοχή ομολογουμένως). ΑΛΛΑ... το πλήκτρο "οχτώ" δεν έκανε καλή επαφή. Πάω... τρομάρα μου... στην ΝΟΚΙΑ Συγγρού (δούλευε πριν κανα χρόνο δύο). Το ανοίγουν και μου λένε το γνωστό... η πλακέτα έχει βραχεί, πάρτο πίσω... :cry: Ρε παιδιά κάντε κάτι κι ας μη δουλέψει, πού να το πάω, εσείς είστε το service της ΝΟΚΙΑ... ΤΣΟΥ ΠΑΡΤΟ ΠΙΣΩ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ.... :happy: Τους μούτζωσα κι έφυγα πικραμένος. :O Πώς μου κόβει και λέω... δεν πάω σε κανα Γερμανό ? Πάω σε αυτό απέναντι από την εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής στην Ακαδημίας. Κατεβαίνω κάτω στα παιδιά του service και τους λέω για το πλήκτρο που δεν δούλευε. Μου λένε... αν το ανοίξουμε και το πειράξουμε ίσως να μη δουλέψει, σε πειράζει? :worry: Τους λέω έτσι κι αλλιώς χωρίς ένα πλήκτρο το τηλέφωνο είναι άχρηστο, οπότε δεν είχα πρόβλημα χειρότερα δεν θα γινόταν... Το ανοίγουν ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΣΠΡΕΫ, ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΖΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΝΟΥΝ.... ΑΥΤΑ !!!! Και το πλήκτρο "8" ΔΟΥΛΕΨΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ !!!! :D :D

 

Και το κινητό το έχει σήμερα η γυναίκα μου και ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΤΖΑΜΙ !!! :up: :up:

 

Τα σχόλια δικά σας .... :whistle: :whistle:

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Αν και πήρε 2,5 μήνες, τελικά, για να πάρω τελικά νέο κινητό, σε αντικατάσταση αυτού που είχα, θα πρέπει να πω ότι η εξυπηρέτηση από το κατάστημα Συντάγματος ήταν εξαιρετική.

 

Το ίδιο και από τα Κεντρικά, αλλά μόνο όταν κατέληξα να μιλήσω με τον υπεύθυνο. Ηταν ευγενέστατος, εξυπηρετικός και μέσα σε 3 μέρες έλυσε το πρόβλημα.

 

Οσο καιρό προσπαθούσα να βγάλω άκρη από το call center ήταν αδύνατο! Προφανώς οι κοπελιές δεν είναι και ιδιαίτερα εκπαιδευμένες!

 

:)

http://img221.imageshack.us/img221/2345/kouksig3el.jpg

AΟΠΛΟΣ ΜΑΤΑΙΟΣ ΑΓΩΝ ΝΥΜΦΕΥΜΕΝΩΝ- ΑΜΑΝ

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
Στη λίστα των αξιόπιστων βάλε και αυτό του Συντάγματος (Νικης 21) και των ΜΗ αξιόπιστων το της καλλιθέας (Ελ. Βενιζελου 71)... Απάισιο κατάστημα. Ασχετοι υπάλληλοι, ποτέ δεν σηκώνουν τηλέφωνο. Καλύτερα θα ηταν αν εκλεινε πιστευω...

 

Ευτυχως μας εκανε τη χαρη και εκλεισε το παλιο μπ.....:X

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Link to comment
Share on other sites

ΟΙ ασχετοι τιμωρουνται και η Νοκια μην νομιζετε οτι εχει καταστηματα οπως παλια, ξερω περιοχες που εκλεισαν γιατι η Νοκια δεν στηριζε τους αντιπροσπωπους της σε περιοχες της Πελοποννησου...
Link to comment
Share on other sites

ΟΙ ασχετοι τιμωρουνται και η Νοκια μην νομιζετε οτι εχει καταστηματα οπως παλια, ξερω περιοχες που εκλεισαν γιατι η Νοκια δεν στηριζε τους αντιπροσπωπους της σε περιοχες της Πελοποννησου...

 

Η Νοκια δεν στηριζε τους αντιπροσωπους της; Για εξηγησε το μου λιγο τι εννοεις.

http://i77.photobucket.com/albums/j72/Ferryman_rx7/PB3.jpg Έχω να φάω κουραμάνα ...
Link to comment
Share on other sites

Εμφάνιση Μηνύματος

σημερα εγινα μαρτυρας της απαραδεκτης συμπεροφορας της νοκια και συγκεκριμενα σε ενα νοκια σοπ στο κεντρο.ειμαι κατοχος 2 ν95,αγορασμενα απο τη wind.ενα ¨"νιγηριανο" και ενα "ελληνικο".το "ελληνικο" κατα τη διαρκεια αναβαθμισης παγωσε και δεν εκανε τιποτα.πηγα στο εν λογω νοκια σοπ και οχι μονο δεν εξυπηρετηθηκα αλλα μου εγινε και κυρηγμα για την αγορα μου και οτι ολα τα ν95 της wind ειναι ουγκαντα.τονιζω οτι η συσκευη ειναι με ελληνικο product code.ακρη βρηκα σε αλλο νοκια σοπ που οι ανθρωποι ειναι επαγγελματιες.απλως ηθελα να το αναφερω και να καταγγειλω την καραμελα που πιπιλανε μερικοι και επιδη δεν θελουν η μπορουν να λυσουν προβλημα της συσκευης το ριχνουν στα περι ουγκαντα

 

συγνωμη για το μεγεθος η εαν βγηκα εκτος θεματος

Link to comment
Share on other sites

σημερα εγινα μαρτυρας της απαραδεκτης συμπεροφορας της νοκια και συγκεκριμενα σε ενα νοκια σοπ στο κεντρο.

 

Ποιό ακριβώς εννοείς ? Μήπως αυτό της Βερατζέρου πριν την Πλατεία Κάνιγγος ? :worry::worry:

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

Link to comment
Share on other sites

Ποιό ακριβώς εννοείς ? Μήπως αυτό της Βερατζέρου πριν την Πλατεία Κάνιγγος ? :worry::worry:

mesa eisai

Link to comment
Share on other sites

Χμμ... Και γω ήξερα την κοντοκουρεμένη ξανθιά που είναι εκεί σαν εντάξει άτομο... :worry:

 

Aφού εξυπηρετήθηκες και πολύ καλά έκανες από άλλο ΝΟΚΙΑ SHOP (αλήθεια από ποιό ?), συμβουλή μου, αν σε φέρνει ο δρόμος σου, να πας στην ξανθιά και να της πετάξεις στη μούρη απλά την πληροφορία ότι "σε άλλο μαγαζί της ΝΟΚΙΑ σε εξυπηρέτησαν μια χαρά σαν πραγματικοί επαγγελματίες" (χωρίς φυσικά να πεις σε ποιό και τους "καψεις") και άντε γεια... :rolleyes:

 

Μπας και το ξανασκεφτεί ότι με τέτοιες πίπες που λένε χάνουν έτσι πελάτες που, μεθαύριο, ΔΕΝ θα τρέξουν στο συγκεκριμένο μαγαζί για να αγοράσουν το τάδε νέο ΝΟΚΙΑ τηλέφωνο ή το τάδε αξεσουάρ... και έτσι ΑΝΤΙΟ ποσοστά... :shifty::shifty:

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

Link to comment
Share on other sites

xalia xalia xalia!

edo kai 1 mina afisa to kin mou sto nokia shop ston evosmo(thessaloniki).otan to piga mou eipan oti tha to steiloun sta kentrika kai tha kanei 1 me 2 vdomades to argotero.afou perasan oi 2 vdomades(kai kana 2 meres parapano) tous perno til kai mou lene oti tha exoun paralavh stis 7 to apogevma kai an erthei kai to diko mou tha me eidopoihsoun.telika tzifos!oute 1 til den me peiran.exei perasei posos kairos kai oute na eipdopoihsoun oti tha argisei i siskevi.

mou edosan to til apo ta kentrika kai prepei ego na paro til na di an einai etoimo!

ti na po??? den ksanaperno nokia.(paromoies katastaseis ezisa kai me ta 4 proigoumena kinita mou.nokia ola)

Link to comment
Share on other sites

piga ena nokia 6280 pou exei egiisi alla diegnosan oti exei parei igra kai den mporei na episkeuasthei(nera den pire pote). piga na to paro loipon kai mou zitisan 8 euro na mou to dosoun xalasmeno. einai sosto auto? to afisa kai eipa oti tha peraso alli mera
Link to comment
Share on other sites

piga ena nokia 6280 pou exei egiisi alla diegnosan oti exei parei igra kai den mporei na episkeuasthei(nera den pire pote). piga na to paro loipon kai mou zitisan 8 euro na mou to dosoun xalasmeno. einai sosto auto? to afisa kai eipa oti tha peraso alli mera
Αν είσαι σίγουρος οτι δεν έχει πάρει υγρασία, πήγαινε σε κάποιο άλλο nokia shop :O. Συμβουλέψου τη λίστα στο πρώτο post ;)
Link to comment
Share on other sites

Ok alla ta 8 euro prepei na ta doso?

Λογικά σου τα ζητάνε για τον έλεγχο της συσκευής.Αν δεν μπορείς να αποδείξεις ότι δεν έχει υγρά μπορείς να κάνεις φασαρία.Κάποιοι μόνο έτσι καταλαβαίνουν.

London for ever
Link to comment
Share on other sites

Παιδιά, οφείλω να ενημερώσω προς ανανέωση των στοιχείων ότι το κατάστημα της ΝΟΚΙΑ στη ΚΑΤΕΧΑΚΗ 52 έχει κλείσει εδώ και αρκετούς μήνες και στη σελίδα της ΝΟΚΙΑ δεν υπάρχει η παραμικρή διευκρίνηση. Έστειλα e-mail με την επισήμανση στα κεντρικά της Alpha Copy αλλά δεν είχα καμία απολύτως απάντηση από μέρους τους. Δοκίμασα να επικοινωνήσω και τηλεφωνικά μαζί τους αλλά τίποτα...:mad:

Όσον αφορά το σέρβις το κατάστημα της ΚΑΤΕΧΑΚΗ ήταν όντως σε πολύ καλό επίπεδο τεχνικής εξυπηρέτησης. Δε γνωρίζω τους λόγους για τους οποίους έκλεισε. Ανεπίσημα ενημερώνω ότι σχεδόν απέναντι -στο 53 αν δε κάνω λάθος- ανοίγει νέο ΝΟΚΙΑ SHOP με νέα διεύθυνση.

Τώρα, σχετικά με ένα τεχνικό πρόβλημα που αντιμετωπίζω με το 6131 μου είναι ότι έπαψε ξαφνικά να έχει δόνηση...:wacko: Το πήγα στο κατάστημα της ΝΟΚΙΑ στη Σόλωνος και Ζ.Πηγής. Εδώ και 2 εβδομάδες περίπου η συσκευή βρίσκεται στα κεντρικά. Ελπίζω να τη παραδώσουν σύντομα, γιατί οι πρώτες εντυπώσεις που είχα από το συγκεκριμένο κατάστημα ήταν αρκετά θετικές.:!:

Link to comment
Share on other sites

Τώρα, σχετικά με ένα τεχνικό πρόβλημα που αντιμετωπίζω με το 6131 μου είναι ότι έπαψε ξαφνικά να έχει δόνηση...:wacko: Το πήγα στο κατάστημα της ΝΟΚΙΑ στη Σόλωνος και Ζ.Πηγής. Εδώ και 2 εβδομάδες περίπου η συσκευή βρίσκεται στα κεντρικά. Ελπίζω να τη παραδώσουν σύντομα, γιατί οι πρώτες εντυπώσεις που είχα από το συγκεκριμένο κατάστημα ήταν αρκετά θετικές.:!:

Σύντομα?Τι σύντομα?

Έχουν ήδη ξεπεράσει τα όρια κάθε υπομονής με τις 2 βδομάδες που ήδη περιμένεις.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Link to comment
Share on other sites

Γεια σας παιδιά. Ήρθε η στιγμή να σας πω κι εγω τη δικιά μου ιστορία από το επίσημο service της nokia.

31/07/07: Αγοράζω το 6110 Navigator από ένα κατάστημα Wind.

05/08/07: Διαπιστώνω ότι όσοι με καλούν, με δυσκολία καταλαβαίνουν έστω και μια λέξη από αυτά που λέω. Στην αρχή νόμισα ότι έτυχε να μην είχα καλό σήμα, αλλά κάνοντας μια ηχογράφηση με το κινητό κατάλαβα ότι το μικρόφωνο ήταν προβληματικό.

09/08/07: Αποφασίζω να πάω το κινητό κατευθείαν στο επίσημο service της nokia για να μη μπλέξω με την Wind και καθυστερήσω.............(που να ξερα)!!!

Έτσι πήγα στην Alpha Copy στη Βουλιαγμένης, παρέδωσα το κινητό και μου είπαν ότι σε 4 εργάσιμες το πολύ θα με ενημερώσουν για την τύχη της συσκευής.

Να σημειώσω ότι ζήτησα άμεση αντικατάσταση της συσκευής καθώς δεν είχαν περάσει ούτε 10 ημέρες από την αγορά, αλλά η απάντηση που πήρα είναι ότι θα πρέπει να ολοκλήρωθεί ο τεχνικός έλεγχος για να αποφασιστει αν θα γίνει επισκευή ή αντικατάσταση.

14/08/07:Σήμερα το πρωί με κάλεσαν από την Alpha Copy και μου ανακοίνωσαν ότι η συσκευή θα πρέπει να σταλεί στο εξωτερικό για εκτενέστερο έλεγχο, καθώες εντόπισαν κάποιο πρόβλημα στην πλακέτα αλλά δεν είναι εξουσιοδοτημένοι (με λίγα λόγια είναι άχρηστοι) για να αποφασίσουν για το τι θα γίνει.

 

Παρακαλώ αν κάποιος φίλος ξέρει ας μου απαντήσει στα εξής απλά ερωτήματα:

1. Προβλέπεται άμεση αντικατάσταση συσκευής όταν δεν έχουν περάσει ούτε 10 ημέρες από την ημερομηνία αγορας?

2. Εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου?

 

Ευχαριστώ

 

Υ.Γ.1 Δε μπορώ να καταλάβω πόσο ηλίθιους μας περνάνε σ'αυτή τη χώρα!!!

Υ.Γ.2 Και για να καταλάβετε σε τη χώρα ζούμε ακούστε κι αυτό:

Πριν πάω στη nokia είπα να πάρω τηλέφωνο στο ΙΝΚΑ.

Όπως ήταν φυσικό δεν το σήκωσε κανείς και μετά από λίγο ακούστηκε ο τηλεφωνητής και με ενημέρωσε ότι αν θέλω κάτι σημαντικό μπορώ να καλέσω στον αριθμό κινητού 69........!!!

Όπως καταλάβατε όλοι είναι διακοπές!!!

Link to comment
Share on other sites

Άπ' ότι ξέρω η nokia καλύπτει 24 ώρες για αλλαγή.Πάρε όμως και ένα τηλέφωνο το υπουργείο ανάπτυξης -γ.γ. καταναλωτή τηλέφωνο 1520.Εμένα με βοηθήσανε μια φορά αν και καθυστέρησαν,με πήραν τηλέφωνο να με ρωτήσουν αν είμαι ευχαριστημένος.Γενικά μ' έχουν βοηθήσει ακόμα και με συμβουλές και είναι πολύ ευγανικοί.
London for ever
Link to comment
Share on other sites

απογοητευση πηρα το νοκια 5500 εντος εγγυησης που δεν εβλεπε μνημη παρα με ευχαιλαιο.το παιρνουν κανουν πανω κατω 28 μερες μου το φερνουν και μου λενε οτι δεν διορθωνεται .μετα απο αυτο το εδωσα σε καπιο αλλο και το κορυφαιο μετα τον ελεγχο τωρα καποτε δεν φορτιζει απο οτι μαθαινω.

τελικα ενος κακου μυρια επονται,

Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια.

Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη.

Link to comment
Share on other sites

  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...