Jump to content

apnea

Members
  • Δημοσιεύσεις

    61
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by apnea

  1. Last Result: Download Speed: 18568 kbps (2321 KB/sec transfer rate) Upload Speed: 719 kbps (89.9 KB/sec transfer rate) (υποτίθεται πως είναι cable 16mbit download κ 1mbit upload)
  2. το δοκίμασα κ σε άλλες συσκευές π.χ. ipod κ δουλεύουν μια χαρά. Σίγουρα δεν είναι θέμα κομματιών εκτός κ άν είναι τόσο δυνατή η ένταση του κομματιού κ έχουν βάλει limiter :p . Κ δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να φταίνε τα ακουστικά.. Κ άντε να βρεις ΝΟΚΙΑ αντιπροσωπία εδώ. Μάλλον θα πρέπει να περιμένω μέχρι τα χριστούγεννα που θα γυρίσω Αθήνα να το πάω στην ΝΟΚΙΑ να το κοιτάξει..
  3. ναι ρε γαμώτο, έχω βάλει αρκετά.. κ μάλιστα δοκίμασα μερικά να τα βάλω μέσω του browser αλλά κ πάλι παίζει χαμηλά. δοκίμασα κ διαφορετικό player αλλά καμία διαφορά.. η φωνή στις κλήσεις ακούγεται μια χαρά.. λέτε να ναι προβλημα στο λογισμικό η στο βύσμα.. η στα ακουστικά..; :cry:
  4. ρε παιδιά, το volume του mp3 player από τα ακουστικά δεν είναι κάπως χαμηλό; το βάζω στο τέρμα κ ακούγεται σχετικά σιγά.. :worry:
  5. Τράβηξα μερικές ακόμα φωτογραφίες με το Ν90 σε default settings κ χαμηλό φωτισμό για όσους θέλουν να πάρουν μία ακόμα ιδέα. Θέλω να επισημάνω πως με έχει εκνευρίσει αφάνταστα το πόσο σταθερά πρέπει να κρατάς το κινητό για να μην βγεί η φώτο κουνήμένη, κ σε αυτό δεν βοηθάει καθόλου το κουμπί που έχουν βάλει για το τράβηγμα της φωτογραφίας, μιας κ θέλει περισσότερη δύναμη από ένα φυσιολογικό κουμπί. Φώτο 1 Φώτο 2 Φώτο 3 Φώτο 4 Ημερομηνία: 09/10/05 Τοποθεσία: Νέα Υόρκη, Ground Central Ώρα: 20:25
  6. το δοκίμασα φίλε μου, άλλα δεν είχα τύχη. στο City theme ανοίγει το mbm whizard μόνο τα πορτοκαλί backgrounds (δεν βγάζει καθόλου εικονίδια).. σε ένα άλλο City Theme που έχω, το mbm whizard κρασάρει συνέχεια..μήπως κάνω κάτι λάθος; :confused:
  7. Τα δοκίμασα κ τα 2, δουλεύουν κανονικά. Το city το είχα βρεί κ εγώ αλλά με χαλάει το πορτοκαλί.. Αν μπορούσα να έχω μόνο τα icons.. :worry:
  8. Το δοκίμασα κ γω στο Ν90, δεν δουλεύει επίσης.. κάνα workaround..?
  9. Επίσης, να αναφέρω κ μερικά bugs που παρατήρησα: Όταν ρυθμίσεις τα SMS Settings, ενεργοποιήσεις την αναφορά για τα SMS, κλείσεις το κινητό σου κ το ξαναανοίξεις, οι ρυθμίσεις επαναφέρονται στο default... :blink: Περιέργως, δεν συμβαίνει κ το ίδιο για την αναφορά στα ΜΜS.. :wacko: Όταν μιλάς στο κινητό με hands-free κ τελειώσεις την κλήση σου διπλώνοντας το κινητό, η εξωτερική οθόνη γίνεται άσπρη κ δεν δείχνει απολύτως τίποτα πέρα απο τον φωτισμό. Πρέπει να κάνεις restart το κινητό. Παρατήρησα κ ένα πρόβλημα στο default theme τoυ Ν90. Αν αλλάξεις background, τρέξεις κάποιες εφαρμογές κ επιστρέψεις στην κεντρική οθόνη, το background γίνεται corrupted πάνω πάνω. Σας δίνω 2 links με screenshots από το κινητό μου για να καταλάβετε τι εννοώ: http://people.bu.edu/mistique/kanoniko.jpg http://people.bu.edu/mistique/corrupted.jpg Μόνο αν γίνει reset το theme ή αλλάξεις background δείχνει σωστά. Παρατήρησα επίσης κάτι ακόμα περίεργο. Καμιά φορά όταν κάνω πλοήγηση στο μενού του τηλεφώνου κ αλλάξω κάποια ρύθμιση ή τρέξω καμιά εφαρμογή, ο φωτισμός των πλήκτρων σβήνει, κ η οθόνη παραμένει κανονικά αναμένη! :worry: Ακόμα κ στην κεντρική οθόνη να επιστρέψεις κ να δοκιμάσεις να πάρεις κάποιο νούμερο πατώντας τα πλήκτρα, ο φωτισμός τους παραμένει σβηστός. Μόνο αν διπλώσεις το τηλ κ το ανοίξεις πάλι φτίαχνει. :wacko: Nα προσθέσω πως το κινητό δεν έχει κολλήσει ούτε μία φορά, ούτε έχει παρουσιάσει κάποιο σφάλμα ή μήνυμα σφάλματος. V 2.0530.3.5 29-07-05 RM-42 Δίκτυο: T-Mobile U.S.A.
  10. Σίγουρα κάτι φταίει, γιατί εμένα μου φαίνεται πως δεν έχει γίνει σωστή εστίαση. Το Ν90 θέλει αρκετά σταθερό χέρι για να τραβήξεις καλή φώτο μιας κ το κουμπάκι του είναι λίγο σκληρό. Δεν θα ήταν άσχημο να είχε ενσωματομένο το SteadyShot της Sony.. :lol: Τράβηξα κ εγώ μία φώτο με το Ν90 μου για να πάρετε μία ακόμα ιδέα: http://people.bu.edu/mistique/Image063.jpg Τοποθεσία: Allston, Boston - Θέα από το παράθυρό μου Ημερομηνία: 16/09/2005 Ώρα: 18:20 Καιρός: Συννεφιά - Βροχή Ρυθμίσεις κάμερας: Όλα στο Auto εκτός του White Balance που το έβαλα σε Cloudy
  11. αν δεν μπορούσες να δεις πως είναι έξω θα νόμιζες πως τα 384kbps είναι τρελή ταχύτητα.. :blink: ως καταναλωτές πρέπει να ενωθούμε και να πολεμήσουμε τον ΟΤΕ μπας κ τουλάχιστον έρθουμε στα στάνταρτ της Ευρώπης. Boycott OTE NOW! :knife:
  12. 7mbit downstream 768kbit upstream με $52 τον μήνα by Comcast (απο τον Σεπτέμβριο λένε πως θα κάνουν upgrade στα 10mbit down κ 1.5mbit up στα ίδια λεφτά. Για να δούμε..)
  13. σε 10 μέρες που γυρίζω αθήνα κ θα έχω ένα απλό isdn για 4 μήνες φαντάσου πως θα μαι.. αφού σκέφτομαι να τραβήξω καλώδιο από το modem μου μέχρι αθήνα.. :blink: πρέπει να βρούμε τρόπο να μποϋκοτάρουμε τον ΟΤΕ μπας κ μας δώσει καμιά ταχύτητα. η ανάπτυξη broadband δυκτίων του είναι πιο αργή κ απο replay! :angry: :rocket: γιατί δλδ οι κινέζοι να εχουν 1 ολόκληρο Gbit (1024mb/sec) !?!?! :cry: :cry:
  14. Μέχρι χτές νόμιζα πως τα 7Mbps ($52 τον μήνα) που έχω σπίτι μου στην Βοστώνη όπου σπουδάζω είναι πολλά κ όσο να ναι ένιωθα τυχερός κ προνομοιούχος.. Όμως στην άλλη μέρια του κόσμου έγινε κάτι που πραγματικά ταρακούνησε όλη την Αμερική (κυρίως τους χρήστες που χρησιμοποιούν Broadband). Μια εταιρία στο Hong Kong, η λεγόμενη HKBN (Hong Kong Broadband Network) αναβάθμησε τις υπηρεσίες τις κ προσφέρει συμμετρικές συνδέσεις καλωδιακού ίντερνετ που αγγίζουν το... 1Gbps! Τιμή? Εντάξει, δεν είναι κ η χαμηλότερη ($215 τον μήνα..). Όμως αυτή την προσφορά την ακολούθησαν κ άλλες. Τα 100 συμμετρικά Mbps κοστίζουν $34 τον μήνα ενώ τα 10 συμμετρικά Mbps κοστίζουν μόλις... $16! Το δύκτιο επίσης προσφέρει υπηρεσίες καλωδιακής τηλεόρασης + μέχρι 200 ψηφιακά κανάλια (επι πληρωμής) μέσω MPEG-2 στα 4.5 με 10Mbps σε ποιότητα DVD.. Αν δεν τρελαθήκατε ακόμα, μπορείτε να το κάνετε μετά το Πάσχα.. Καλή Ανάσταση σε όλους! :hunter:
  15. η vodafone ήταν αν θυμάμαι καλά να αγοράσει την at&t αλλά δεν έκατσε η συμφωνία. Η νοοτροποία που έχουν πια οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας εδώ είναι να κρατήσουν όσους περισσότερους πελάτες γίνεται. Η τεχνική της απειλής δουλεύει πολύ εδω, δλδ να ζητήσεις 200 μηνύματα επιπλέον χωρίς χρέωση αλλιώς θα αλλάξεις εταιρία. Ο απλός πωλητής σίγουρα δεν μπορεί να στο κάνει, οπότε πάντα μιλάς μέσω τηλεφώνου με κάποιον μάνατζερ. Έχουν πολύ ελεύθερη αγορά, κ αυτό τονώνει τον ανταγωνισμό + το demand των πελατών.
  16. για τις εισερχόμενες κλήσεις στο ρόαμινγ εννοείται πως σε χρεώνει. στα μηνύματα όμως δεν ισχύει απόσο ξέρω. Πέρα απο τα sms σε χρεώνουν κ τις κλήσεις. Γι'αυτο βάζεις πλανς για δωρεάν μηνύματα κ κλήσεις πληρώνοντας κάποιο σταθερό πάγιο.
  17. σορρυ, δεν πρόσεξα οτι θα κάτσει 1 μήνα. Ε ναι σε αυτη την περίπτωση συμφέρει καρτοκινητό. στο jfk δεν θυμάμαι να έχει κατάστημα, τωρα μπορεί κ να εχει, ισως να μην το έχω προσέξει. μπορώ να μάθω ομως. αλλιώς σιγουρα θα βρεί πολλά μαγαζία για να πάρει. αν μείνει πάντως new york, απόσο θυμάμαι έχει η t-mobile store στο Office Depot, 686 Broadway Ave. είναι στο κέντρο. Κ σημαντικό ρόλο παίζει να ειναι όπωσδηποτε τουλάχιστον tri-band (quad-band ακόμα καλύτερα για να υποστηρίζει κ 850Μhz) αλλιώς με tri-band θα δουλεύει μια χαρά. Επίσης να έχεις στα υπόψειν σου πως οι αμερικανοί χρεώνουν κ εισερχόμενα sms κ εισερχόμενες κλήσεις. Μία κομπίνα για τα sms (που κάνω κ εγώ) είναι να έχεις μια ελληνική σύνδεση σε roaming κ να σου στέλνουν τα sms εκεί κ εσύ να απαντάς με το αμερικάνικο ωστε να γλυτώνεις τις εισερχόμενες χρεώσεις. Εννοείται για ευκολία πως χρείαζεσαι 2 συσκευές.
  18. πουλάνε αλλά δεν θα έλεγα πως συμφέρουν κ πολύ. Το καλύτερο είναι να κάνει σύνδεση ΑΝ σκοπεύει να κάτσει καιρό κ να γραφτεί σε κάποιο plan με free minutes and national calls. Αν θέλει να τηλεφωνεί ελλάδα, υπάρχουν διάφοροι στον δρόμο που πουλάνε κάρτες για international calls. Εγώ βρήκα μία με 1cent το λεπτό για ελλαδα σταθερό. δλδ.. με 5$ 500 καθαρά λεπτά για ελλάδα :) για περισσότερα info: http://www.t-mobile.com http://www.att.com http://www.verizon.net http://www.cingular.com αυτές είναι οι μεγαλύτερες εταίριες, μπορεί να ρίξει μια ματιά στο site τους κ να δει στα πλανς τους τι τον συμφέρει περισσότερο. hope that helps...
  19. μια χαρά. παω ΝΥ απο το '93 συνέχεια κ την έχω ψιλομάθει. κ ευτυχώς δεν είναι μακριά απο βοστώνη κ μπορώ κ κατεβαίνω κανα παρασκευοσαββατοκύριακο. Economics & Business Administration εγω.
  20. Boston University σύντροφε. Εσυ που είσαι?
  21. εγώ πάντως την έχω καταβρεί :p . Ειδικά στο Uni που κατεβαζεις με 2.4Mb/sec. Πρέπει να το δοκιμάσω κ βράδυ να δω πόσο πιάνει. :whistle:
  22. ε εντάξει, τα τελευταία 1-2 χρόνια άρχισαν να δίνουν βαση κ στις συσκευες. αντε να δουμε κ 3G. εκεί κ αν θα υπάρξει ανταγωνισμός...
  23. Μωρέ σίγουρα είναι φαρμακείο αλλά για να το καταφέρεις αυτό πρέπει να είσαι με ένα κινήτο στο χέρι. Κ όπως είπα, κινητά κ σταθερά είναι το ίδιο πράγμα. Δεν έχουν "ειδικά" prefixes όπως γίνεται στην Ελλάδα (δλδ 69ΧΧΧΧΧΧΧ). Τέσπα, όσο για το ίντερνετ που με ρώτησες σου δίνω ένα link από την Verizon να το κοιτάξεις. Μιλάει από μόνο του... http://www22.verizon.com/ForYourHome/Fios/packagePrice.asp apn3a
  24. 39.99$ για τις υπηρεσίες που έγραψα + 19.99$ για το GPRS. Τοσα δίνω τον μήνα. Αν ξεπεράσεις τα 600 λεπτά, σε βαράνε 0.40$ το λεπτό (εισερχόμενες, εξερχόμενες). Αλλα σιγά μην το ξεπεράσεις ποτέ. Με τέτοια ελαστικότητα είναι πολύ δύσκολο. Έχει κ άλλα πακέτα με 1000 λεπτά τον μήνα. Όπως έχει κ τα family plans όπου βάζεις 2-3 οικογενιακά νούμερα, κ με κάποιο πάγιο μιλάς όλη μέρα, κάθε μέρα δωρεάν με όποιο Τ-Μοbile κινητό θέλεις. Κ πίστεψε με.. Δεν θέλεις να μάθεις για το Ιντερνετ... apn3a
×
×
  • Create New...