Jump to content

kanelj

Members
  • Δημοσιεύσεις

    74
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

kanelj's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. kanelj

    Sony Xperia M2

    Downgrade...? Κάπως;
  2. kanelj

    Sony Xperia M2

    Xαλια μαυρα και απο μενα... Μεγαλυτερα εικονιδια Χαλια καμερα μπαταρια αστα να πανε και το σημαντικοτερο....επανεκκινησεις συνεχεια! Το πιο κουλο βεβαια ειναι (απο την μερα που εκανα την αναβαθμιση,δεν ξερω αν ειναι συμπτωση) με το που το 'πεταξω' λιγο πιο δυνατα απο το κανονικο καπου,κανει επανεκκινηση γιατι χανει την καρτα SIM !! :wacko::blink: Το εχει κανεις αυτο το τελευταιο??? Τετοια συμπτωση? Επισης οπως ρωτησε και καποιος πιο πανω....πως μπορουμε να γυρισουμε στην προηγουμενη εκδοση???
  3. Καλησπερα! Αλλαξα κινητο και εβαλα την καρτα sim σε ενα xperia neo v και δεν μπρω να στειλω sms... αν θυμαμαι καλα οι ρυθμισεις δεν στελνονται αυτοματα μεσω sms ή κατι τετοιο?? Μπορω να το αλλαξω καπως χειροκινητα?? Ευχαριστω!!
  4. Παιδια μια ερωτηση αν μπορει να μου απαντησει καποιος..... Αγορασα και περιμενω το Archos Arnova 10 G2 4 GB. Μπορω σε αυτο να συνδεσω USB 3g stick για Internet!? Κατι σαν και αυτο που ειναι απο αλλο μοντελο?!?! http://www.archos.com/products/gen9/feat_3g_ready.html?country=us&lang=en ευχαριστω!
  5. Παιδια μια πληροφορια! Ισως να εχει ξαναγραφτει αλλα επειδη ψιλοεπειγει δεν προλαβαινω να τα διαβασω ολα τα προηγουμενα..... Εχω κανει καταλαθος Premier account... Υπαρχει τροπος να το ριξω σε personal ?!?!:cry:
  6. Αλλη μια ερωτηση... Υπαρχει δυνατοτητα να παρεις τα save ενος παιχνιδιου και να τα περασεις σε αλλη κονσολα?!?
  7. Συμφωνω και εγω για το Uncharted.... Super παιχνιδι που πρεπει να το παιξεις για να καταλαβεις περι τινος προκειται! Βασικα εμενα μου αρεσει πιο πολυ απο Tomb raider...Βασικα στο tomb raider μου φαινοταν οτι παιζω το uncharted σε αλλα μερη και με μεγαλυτερο στηθος!:D Επισης αλλο φοβερο παιχνιδι ειναι το Bourne!πολυ ξυλο!! Να ρωτησω αν μπορω να βαλω καποιο USB hub στο Ps3 για να εχω ετσι μονιμα καποιο usb stick-χειριστηρια-κτλ κτλ? Θα εχω καποιο προβλημα (με ρευματα κτλ)?? Το εχει κανει κανενας? Επισης πολλες φορες οταν παω να κανω signing in σε καποιο on line παιχνιδι ή sto store μου βγαζει ενα error οτι δεν μπορω να συνδεθω....Απ'οτι καταλαβα αυτο διορθωνεται μονο με επαννεκινηση του μοτεμ μου....:confused: Αν και στο pc που περνει ταυτοχρονα απο το ιδιο μοντεμ δεν εχω προβλημα...! Με καλωδιο ethernet και τα 2 συνδεδεμενα! Εχει κανεις το ιδιο προβλημα?! Ευχαριστω και χρονια πολλα!!
  8. Στο ΕΤΕΝ 500+ υπαρχει κατι που μπορω να κανω με το Destinator? Οταν το φορτωνω μου τα βγαζει ολα μικροσκοπικα λογω της οθονης λογικα! Τι μπορω να κανω για αυτο?!
  9. To ξερω,αυτο θελω να απο φυγω....Δεν ειναι το ποσο αλλα ο τροπος μου πρεπει να προπληρωθει με δυσκολευει.... Δεν υπαρχει κανενας πιο....πλαγιος τροπος ή καποιο αλλο προγραμμα?!
  10. http://blog.artesea.co.uk/2007/02/debrand-your-p990i-m600i-w950i.html Παιδια,το παραπανω ειναι τοσο ευκολο να γινει οσο το περιγραφει?! Υπαρχει καπου αυτο το προγραμμα να το κανω?!:cry: Εστω και με ΠΜ αν μπορεις καποιος PLEASEEE!
  11. Μου απαντησες και ευχαριστω.. Αλλα οχι σε ολα!:p πχ.. Πειτε μου σας παρακαλω,οτι αυτο το χαζο-λογισμικο της Vodafone,μπορει να φυγει απο το κινητο..... Οι 2 καρτελες που υπαρχουν στην αρχικη οθονη (κατασταση αναμονης) με το home και το menu δεν μπορουν να φυγουν?!?!?! Ετσι δεν φαινεται καθολου η εικονα που εχω βαλει να φαινεται για wallpaper... Doυλεια της vodafone ειναι και αυτο?!? παρατηρησα οτι καθως το ειχα με usb οταν μιλαγα στο τηλεφωνο...η οθονη τρεμοπαιζε!ειναι λογικο?! Το λογισμικο του κινητου ειναι αυτο?? R4A002 Αν ναι,υπαρχει νεοτερο?! Και αν παλι ναι,το περναω μονος μου??! εχω στο pc μου τα windows xp pro και δεν μπορω να κανω setup το pc suite....! Υπαρχει καμια αλλη εκδοση,ή κατι αλλο που θα μπορουσα να κανω???????! Βρηκα μια παλαιοτερη εκδοση,αλλα αν και μου εχει βρει το κινητο ο υπολογιστης,δεν συνδεεται με τιποτα...δεν το βρισκει συνδεδεμενο... Αυτα δεν απαντηθηκαν!:p Ξερει μηπως εσυ ή κανενας αλλος να μου πει,γιατι χωρις το καλωδιο και με τα χαζομενου της vodaf ξενερωνω με το κινητο ετσι....:(
  12. Καταλαβα....Ειμαι χαμενος απο χερι δηλαδη....:cry: :cry: :cry: :cry: Ευχαριστω πολυ παντως!!
  13. Eυχαριστω πολυ! Ξερεις αν μηπως αυτη που εχω ειναι η τελευταια εκδοση!? Επισης,δεν μπορω να κανω κατι με το pcsuite? Πρεπει να περασω το ServicePack2 ??!!?Δεν γινεται κατι πιο αμεσο?!:worry: Ξερεις κανενα μαγαζι στην Θεσσαλονικη που να μπορει να βγαλει τα της Vodafone??!! Thanks!
×
×
  • Create New...