Boss82 Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 ρε παιδιά, το volume του mp3 player από τα ακουστικά δεν είναι κάπως χαμηλό; το βάζω στο τέρμα κ ακούγεται σχετικά σιγά.. :worry: Για τον ήχο από τα ακουστικά μόνο καλά έχω να πω. Εμένα ακούγεται τέλεια και πολύ δυνατά. Σχεδόν ποτέ δεν έχω τον ήχο τέρμα. Μήπως φταίνε τα mp3 που έβαλες;; Έχεις βάλει αρκετά τραγούδια; και σου φαίνεται χαμηλός σε όλα; Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apnea Δημ. October 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 Για τον ήχο από τα ακουστικά μόνο καλά έχω να πω. Εμένα ακούγεται τέλεια και πολύ δυνατά. Σχεδόν ποτέ δεν έχω τον ήχο τέρμα. Μήπως φταίνε τα mp3 που έβαλες;; Έχεις βάλει αρκετά τραγούδια; και σου φαίνεται χαμηλός σε όλα; ναι ρε γαμώτο, έχω βάλει αρκετά.. κ μάλιστα δοκίμασα μερικά να τα βάλω μέσω του browser αλλά κ πάλι παίζει χαμηλά. δοκίμασα κ διαφορετικό player αλλά καμία διαφορά.. η φωνή στις κλήσεις ακούγεται μια χαρά.. λέτε να ναι προβλημα στο λογισμικό η στο βύσμα.. η στα ακουστικά..; :cry: Παράθεση If the whole world wants to go left and u feel like going right, go right. U don't have to follow..U don't have to make a big deal about which way u r going. Just go.. It's very easy. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TOMARAS Δημ. October 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 paidia de mporw na energopoihsw ta mms.exw syndesh cosmote.ti na kanw? Μπορεις να τις στειλεις απευθειας στο κινητο σου απο το site της ΝΟΚΙΑ :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katrakulas Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 ναι ρε γαμώτο, έχω βάλει αρκετά.. κ μάλιστα δοκίμασα μερικά να τα βάλω μέσω του browser αλλά κ πάλι παίζει χαμηλά. δοκίμασα κ διαφορετικό player αλλά καμία διαφορά.. η φωνή στις κλήσεις ακούγεται μια χαρά.. λέτε να ναι προβλημα στο λογισμικό η στο βύσμα.. η στα ακουστικά..; :cry: Σε άλλη συσκευή τα έχεις δοκιμάσει τα συγκεκριμένα MP3 ? Αν ο ήχος ή η ποιότητά τους είναι χαμηλή τότε με ένα καλό πρόγραμματάκι μπορέις να τα επεξεργαστείς (αύξηση του ήχου π.χ) και να υπάρξει βελτίωση . ελεγξε λίγο και τις ρυθμίσεις των player όσο αφορά την ένταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 ναι ρε γαμώτο, έχω βάλει αρκετά.. κ μάλιστα δοκίμασα μερικά να τα βάλω μέσω του browser αλλά κ πάλι παίζει χαμηλά. δοκίμασα κ διαφορετικό player αλλά καμία διαφορά.. η φωνή στις κλήσεις ακούγεται μια χαρά.. λέτε να ναι προβλημα στο λογισμικό η στο βύσμα.. η στα ακουστικά..; :cry: Αν δοκίμασες πολλά κομμάτια απο διαφορετικά άλμπουμ, τότε πρέπει να έχουν κάποιο πρόβλημα τα ακουστικά σου. Άκουσα mp3 απο το Ν90 και φυσικά το Ν70 (παίζουν όμοια) και είχαν και τα δύο δυνατό και πεντακάθαρο ήχο. Πάντως αυτό που ειπώθηκε για διαφορά στην ένταση μεταξύ κομματιών ισχύει. Για ψάξτο καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apnea Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 Αν δοκίμασες πολλά κομμάτια απο διαφορετικά άλμπουμ, τότε πρέπει να έχουν κάποιο πρόβλημα τα ακουστικά σου. Άκουσα mp3 απο το Ν90 και φυσικά το Ν70 (παίζουν όμοια) και είχαν και τα δύο δυνατό και πεντακάθαρο ήχο. Πάντως αυτό που ειπώθηκε για διαφορά στην ένταση μεταξύ κομματιών ισχύει. Για ψάξτο καλύτερα. το δοκίμασα κ σε άλλες συσκευές π.χ. ipod κ δουλεύουν μια χαρά. Σίγουρα δεν είναι θέμα κομματιών εκτός κ άν είναι τόσο δυνατή η ένταση του κομματιού κ έχουν βάλει limiter :p . Κ δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να φταίνε τα ακουστικά.. Κ άντε να βρεις ΝΟΚΙΑ αντιπροσωπία εδώ. Μάλλον θα πρέπει να περιμένω μέχρι τα χριστούγεννα που θα γυρίσω Αθήνα να το πάω στην ΝΟΚΙΑ να το κοιτάξει.. Παράθεση If the whole world wants to go left and u feel like going right, go right. U don't have to follow..U don't have to make a big deal about which way u r going. Just go.. It's very easy. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 Μόλις βρήκα ενα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ bug :mad: . Όταν πάω να στείλω με bluetooth ενα μεγάλο αρχείο απο τον υπολογιστή, η αποστολή σταματάει μόλις μπεί η προφύλαξη οθόνης :blink: . Αντιθέτως αν πατάω κάποιο πλήκτρο κατα διαστήματα (ετσι ώστε να μην μπεί η προφύλαξη οθόνης) το αρχείο φτάνει κανονικά. Αυτο υπάρχει απο καιρό απλά δεν μπορούσα να καταλάβω για ποιο λόγο σταματούσε η αποστολή... :stupid:. Έχει προσπαθήσει κανένας αλλος να στείλει κάποιο μεγάλο αρχείο; :confused: Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamosn90 Δημ. October 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2005 Ρε παιδιά,πώς γίνεται να χειριστώ το music player με κλειστό το κάλυμα του κινητού μέσω joystick??Γινεται??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. October 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2005 Ρε παιδιά,πώς γίνεται να χειριστώ το music player με κλειστό το κάλυμα του κινητού μέσω joystick??Γινεται??? Αυτό που λες δεν γίνεται. Δεν ξέρω αν αργότερα βγει κάποια εφαρμογή (αλλά δεν το βλέπω γιατί από την εξωτερική οθόνη οι λειτουργίες που μπορείς να κάνεις είναι περιορισμένες). Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. October 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2005 Για οποιον ενδιαφέρεται, ενα πλήρες review στα Ελληνικά: http://www.kiniti.gr/?action=article&disp_issue=5&col=11&id=140 Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanelj Δημ. October 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2005 Ξερει κανεις να μου πει τι πρεπει να κανω με το Smart movie??? Εχω κατεβασει και το προγραμματακι για το PC αλλα οταν παω να ανοιξω καποιο βιντεο μου βγαζει οτι δεν εχω εγκατεστημενα τα Codecs..... Κααατι βρηκα και κατεβασα αλλα μετα....τι κανω?! Αν ξερει καποιος..... :O Παράθεση JIMNYCLUB.GR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. October 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2005 Ξερει κανεις να μου πει τι πρεπει να κανω με το Smart movie??? Εχω κατεβασει και το προγραμματακι για το PC αλλα οταν παω να ανοιξω καποιο βιντεο μου βγαζει οτι δεν εχω εγκατεστημενα τα Codecs..... Κααατι βρηκα και κατεβασα αλλα μετα....τι κανω?! Αν ξερει καποιος..... :O Μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής; Που δεν ανοίγουν τα βίντεο; στον υπολογιστή ή στο τηλέφωνο; Το Smartmovie παίζει αρχεία AVI, και στο τηλέφωνο εκτός από το πρόγραμμα, πρέπει να εγκαταστήσεις και το plug-in Xvid το οποίο έρχεται πακέτο με το Smartmovie. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanelj Δημ. October 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2005 Eνταξει το βρηκα αυτο.... Εχω αλλο προβλημα τωρα...ΣΟΒΑΡΟ!! Εκανα restart το τηλεφωνο και τωρα δεν ανοιγει :!: :!: Εχει συνεχεια στην οθονη το λογοτυπο της ΝΟΚΙΑ και δεν μπαινει για να μου ζητησει στον ΡΙΝ... Τι να κανωωωωω!!! :cry: Ενταξει.... Εβγαλα την καρτα και για λιγο την μπαταρια και ανοιξε...! Περιττο να σας πω οτι με ελουσε κρυος ιδρωτας :lol: Σορρυ για τα παραπανω ποστ! :O Παράθεση JIMNYCLUB.GR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. October 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2005 καλησπερα.επειδη σκεφτομαι σοβαρα να αγορασω το κινητο θα ηθελα να ρωτησω 2 πραγματα.1ον μπορει το κινητο να δημιουργησει και να επεξεργαστει αρχεια word?και 2ον αν βαλεις mp3 σαν ηχο κλησης το εξωτερικο ηχειο εχει καλη αποδοση?στο 6230i για παραδειγμα μου φαινεται πολυ ικανοποιητικη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. October 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2005 Wirelessly posted (NokiaN90-1/2.0527.2.3 Series60/2.8 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) 1. Ναι. 2. Ναι. Το ηχείο δεν είναι κι ότι καλύτερο. Κρίνεται όμως ικανοποιητικό και με καλή ένταση. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. October 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2005 καλησπερα.επειδη σκεφτομαι σοβαρα να αγορασω το κινητο θα ηθελα να ρωτησω 2 πραγματα.1ον μπορει το κινητο να δημιουργησει και να επεξεργαστει αρχεια word?και 2ον αν βαλεις mp3 σαν ηχο κλησης το εξωτερικο ηχειο εχει καλη αποδοση?στο 6230i για παραδειγμα μου φαινεται πολυ ικανοποιητικη...Πάντως ανάμεσα στο Ν90 και στο 6230i, το δεύτερο εχει ελαφρώς καλύτερο ηχείο :O Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. October 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2005 Wirelessly posted (NokiaN90-1/2.0527.2.3 Series60/2.8 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) 1. Ναι. 2. Ναι. Το ηχείο δεν είναι κι ότι καλύτερο. Κρίνεται όμως ικανοποιητικό και με καλή ένταση. Δεν ήξερα ότι γίνεται να δημιουργήσει και να επεξεργαστεί αρχεία word. Με το quick office που έχει προεγκατεστημένο νομίζω δεν γίνεται. Υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή;;, Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. October 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2005 Είναι το Quick Office Premier v2.13 Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. October 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2005 Είναι το Quick Office Premier v2.13 Ευχαριστώ πολύ φίλε Aisopos (Για δεύτερη φορά:)). Μου έφαγε αρκετή ώρα μέχρι να το εγκαταστήσω αλλά τελικά τα κατάφερα :wacko: Άσχετο αλλά μόλις το ανακάλυψα. Σε κατάσταση αναμονής πατώντας παρατεταμένα τη δίεση (#) ενεργοποιείται το προφίλ "Αθόρυβο" (και αν το ξαναπατήσεις πάει πάλι στο γενικο). Φυσικά (κάτι που γινόταν και στο 7610) πατώντας παρατεταμένα το "0" σε πάει στον "ιστο" :O Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2005 Άσχετο αλλά μόλις το ανακάλυψα. Σε κατάσταση αναμονής πατώντας παρατεταμένα τη δίεση (#) ενεργοποιείται το προφίλ "Αθόρυβο" (και αν το ξαναπατήσεις πάει πάλι στο γενικο).καινουργιο feature των 8.1 θα'ναι λογικα. καλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. October 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2005 Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Έχει κανείς το Quick Office Premier v2.13 με το ******. Αν το έχει και θέλει, μπορεί να μου το στείλει στο eleco@otenet.gr. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. October 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2005 Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Έχει κανείς το Quick Office Premier v2.13 με το ******. Αν το έχει και θέλει, μπορεί να μου το στείλει στο eleco@otenet.gr. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Από προγράμματα και παιχνίδια θα βρεις τα πάντα στο http://www.iphone-forum.org Για να μπορείς να κατεβάζεις θα πρέπει να κάνεις πρώτα register. Ένα άλλο καλό site είναι το http://www.aivanet.com Να κάνω με την σειρά μου μια ερώτηση προς τους κατόχους του Ν90; Ως γνωστόν η συσκευή έχει προεγκατεστημένα στην κάρτα μνήμης μερικά προγράμματα, όπως τον Opera και τον Adobe Reader. Από βλακεία μου έκανα format στην κάρτα όταν πρωτοπήρα το τηλέφωνο. Γνωρίζετε αν υπάρχουν στην κάρτα τα αρχεία sis αυτών των προγραμμάτων; Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokotas16 Δημ. October 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2005 Hi paidia...Eimai kainourios edo kai xreiazomai voitheia... Mou esteile enas filos kati arxeia .mid kai apothikeuthkan sta mhnumata ...Ginetai na ta valo sth memory card...Meso upologisth den ta vrisko... Epishs otan pao sto nokia phone browser kai pata mhnumata mou vgazei : h enarksi ths enhmeroshs apetuxe...? euxaristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panayiotis Δημ. October 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2005 καινουργιο feature των 8.1 θα'ναι λογικα. καλο.Αυτο το κανει και το 6680 και φυσικα οτι πιο καινουργιο υπαρχει,εφαρμοζετε στο 8.1 που ειναι περισσοτερο σε οτι αφορα τη μουσικη! :) Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. October 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2005 Είναι το Quick Office Premier v2.13 Πως εγκαθιστούμε το Quick Office? Έχω κατεβάσει δύο αρχεία (δεν υπάρχει .SIS) και δεν ξέρω τι να κάνω. Κάποια ιδέα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts