v@gelis Δημ. January 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2022 23 ώρες πριν, Lux said: Ψαχνω για αγορα του συγκεκριμενου ταμπλετ, αλλα η τιμη του εχει ξεφυγει. Δεν προκειται να πεσει ξανα; Επισης παρατηρω δεν υπαρχει και μεγαλη διαθεσιμοτητα. Μονο σε stock clearance ισως το βρεις καποια στιγμη. Πλεον παμε καρφι για s8 (την ιδια περιοδο με την παρουσιαση του s22 series - σε 1 μηνα περιπου δηλαδη θα φανει κι η νεα σειρα ταμπλετ)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. January 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2022 Σκεφτομαι να το αγορασω αλλα θα ηθελα να ξερω αν μπορεις να απεγκαταστησεις εντελως τα apps της Samsung στο καινουργιο One UI 4. Πχ. calendar, contacts, browser, notes κτλ κτλ. Σε αφηνει η μονο disable μπορεις να τα κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2022 Σκεφτομαι να το αγορασω αλλα θα ηθελα να ξερω αν μπορεις να απεγκαταστησεις εντελως τα apps της Samsung στο καινουργιο One UI 4. Πχ. calendar, contacts, browser, notes κτλ κτλ. Σε αφηνει η μονο disable μπορεις να τα κανεις?Μέσα από τις Ρυθμίσεις του Android ούτε disable μπορείς να τις κάνεις.Το button είναι ανενεργό.Ίσως μόνο με adb command, αλλά δεν έχω δοκιμάσει.Τις έχω κάνει απόκρυψη στο app drawer του Nova launcher, και δεν ασχολούμαι.Sent from my Samsung Galaxy Tab S7 by using Tapatalk Pro Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2022 On 15/1/2022 at 12:53 ΜΜ, v@gelis said: Μονο σε stock clearance ισως το βρεις καποια στιγμη. Πλεον παμε καρφι για s8 (την ιδια περιοδο με την παρουσιαση του s22 series - σε 1 μηνα περιπου δηλαδη θα φανει κι η νεα σειρα ταμπλετ)... Το clearance που εχουν καποια μαγαζια οπως το πλαισιο τι ακριβως ειναι; Μεταχειρισμενα; Ημουν 100% σιγουρος οτι το tablet ειναι περσινο μοντελο και για αυτο μου εκανε εντυπωση που δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα. Τωρα παρατηρω οτι βγηκε καλοκαιρι του 2020! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. January 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2022 (edited) Υπαρχει καποια ρυθμιση που σου αναβει την οθονη οταν ερχεται ειδοποιηση? Και ακομα καλυτυερα να μενει η ειδοποιηση σε always on display? Επισης γινεται να κανω κλωνους σε οποιο app θελω? Στην ρυθμιση dual messenger μου εχει μονο το facebook και το viber. Ψαχνω αλλα δεν μπορω να βρω κατι. Edited January 19, 2022 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dapostol Δημ. January 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2022 Σε βίντεο long term review του S7+ πάντως αναφέρθηκε ότι ο αντικαταστάτης αναμένεται τέλος του 2022 οπότε και θα εμφανιστούν ίσως προσφορές ξεστοκαρίσματος. Παράθεση Mobiles: Motorola Startac 85, Ericsson T18S, Nokia 7110, Nokia 6210, Siemens SL42, Siemens SX1, Sony Ericsson W800i, Motorola SLVR L7, Nokia 6300, Nokia E71, Nokia 5230, Motorola Fire XT311, Alcatel 997D, Sony Xperia Z Ultra, Motorola E4 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2022 On 27/1/2022 at 11:39 ΠΜ, dapostol said: Σε βίντεο long term review του S7+ πάντως αναφέρθηκε ότι ο αντικαταστάτης αναμένεται τέλος του 2022 οπότε και θα εμφανιστούν ίσως προσφορές ξεστοκαρίσματος. Δε νομιζω οτι υπαρχει στοκ καπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. February 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2022 On 27/1/2022 at 11:39 ΠΜ, dapostol said: Σε βίντεο long term review του S7+ πάντως αναφέρθηκε ότι ο αντικαταστάτης αναμένεται τέλος του 2022 οπότε και θα εμφανιστούν ίσως προσφορές ξεστοκαρίσματος. Έχει βγει ήδη και είναι το S8+. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georbap Δημ. February 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2022 Παιδιά θα μπορούσα στο συγκεκριμένο tab να χρησιμοποιήσω απρόσκοπτα εφαρμογές τύπου office (word, excel κλπ) ;Θέλω βασικά κάτι που να έχει τις λειτουργίες που έχει το tab και παράλληλα τις εργασίες που προανέφερα. Για παράδειγμα μπορώ να γράψω σε πολυφωνικό σύστημα όπως μέσω του word σε windows. Δεν το έχω δουλέψει γενικά το word σε android συσκευή .Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. February 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2022 Παιδιά θα μπορούσα στο συγκεκριμένο tab να χρησιμοποιήσω απρόσκοπτα εφαρμογές τύπου office (word, excel κλπ) ;Θέλω βασικά κάτι που να έχει τις λειτουργίες που έχει το tab και παράλληλα τις εργασίες που προανέφερα. Για παράδειγμα μπορώ να γράψω σε πολυφωνικό σύστημα όπως μέσω του word σε windows. Δεν το έχω δουλέψει γενικά το word σε android συσκευή .Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜπορείς ναι για τις εφαρμογές. Για το πολυφωνικό δεν γνωρίζω αλλά θεωρώ πως ναι.Στάλθηκε από το SM-F926B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. February 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2022 (edited) 16 ώρες πριν, georbap said: Παιδιά θα μπορούσα στο συγκεκριμένο tab να χρησιμοποιήσω απρόσκοπτα εφαρμογές τύπου office (word, excel κλπ) ; Θέλω βασικά κάτι που να έχει τις λειτουργίες που έχει το tab και παράλληλα τις εργασίες που προανέφερα. Για παράδειγμα μπορώ να γράψω σε πολυφωνικό σύστημα όπως μέσω του word σε windows. Δεν το έχω δουλέψει γενικά το word σε android συσκευή . Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι δεν μπορείς να επεξεργαστεις office. Η Microsoft το βλέπει 2η συσκευή σου. Όλα τα tablets πάνω από 10.1 τα βλέπει 2η συσκευή. Υπάρχουν άλλες εφαρμογες που ισως μπορεσεις. Με τις εφαρμογές της Microsoft υπάρχει το παραπάνω θέμα. Edited February 27, 2022 by miltos74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. March 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2022 Γιατί δεν μπορείς; Αρκεί να έχεις office 365Στάλθηκε από το SM-F926B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. March 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2022 7 ώρες πριν, vfragos said: Γιατί δεν μπορείς; Αρκεί να έχεις office 365 Στάλθηκε από το SM-F926B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Επι πληρωμη ναι μπορεις απλα νομιζα οτι θέλει δωρεαν ο φίλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. March 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2022 Οι θήκες του κάνουν για το S7+ FE Edition??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaras Δημ. November 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2022 Καλησπέρα σας. Ξαφνικά μια ημέρα που έβαλα να φορτίσω το tablet, δεν άνοιξε ξανά πότε και μου βγάζει πάντα την επισυναπτόμενη οθόνη. Έκανα και το reset με κάτω κουμπί και Home, και τα δύο της φωνής με το home αλλά τίποτα... https://photos.app.goo.gl/VyhF2aM5VpSQBQBZ7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
La_3 Δημ. November 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2022 αυτό δείχνει την φόρτιση... δηλαδή δεν πάει σε recovery mode αν πατήσεις παρατεταμένα το "on" με κουμπί μείωσης ή το "on" με κουμπί αύξησης έντασης; (με ένα από τα δυο γίνεται) πολύ σπάνιο να μείνει έτσι τούβλο χωρίς τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. November 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2022 (edited) Αν με το συνδυασμό κουμπιών εκανες factory reset και εξακολουθεί να μη μπουταρει στο λειτουργικό στειλτο για σέρβις. Αν είσαι εκτός εγγύησης διάβασε πως να το βάλεις σε download mode (εκτός από συνδυασμό κουμπιών θέλει και ταυτόχρονα να συνδέσεις το USB με υπολογιστή) κατέβασε odin και την τελευταία ρομ και ξανα περνά την. 90% θα δουλέψει. Edited November 19, 2022 by sosimple2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaras Δημ. November 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2022 6 ώρες πριν, La_3 said: αυτό δείχνει την φόρτιση... δηλαδή δεν πάει σε recovery mode αν πατήσεις παρατεταμένα το "on" με κουμπί μείωσης ή το "on" με κουμπί αύξησης έντασης; (με ένα από τα δυο γίνεται) πολύ σπάνιο να μείνει έτσι τούβλο χωρίς τίποτα... Δεν έκανε τίποτα με κανένα συνδυασμό κουμπιών. Τελικά δουλεψε βάζοντας το με τον φορτιστή Samsung. Επειδή ήμουν εξωτερικό χρησιμοποίησα τις προηγούμενες ημέρες φορτιστή Oneplus του κινητού που έως τώρα δεν είχε προβλημα. Φαίνεται ήθελε Samsung για να εκκινήσει. Σας ευχαριστώ όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. November 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2022 Ήρθε το android 13 με ui 5.0 σήμερα.... Μόλις εγκατέστησα! Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian Δημ. December 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2022 Παρομοίως σε S7 Αμερικάνικη rom. Δε βλέπω αισθητές διαφορές απο One UI 4.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2022 Παρομοίως σε S7 Αμερικάνικη rom. Δε βλέπω αισθητές διαφορές απο One UI 4.1Δυστυχως καποια σπασιματα στα γραφικα επεστρεψαν.Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian Δημ. December 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2022 On 1/12/2022 at 10:35 ΜΜ, ddr2 said: Δυστυχως καποια σπασιματα στα γραφικα επεστρεψαν. Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε παιχνίδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2022 Σε παιχνίδια;Οχι σε παιχνιδια. Στα γραφικα του μενου και κυριως οταν ενω εισαι σε καποια εφαρμογη ανοιγεις τις προσφατες εφαρμογες. Αναφερομαι σε χρηση με gestures, οχι με κουμπια.Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. December 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2022 Οχι σε παιχνιδια. Στα γραφικα του μενου και κυριως οταν ενω εισαι σε καποια εφαρμογη ανοιγεις τις προσφατες εφαρμογες. Αναφερομαι σε χρηση με gestures, οχι με κουμπια.Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕίχα το ίδιο θέμα σε S21+. Ενώ η συσκευή πήγαινε γενικά τρένο, είχα ελάχιστα minor σπασίματα εδώ κι εκεί και αποφάσισα να κάνω factory reset... μπορεί να μου πήρε 6-8 ώρες να το στήσω και να έχασα το ΣΚ μου αλλά τελικά θα πω άξιζε.Κάτι αντίστοιχο πιστεύω συμβαίνει και στην περίπτωση σου, στο tab το απλό (S7) που έχω από την άλλη έκατσε καλύτερα και είναι 100% smooth.PS. Έχω τρελό OCD με τέτοια θέματα, το 99% δεν θα παρατηρούσε καν τα σπασίματα που ενοχλούσαν εμένα, επίσης δεν ξέρω αν σε 1,2 βδομάδες τα ξανακάνει οπότε, it's up to you.Στάλθηκε από το SM-G996B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2022 Είχα το ίδιο θέμα σε S21+. Ενώ η συσκευή πήγαινε γενικά τρένο, είχα ελάχιστα minor σπασίματα εδώ κι εκεί και αποφάσισα να κάνω factory reset... μπορεί να μου πήρε 6-8 ώρες να το στήσω και να έχασα το ΣΚ μου αλλά τελικά θα πω άξιζε.Κάτι αντίστοιχο πιστεύω συμβαίνει και στην περίπτωση σου, στο tab το απλό (S7) που έχω από την άλλη έκατσε καλύτερα και είναι 100% smooth.PS. Έχω τρελό OCD με τέτοια θέματα, το 99% δεν θα παρατηρούσε καν τα σπασίματα που ενοχλούσαν εμένα, επίσης δεν ξέρω αν σε 1,2 βδομάδες τα ξανακάνει οπότε, it's up to you.Στάλθηκε από το SM-G996B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕκανα factory reset για το λογο αυτο, αλλα τα σπασιματα παραμενουν. Ισως οχι τοσο εντονα, αλλα υπαρχουν. Και υπαρχουν και στο s22 ultra ακριβως στο ιδιο γραφικο, σε μικροτερο βαθμο ομως. (οταν ανοιγεις τις προσφατες εφαρμογες ενω βρισκεσαι ηδη σε καποια εφαρμογη, οχι απο την αρχικη οθονη) Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts