CoyoteD Δημ. December 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2020 Κάτω κέντρο έχει ένα άσπρο βελάκι Χτύπα το Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sat_rrstm Δημ. December 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2020 Η απλά σβάρνισε την οθόνη από κάτω χαμηλά προς τα επάνω για να ανοίξεις το/τα συρτάρι/α των εφαρμογών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. December 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2020 (edited) Έχω μια που λέγεται GCam_7.2.010_Urnyx05-v2.3 η οποία λειτουργεί άριστα. Δεν θυμάμαι από που την πήρα αλλά αν την βρεις δοκίμασέ την. Κάπου διάβασα ότι είναι "δυνατή" η κάμερά του και η gcam είναι περιττή. παιδια gcam αξιζει ναβαλουμε? εχει διαφορα απο τη μαμα? ποια ειναι η καλυτερη για μας? Και εγώ αυτό λέω... Edited December 11, 2020 by christoforas Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iasonx Δημ. December 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2020 Αγορασμένο 1 εβδομάδα.. όταν απομακρύνεται η συσκευή από το σπίτι 500 περίπου μέτρα... κάνει reset! και μπαίνει σε mode ή wipe data... ή Factory RESET!:wacko: όσο είμαι σπίτι .. παρόλο που το ζορίζω games youtube.. apps .. ΟΛΑ καλά!!! έχετε δει κατι παρόμοιο?? καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2020 να μη βγαινεις απ το σπιτι ή μαλλον αν μην απομακρυνεσαι lockdown εχουμε Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. December 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2020 Αγορασμένο 1 εβδομάδα.. όταν απομακρύνεται η συσκευή από το σπίτι 500 περίπου μέτρα... κάνει reset! και μπαίνει σε mode ή wipe data... ή Factory RESET!:wacko: όσο είμαι σπίτι .. παρόλο που το ζορίζω games youtube.. apps .. ΟΛΑ καλά!!! έχετε δει κατι παρόμοιο?? καμιά ιδέα? Καλά τώρα.....μιλάς σοβαρά ή κάνεις πλάκα; Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. December 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2020 Δεν έχω βάλει κανένα θέμα κανένα wallpaper. Έκανα αυτό που είπες αλλά κ πάλι αλλάζει μόνο του κάθε τόσο...λες και περνάει από το θερμο στο ψυχρό αυτόματα και μετά αν αφήσω το κινητό να μπει σε κλείδωμα οθόνης όταν το ξανάνοιξε είναι πάλι στο ψυχρό... Inviato dal mio M2007J20CG utilizzando Tapatalkhttps://forums.oneplus.com/threads/screen-color-random-yellow-tinting.1348033/ Για δες εδώ, μήπως είναι αυτό το θέμα σου. Μου το έκανε και εμένα στο Chrome και σε θυμήθηκα... Μετά από αυτή την αλλαγή που έκανα στο chrome, δεν το ξαναέκανε. Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iasonx Δημ. December 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2020 Καλά τώρα.....μιλάς σοβαρά ή κάνεις πλάκα; Δυστυχώς δεν κάνω πλάκα..... αν και το πρόβλημα είναι τρελό... υποψιάζομαι... hardware πρόβλημα ... ίσως όταν αλλάζει κεραίες κινητής τηλεφωνίας... τί να πω... Γνωρίζεις μήπως κανένα ειδικευμένο forum (και Αγγλόφωνο) να πω τον πόνο μου...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. December 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2020 Δυστυχώς δεν κάνω πλάκα..... αν και το πρόβλημα είναι τρελό... υποψιάζομαι... hardware πρόβλημα ... ίσως όταν αλλάζει κεραίες κινητής τηλεφωνίας... τί να πω... Γνωρίζεις μήπως κανένα ειδικευμένο forum (και Αγγλόφωνο) να πω τον πόνο μου...? Φίλε μου τόσα χρόνια στο κουρμπέτι τέτοιο πράγμα πρώτη φορά σκούω. Εγώ θα ξαναφλασάριζα το τηλέφωνο από το pc. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iasonx Δημ. December 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2020 Και εγώ... Από τότε που ασχολούμαι με κινητά ....1997 πρώτη φορα... Βλεπω κατι τέτοιο Κανένα λινκ με φλασαρισμα απο Pc σε poco... Αν έχεις πρόχειρο :-)))) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. December 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2020 Και εγώ... Από τότε που ασχολούμαι με κινητά ....1997 πρώτη φορα... Βλεπω κατι τέτοιο Κανένα λινκ με φλασαρισμα απο Pc σε poco... Αν έχεις πρόχειρο :-)))) Χρειάζεται να πας κατευθείαν σε φλασάρισμα από pc; Έκανες επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων πρώτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iasonx Δημ. December 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2020 Χρειάζεται να πας κατευθείαν σε φλασάρισμα από pc; Έκανες επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων πρώτα; ναι έχω κάνει επαναφορά......εργοστασιακών.... βρήκα αυτό για flashing... https://xiaomistockrom.com/xiaomi-pocophone-x3-nfc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirico3 Δημ. December 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2020 https://forums.oneplus.com/threads/screen-color-random-yellow-tinting.1348033/ Για δες εδώ, μήπως είναι αυτό το θέμα σου. Μου το έκανε και εμένα στο Chrome και σε θυμήθηκα... Μετά από αυτή την αλλαγή που έκανα στο chrome, δεν το ξαναέκανε. Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας TapatalkΈκανα την αλλαγή. Θα σου πω σύντομα αν έφτιαξε. Ευχαριστώ πολύ. Inviato dal mio M2007J20CG utilizzando Tapatalk Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. December 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2020 Λάθος Double post. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έκανα την αλλαγή. Θα σου πω σύντομα αν έφτιαξε. Ευχαριστώ πολύ. Inviato dal mio M2007J20CG utilizzando Tapatalk Μακάρι να διορθώθηκε φίλε μου! Κρίμα θα είναι να πρόκειται για hardware! Από εγγύηση τι έχεις; Αχρείαστη να είναι βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. December 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2020 να μη βγαινεις απ το σπιτι ή μαλλον αν μην απομακρυνεσαι lockdown εχουμε Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk :lol::lol::lol:Θεούλης....:lol::lol::lol: Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. December 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2020 Μόλις έφτασε. Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. December 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2020 Δε μου την φέρνει Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. December 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2020 Έρχεται σταδιακά. Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. December 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2020 Μπορείτε να δημιουργήσετε συντομεύσεις για τα δεδομένα, την κατανάλωση δηλαδή πατάω πάνω στο εικονίδιο αλλά δεν μου δημιουργεί συντόμευση. Μου την είχε δημιουργήσει μόνο του αλλά την έσβησα και τώρα εξαφανίστηκε Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. December 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2020 https://c.mi.com/oc/thread-3234739-1-0.html?mobile=no αυτό το control center το έχει κανένας με τα data? στο νέο μενου? Είναι υποτίθεται το MI 12 Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fetas1 Δημ. December 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2020 Έχει αγοράσει κανείς κάποιο καλό tempered glass για εμπρός και για την κάμερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. December 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2020 Μπορείτε να δημιουργήσετε συντομεύσεις για τα δεδομένα, την κατανάλωση δηλαδή πατάω πάνω στο εικονίδιο αλλά δεν μου δημιουργεί συντόμευση. Μου την είχε δημιουργήσει μόνο του αλλά την έσβησα και τώρα εξαφανίστηκε Ανοιξε την "ασφάλεια". Πάτα πάνω δεξια το γραναζάκι των ρυθμίσεων. Μετά πας διαχείριση συντομεύσεων και εκεί μέσα έχει την Χρήση δεδομένων. Σου δημιουργεί μια συντόμευση και πατάς και σου εμφανίζει τη χρήση δεδομένων. Εναλλακτικά μπορείς να γυρίσεις στον παλιό πίνακα ειδοποιήσεων ο οποίος έχει τη γνωστή μέτρηση δεδομένων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sat_rrstm Δημ. December 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2020 https://c.mi.com/oc/thread-3234739-1-0.html?mobile=no αυτό το control center το έχει κανένας με τα data? στο νέο μενου? Είναι υποτίθεται το MI 12 αν ρωτάς πως εμφανίζεται : προβολή>κέντρο ελέγχου και πίνακας ειδοποιήσεων>χρήση νέου κέντρου ελέγχου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. December 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2020 Ναι αλλά δε δείχνει τα data ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ανοιξε την "ασφάλεια". Πάτα πάνω δεξια το γραναζάκι των ρυθμίσεων. Μετά πας διαχείριση συντομεύσεων και εκεί μέσα έχει την Χρήση δεδομένων. Σου δημιουργεί μια συντόμευση και πατάς και σου εμφανίζει τη χρήση δεδομένων. Εναλλακτικά μπορείς να γυρίσεις στον παλιό πίνακα ειδοποιήσεων ο οποίος έχει τη γνωστή μέτρηση δεδομένων. Ευχαριστώ!! Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2020 Το δοκίμασα και εγώ, αλλά με αυτόν τον τρόπο δεν φαίνεται η χρήση των δεδομένων μέσα στον πίνακα ελέγχου, μπορείς να κάνεις βέβαια συντόμευση στην αρχική οθόνη. Μήπως δεν έκανα κάτι σωστά; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts