r31134 Δημ. March 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2022 Αυτο ακριβως επρεπε να εκμευταλλευυομε,την υπαρξη led και με καποιο τροπο να γινεται απο εκει η ειδοποιηση. Μικρο το κακο αλλα ειμαι ψυχαναγκαστικος με αυτα τα κενα κλπ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. March 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2022 Η 12 ακόμα να έρθει σε εμένα...Για κάποιο λόγο και εμένα δεν ήρθε ποτέ, έκανα επιδιόρθωση με το companion και το ξανά έστησα από την αρχήΣτάλθηκε από το XQ-AS52 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. March 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2022 Εμένα ήρθε χτές το πρωί. Μετά από 48 ώρες από τους πρώτους. Λογικά κάθε 48 ώρες θα βγαίνει σε διάφορους κωδικούς.Γενικά ευχαριστημένος, αν και το θέλει το "clean install" για κάτι ψιλό - lag.Δεν μου αρέσει από το γρήγορο menu όπου έχουν ενώσει το :wifi με τα δεδομένα και τώρα χρειάζεσαι ένα tap παραπάνω για ενεργοποίηση - απενεργοποίηση.Μπαταρία ίσως είναι νωρίς για συμπεράσματα. Προσωπικά φορτίζω με την πρώτη ευκαιρία. Έχω την εντύπωση ότι η αυτόματη φωτεινότητα είναι λίγο πιο "aggressive" σε σχέση με την 11, αλλά ίσως να είναι ιδέα μου. Από τη 10 στην 11 πέρασα ΟΤΑ. Είχα ένα bug : όταν έκανα swipe από κάτω προς πάνω δεν μου εμφάνιζε τις προηγούμενες εφαρμογές. Αυτό γινόταν μετά από 4-5 μέρες μετά από restart. Καμιά φορά και λίγο αργότερα. Μέχρις στιγμής φαίνεται εντάξει,αλλά είναι νωρίς. Από την 10 στην 11 δεν υπήρχαν πολλές διαφορές στο γραφικό κομμάτι. Στην 12 όμως βλέπω και μου αρέσει. Στάλθηκε από το XQ-AS52 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. March 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2022 Εμένα με δυσκολεύει λίγο το screenshot με το power και το vol down. Προτιμούσα το προηγούμενοΣτάλθηκε από το XQ-AS52 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. March 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2022 Από ήχο διακρίνετε κάποια βελτίωση σε σχέση με την 11αρα?Στάλθηκε από το XQ-BC52 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpatronzak Δημ. March 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2022 53 minutes ago, AnDas said: Εμένα με δυσκολεύει λίγο το screenshot με το power και το vol down. Προτιμούσα το προηγούμενο Στάλθηκε από το XQ-AS52 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και εγώ το ίδιο απλά τώρα συνήθισα με το swipe που βλέπεις όλες τις ανοιχτές εφαρμογές και σου δίνει την δυνατότητα για screenshot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kasmpou Δημ. March 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2022 9 ώρες πριν, r31134 said: Αυτο ακριβως επρεπε να εκμευταλλευυομε,την υπαρξη led και με καποιο τροπο να γινεται απο εκει η ειδοποιηση. Μικρο το κακο αλλα ειμαι ψυχαναγκαστικος με αυτα τα κενα κλπ! Νομίζω κάπου είδα ότι βγαίνει αυτό το λαμπάκι... επίσης κάπως είχα εμφανίσει ένα ανθρωπάκι κάτω δεξιά αλλά δεν ξέρω πως κατάφερα και το έβγαλα ...κάτι με δικαιώματα είχε σχέση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. March 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2022 Το ανθρωπάκι αν δεν κάνω λάθος έχει σχέση με το μενού προσβασιμότηταςΣτάλθηκε από το XQ-AS52 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpatronzak Δημ. March 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2022 Δεν ξέρω γιατί αλλά για κάποιον λόγο δεν υπάρχει άλλο η επιλογή αντιγραφής/μετακίνηση αρχείων πχ.σε ένα φλασάκι. Το πρόσεξε κανένας άλλος?έφαγα τα συκωτια μου από χθες αλλά δεν το βρίσκω πουθενά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. March 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2022 Στην sd μεταφερεις αρχεια; Σ αφηνει; Πχ μια φωτο αν δοκιμασες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpatronzak Δημ. March 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2022 Γενικά μετέφερα σε usb φλασάκι με αντιγραφή - επικόλληση τώρα δεν το βρίσκω άλλο σαν επιλογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2022 Με ποια εφαρμογή προσπαθείς να κάνεις αντιγραφή; Δοκίμασε κάποια άλλη να δεις αν κάνει το ίδιο. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpatronzak Δημ. March 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2022 Δεν χρησιμοποιώ εφαρμογή,σου έδινε απευθείας την επιλογή από τα αρχεία,τώρα το αλλάξανε σε files και δεν υπάρχει η επιλογή πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2022 To files χρησιμοποιώ και εδώ σε android 12 είμαι και βάζοντας usb φλασακι έκανα κανονικά αντιγραφή, μέσα από την εφαρμογή files το βλέπεις το φλασάκι;; Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpatronzak Δημ. March 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2022 Ναι κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. March 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2022 Ενεργοποιησα ξανα το facebook και πλεον δεν βλεπω την εφαρμογη facebook services. Ή ενσωματωθηκε ή καταργηθηκε μαλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. March 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2022 Μετά την αναβάθμιση στο 12, χάθηκαν τα service tests από το service menu. Έχει μόνο software info. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος? Ήταν χρήσιμο γιατί μπορούσαμε να δούμε την ζωή της μπαταρίας και αρκετά ακόμη. Το αναφέρουν και στο reddit. Δυστυχώς δεν με αφήνει να βάλω σύνδεσμο για κάποιο λόγο. Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. March 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2022 Και σε εμενα εξαφανιστηκαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. April 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2022 Εχει κανεις δικτυο vodafone που να χρησιμοποιει και wifi calling με την συσκευη μας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmam27 Δημ. April 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2022 Νέα έκδοση : 58.2.A.2.80 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. April 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2022 (edited) Με το android 11 σε lockscreen κατεβαινε η κουρτινα και μπορουσαμε να κλεισουμε data,wifi,τοποθεσια. Η λειτουργια πτησης μπορει να ενεργοποιηθει ομως οποτε κρυφτηκε κι αυτη για εξτρα ασφαλεια. Τωρα πλεον γι αυτες τις ρυθμισεις σου ζηταει pin ή αποτυπωμα. Επιτελους δηλαδη... Edited April 15, 2022 by r31134 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. April 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2022 3 ώρες πριν, r31134 said: Με το android 11 σε lockscreen κατεβαινε η κουρτινα και μπορουσαμε να κλεισουμε data,wifi,τοποθεσια. Η λειτουργια πτησης μπορει να ενεργοποιηθει ομως οποτε κρυφτηκε κι αυτη για εξτρα ασφαλεια. Τωρα πλεον γι αυτες τις ρυθμισεις σου ζηταει pin ή αποτυπωμα. Επιτελους δηλαδη... Πως το έκανες αυτό? Εννοώ με την λειτουργεία πτήσης και τα δεδομένα να ζητάει pin η αποτύπωμα? Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. April 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2022 54 minutes ago, guy_fawkes said: Πως το έκανες αυτό? Εννοώ με την λειτουργεία πτήσης και τα δεδομένα να ζητάει pin η αποτύπωμα? Δεν πειραξα καμια ρυθμιση. Εφοσον η συσκευη ειναι κλειδωμενη σου ζηταει pin για να αλλαξεις την κατασταση του wifi/data και τοποθεσια. Για την πτηση δεν ζηταει οποτε πατωντας το μολυβακι(κι αυτο μονο σε ξεκλειδωτη συσκευη σ αφηνει), την μεταφερεις ωστε να μη φαινεται. Βεβαια στην καθημερινοτητα σου αν την χρησιμοποεις, δεν θα την βρισκεις τοσο αμεσα εκει πανω αλλα εγω προσωπικα ποτε δεν βαζω πτηση. Αν ειναι ξεκλειδωτη η συσκευη δεν ζηταει τιποτα εννοειται. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. May 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2022 (edited) Update Edited May 2, 2022 by r31134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmam27 Δημ. May 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2022 Καλημέρα. Εγκαταστάθηκε η 58.2.A.4.52 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts