charlie_pace4 Δημοσιεύτηκε July 28, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 28, 2018 Καλησπέρα, τις τελευταίες μέρες διαβάζω για ένα θέμα που έχει προκύψει με την Huawei και την VLC, με την τελευταία να μπλοκάρει κάποιες Huawei συσκευές από το να κατεβάζουν τον γνωστό player από το play store. Ο λόγος είναι ότι το λογισμικό της huawei είναι επιθετικό στις εφαρμογές που δεν είναι by huawei και έτσι δημιουργεί προβλήματα στην αναπαραγωγή βίντεο και ήχου χωρίς να είναι στο προσκήνιο η εφαρμογή. https://www.theverge.com/platform/amp/2018/7/25/17614014/vlc-blacklisting-recent-huawei-devices-negative-app-reviews μερικές ερωτήσεις για όποιον ξέρει: α) έχουν μπλοκαριστεί Honor συσκευές; β) έχουν οι Honor συσκευές την ίδια επιθετική πολιτική; όχι μόνο για τον vlc, αλλά και γενικά.. ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_shaman Δημ. July 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2018 Αν είσαι γνώστης μπορείς να αλλάξεις από τις ρυθμίσεις ώστε να μην μπλοκαρετε το vlc και κάθε εφαρμογή που δεν θες να μπλοκαρετε. Από οτι διάβασα τα honor δεν έχουν μπλοκαριστεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkoumo Δημ. August 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2020 Ξέρετε αν θα ισχύσει ο αποκλεισμός της Google προς την Huawei ( με εντολη Trump) και για τα κινήτά της Honor? Εχω το 20pro https://www.iefimerida.gr/tehnologia/telos-i-synergasia-google-me-ti-huawei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. August 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2020 Η είδηση που βάζεις είναι πριν 15 μήνες. Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkoumo Δημ. August 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2020 Η είδηση που βάζεις είναι πριν 15 μήνες. Ok, μπορει να μην το προσεξα , τελικά τι ισχυει? Διαβασα κάτι παρόμοιο πρόσφατα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koystado Δημ. August 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2020 δεν έχεις πρόβλημα Παράθεση Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evita1 Δημ. August 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2020 Ok, μπορει να μην το προσεξα , τελικά τι ισχυει? Διαβασα κάτι παρόμοιο πρόσφατα αυτο ισχυει εδω κι 1- 1μιση χρονο.... αν εχεις ηδη καποιο honor με google services δε θα χεις θεμα, ουτε με αναβαθμισεις αλλα τα μοντελα απο το '20 και μετα θα ερχονται χωρις google services. μπορεις βεβαια να περασεις μονος σου αν εισαι ψαγμενος...αν και εχω διαβασει δεν ειναι πολυ δυσκολο... βεβαια με την καινουρια κυβερνηση στην αμερικη αν δεν ξαναβγει ο trump ισως να αρουν την αποφαση και να ναι ολα οπως πριν αλλα λιγο δυσκολο το κοβω για τωρα γρηγορα. Παντως στο τηλεφωνο σου δε θα χεις θεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karnagio12 Δημ. May 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2023 Παιδιά καλησπέρα, ψήνομαι να ξαναπαρω Honor μετά από καιρό, ακομα και παραεισαγωγη (αφου στα μεγαλα μαγαζια δενννν), μπορει καποιος να επιβεβαιωσει τι ισχυει με Google? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krisameto Δημ. 2 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιανουαρίου Γεια σας, έτσι πήρα το honor 90, αλλά στη χώρα μου παίρνετε τηλέφωνο χωρίς φορτιστή σε οποιοδήποτε κατάστημα και ήθελα να μάθω μπορώ να χρησιμοποιήσω φορτιστή από τη samsung μου μέχρι να περιμένω την επόμενη εβδομάδα για να πάρω έναν, φοβάμαι ότι θα βλάψω την μπαταρία αν το κάνω χρησιμοποιήστε άλλο φορτιστή. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. 28 Ιανουαρίου Administrators Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιανουαρίου On 2/1/2024 at 8:52 ΠΜ, krisameto said: Γεια σας, έτσι πήρα το honor 90, αλλά στη χώρα μου παίρνετε τηλέφωνο χωρίς φορτιστή σε οποιοδήποτε κατάστημα και ήθελα να μάθω μπορώ να χρησιμοποιήσω φορτιστή από τη samsung μου μέχρι να περιμένω την επόμενη εβδομάδα για να πάρω έναν, φοβάμαι ότι θα βλάψω την μπαταρία αν το κάνω χρησιμοποιήστε άλλο φορτιστή. Ευχαριστώ. Δε θα έχεις κανένα πρόβλημα με το φορτιστή της Samsung, δε χρειάζεται καν να πάρεις άλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Getapen Δημ. 10 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Σεπτεμβρίου (edited) Καλησπέρα παιδιά. Λίγο τη βοήθεια σας. Εχθές πήρα το honor magic 6 lite. Έκανε αναβάθμιση σε Android 14 επί τόπου. Έχω θέμα με την κάμερα. Με το που ανοίγω την κάμερα όλα freezαρουν και κλείνει το app. Έβαλε και το gcam βγάζει φωτογραφίες εκτός από selfie. Σε selfie mode κλείνει και αυτό. Επίσης μετά λύπης μου διαπίστωσα ότι δεν είναι συμβατή η συσκευή με cosmote 5G (εκτός και αν το 5g προϋποθέτει την αλλαγή της sim) Καμία ιδέα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Edited 10 Σεπτεμβρίου by Getapen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts