thabull Δημ. May 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2021 Πόσο την πήρες; 8,90 αν θυμάμαι καλά Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokgiorgos Δημ. May 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2021 Εγώ έχω πάρει μια Ringke πολύ καλή και δεν αφήνει δακτυλιες στην πλάτη. Στάλθηκε από το SM-G781B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. May 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2021 Εξαιρετικη ,λεπτή με καλούτσικο γκριπ υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση κιόλας https://www.skroutz.gr/s/27893678/Back-Case-Ultra-Slim-0-3mm-for-SAMSUNG-Galaxy-S20-FE-S20-FE-5G-transparent.html Έχω επίσης τις δύο παρακάτω https://www.skroutz.gr/s/25102916/Samsung-Silicone-Cover-Navy-%CE%9C%CF%80%CE%BB%CE%B5-Galaxy-S20-FE.html?from=sku_color_variations https://www.skroutz.gr/s/27586273/Forcell-CARBON-Case-for-SAMSUNG-Galaxy-S20-FE-S20-FE-5G-black.html Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. May 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2021 Καλημέρα παιδιά και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες. Εγω χθες αγόρασα την nillkin super frosted. Κορυφή μιλάμε, ότι καλύτερο. My S20 FE 5G Is Awesome Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xs_creative Δημ. May 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2021 Καλημέρα παιδιά και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες. Εγω χθες αγόρασα την nillkin super frosted. Κορυφή μιλάμε, ότι καλύτερο. My S20 FE 5G Is Awesome [ATTACH]67735[/ATTACH] [ATTACH]67736[/ATTACH] Η Nillkin βγάζει εξαιρετικές θήκες και τις προτιμώ εδω και χρόνια. Περα από την Super Frosted για το κινητό πήρα και αυτήν που είναι με ύφασμα στην πλάτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. May 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2021 (edited) [ATTACH]67735[/ATTACH] [ATTACH]67736[/ATTACH] Η Nillkin βγάζει εξαιρετικές θήκες και τις προτιμώ εδω και χρόνια. Περα από την Super Frosted για το κινητό πήρα και αυτήν που είναι με ύφασμα στην πλάτη.Nillkin κορυφή φίλε μου. Έτσι. To Samsung Pay δεν είναι διαθέσιμο Ελλάδα? My S20 FE 5G Is Awesome Edited May 22, 2021 by johnnyman25 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. May 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2021 Παιδια μια χαρη παρακαλω. Παντε λιγο ρυθμισεις εφαρμογες και καντε αναζητηση pay. Σας βγαζει το samsung pay framework? Ευχαριστω. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. May 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2021 Παιδια μια χαρη παρακαλω. Παντε λιγο ρυθμισεις εφαρμογες και καντε αναζητηση pay. Σας βγαζει το samsung pay framework? Ευχαριστω.Ούτε με το 'pay', ούτε με το 'samsung' Sent from my S20 FE 5G Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. May 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2021 Ούτε με το 'pay', ούτε με το 'samsung' Sent from my S20 FE 5GΕδώ γιατί το βγάζει ρε ****το ?και δεν βγαίνει και μέσω adb με τπτ... My S20 FE 5G Is Awesome Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. May 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2021 Εδώ γιατί το βγάζει ρε ****το ?και δεν βγαίνει και μέσω adb με τπτ... My S20 FE 5G Is Awesome Θέλεις να το απεγκαταστήσεις, ή απλά ρωτάς γιατί υπάρχει στο δικό σου τηλέφωνο? Από ότι βλέπω επίσης η εφαρμογή δεν είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα..... Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. May 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2021 (edited) Θέλεις να το απεγκαταστήσεις, ή απλά ρωτάς γιατί υπάρχει στο δικό σου τηλέφωνο? Από ότι βλέπω επίσης η εφαρμογή δεν είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα.....Ήθελα να το βγάλω τελείως φίλε μου γι αυτό ρωτάω . Το δικό σου είναι ελληνική συσκευή? Με ελληνικό csc? My S20 FE 5G Is Awesome Edited May 22, 2021 by johnnyman25 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. May 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2021 (edited) Ήθελα να το βγάλω τελείως φίλε μου γι αυτό ρωτάω . Το δικό σου είναι ελληνική συσκευή? Με ελληνικό csc? My S20 FE 5G Is Awesome Ναι. Ένα πρόχειρο google search σε "Samsung pay framework in s20 se" ή "removal of samsung pay..." θα δώσει κάποια αποτελέσματα Ούτε diasble δε σου κάνει? Edited May 22, 2021 by thabull Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. May 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2021 Ναι. Ένα πρόχειρο google search σε "Samsung pay framework in s20 se" ή "removal of samsung pay..." θα δώσει κάποια αποτελέσματα Ούτε diasble δε σου κάνει?Ούτε disable όχι. Τα έψαξα όλα. Πρέπει να το είχα μέσα από την αρχή δεν εξηγείται αλλιώς. Εμένα είναι Switzerland το csc ίσως γι αυτό . Εάν κάποιος άλλος έχει csc εκτός Ελλάδος ας το τσεκάρει λίγο Ευχαριστώ πολύ My S20 FE 5G Is Awesome Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. May 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2021 Ούτε disable όχι. Τα έψαξα όλα. Πρέπει να το είχα μέσα από την αρχή δεν εξηγείται αλλιώς. Εμένα είναι Switzerland το csc ίσως γι αυτό . Εάν κάποιος άλλος έχει csc εκτός Ελλάδος ας το τσεκάρει λίγο Ευχαριστώ πολύ My S20 FE 5G Is Awesome Σε αυτές τις χώρες είναι διαθέσιμο... (περιλαμβάνεται η Ελβετία) "US, UK, Australia, Belarus, Brazil, Canada, China, France, Hong Kong, India, Indonesia, Italy, Kazakhstan, Malaysia, Mexico, Puerto Rico, Russia, Singapore, South Africa, South Korea, Spain, Sweden, Switzerland, Taiwan, Thailand, United Arab Emirates and Vietnam." Όταν googlαρα βρήκα διάφορους τρόπους (έστω και για disable). Δε λειτούργησε κανένας, έτσι; Κλασσικά, με τις αναβαθμίσεις, αλλάζουν και αυτά.... Όπως πχ δεν έχω βρει ακόμη πως να σταματήσω το autoplay στα video στην gallery.... Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. May 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2021 Σε αυτές τις χώρες είναι διαθέσιμο... (περιλαμβάνεται η Ελβετία) "US, UK, Australia, Belarus, Brazil, Canada, China, France, Hong Kong, India, Indonesia, Italy, Kazakhstan, Malaysia, Mexico, Puerto Rico, Russia, Singapore, South Africa, South Korea, Spain, Sweden, Switzerland, Taiwan, Thailand, United Arab Emirates and Vietnam." Όταν googlαρα βρήκα διάφορους τρόπους (έστω και για disable). Δε λειτούργησε κανένας, έτσι; Κλασσικά, με τις αναβαθμίσεις, αλλάζουν και αυτά.... Όπως πχ δεν έχω βρει ακόμη πως να σταματήσω το autoplay στα video στην gallery....Δεν λειτούργησε κανένας φίλε μου. Μέχρι και το universal package disabler δοκίμασα μέσω Linux αλλά τπτ . Πολύ περίεργα πράματα My S20 FE 5G Is Awesome Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nantofs Δημ. May 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2021 Μόλις το έβγαλα από την δεύτερη φόρτιση και μέσα σε 3 λεπτά έχει πάει στο 97 % η μπαταρία για να δούμε πότε θα στρώσει. Εννοείται ότι έχω 60 hertz επίσης κατάσταση οικονομίας. Dark mode και μαύρο θέμα και αδράνεια σχεδόν όλων των εφαρμογών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. May 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2021 Τίποτα από όλα αυτά εγώ...μόνιμα 120hz, κανονικά mode φωτεινό ημέρας Bluetooth, Wi-Fi μόνιμα ανοιχτά και φωτεινότητα στο αυτόματο. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. May 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2021 Δεν λειτούργησε κανένας φίλε μου. Μέχρι και το universal package disabler δοκίμασα μέσω Linux αλλά τπτ . Πολύ περίεργα πράματα My S20 FE 5G Is Awesome Παιδευεσαι τζάμπα. Εδώ είσαι https://forum.xda-developers.com/t/tool-adb-appcontrol-v1-6-3-app-manager-debloat-tool-for-android.4147837/ Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. May 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2021 Παιδευεσαι τζάμπα. Εδώ είσαι https://forum.xda-developers.com/t/tool-adb-appcontrol-v1-6-3-app-manager-debloat-tool-for-android.4147837/Θα το τσεκάρω φίλε μου. Σε ευχαριστώ πολύ My S20 FE 5G Is Awesome Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasel Δημ. May 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2021 Παιδιά καλησπέρα. Σήμερα ήρθε στα χέρια μου το κινητό και δεν το εχω ακόμη σετάρει και θέλω άμεσα να πάρω θήκη και τζαμάκι. Καταρχάς εάν γνωρίζει κανείς αυτή: https://www.skroutz.gr/s/25102916/Samsung-Silicone-Cover-Navy-%CE%9C%CF%80%CE%BB%CE%B5-Galaxy-S20-FE.html είναι σαν λάστιχο ?γιατί φοβάμαι αν την καθαρίζω με πανάκι με οινόπνευμα θα χαλάσει. Επίσης αυτή πάλι διαφέρει σε μέγεθος από την nilkin super frosted ? https://www.skroutz.gr/s/25145154/Spigen-Rugged-Armor-Back-Cover-%CE%A3%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-Galaxy-S20-FE.html Για τζαμάκι προτείνετε full face μόνο ?το απλό δεν προστατεύει επαρκώς? Επίσης επειδή δεν το έχω πολύ με την τοποθέτηση tempered glass μήπως γνωρίζεται ( και με pm ) κανένα μαγαζί στο κέντρο με ποιοτικές θήκες για το s20 FE για να την τοποθετήσει . Σας ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. May 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2021 Ούτε με το 'pay', ούτε με το 'samsung' Sent from my S20 FE 5GΓειά σου φίλε μου Για κάνε τον κόπο μία φορά ακόμη αναζήτηση στις εφαρμογές αλλά να έχεις ενεργοποίημενο εμφάνιση εφαρμογές συστήματος και πες μου άμα το εμφανίζει. Σε ευχαριστώ και πάλι My S20 FE 5G Is Awesome Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. May 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2021 Γειά σου φίλε μου Για κάνε τον κόπο μία φορά ακόμη αναζήτηση στις εφαρμογές αλλά να έχεις ενεργοποίημενο εμφάνιση εφαρμογές συστήματος και πες μου άμα το εμφανίζει. Σε ευχαριστώ και πάλι My S20 FE 5G Is Awesome Τώρα ναι.... Αλλά το εμφανίζει σαν "Samsung PaymentFramework" (έβαλα bold για να δείξω τη διαφοροποίηση και το "PaymentFramework" είναι μια λέξη) και το logo δεν υπάρχει. Φαίνεται μόνο το εικονίδιο των αρχείων συστήματος. Και από ότι φαίνεται επίσης καταλαμβάνει κάτι KB χώρο. ίσως να είναι μια "προεγκατάσταση" σε περίπτωση που ανοιχτεί η εφαρμογή και για το τηλέφωνό μου.... Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. May 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2021 Τώρα ναι.... Αλλά το εμφανίζει σαν "Samsung PaymentFramework" (έβαλα bold για να δείξω τη διαφοροποίηση και το "PaymentFramework" είναι μια λέξη) και το logo δεν υπάρχει. Φαίνεται μόνο το εικονίδιο των αρχείων συστήματος. Και από ότι φαίνεται επίσης καταλαμβάνει κάτι KB χώρο. ίσως να είναι μια "προεγκατάσταση" σε περίπτωση που ανοιχτεί η εφαρμογή και για το τηλέφωνό μου.... Καλημέρα. 2.9.04 έκδοση στο βγάζει? Επίσης άμα πας στο samsung store στο βγάζει ότι θέλει ενημέρωση? Σε ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο σού. My S20 FE 5G Is Awesome Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. May 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2021 Καλημέρα. 2.9.04 έκδοση στο βγάζει? Επίσης άμα πας στο samsung store στο βγάζει ότι θέλει ενημέρωση? Σε ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο σού. My S20 FE 5G Is AwesomeΝαι Στο store δεν το δειχνει γενικα. Δε φαινεται να ειναι ενεργη εφαρμογη (δεν εχει εικονιδιο εφαρμογης και εχει πολυ μικρο μεγεθος.....) Sent from my S20 FE 5G Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. May 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2021 Ναι Στο store δεν το δειχνει γενικα. Δε φαινεται να ειναι ενεργη εφαρμογη (δεν εχει εικονιδιο εφαρμογης και εχει πολυ μικρο μεγεθος.....) Sent from my S20 FE 5GΔηλαδή δεν στο βγάζει σαν ενημέρωση? Πες μου λίγο και ποια έκδοση είναι. 2.9.04 εμένα. My S20 FE 5G Is Awesome Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts