konakis Δημ. September 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2020 Το μόνο σίγουρο είναι ότι η συσκευή έχει ατέλειωτη μπαταρία οπότε δεν ασχολούμαι γενικότερα καθόλου θα έλεγα... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanvot Δημ. September 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2020 Νομίζω το MIUI 12 φταίει. Η εφαρμογή της μπαταρίας είχε αναβαθμιστεί όταν είχαμε την MIUI 11 ακόμη. Αλλά τότε έδειχνε σωστά. Μόλις βάλαμε την 12 χάλασε η μέτρηση. Έχει πάρει η συσκευή MIUI 12; Πότε; Εγώ με την 11.0.4 είμαι ακόμα και το έχω το θεματάκι. Φαίνεται οτι κρατάει στατιστικά μπαταρίας μόνο του τελευταίου 24ώρου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. September 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2020 Καλησπέρα. Αγόρασα δώρο ένα 9S στην μητέρα μου. Η λειτουργία raise to wake ενώ ειναι επιλεγμένη δεν λειτουργεί. Πρέπει να κάνω επανεκκίνηση αλλά παλι μετά απο λίγο σταματάει να δουλεύει. Υπάρχει κάποιο fix? Παράθεση Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2020 Καλησπέρα έχει λάβει κανείς το τελευταίο update με MIUI 12 ? Το δικό μου είναι ελληνικό από infoquest 4/64 με την τελευταία σταθερή Global του Αυγούστου. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. September 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2020 Καλησπέρα έχει λάβει κανείς το τελευταίο update με MIUI 12 ? Το δικό μου είναι ελληνικό από infoquest 4/64 με την τελευταία σταθερή Global του Αυγούστου. Αν δεν κάνω λάθος στο δικό μας και στο 9 pro δεν έχουν δώσει ακόμα την 12 Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2020 Απ ότι διάβασα έχει ξεκινήσει την δίνουν κατά κύματα... https://www.rprna.com/updates/miui/xiaomi-redmi-note-9-pro-and-redmi-note-9s-miui-12-update-status-23-09/ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. September 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2020 Έβγαλα το εικονίδιο του browser από την κάτω κάτω γραμμή και τώρα δε με αφήνει να προσθέσω το νέο. Καμμία ιδέα τι να κάνω; Στάλθηκε από το Redmi Note 9S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2020 Βγάζει κάποιο σφάλμα; Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. September 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2020 Βγάζει κάποιο σφάλμα; Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΌχι απλά με άφησε με 4 εικονίδια στην κάτω μπάρα ενώ είχα 5 και το σέρνω αλλά δεν Στάλθηκε από το Redmi Note 9S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2020 Μήπως έχεις επιλέξει την διάταξη της αρχικής οθόνης σε 4χ6 αντί 5χ6 από τις ρυθμίσεις... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. September 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2020 Κι όμως 5x6 έχω επιλέξει. Το τσέκαρα μόλις. Πραγματικά μάλλον είναι bug του launcher, δεν βρίσκω λύση Στάλθηκε από το Redmi Note 9S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ckphone Δημ. September 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2020 Καλησπέρα σε όλη την παρέα , Θέλω να ρωτήσω το εξής , έχω το redmi note 9s με Mui 11 η εφαρμογή music έχει τη δυνατότητα δημιουργίας ringtone εύκολα . Μέχρι εδώ ωραιότατα, που τα σώζει αυτά ? Γιατί θέλω να φτιάξω και ένα δεύτερο ήχο για ειδοποιήσεις και όταν ξαναφτιάχνεις το γράφει από πάνω από το προηγούμενο και σε αφήνει να το ορίσεις μόνο ως ήχο κλήσης. Οπότε θέλω να το ξεγελάσω να πάω να αντιγράψω το αρχείο που έφτιαξε αλλού και να φτιάξω μετά ένα δεύτερο αλλά δεν μπορώ να βρω με τίποτα που σώζει. Εψαξα /system/data/music/ringtones έψαξα στην sd έψαξα στο φάκελο της εφαρμογής τίποτα. Ευχαριστώ για τη βοήθεια Παράθεση Android User since 1.3 , FOSS enthousiast, gadget maniac in rehab. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasgs Δημ. October 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2020 Έχει έρθει η 12 στο κινητό μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. October 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2020 Εν αναμονή , ελληνική συσκευή η δική μου από Media Markt με global σταθερή. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2020 Redmi Note 9S EEA Stable V12.0.1.0 OTA Apply for V11.0.4.0 https://bigota.d.miui.com/V12.0.1.0.QJWEUXM/miui-blockota-curtana_eea_global-V11.0.4.0.QJWEUXM-V12.0.1.0.QJWEUXM-20eacdfb8a-10.0.zip Όποιος δεν την έχει μπορεί να την περάσει από τον updater Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. October 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2020 Redmi Note 9S EEA Stable V12.0.1.0 OTA Apply for V11.0.4.0 https://bigota.d.miui.com/V12.0.1.0.QJWEUXM/miui-blockota-curtana_eea_global-V11.0.4.0.QJWEUXM-V12.0.1.0.QJWEUXM-20eacdfb8a-10.0.zip Όποιος δεν την έχει μπορεί να την περάσει από τον updater Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Την έχεις περάσει; Για πες περισσότερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 Πριν λίγο ανέβηκε στο telegram το update για το redmi note 9s και για την global έκδοση QJWMIXM που του δίνει το MIUI 12 Στάλθηκε από το Redmi Note 9S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 Ευχαριστούμε εν αναμονή λοιπόν... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 Εγώ την κατέβασα και περιμένω να πάρω το κινητό και να την κάνω. Το έχει ο αδερφός μου μαζί του. Να περάσω το update 650mb , η όλη την rom 2.2 gb ; Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 (edited) Εγώ την κατέβασα και περιμένω να πάρω το κινητό και να την κάνω. Το έχει ο αδερφός μου μαζί του. Να περάσω το update 650mb , η όλη την rom 2.2 gb ;Εγώ κατέβασα και θα περάσω το δεύτερο. Νομίζω είναι καλυτερα Update την πέρασα και όλα δείχνουν οκ. Θα επανέλθω αφού την δουλέψω μια δυο μέρες Update 2 τα Volte και WiFi call παίζουν κανονικά τουλάχιστον με Cosmote που δοκίμασα. Επίσης δεν έχει το πρόβλημα με την πλαϊνή μπάρα αναζήτησης γραμμάτων στις επαφές που έχουν στο note 7. Σε εμάς είναι κανονικά στα ελληνικά Στάλθηκε από το Redmi Note 9S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 27, 2020 by sgatzo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasgs Δημ. October 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 (edited) Ποια είναι η καλύτερη έκδοση Ggam που έχετε δοκιμάσει ως τώρα για βραδυνές λήψεις; και αν έχετε κ κάποιο xml... Edited October 28, 2020 by kostasgs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANOS26 Δημ. October 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 Εγώ την κατέβασα από την εφαρμογή xiaomiui miui dowloander για την V11.0.11 που είχα και όλα λειτουργούν άψογα έχει κάποια νέα πράγματα τα οποία και ψάχνω Ειναι περίπου 670 mb αν πρόσεξα καλά το ota update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. October 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2020 (edited) Αρκετά αργή η στοκ 12. Υπάρχει τροπος απενεργοποίησης των εφέ? Βλέπω ότι είμαι μονίμως κάτω από το 1,5gb free ram (στο 4αρι) Edited October 30, 2020 by giokspy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. October 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2020 (edited) Αποκλειστικά για REDMI NOTE 9S Global από την 11.0.11.0 και όχι από το 9 India 11.0.4.0 11.0.8.0 κλπ.. Απλά κατέβαζετε το αρχείο Global stable update από εδώ https://bigota.d.miui.com/V12.0.1.0.QJWMIXM/miui-blockota-curtana_global-V11.0.11.0.QJWMIXM-V12.0.1.0.QJWMIXM-baa3f3fd11-10.0.zip Μεταφέρτε το στο φάκελο downloaded_rom που είναι μέσα στον εσωτερικό χώρο και μετά πατε στην ενημέρωση λογισμικού και επιλέγετε επάνω δεξιά στις τελείες το Επιλογή πακέτου ενημέρωσης.. επιλέγεις το αρχείο update και σε 3 λεπτά είστε με 12. Εάν δεν εμφανίζεται το Επιλογή πακέτου ενημέρωσης πατάς 10 φορές στο εικονίδιο MIUI11 για να ενεργοποιηθεί. Καλό update.. Αν θέλετε και τη φουλ.ρομ να την έχετε για φλασαρισμα κατεβάζεις από εδώ. https://bigota.d.miui.com/V12.0.1.0.QJWMIXM/miui_CURTANAGlobal_V12.0.1.0.QJWMIXM_0ea52af7f4_10.0.zip Edited October 29, 2020 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thouthou Δημ. October 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2020 Επειδή δεν καταλαβαίνω ποιά εννοείτε, αν εννοείτε την 12.0.1.0(QJWMIXM), μόλις ήρθε κανονικά, και πάει σφάιρα. (βέβαια αρχικά όλες σφαίρα πάνε...) Ποιο όμορφο ui και πιο "λογικό"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts