tasosdimas Δημ. March 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2021 Κατοχος του κινητου 1 βδομαδα. Εχω ενα smart watcth huawei gt2 και απο την μερα που το συνδεσα στο τηλ κανει συνεχως αποσυνδεση. Συνδεεται και σε λιγο ξανα αποσυνδεση. Με το προηγουμενο τηλ (redmi note 9 pro) δεν ειχα κανενα θεμα. Ξερετε τι μπορει να φταιει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skouf26 Δημ. March 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2021 Alert ... Σήμερα το πρωί κρασάριζαν ξαφνικά αρκετές εφαρμογές :mad: Ξεκίνησα εκκαθαρίσεις, επανεγκαταστάσεις κλπ χωρίς το πρόβλημα να διορθωθεί καθόλου. Και εκεί που νόμιζα οτι επηρεάστηκα και εγώ από το πρόσφατο update όπου μέχρι σήμερα όλα δούλευαν τέλεια και πήρα ένα back up των αρχείων ώστε να ξεκινήσω factory reset, ξαφνικά ... Εμφανίστηκε στο Play Store update στο Σύστημα Android WebView που δεν θυμόμουν αν και το είχα ακούσει ότι μπορούσε να δημιουργήσει τέτοιο πρόβλημα. Μετά την αναβάθμιση, όλα καλά . Εχω το ίδιο πρόβλημα και εγώ , αλλά εμένα δεν μπορεί να κάνει update ουτε το webview ουτε το chrome Καμιά βοήθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. March 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2021 (edited) Εχω το ίδιο πρόβλημα και εγώ , αλλά εμένα δεν μπορεί να κάνει update ουτε το webview ουτε το chrome Καμιά βοήθεια? Από ότι έχω ακούσει κάνε απεγκατάσταση την ενημέρωση του webview και θα στρώσει... Γιά αναλυτικά δες εδώ: https://news.xiaomi-miui.gr/google-web-view-msa-crash-i-lisi-sto-problima/ Edited March 23, 2021 by geotzia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skouf26 Δημ. March 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2021 Από ότι έχω ακούσει κάνε απεγκατάσταση την ενημέρωση του webview και θα στρώσει... Γιά αναλυτικά δες εδώ: https://news.xiaomi-miui.gr/google-web-view-msa-crash-i-lisi-sto-problima/ Τίποτα … μια από ίδια, δεν κατεβάζει το update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. March 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2021 Τίποτα … μια από ίδια, δεν κατεβάζει το update Στο play store, πήγαινε στις "εφαρμογές μου", "ενημερώσεις" και κάνε ενημέρωση όλων από εκεί. Εμένα μεμονωμένα δεν έκανε update, έτσι, μαζικά μαζί με άλλες εφαρμογές, έκανε! Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skouf26 Δημ. March 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2021 Στο play store, πήγαινε στις "εφαρμογές μου", "ενημερώσεις" και κάνε ενημέρωση όλων από εκεί. Εμένα μεμονωμένα δεν έκανε update, έτσι, μαζικά μαζί με άλλες εφαρμογές, έκανε! Το έκανα αυτό και εμειναν αυτά τα 2 , οι υπόλοιπες καναν κανονικά update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2021 (edited) Φυσικα.Το απλό Χ3 εχει σαφως καλυτερη καμερα στην κύρια απο το Χ3 Προ... Μην σας μπερδεύουν τα mp ή μέγεθος αισθητήρα. Ίδιο μέγεθος pixel έχουν. Ισα ίσα, που από ότι συσκευές έχω δουλέψει και gcam που είχα στήσει, σε χαμηλό φωτισμό φαίνεται να τα πηγαίνει γενικά καλύτερα ο 582/586 από τον 682/686. Έχει ανεβάσει δείγματα και το gsmarena τόσο του nfc όσο και του pro. Του δεύτερου φαίνεται να τα πηγαίνει αισθητά καλύτερα. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ενδεικτικά Pro https://fdn.gsmarena.com/imgroot/reviews/21/poco-x3-pro/camera/gsmarena_116.jpg Nfc https://fdn.gsmarena.com/imgroot/reviews/20/poco-x3-nfc/camera/gsmarena_092.jpg Pro https://fdn.gsmarena.com/imgroot/reviews/21/poco-x3-pro/camera/gsmarena_115.jpg Nfc https://fdn.gsmarena.com/imgroot/reviews/20/poco-x3-nfc/camera/gsmarena_091.jpg Μένει μόνο να δούμε κάποιο άμεσο συγκριτικά (ίδια στιγμή). Edited March 23, 2021 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tssotiris Δημ. March 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2021 (edited) https://piunikaweb.com/2021/03/23/samsung-android-systemweb-view-apps-crashing-issue/ πρεπει να κάνεις disable Android System WebView .όχι από το play store αλλά απο τις εφαρμογές. Μπορεί να λέει και unistall. Θα κάνει downgrade στην προηγούμενη έκδοση και θα δουλεύει κανονικά. Το έκανα το πρωι σε huawei p20 pro, και έστρωσε ----- προσθήκη μηνύματος 67 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το έκανα αυτό και εμειναν αυτά τα 2 , οι υπόλοιπες καναν κανονικά update https://piunikaweb.com/202...rashing-issue/ πρεπει να κάνεις disable Android System WebView .όχι από το play store αλλά απο τις εφαρμογές. Μπορεί να λέει και unistall. Θα κάνει downgrade στην προηγούμενη έκδοση και θα δουλεύει κανονικά. Το έκανα το πρωι σε huawei p20 pro, και έστρωσε update: τελικα το διορθωσε η google θελει μονο update μεσα από το play store Edited March 23, 2021 by tssotiris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. March 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2021 το διόρθωσε χτες το βραδυ Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. March 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2021 Εβαλα κι άλλα ακουστικά UBS c και πάλι δεν έχει ραδιόφωνο FM χωρίς internet από την εφαρμογή που είναι στα εργαλεία Εχει κάποιος ραδιόφωνο από αυτή την εφαρμογή? Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. March 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2021 (edited) Εβαλα κι άλλα ακουστικά UBS c και πάλι δεν έχει ραδιόφωνο FM χωρίς internet από την εφαρμογή που είναι στα εργαλεία Εχει κάποιος ραδιόφωνο από αυτή την εφαρμογή? Δεν νομίζω ότι θα σε βοηθήσει σε κάτι, αλλά το αναφέρω σαν πληροφορία. Σε Samsung Galaxy S10 lite, που δεν έχει jack 3,5 για ακουστικά καρφί, τα type-c ακουστικά της Samsung λειτουργούν σαν κεραία και έχω Fm radio ( χωρίς internet εννοείται) κανονικά. Γενικά έχει πολλές ιδαιτερότητες η φάση ακουστικά και Fm radio. Πρόσφατα αγόρασα τον επίσημο αντάπτορα Samsung type-c to jack 3.5 και ένα ζευγάρι καλά ακουστικά-καρφί, για καλύτερη ποιότητα ακρόασης υποτίθεται και δεν έπαιξαν ποτέ. Edited March 24, 2021 by Green_Dragon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. March 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2021 (edited) Ρωτάω κάποιο που έχει poco εκτός από τον φίλο που απάντησε ότι έχει και του δουλεύουν... Πολύ περίεργο να δουλεύει σε κάποιον και σε κάποιον να μην δουλεύει Αν ειναι να πάω στο πλαίσιο να μου πουν γιατί δε δουλεύει Edited March 24, 2021 by CoyoteD Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. March 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2021 Ρωτά κάποιο που έχει poco εκτός από τον φίλο που απάντησε ότι έχει και του δουλεύουν... Πολύ περίεργο να δουλεύει σε κάποιον και σε κάποιον να μην δουλεύει Αν ειναι να πάω στο πλαίσιο να μου πουν γιατί δε δουλεύει Τα ακουστικά που έχεις είναι μαμά (εννοώ poco) ή κάποια άλλα που μπορεί να μην αναγνωρίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. March 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2021 Εβαλα κι άλλα ακουστικά UBS c και πάλι δεν έχει ραδιόφωνο FM χωρίς internet από την εφαρμογή που είναι στα εργαλεία Εχει κάποιος ραδιόφωνο από αυτή την εφαρμογή? Μπορώ να ακούσω κανονικά ραδιόφωνο με ακουστικά που έχουν καρφί 3,5 . Το ραδιόφωνό του είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε η κεραία του να είναι το καλώδιο των ακουστικών στη θύρα 3,5. Αν έχεις ένα βύσμα 3,5 ή οποιαδήποτε ακουστικά βάλτα στη θύρα των ακουστικών για να το χρησιμοποιεί για κεραία και μετά δοκίμασε , με τα ακουστικά που θέλεις να βάλεις στην type c , αν έχεις ήχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. March 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2021 Μπορώ να ακούσω κανονικά ραδιόφωνο με ακουστικά που έχουν καρφί 3,5 . Το ραδιόφωνό του είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε η κεραία του να είναι το καλώδιο των ακουστικών στη θύρα 3,5. Αν έχεις ένα βύσμα 3,5 ή οποιαδήποτε ακουστικά βάλτα στη θύρα των ακουστικών για να το χρησιμοποιεί για κεραία και μετά δοκίμασε , με τα ακουστικά που θέλεις να βάλεις στην type c , αν έχεις ήχο. το έχω κάνει δεν έχω ήχο... πάει ο ήχος στα 3,5 μόλις χαιδεύει το 3.5 τη θύρα τσάκ... το ραδιόφωνο δουλεύει ----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τα ακουστικά που έχεις είναι μαμά (εννοώ poco) ή κάποια άλλα που μπορεί να μην αναγνωρίζει; δεν έχει μαμά ακουστικά το poco ----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για ριξε μια ματια και στην υποδοχη των ακουστκων,αλλα πιο πιθανον να φταινε τα ακουστικά... εχεις usb c ακουστικά στο poco x3 ή έχει ακουστικά με καρφί και σου δουλεύει? Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. March 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2021 Δοκίμασα και 3ο ζευγάρι ακουστικά usbc δε λειτουργεί το ραδιόφωνο Ο φίλος @nikaki71 που είπε ότι λειτουργούν μπορεί να μας πει τι μάρκα ειναι τα ακουστικά του Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. March 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2021 (edited) Το ραδιόφωνο ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΊ με usb ακουστικά. Τα ακουστικά χρησημοποιουνται ως κεραία λήψης FM και αυτό γίνεται μόνο μέσα από το καρφί, ίσως πλην λίγων εξαιρέσεων . (Σε όλες τις εταιρείες απ όσο γνωρίζω, καθώς καμία συσκευή δεν έχει εσωτερική κεραία FM.) Sent from my Mi 10 using Tapatalk Edited March 24, 2021 by sniper20 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. March 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2021 Το ραδιόφωνο ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΊ με usb ακουστικά. Τα ακουστικά χρησημοποιουνται ως κεραία λήψης FM και αυτό γίνεται μόνο μέσα από το καρφί, ίσως πλην λίγων εξαιρέσεων . (Σε όλες τις εταιρείες απ όσο γνωρίζω, καθώς καμία συσκευή δεν έχει εσωτερική κεραία FM.) Sent from my Mi 10 using Tapatalk Τι είναι αυτό που καθορίζει ότι το καρφί με ακουστικά ( στα περισσότερα) ή η θύρα type-c με ακουστικά (περίπτωση Samsung S10 lite) λειτουργούν σαν κεραία ραδιοφώνου; Είναι θέμα hardware ή κάποιο software; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. March 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2021 Συμφωνώ με όλους. Δε ρωτάω θεωρητικά ή τι συμβαίνει συνήθως Εδω ρωτάω τους κατόχους αυτού του μοντέλου όπως είμαι εγω αν λειτουργεί στο X3? Ενας είπε ότι λειτουργεί και έχω κουφαθεί που δε λειτουργεί το δικό μου Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msdxgr Δημ. March 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2021 Εγώ πού το είχα δοκιμάσει δεν λειτουργεί με ακουστικά usb θέλει με το καρφί για να πιάσει σταθμούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. March 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2021 Δοκίμασα και 3ο ζευγάρι ακουστικά usbc δε λειτουργεί το ραδιόφωνο Ο φίλος @nikaki71 που είπε ότι λειτουργούν μπορεί να μας πει τι μάρκα ειναι τα ακουστικά του Xiaomi piston.https://www.googleadservices.com/pagead/aclk?sa=L&ai=DChcSEwjCpJqir8nvAhWOtbIKHcyND2IYABAHGgJscg&ae=2&ohost=www.google.com&cid=CAASEuRolLYblCgLgExplvUKpM3naA&sig=AOD64_3K_Vypah0yFrf8oEaIGosxPPmLJA&ctype=5&q=&ved=2ahUKEwiX95Kir8nvAhXElosKHZ7KCacQ9aACegUIBxCFAQ&adurl= Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. March 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2021 Xiaomi piston.https://www.googleadservices.com/pagead/aclk?sa=L&ai=DChcSEwjCpJqir8nvAhWOtbIKHcyND2IYABAHGgJscg&ae=2&ohost=www.google.com&cid=CAASEuRolLYblCgLgExplvUKpM3naA&sig=AOD64_3K_Vypah0yFrf8oEaIGosxPPmLJA&ctype=5&q=&ved=2ahUKEwiX95Kir8nvAhXElosKHZ7KCacQ9aACegUIBxCFAQ&adurl= αυτά δεν είναι usb c φίλε Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. March 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2021 (edited) Συμφωνώ με όλους. Δε ρωτάω θεωρητικά ή τι συμβαίνει συνήθως Εδω ρωτάω τους κατόχους αυτού του μοντέλου όπως είμαι εγω αν λειτουργεί στο X3? Ενας είπε ότι λειτουργεί και έχω κουφαθεί που δε λειτουργεί το δικό μουΕίμαι κάτοχος και του x3 και σου γράφω έπειτα άπο δοκιμή, ότι δεν παίζει με usb ακουστικά. Συγκεκριμένα δοκίμασα με ένα ζευγάρι Original Huawei που είχα από το p20 pro is μου. Ps: αυτά τα ακουστικά που δείχνει ο φίλος μας, είναι με καρφί. ΣΟΒΑΡΆ ΤΏΡΑ?? Sent from my Mi 10 using Tapatalk Edited March 24, 2021 by sniper20 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sat_rrstm Δημ. March 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2021 Μια χαρά το ράδιο με τα δικά μου ακουστικά (UiiSii GT-900/τ'αγόρασα 15,99€ απο Ελλάδα) στην είσοδο των 3,5 mm. Το παράξενο είναι ότι μόνο 2-3 σταθμοί ακούγονται στερεο, άλλοι σταθμοί που ξέρω ότι εκπέμπουν στερεοφωνικά τους πιάνει μονοφωνικά, ίσως παίζει ρόλο η ισχύς του σήματος λήψης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. March 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2021 Δε καταλαβαίνετε ότι ρωτάμε μόνο για τα usb c ακουστικά. Για το καρφί το ξέρουμε Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts