p_k Δημ. August 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2021 Εγώ πάλι έχω άλλο πρόβλημα. Κάποιες φορές όχι πάντα παίρνω τηλέφωνο το σηκώνει ο άλλος και ούτε τον ακούω ούτε με ακούει. Κλείνω παίρνω μετά από λίγο και όλα καλά. Είχα το Τ9 πολύ καλύτερο τηλέφωνο ευτυχώς δεν το πούλησα και το έδωσα στην γυναίκα μου. Μακάρι να μπορούσα να το δώσω να πάρω κάτι άλλο... Αυτό μου ακούγεται περισσότερο ως πρόβλημα δικτύου και όχι συσκευής. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sat_rrstm Δημ. August 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2021 Παρόμοιο πρόβλημα και στο δικό μου. Παίρνω, το σηκώνουν, με ακούν αλλά δεν τους ακούω εγώ και στην δεύτερη απόπειρα εντάξει. Δηλαδή παίρνω συνήθως δύο φορές για να πετύχει η συνομιλία.(MIUI Global 12.0.8.0 RJGEUXM)(δίκτυο COSMOTE με COSMOκάρτα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2021 Μηπως συνέβη τις τελευταίες μέρες που είχε πρόβλημα το δίκτυο της κοσμοτε; Έχουν αναφερθεί παρόμοια προβλήματα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giross Δημ. August 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2021 (edited) Καλησπέρα μου δώσανε το κινητό και θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτησει; Ξεκινάμε για μπαταρία τι πρέπει να προσέχω να το φορτίζω οταν θα πηγαίνει 10 τα 100 κάπου εκεί πειράζει εάν το φορτίζω εν ώρα χρήσης ποια gcam προτείνετε κάποιο λινκ και κάτι ζεστενεται αυτό είναι φυσιολογικό σας ευχαριστω Edited August 17, 2021 by Giross Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. August 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2021 Τίποτα δεν πρέπει να προσέχεις στη φόρτιση. Αν θες να πετύχεις το θεωρητικά τέλειο στη μακροζωια φορτίζεις μεταξύ 20 και 80% χωρίς παράλληλη χρήση της συσκευής για να μειώσεις το στρες από θερμοκρασία και από τη φύση της τεχνολογίας των μπαταριών λιθίου. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosdimas Δημ. August 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2021 (edited) Μολις ηρθε η ενημερωση σε nfc ευρωπαϊκο μοντελο. Edited August 23, 2021 by tasosdimas 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. August 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2021 31 minutes ago, tasosdimas said: Μολις ηρθε η ενημερωση σε nfc ευρωπαϊκο μοντελο. Ναι μόλις είδα κι εγώ ότι ανέβηκε. Την κατεβάζω τώρα Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. August 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2021 (edited) Με την 12.5.2 πλέον δεν δουλεύει και το ξεκλείδωμα οθόνης με δακτυλικό αποτύπωμα, εαν έχεις third party launcher... (βλ Nova) Δηλ πλέον εκτός από τα gestures, χάνουμε και το δακτυλικό αποτύπωμα! Έλεος... Edited August 23, 2021 by jaranor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. August 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2021 (edited) 59 minutes ago, jaranor said: Με την 12.5.2 πλέον δεν δουλεύει και το ξεκλείδωμα οθόνης με δακτυλικό αποτύπωμα, εαν έχεις third party launcher... (βλ Nova) Δηλ πλέον εκτός από τα gestures, χάνουμε και το δακτυλικό αποτύπωμα! Έλεος... Βγάλε τον nova από διαχειριστή (μπορεί να τον έκανες αν έχεις διαλέξει να κλείνει την οθόνη με 2 ταπ από τις χειρονομίες του nova) και θα δουλεύει το δακτυλικό, και γιά χειρονομίες και κλείσιμο οθόνης (και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς) βάλε το fng... Δουλεύει άψογα με nova!!! Edited August 23, 2021 by geotzia 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. August 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2021 Το βρήκα (άλλαξα Μέθοδο Κλειδώματος σε "Προσβασιμότητα" στον Nova), αλλά δεν με άφηνε να κάνω edit το post, μάλλον λόγω αναβάθμισης το myphone. To fng είναι το Fluid Navigation Gestures; Ευχαριστώ, θα δοκιμάσω, αλλά δεν είμαι root! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. August 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2021 23 minutes ago, jaranor said: Το βρήκα (άλλαξα Μέθοδο Κλειδώματος σε "Προσβασιμότητα" στον Nova), αλλά δεν με άφηνε να κάνω edit το post, μάλλον λόγω αναβάθμισης το myphone. To fng είναι το Fluid Navigation Gestures; Ευχαριστώ, θα δοκιμάσω, αλλά δεν είμαι root! (άλλαξα Μέθοδο Κλειδώματος σε "Προσβασιμότητα" στον Nova) Αυτό πού έκανες θέλει... Fluid Navigation Gestures αυτό είναι και δεν χρειάζεται ρουτ, δουλεύει άψογα με άπειρες δυνατότητες ιδίως το paid, αλλά και με το απλό κάνεις την δουλειά σου πολύ καλύτερα από της μαμάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2021 Πολύ καλή εφαρμογή είναι και το edge gestures, αλλά είναι επί πληρωμή. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lokos6 Δημ. August 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2021 Καλησπέρα!! Έχω την ευρωπαϊκή έκδοση και ενώ μου είχε βγάλει ειδοποίηση για ενημέρωση πατώντας να τη κάνω μου βγάζει δεν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση....ξέρεις κάνεις κάτι για αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2021 12 minutes ago, Lokos6 said: Καλησπέρα!! Έχω την ευρωπαϊκή έκδοση και ενώ μου είχε βγάλει ειδοποίηση για ενημέρωση πατώντας να τη κάνω μου βγάζει δεν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση....ξέρεις κάνεις κάτι για αυτό; Γνωστό φαινόμενο, συμβαίνει σε κινητά Xiaomi. Μην αγχώνεσαι, σε λίγες μέρες θα έρθει πάλι. Έπρεπε να κάνεις την αναβάθμιση εκείνη τη στιγμή που ήρθε. Όταν θα ξαναέρθει, δεν θα ξαναφύγει. Ακούγεται περίεργο, αλλά έτσι γίνεται. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. August 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2021 22 minutes ago, Lokos6 said: Καλησπέρα!! Έχω την ευρωπαϊκή έκδοση και ενώ μου είχε βγάλει ειδοποίηση για ενημέρωση πατώντας να τη κάνω μου βγάζει δεν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση....ξέρεις κάνεις κάτι για αυτό; Μπες και κατέβασε την από εδώ: https://mirom.ezbox.idv.tw/en/phone/surya/ κοίτα μόνο να επιλέξεις ΕΕΑ stable, την έκδοση με τα 2,5 GB Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lokos6 Δημ. August 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2021 6 minutes ago, p_k said: Γνωστό φαινόμενο, συμβαίνει σε κινητά Xiaomi. Μην αγχώνεσαι, σε λίγες μέρες θα έρθει πάλι. Έπρεπε να κάνεις την αναβάθμιση εκείνη τη στιγμή που ήρθε. Όταν θα ξαναέρθει, δεν θα ξαναφύγει. Ακούγεται περίεργο, αλλά έτσι γίνεται. Ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lokos6 Δημ. August 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2021 15 minutes ago, dimitrisioak said: Μπες και κατέβασε την από εδώ: https://mirom.ezbox.idv.tw/en/phone/surya/ κοίτα μόνο να επιλέξεις ΕΕΑ stable, την έκδοση με τα 2,5 GB Μιας και είμαι παντελώς ασχετος με τα συγκεκριμένα θα περιμένω να έρθει ΟΤΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2021 5 minutes ago, Lokos6 said: Μιας και είμαι παντελώς ασχετος με τα συγκεκριμένα θα περιμένω να έρθει ΟΤΑ Καλύτερα έτσι φίλε, περίμενε λίγες μέρες και δεν θα αργήσει. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. August 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2021 Μήπως δοκίμασε κανείς bluetooth ακουστικά στην 12.5.2; Τα δικά μου συνδέονται κανονικά αλλά έχουν πολλές διακοπές... Στην 12.0.8 δούλευαν μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis46_ Δημ. August 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2021 4 hours ago, Lokos6 said: Μιας και είμαι παντελώς ασχετος με τα συγκεκριμένα θα περιμένω να έρθει ΟΤΑ γιατί 2.5 gb? εμένα ήρθε ôta 0,9gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. August 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2021 Η ΟΤΑ είναι 0.9mb, ολόκληρη η ρομ είναι 2.5, οποία θες περνάς. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis46_ Δημ. August 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2021 κ ποια είναι η διαφορά δλδ; γιατί έχουν τόση μεγάλη διαφορά σε μέγεθος, σόρυ αν ακούγεται χαζή η ερώτηση μου αλλά είμαι λιγάκι ασχετος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. August 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2021 1 hour ago, antonis46_ said: κ ποια είναι η διαφορά δλδ; γιατί έχουν τόση μεγάλη διαφορά σε μέγεθος, σόρυ αν ακούγεται χαζή η ερώτηση μου αλλά είμαι λιγάκι ασχετος Λίγο απλοϊκά, η μικρή έκδοση είναι μόνο αυτά που αλλάζουν, ενώ η άλλη είναι όλo to λειτουργικό σύστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis46_ Δημ. August 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2021 καλύτερα δλδ να κατεβάσεις την μεγάλη μόνος σου ή να πάρεις την ôta; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. August 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2021 7 minutes ago, antonis46_ said: καλύτερα δλδ να κατεβάσεις την μεγάλη μόνος σου ή να πάρεις την ôta; Είναι ακριβώς το ίδιο, εκτός απροόπτου 😉 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts