GiorgosH Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Κοίταξα στα site που αναφέρεις αλλά δεν λένε κάτι για το G-100. Ταιριάζει από κάποιο άλλο μοντέλο; Τελικά βρήκες τίποτα διότι κι εγώ ψάχνω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maskaras Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 στο play247 δεν ειχε στο site αλλα ειχα βρεθει μια φορα στην Πατρα και ειχα παει απο το καταστημα και ειχαν εκει και ειχα παρει. Επισης ειχα ρωτησει στην qtek στην Αγ. Παρασκευη και ειχαν και αυτοι. Παρε ενα τηλεφωνο και ρωτησε τους και τους δυο. Καποιος θα εχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 http://www.boxwave.com/products/styraballpointpen/styra-ballpoint-pen-stylus-qtek-g100_1023.htm :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 Να το παραγγείλω από Αμερική ρε σύ?? Τίποτα σε Ευρώπη δεν παίζει? Έχω μείνει χωρίς stylus δηλ. ΧΩΡΙΣ PPC!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 Να το παραγγείλω από Αμερική ρε σύ?? Τίποτα σε Ευρώπη δεν παίζει? Έχω μείνει χωρίς stylus δηλ. ΧΩΡΙΣ PPC!!! Eγώ σου πρότεινα κάτι καλό, αν θέλεις μαγαζί από Ευρώπη κάνε μιά αναζήτηση στο google. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
africa_twin Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 Τελικά βρήκες τίποτα διότι κι εγώ ψάχνω.. Τελικά βρήκα εδώ. Ευγενικότατοι και μάλιστα αποστολή στο χώρο μου χωρίς επιπλέον χρέωση παρ΄όλο που το ποσό είναι μικρό (15€ τα 3 τεμάχια). Μπράβο τους! Κάνε τους ένα τηλ. στο 2106068600 και την άλλη μέρα θα τα έχεις σπίτι σου! ;) Παράθεση Μια βόλτα στο Ναύπλιο! La vita e bella!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 To Qtek 9090 Stylus 3-pack πήρες? Κάνει για G100? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
africa_twin Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 To Qtek 9090 Stylus 3-pack πήρες? Κάνει για G100? Στο site δεν το βρήκα πουθενά. Πήρα τηλ στο νούμερο που γράφω παραπάνω και έκανα την παραγγελία τηλεφωνικά. Είναι συσκευασία 3 τεμαχίων για το G100 ;) Παράθεση Μια βόλτα στο Ναύπλιο! La vita e bella!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stl05 Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 Παιδιά καλησπέρα. Είμαι μεταξύ Μιο 350 και G100. Με ενδιαφέρει κατά κύριο λόγω το GPS ενώ δεν θέλω να βάλω εξωτερική κεραία. Πιο από τα 2 είναι γρηγορότερο στον εντοπισμό των δρόμων και πιο έχει μεγαλύτερη εμβέλεια ? Επίσης έχει και το G100 Sirf Star III δέκτη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 Ψάχνοντας να πάρω PDA κατέληξα στον εν λόγω.. Αν και πριν ένα μήνα το εύρισκα σε ολα τα eshops (eshop, plaisio, play24 κτλ) αυτό πλέον δεν το βρίσκω σε αρκετά. Στο skroutz.gr το βρίσκει σε πολύ λιγοτερα (όπως στην Γραμμή από στουρνάρη) και κάπου αλλού τα οποία δεν ξέρω αν είναι και επίσιμη εισαγωγή μιας και δεν αναφέρονται στο qtek.gr (μπορεί να μην είναι?).. Τι συμβαίνει? μήπως το εν λόγω μοντέλο αποσύρεται.. γνωρίζει κάνει κάτι..:worry: Τέλος αν και η HTC (παλιά qtek) ανακοίνωσε ότι εν γένει θα αναβαθμίσει τα παλιά PDA αλλά όχι όλα. ΤΟ G100 ξέρεται τι θα γίνει? Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enzo660 Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 Ψάχνοντας να πάρω PDA κατέληξα στον εν λόγω.. Αν και πριν ένα μήνα το εύρισκα σε ολα τα eshops (eshop, plaisio, play24 κτλ) αυτό πλέον δεν το βρίσκω σε αρκετά. Στο skroutz.gr το βρίσκει σε πολύ λιγοτερα (όπως στην Γραμμή από στουρνάρη) και κάπου αλλού τα οποία δεν ξέρω αν είναι και επίσιμη εισαγωγή μιας και δεν αναφέρονται στο qtek.gr (μπορεί να μην είναι?).. Τι συμβαίνει? μήπως το εν λόγω μοντέλο αποσύρεται.. γνωρίζει κάνει κάτι..:worry: Τέλος αν και η HTC (παλιά qtek) ανακοίνωσε ότι εν γένει θα αναβαθμίσει τα παλιά PDA αλλά όχι όλα. ΤΟ G100 ξέρεται τι θα γίνει? Ego pados file mou to agorasa apo to shop21 prin mia evdomada k einai mia xara...me to navimate ensomatomeno. i timi tou 365euros koble apo tin ace hellas Παράθεση "Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 Κάποιος πήρε στη Θεία μου το ενλόγω PDA και φυσικά το φορτώθηκα για να το σενιάρω, ξέρει κανεις να μου (για να μη ψάχνω δηλαδή) αν. 1. Παίζει το destinator 7 2. Στο Navimate που έχει μέσα μου βρήσκει το gps σε com1 4400, είναι σωστό? Γιατί χωρίς την εξωτερική κεραία περίμενα 5 λεπτά και δεν βρήκε αξιόπιστο σήμα Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarisp Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 Τού έχω βάλει το destinator 7 και δουλέυει μια χαρά. Σε μένα είναι com 4 και 9600 Παράθεση https://andrismoi.wordpress.com/ Θέματα που μου κίνησαν το ενδιαφέρον και τα μοιράζομαι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannipa72 Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 eides sto plaisio? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpa02 Δημ. April 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2008 Ρε παιδια εω το εξης πρόβλημα με το G100 Σε διαφορες εφαρμογες που η οθόνη εχει λευκό φόντο εμφανίζονται μπλε οριζόντιες γραμμες αχνες που γίνονται εντονες από αριστερα προς δεξια της οθόνης. Εχει κανεις δει κατι αντίστοιχο?? Είναι κατι σοβαρο?? Αντιμετωπίζεται?? Ευχαριστώ Παράθεση HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 1, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2008 Ρε παιδια εω το εξης πρόβλημα με το G100 Σε διαφορες εφαρμογες που η οθόνη εχει λευκό φόντο εμφανίζονται μπλε οριζόντιες γραμμες αχνες που γίνονται εντονες από αριστερα προς δεξια της οθόνης. Εχει κανεις δει κατι αντίστοιχο?? Είναι κατι σοβαρο?? Αντιμετωπίζεται?? Ευχαριστώ Θα σου συνιστούσα να κάνεις ένα hard reset αν και δεν το βλέπω να κάνει κάτι γιατί μου φαίνεται για πρόβλημα οθόνης, δεν έχεις να χάσεις τίποτα όμως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpa02 Δημ. April 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2008 Ευχαριστω για την απάντηση όμως όσο παει και το βλέπω σχεδόν παντού, οπου δηλ η οθόνη θα έπρεπε να ήταν άσπρη. Μόνο με την ιδέα του hard reset πανικοβάλλομαι!! ΘΑ το αφήσω και όπου παει... ελεγα μην ήταν κατι γνωστό ΑΝ και τωρα που το ξανασκεφτομαι αυτα αρχισε να τα κανει από τοτε που έβαλα το Destinator. Μπορεί όμως να έιναι και ασχετο. Μετα πό σχεδόν 2 χρόνια χρήσης ανακαλυψα το εξης : Με απότομη πενια από πανω προς τα κατω ή αναποδα όταν είμαι στις επαφές για πχ η οθόνη σκρολαρει και οι επαφες τρεχουν σαν να εχω iphone. (Σιγα ρε μεγαλε κατι μας είπες!!) Λες να αυτοκτονεί το G100?? Παράθεση HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 2, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2008 Μόνο με την ιδέα του hard reset πανικοβάλλομαι!! Bale tin teleftaia ekdosi tou Sprite Backup kai pare ena backup apo ti syskevi sou. Meta kane ena hard reset gia na sigourefteis oti den einai software problima kai meta kane restore to backup pou eixes parei kai tha einai i syskevi sou opws prin. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpa02 Δημ. April 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2008 δοκιμαζω και βλεπουμε αλλωστε ειναι θεμα ημερών να παω για αλλη συσκευή (Glofiish X600) Ευχαριστω παντως για την πληροφορία Παράθεση HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. October 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2008 Μου έσπασε το βύσμα που πάει στο G100 από το usb καλώδιο.. Γνωρίζετε εάν υπάρχει στο εμπόριο ανταλλακτικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 29, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2008 Μου έσπασε το βύσμα που πάει στο G100 από το usb καλώδιο.. Pio sygkekrimena? Panw sti syskevi? Pws akribws? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. October 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2008 Η συσκευή είναι οκ... Το καλώδιο που το συνδέω με τον Η/Υ στη USB πατήθηκε από καρέκλα στη μεριά που πάει στο G100 και έσπασε το μεταλλικό βύσμα οπότε και δεν μπαίνει στη συσκευή πλέον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 29, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2008 Η συσκευή είναι οκ... Το καλώδιο που το συνδέω με τον Η/Υ στη USB πατήθηκε από καρέκλα στη μεριά που πάει στο G100 και έσπασε το μεταλλικό βύσμα οπότε και δεν μπαίνει στη συσκευή πλέον... Tote eisai mia xara! Tha breis efkola sto emporio kalwdio USB-miniUSB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts