chris1984 Δημ. November 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2021 Τι επίπεδο ενημέρωσης Google play store έχετε?Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snoof Δημ. November 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2021 Μου ρθε security patch Νοεμβρίου. Το τελευταίο ήταν Αυγούστου.Sent from my SM-N986B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. November 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2021 Ενα μονο "προβλημα" εχω με το κινητο μας. Εχω καταστημα και δεν εχει macro φακο (οπως εμαθα εδω) και μου βγαινει η πιστη για να σκαναρω τα πιστοποιητικα. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. November 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2021 Δεν νομίζω να παίζει τόσο σημαντικό πρόβλημα για το σκαναρισμα. Έχω δει άλλες χειρότερες συσκευές του 100 αρικου κ σκαναρουν χωρίς πρόβλημα. Μήπως να τους ζητάς να ζουμαρουν το barcode? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2021 19 minutes ago, Prattein_Aloga said: Ενα μονο "προβλημα" εχω με το κινητο μας. Εχω καταστημα και δεν εχει macro φακο (οπως εμαθα εδω) και μου βγαινει η πιστη για να σκαναρω τα πιστοποιητικα. Όπως λέει και ο φίλος πιο πάνω, αν το ζουμαρουν λίγο το πιάνει αστραπιαία. 1 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. November 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2021 56 minutes ago, challenge143 said: Δεν νομίζω να παίζει τόσο σημαντικό πρόβλημα για το σκαναρισμα. Έχω δει άλλες χειρότερες συσκευές του 100 αρικου κ σκαναρουν χωρίς πρόβλημα. Μήπως να τους ζητάς να ζουμαρουν το barcode? 48 minutes ago, montoya_42 said: Όπως λέει και ο φίλος πιο πάνω, αν το ζουμαρουν λίγο το πιάνει αστραπιαία. Αυτο κανω συνήθως, αλλα ειδικα με το ευρωπαϊκό θελει άπειρη προσπάθεια. Καλά δεν φταίει και η συσκευή βεβαια, η καμερα μια χαρα ειναι γενικα, απλα ξεκινάει zoomed out σε αντιθεση με άλλες συσκευές. 1 Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frankk Δημ. November 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2021 Σήμερα είδα πήραν android 12 τα s21 galaxy....για εμάς μάθατε πότε θα το πάρουμε η θα περιμένουμε καινούριο χρόνο...,???Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. November 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2021 11 ώρες πριν, Frankk said: Σήμερα είδα πήραν android 12 τα s21 galaxy....για εμάς μάθατε πότε θα το πάρουμε η θα περιμένουμε καινούριο χρόνο...,??? Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ιανουάριο θα πάρει σειρά το επόμενο από το ς21 είναι το z fold3 Υπάρχει κάποια κίνηση έξτρα εκτός από τις συνήθεις(dark theme -Bluetooth off κ.λ.π) για περισσότερο sot? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. November 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2021 Για την σειρά note 20 η αναβάθμιση θα έρθει τον Δεκέμβριο Στάλθηκε από το SM-N981B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. November 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2021 Το εχω και γω 2 μέρες τωρα πρωτο χέρι ελληνικό σαν συσκευή ειλικρινά αν και 2020 είναι κορυφαία ολα άψογα η οθόνη εξαιρετική φωτο ποιότητα τωρα η μπαταρια είναι λίγο στενάχωρη δεν έχει ούτε καν… πλησιάσει αλλεσ Συσκευές που είχα τελευταία όπως το z fold 2 Kai iPhone 11 Pro Max αλλά θέλει ακόμα στρώσιμο ιδωμεν Με το ίδιο setup αυτή την ώρα θα ήμουν κοντά στο 65% και με το νοτε ειμαι στο 55% Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. November 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2021 Δεν εχω άποψη για τα στατιστικά κάποιος που το έχει μου δίνει μια γνώμη? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frankk Δημ. November 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2021 Πήρε κανείς update one ui 4...?Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. December 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2021 Αν έχουμε update σε ui4 σε κάποιον ας μας πει εντυπωσειςΣτάλθηκε από το SM-N981B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. December 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2021 Γεια σας και απο μενα , πηρα χτες ενα used απο φιλο note 20 ultra ( ειχα το 10 plus πριν ) , και ηθελα να ρωτησω , αυτο ειναι αγορασμενο απο Γερμανια .... αρα πιθανον εχει Γερμανικη rom γιαι οταν και μετα απο hard reset που αρχιζει στην πρωτη εικονα καλοσορισματος το λεει στα Γερμανικα ( μετα επιλεγεις την γλωσσα ) Χρειαζεται να περασω μεσω odin την Ελληνικη ΕUR η να το αφησω ετσι ? θα δω καμια διαφορα ? Η να παριμενω να βγει το Android 12 και αν ειναι κει μετα να κατεβασω και να περασω την Ελληνικη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. December 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2021 Γεια σας και απο μενα , πηρα χτες ενα used απο φιλο note 20 ultra ( ειχα το 10 plus πριν ) , και ηθελα να ρωτησω , αυτο ειναι αγορασμενο απο Γερμανια .... αρα πιθανον εχει Γερμανικη rom γιαι οταν και μετα απο hard reset που αρχιζει στην πρωτη εικονα καλοσορισματος το λεει στα Γερμανικα ( μετα επιλεγεις την γλωσσα ) Χρειαζεται να περασω μεσω odin την Ελληνικη ΕUR η να το αφησω ετσι ? θα δω καμια διαφορα ? Η να παριμενω να βγει το Android 12 και αν ειναι κει μετα να κατεβασω και να περασω την Ελληνικη ? Είχα γερμανικο. Δεν έχει κανένα νόημα να το κάνεις. Ίσα ίσα παίρνεις και πρώτος τις αναβαθμίσεις.Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. December 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2021 Σχετικό είναι αν θα πάρει πρώτος λόγο της γερμανικής ΡΟΜ.Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι είναι καλύτερα να έχεις ευρωπαϊκή μόνο και μόνο εάν το θες στα ελληνικά.Δεν ξέρω αν υπάρχουν διαφορές αλλά....για να βγάζουν διαφορετικές ROM για την κάθε χώρα κάτι διαφορετικό έχουνε μέσα αλλιώς θα έβγαζαν μία ROM για όλη την Ευρώπη. Αν Ξέρει κάποιος ας μας πει Γιατί βγάζουν διαφορετικές ROM Για ποιες χωρες ας μας πει. Εγώ πάντως θα πέρναγα την Ευρωπαϊκή.Αυτό έκανα τουλάχιστον στο δικό μου.Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. December 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2021 χχμμμμ , νταξει Ελληνικα εχει και τωρα , αλλα ... τι να πω .... αν υπαρχει και η απιροελαχιστη διαφορα πιστευω δεν χανω κατι να την περασω , την εχω κατεβασει την Ελληνικη EUR και το odin , την ξερω την διαδικασια , την ειχα κανει και στο note 10+ . κατι χειροτερο να δω δεν πιστευω , αντε να μην δω καμια διαφορα ... αντε να δω κατι καλυτερο.... οποτε μαλλον θα την βαλω. οσο για τις αναβαθμισεις δε λεει , το να βγει για Γερμανικη 5 με 10 μερες νωριτερα , σιγα τα αυγα !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 4, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2021 14 minutes ago, agriniopk said: Σχετικό είναι αν θα πάρει πρώτος λόγο της γερμανικής ΡΟΜ. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι είναι καλύτερα να έχεις ευρωπαϊκή μόνο και μόνο εάν το θες στα ελληνικά. Δεν ξέρω αν υπάρχουν διαφορές αλλά.... για να βγάζουν διαφορετικές ROM για την κάθε χώρα κάτι διαφορετικό έχουνε μέσα αλλιώς θα έβγαζαν μία ROM για όλη την Ευρώπη. Αν Ξέρει κάποιος ας μας πει Γιατί βγάζουν διαφορετικές ROM Για ποιες χωρες ας μας πει. Εγώ πάντως θα πέρναγα την Ευρωπαϊκή. Αυτό έκανα τουλάχιστον στο δικό μου. Γιατί και η Γερμανική ευρωπαϊκή δεν είναι; Μάλλον κάπου τα έχεις μπερδέψει . Στην ουσία όλες οι ευρωπαικές ROM ίδιες είναι απλά η Samsung τις χωρίζει ανά χώρα ή carrier (για τις branded) γιατί τη διευκολύνει στη διανομή. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frankk Δημ. December 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2021 Τελικά πήρε κανένας ui 4.... Android 12..??Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. December 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2021 Που μπορώ να δω ποιας χώρας είναι το τηλ μουΣτάλθηκε από το SM-N981B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 5, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2021 8 minutes ago, bardull said: Που μπορώ να δω ποιας χώρας είναι το τηλ μου Το τηλέφωνο ή το firmware που φοράει; Αν δεν έχει αλλαχθεί από κάποιον αυτό, λογικά η χώρα συμπίπτει. Για να το βρεις, θα πρέπει να δεις ποιο είναι το CSC region code. Για να το βρεις πατάς στον dialer της συσκευής σου *#1234# και θα σου βγάλει κάποιες πληροφορίες όπως και το CSC. Δες εδώ για να δεις σε ποια χώρα αντιστοιχεί το csc της δίκης σου συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. December 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2021 Δε βγάζω ακρηΣτάλθηκε από το SM-N981B μου χρησιμοποιώντας TapatalkCP : N981BXXS3DUIF CSC : N981BOXM3DUI5 Model :SM-N981B/DSΣτάλθηκε από το SM-N981B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔε βγάζω ακρηΣτάλθηκε από το SM-N981B μου χρησιμοποιώντας TapatalkCP : N981BXXS3DUIF CSC : N981BOXM3DUI5 Model :SM-N981B/DSΣτάλθηκε από το SM-N981B μου χρησιμοποιώντας TapatalkCP : N981BXXS3DUIF CSC : N981BOXM3DUI5 Model :SM-N981B/DSΣτάλθηκε από το SM-N981B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 5, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2021 12 minutes ago, bardull said: Δε βγάζω ακρη Αν σου τα βγάζει έτσι, έχεις δίκιο που δεν βγάζεις άκρη μιας και απ' ότι βλέπω έχει αλλάξει σε σχέση με παλαιότερα. H συσκευή σου φοράει το universal OXM CSC firmware και μάλλον πρέπει να δεις τις περεταίρω οδηγίες για να βγάλεις άκρη όσον αφορά το region της συσκευής σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. December 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2021 Λοιπόν όταν πας στις ρυθμισεις,πληροφορίες τηλ,λογισμικό,μετά το Oxm έχει πάλι 3 γράμματα,εμένα έχει το phn που σημαίνει Nederland, ΟλλανδιαΣτάλθηκε από το SM-N981B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. December 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2021 Υπάρχουν νεώτερα για ui4 και android 12?Στάλθηκε από το SM-N981B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts