sefis29 Δημ. October 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2022 Κάτι τελευταίο παιδιά για να μην πρήζω να μου λυθούν όλες οι απορίες. Έχει διαφορά στο 4G η έκδοση μου ( SM - N986W ) με την έκδοση SM - N9860 ? Αν όχι τότε μένω με την συσκευή που έχω , μην πάρω άλλη. Κι ας μην έχω ποτέ 5G δεν με πειράζει. Ευχαριστώ κ πάλι εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. November 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2022 On 26/10/2022 at 10:16 ΜΜ, sefis29 said: Κάτι τελευταίο παιδιά για να μην πρήζω να μου λυθούν όλες οι απορίες. Έχει διαφορά στο 4G η έκδοση μου ( SM - N986W ) με την έκδοση SM - N9860 ? Αν όχι τότε μένω με την συσκευή που έχω , μην πάρω άλλη. Κι ας μην έχω ποτέ 5G δεν με πειράζει. Ευχαριστώ κ πάλι εκ των προτέρων! Η διαφορά είναι στις μπάντες νομίζω το SM - N986W δεν υποστηρίζει όλες τις μπάντες 4G που έχουμε Ελλάδα. Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sefis29 Δημ. November 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2022 On 1/11/2022 at 9:31 ΜΜ, vwbestakos said: Η διαφορά είναι στις μπάντες νομίζω το SM - N986W δεν υποστηρίζει όλες τις μπάντες 4G που έχουμε Ελλάδα. Α οκ τότε. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. November 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2022 Ηρθε το update σε Android 13 σε ελβετικό firmware σε λιγες μέρες και σε ελληνικό. Αν το έβαλε κανεις να μας πει εντυπώσεις. https://www.sammobile.com/news/galaxy-note-20-stable-android-13-one-ui-5-0-update-released/ Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nathanael Δημ. November 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2022 On 7/11/2022 at 5:14 ΜΜ, vwbestakos said: Ηρθε το update σε Android 13 σε ελβετικό firmware σε λιγες μέρες και σε ελληνικό. Αν το έβαλε κανεις να μας πει εντυπώσεις. https://www.sammobile.com/news/galaxy-note-20-stable-android-13-one-ui-5-0-update-released/ ηρθε η αναβαθμιση του android 13 και ειναι 2114,04MB για να δουμε απο δω και περα να γινει πιο καλυτερο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. November 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2022 Ήρθε και σε εμένα τώρα την κατεβάζω για να δούμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. November 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2022 μονο με clear cache , ειναι πολυ πιο smoothy . παει πολύ καλά μετά το update . ξέρει κάποιος πως κάνω backup στο cloud ώστε μετα απο restore να μη ξανα κανω τις ρυθμίσεις μια μια ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diofot Δημ. November 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2022 Έχω ένα περίεργο πρόβλημα μετά την τελευταία αναβάθμιση. το πληκτρολόγιο Samsung αντί να κάνει κεφάλαιο το πρώτο γράμμα κάθε πρότασης το κάνει μικρό από κεφαλαίο που το έχω γράψει εγώ. ξέρω ότι το gboard είναι καλύτερο απλά είπα να του δώσω μια ευκαιρία... το ξ στο ξέρω το είχα γράψει με κεφαλαίο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. November 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2022 52 minutes ago, diofot said: Έχω ένα περίεργο πρόβλημα μετά την τελευταία αναβάθμιση. το πληκτρολόγιο Samsung αντί να κάνει κεφάλαιο το πρώτο γράμμα κάθε πρότασης το κάνει μικρό από κεφαλαίο που το έχω γράψει εγώ. ξέρω ότι το gboard είναι καλύτερο απλά είπα να του δώσω μια ευκαιρία... το ξ στο ξέρω το είχα γράψει με κεφαλαίο... Ναι έχει αναφερθεί από την μέρα που πήρε το s22 ultra την αναβάθμιση . Είναι bug κ θα το φτιάξουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sefis29 Δημ. November 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2022 Μου ήρθε σήμερα η αναβάθμιση. Έχω το SM - N986W έκδοση Καναδά. Όλα άψογα δεν έχω κανένα πρόβλημα, προς το παρόν όλα λειτουργούν μια χαρά. Η μπαταρία οκ μειώνεται λίγο πιο εύκολα αλλά τίποτα το σπουδαίο! 2139.69 ΜΒ ήταν η ενημέρωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. December 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2022 Καλημέρα σας. Μόλις έλαβα και εγώ σήμερα το Android 13 στην Ασιατική έκδοση που έχω. Με wipe cache partition και optimazation apps πάει σφαίρα και έχω και καλύτερη αυτονομία μπαταρίας. Αισθητικά πολύ όμορφες αλλαγές έκανε η Samsung!! 1 Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. January 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2023 Πηρα ενα note 20 ultra μεταχειρισμένο και εχει θέμα σε κλειστούς χώρους όπως σπίτι και τέτοια μου βγάζει οτι δεν εχω σημα η εχω χαμηλό σήμα, πως μπορώ να το φτιάξω αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. January 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2023 1 hour ago, chris_amg said: Πηρα ενα note 20 ultra μεταχειρισμένο και εχει θέμα σε κλειστούς χώρους όπως σπίτι και τέτοια μου βγάζει οτι δεν εχω σημα η εχω χαμηλό σήμα, πως μπορώ να το φτιάξω αυτό; ενώ με άλλη συσκευή δεν είχες θέμα με τον ίδιο παροχο;. Αλλιώς αντιπροσωπεία να σου αλλάξουν κεραία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. January 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2023 1 ώρα πριν, chris_amg said: Πηρα ενα note 20 ultra μεταχειρισμένο και εχει θέμα σε κλειστούς χώρους όπως σπίτι και τέτοια μου βγάζει οτι δεν εχω σημα η εχω χαμηλό σήμα, πως μπορώ να το φτιάξω αυτό; Κάνε μια επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου μήπως στρώσει 1 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. January 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2023 6 ώρες πριν, challenge143 said: ενώ με άλλη συσκευή δεν είχες θέμα με τον ίδιο παροχο;. Αλλιώς αντιπροσωπεία να σου αλλάξουν κεραία. Ναι με note 10 plus είχα καλύτερο σήμα, γίνεται να αλλάξω μόνο κεραία; είναι εκτός εγγύησης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. January 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2023 4 minutes ago, chris_amg said: Ναι με note 10 plus είχα καλύτερο σήμα, γίνεται να αλλάξω μόνο κεραία; είναι εκτός εγγύησης Κ βέβαια γίνεται αλλά με ποιο σιγουριά θα καλέσεις στην smarteck που θα σου πουν κ το κοστολογιο αμέσως για να έχεις μια εικόνα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. February 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2023 θα παρει update σε 5.1 ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. February 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2023 45 minutes ago, geo_1983petra said: θα παρει update σε 5.1 ? Ναι σίγουρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. March 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2023 Eσκασε σημερα update 5.1 Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. March 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2023 Μολις ενοιμερώθηκα και εγώ σήμερα στην έκδοση OneUI 5.1 στην Snapdragon έκδοση. Μπορώ να πω ότι είναι ακόμα πιο smooth!! Για μπαταρία θα επανέλθω. Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. March 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2023 ουτε 15 ώρες δεν μπορώ να βγάλω με τη μπαταρία , το δικο σας πως είναι με τη μπαταρία ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtaz Δημ. March 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2023 14 ώρες πριν, mger said: ουτε 15 ώρες δεν μπορώ να βγάλω με τη μπαταρία , το δικο σας πως είναι με τη μπαταρία ; το δικό μου είναι αρκετά καλύτερα με τη νέα έκδοση. Βέβαια, εγώ έκανα ταυτόχρονα και μετάβαση από cosmote σε vodafone οπότε μπορεί να οφείλεται και σε αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. March 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2023 Γενικά η μπαταρία του note 20 δεν είναι από το δυνατό σημείο της αλλά όχι κ τόσο ούτε 15 ώρες ίσως κάποια εφαρμογή να οφείλεται ή δεν έκατσε καλά ή ενημέρωση. Gtaz: συνήθως η cosmote έχει καλύτερη κάλυψη από την vodafone εκτός κ στην περιοχή που μένεις έχεις καλύτερο σήμα που ναι όντως μεταφράζεται σε καλύτερο ποσοστό μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. March 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2023 πως βλέπουμε τη ζωη της μπαταρίας ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtaz Δημ. March 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2023 4 ώρες πριν, challenge143 said: Γενικά η μπαταρία του note 20 δεν είναι από το δυνατό σημείο της αλλά όχι κ τόσο ούτε 15 ώρες ίσως κάποια εφαρμογή να οφείλεται ή δεν έκατσε καλά ή ενημέρωση. Gtaz: συνήθως η cosmote έχει καλύτερη κάλυψη από την vodafone εκτός κ στην περιοχή που μένεις έχεις καλύτερο σήμα που ναι όντως μεταφράζεται σε καλύτερο ποσοστό μπαταρίας. Η αλήθεια είναι πως έχω χειρότερη κάλυψη από πριν και μάλιστα η διαφορά είναι αρκετά αισθητή όμως η μπαταρία του τηλεφώνου κρατάει περισσότερο από πριν. μήπως οφείλεται στο ότι έχω βάλει το wifi στην δουλειά ενώ πριν δεν το είχα? Ισως να είναι κι αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts