danorfias Δημ. April 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2022 (edited) Πολύ λογικο αυτο που λες αλλα δεν θα επρεπε να εχου και αλλοι εδω στο φορουμ το ιδιο προβλημα? Edited April 27, 2022 by danorfias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. April 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2022 Δοκίμασε να κάνεις μια επανεκκίνηση στο router. Πρόβλημα δικτύου ακούγεται πιο πολύ. Και clear data του Gboard για καλό και για κακό αν δεν βαριέσαι να το ρυθμίσεις από την αρχή . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. April 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2022 εμένα μου δουλεύει η φωνητική πληκτρολόγηση στο wifi Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danorfias Δημ. April 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2022 Εκανα clear data του Gboard και επανεκκίνηση στο ρουτερ.Δεν αλλαξε τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. May 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2022 Πολύ νέκρα έχει πέσει εδώ.... Ξέρει κανείς αν θα πάρουμε τελικά την 13 η μπα τζάμπα περιμένω; Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris Si Δημ. May 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2022 On 25/5/2022 at 8:55 ΠΜ, dimitrisioak said: Πολύ νέκρα έχει πέσει εδώ.... Ξέρει κανείς αν θα πάρουμε τελικά την 13 η μπα τζάμπα περιμένω; Ναι θα την πάρουμε κανονικά. Η global έκδοση είναι στα τελικά στάδια δοκιμής πριν το release όποτε δεν θα αργήσει και η ΕΕΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamdd Δημ. June 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2022 Παιδια καλησπερα. To Poco X3 Nfc κανει συνεχεια επανεκινηση μονο του και δεν μπορω να το σταματησω ουτε με τα κουμπια. Τι κανουμε;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] WELCOME TO THE WORLD WITH NO FUTURE... S.T.A.L.K.E.R. SHADOW OF CHERNOBYL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. June 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2022 5 ώρες πριν, stamdd said: Παιδια καλησπερα. To Poco X3 Nfc κανει συνεχεια επανεκινηση μονο του και δεν μπορω να το σταματησω ουτε με τα κουμπια. Τι κανουμε;; Σε μια παρόμοια περίπτωση σε ενα mi max 2 ειχε κολλήσει το power button. Πάτησε το κάμποσες φορες απότομα μπας και ξεκολλήσει. Εγω θυμάμαι το ειχα λύσει είχα βαλει σπρέι και έστρωσε. Αν πιάνουν τα χέρια σου οταν βγάλεις την πλάτη θα ξεσυνδεσεις το φις που πάει στα κουμπιά power και έντασης, αν φταίει το power button θα ξεκινήσει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamdd Δημ. July 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2022 On 27/6/2022 at 7:14 ΠΜ, geotzia said: Σε μια παρόμοια περίπτωση σε ενα mi max 2 ειχε κολλήσει το power button. Πάτησε το κάμποσες φορες απότομα μπας και ξεκολλήσει. Εγω θυμάμαι το ειχα λύσει είχα βαλει σπρέι και έστρωσε. Αν πιάνουν τα χέρια σου οταν βγάλεις την πλάτη θα ξεσυνδεσεις το φις που πάει στα κουμπιά power και έντασης, αν φταίει το power button θα ξεκινήσει κανονικά. Τελικά μου άλλαξε το κουμπάκι ένας ειδικός με κινητά και έστρωσε. Τώρα όμως μου κάνει άλλο προβλημα !! Δεν πιάνει τα δεδομένα, ή αντί για 4G πιάνει μόνο "Ε" ή κόβεται το σήμα και το ξαναβρίσκει σε 4-5 δευτερόλεπτα. Cosmote έχω whatsup. Άλλαξα θέση την κάρτα sim, τίποτα. Έκανα reset το apn , τίποτα. Δοκίμασα την ίδια κάρτα sim σε ένα παλιό κινητό Motorola που έχω και πιάνει σφαίρα!! Τι φταίει?? Σας εχει τύχει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] WELCOME TO THE WORLD WITH NO FUTURE... S.T.A.L.K.E.R. SHADOW OF CHERNOBYL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. July 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2022 Αν ανοίχτηκε το κινητό παίζει να μην έχει κουμπώσει κάτι σωστά, πιθανόν η κεραία, πρέπει να το ανοίξεις να κάνεις έναν έλεγχο. 2 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamdd Δημ. July 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2022 4 ώρες πριν, chios said: Αν ανοίχτηκε το κινητό παίζει να μην έχει κουμπώσει κάτι σωστά, πιθανόν η κεραία, πρέπει να το ανοίξεις να κάνεις έναν έλεγχο. Έχεις δίκιο, θα το πάω να το δει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] WELCOME TO THE WORLD WITH NO FUTURE... S.T.A.L.K.E.R. SHADOW OF CHERNOBYL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. August 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2022 Επιτέλους ένα νέο... Βγήκε η global 13.01 Android 12 για την συσκευή μας. Λογικά τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει και η Europe. Λίγη αναμονή ακόμα.... Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2022 1 minute ago, dimitrisioak said: Επιτέλους ένα νέο... Βγήκε η global 13.01 Android 12 για την συσκευή μας. Λογικά τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει και η Europe. Λίγη αναμονή ακόμα.... Έτσι, ακολουθεί μετά από λίγες μέρες. Ήγγικεν η ώρα. Την περιμένω σε δύο κινητά στην οικογένεια. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsaviola28 Δημ. August 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2022 Καλησπέρα, έχει κάποιος πρόβλημα με την εφαρμογή myallha wallet μετά από αναβάθμιση σε miui 13; μου βγάζει συνέχεια ο κωδικός άλλαξε ξανά συνδεθείτεΣτάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.annamariakalfa.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. August 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2022 Πώς έκανες την αναβάθμιση; Κάνε μια εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής και δοκίμασε πάλι να συνδεθείς.... Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsaviola28 Δημ. August 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2022 Έκανα εκκαθάριση δοκίμασα και παλαιότερη έκδοση αλλά τίποτα, την πέρασα πάνω στη προηγούμενη έκδοση χωρίς wipe dataΣτάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.annamariakalfa.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. August 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2022 Από πού την κατέβασες; Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsaviola28 Δημ. August 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2022 Από miui hellas forunΣτάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.annamariakalfa.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. August 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2022 Από miui hellas forunΣτάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠοια ακριβώς ρομ φοράς; Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsaviola28 Δημ. August 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2022 Αυτή Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.annamariakalfa.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. August 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2022 Αυτή Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑπό την στιγμή που φοράς custom rom και όχι μαμά πιθανόν γ' αυτό και τα προβλήματα, για μένα καλό είναι όταν δουλεύεις τράπεζες και πληρωμές για ασφάλεια να φοράς μαμά ρομ και με κλειδωμένο bootloader. 1 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. August 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2022 Γνήσια miui 13 με Android 12Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsaviola28 Δημ. August 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2022 Τελικά το θέμα λύθηκε με επανεγκατασταση της Rom με factory reset.Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.annamariakalfa.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. August 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2022 Τελικά το θέμα λύθηκε με επανεγκατασταση της Rom με factory reset.Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας TapatalkΩραίος αλλά να ξέρεις όσο φοράς πειραγμενη Ρομ και όχι μαμά ίσως να έχεις προβλήματα ξανά. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2022 Με βάση δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι πλησιάζει η EU έκδοση του MIUI 13 και το γεγονός ότι έχει ήδη δοθεί στην global version, πιστεύω ότι έφτασε η ώρα ίσως και μέσα στο Σαββατοκύριακο όπως συνηθίζει η xiaomi, να πάρουν και οι ευρωπαϊκές εκδόσεις το νέο MIUI, μαζί εννοείται με το android 12. Για να δούμε... Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts