Jump to content

[Επίσημο] Qtek 8300 & 8310

kalantz
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τα win smartphones εχουν ενα φανταστικο τροπο αναζητησης επαφων ακομα και απο κατασταση αναμονης, ανεξαρτητα απο τη γλωσσα του πληκτρολογιου. "καταλαβαινουν" ελληνικα και ψαχνουν ταυτοχρονα στο ονομα στο επωνυμο και στον αριθμο, ετσι οσα περισσοτερα πληκτρα πατας τοσο πιο κοντα φτανεις στην επαφη σου. αυτο ισχυει απο τα παλαιοτερα λειτουργικα που δεν ειχαν ελληνικα, απλα επιλεγεις ελληνικα στα regional settings, οπως κανεις δηλαδη αν εχεις αγγλικα windows στο pc σου.

μπορεις εννοειται να εχεις το menou σε οποιαδηποτε γλωσσα θελεις και το πληκτρολογιο σε μια αλλη.

edit: εδω να τονισω οτι πολλα απ' οσα λεμε εδω στα smartphones δεν ισχυουν στα pocket pc. εκει τα πραγματα ειναι λιγο διαφορετικα. το λεω γιατι μπορει καποιοι να διαβαζουν μυνηματα δικα μου ή αλλων παιδιων και στα δυο sub forum και να εχουν μπερδευτει...

Ευχαριστω πολυ φιλε μου. Εισαι κατατοπιστηκοτατος.

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

αυριο το περιμενω απο γερμανια στα 440 μαζι με τα μεταφορικα για να διαπιστωσω και μονος μου τι μπορει να του λειπει σε σχεση με αυτο της ace-hellas!!

οταν με το καλό το παραλάβεις, θα σου ηταν ευκολο να γράψεις ποια συνοδευτικά cd εχει μέσα; το ενα ειναι με το activsync+outlook και πρεπει να εχει αλλο ενα με πρόγραμμα για να διαβάζεις εγγραφα του Office. Επειδη το cd αυτο το εχασα! μπορείς να γραψεις πως λεγεται το προγραμμα αυτό;

πρεπει να εχει αλλο ενα με πρόγραμμα για να διαβάζεις εγγραφα του Office. Επειδη το cd αυτο το εχασα! μπορείς να γραψεις πως λεγεται το προγραμμα αυτό;

Μάλλον εννοείς το ClearVue...

http://briefcase.pathfinder.gr/download/Speedy_21/41531/500512/0/yamaha-spin-16.gif

θελω να το αγορασω για να το χρησιμοποιησω σε συνδιασμο με πλοηγηση μεσω GPS. Θα παιζει σωστα ή ο επεξεργαστης του δεν ειναι αρκετος? Με ποιο προγραμμα θα ειναι καλυτερα?

iphone 14 pro

θελω να το αγορασω για να το χρησιμοποιησω σε συνδιασμο με πλοηγηση μεσω GPS. Θα παιζει σωστα ή ο επεξεργαστης του δεν ειναι αρκετος? Με ποιο προγραμμα θα ειναι καλυτερα?

Με 2,2" οθόνη και 200 MHz λίγο δύσκολο για GPS δυστυχώς. :O

οταν με το καλό το παραλάβεις, θα σου ηταν ευκολο να γράψεις ποια συνοδευτικά cd εχει μέσα; το ενα ειναι με το activsync+outlook και πρεπει να εχει αλλο ενα με πρόγραμμα για να διαβάζεις εγγραφα του Office. Επειδη το cd αυτο το εχασα! μπορείς να γραψεις πως λεγεται το προγραμμα αυτό;

οπως σου λεει και ο speedy το cd εχει το clearvue. αν δεν το βρεις πες μου να στο στειλω που δεν θελει ουτε serial number.

οπως καταλαβατε παρελαβα αλλα δεν εχω ασχοληθει μαζι του οσο θα ηθελα λογω δουλειας. θα πω μονο τα εξης:

-η συσκευασια μου δεν περιεχει θηκη μεταφορας. νομιζω οτι σε καποια αλλα πακετα εχω δει να περιεχει θηκη, αλλα μπορει να ειναι μονο σε i-mate sp5

-ναι μεν εχει ελληνικο Τ9 αλλα οχι με 160 χαρακτηρες. βασικα το περιμενα, αλλα καποιο παιδι απο δω μεσα που ειχαμε μιλησει μου ειχε πει οτι στελνει με 160. μικρο το κακο ομως. εμενα αυτο που με πειραζε μεχρι τωρα ηταν οτι για να γραψεις ελληνικο κειμενο σε win mobile επρεπε να βαλεις extra εφαρμογη(interkey) που κατεστρεφε ουσιαστικα ολο το μενου εισαγωγης κειμενου. ενω τωρα ακομα και ετσι ειναι μια χαρα. αυτο λοιπον σιγουρα θα ειναι μια διαφορα που θα εχουν οι συσκευες απο Ελλαδα.

απο το λιγο που ασχοληθηκα παντως το τηλεφωνακι σκιζει!! πολυ καλη οθονη, το μενου δεν ειναι κατι εξεαιρετικα γρηγορο αλλα φυσικα ουτε και αργο και τα win 5 προσφερουν καποια επιπλεον πραγματακια αν και θα μπορουσαν και περισοτερα. δεν το συνδεσα με καλωδιο με το pc μου γιατι θελω να ξεφορτισει τελειως η μπαταρια και να κανω μια πληρη φορτιση μετα. εκανα sync ομως με bt πολυ ευκολα και περασα επαφες, ημερολογιο, tasks κτλ ειχα ηδη φροντισει να εχω περασει τις φωτογραφιες των επαφων μου στο outllook 2003 στο pc μου( δεν το ανοιξα καθολου το outlook που δινει η ms γιατι δινει το 2002 απ΄οτι ξερω). αλλαξα το μενου απο "πλεγμα" στην κλασικη λιστα των 2003 γιατι νομιζω οτι με βολεβει περισσοτερο. εφτιαξα gprs και mms και δουλευουν μια χαρα και το καλυτερο απ΄ολα ειναι οτι ενω ειναι η πρωτη φορα που ασχολουμαι με wi-fi καταφερα να συνδεθω με το router μου στο σπιτι και να παρω internet απο κει.

αυτα προς το παρον. θελει δουλεια ακομα για να το κανω οπως θελω εγω!!!:)

Με 2,2" οθόνη και 200 MHz λίγο δύσκολο για GPS δυστυχώς. :O

το μεγαλο προβλημα δε νομιζω να ειναι η 2.2 οθονη, αλλα οτι δεν υπαρχει καποιο προγραμμα που να καλυπτει και ελλαδα και να ειναι και πληρως συμβατο. η tomtom εχει ηδη προσαρμοσει το προγραμμα της στην qvga αναλυση του 8310, αλλα δυστυχως δεν καλυπτει ελλαδα. αντιθετα το destinatorSP καλυπτει ελλαδα χαρη στην δουλεια που κανει η ngi, αλλα απ οτι ξερω δεν ειναι συμβατο. ακομα και να τρεχει θα ειναι στο 1/4 της οθονης. αν κανω καπου λαθος ας με διορθωσει καποιος!!

Καλοριζικο psybill!!! Θα ηθελα αν δεν σου κανει κοπο μερικες ερωτησεις;

-Το προβλημα του Τ9 ειναι στα μηνυματα οτι τα κοβει;

-Τα task στο τηλεφωνο κρατουν τα categories που εχει το επιτραπεζιο outlook η μονον τη προτεραιοτητα;

-Notes κανει συγχρονισμο με το outlook;

-Καρτα μνημης εχει η συσκευασια; Νομιζω minisd παιρνει.

Βασικα ακουγεται πολυ καλο και μαλλον θα το χτυπησω και εγω.

το μεγαλο προβλημα δε νομιζω να ειναι η 2.2 οθονη, αλλα οτι δεν υπαρχει καποιο προγραμμα που να καλυπτει και ελλαδα και να ειναι και πληρως συμβατο. η tomtom εχει ηδη προσαρμοσει το προγραμμα της στην qvga αναλυση του 8310, αλλα δυστυχως δεν καλυπτει ελλαδα. αντιθετα το destinatorSP καλυπτει ελλαδα χαρη στην δουλεια που κανει η ngi, αλλα απ οτι ξερω δεν ειναι συμβατο. ακομα και να τρεχει θα ειναι στο 1/4 της οθονης. αν κανω καπου λαθος ας με διορθωσει καποιος!!

αν οντως δεν τρεχει καποιο απο τα προγραμματα πλοηγησης ειναι σημαντικο (-) για μενα. Αν μπορει καποιος ας το δοκιμασει να ξερουμε τι ισχυει

iphone 14 pro

Καλοριζικο psybill!!! Θα ηθελα αν δεν σου κανει κοπο μερικες ερωτησεις;

-Το προβλημα του Τ9 ειναι στα μηνυματα οτι τα κοβει;

-Τα task στο τηλεφωνο κρατουν τα categories που εχει το επιτραπεζιο outlook η μονον τη προτεραιοτητα;

-Notes κανει συγχρονισμο με το outlook;

-Καρτα μνημης εχει η συσκευασια; Νομιζω minisd παιρνει.

Βασικα ακουγεται πολυ καλο και μαλλον θα το χτυπησω και εγω.

thanks redcon!!:)

1) οχι βεβαια, ο παραληπτης τα βλεπει κανονικα σε 1 μυνημα, απλα εσυ θα χρεωνεσαι σαν 2 οταν το μυνημα σου ξεπερασει τους 70 χαρακτηρες

2)με τα task δεν βαζω ποτε κατηγοριες και παιζω μονο με προτεραιοτητες οποτε δεν μπορω να σου απαντησω. δεν δοκιμασα και την εφαρμογη που χρησιμοποιουσα στα 2003( oxios todo list) να δω αν δουλευει που ειχε πολυ περισσοτερα πραγματα απο το ενσωματομενο tasks.

3) οι " να μην τους χαρακτηρισω" της ms αποφασισαν για αλλη μια φορα οτι δεν χρειαζομαστε τα notes στα smartphone μας και ετσι δεν το εβαλαν. υπαρχει ομως εφαρμογη που το κανει μια χαρα(smartphonenotes), που ομως ουτε αυτη προλαβα να δω αν δουλευει με τα 5.0

4) οχι δεν περιεχει καρτα μνημης η συσκευασια. δεν εχει και νοημα νομιζω να σου βαλουν μια 64αρα. εγω εχω ηδη 2 mini sd και ετσι δεν χρειαστηκε να μπω σε αλλα εξοδα.

oute emena pali exei kolisei ,alla apo tote tou ebala to joistick tou sony ericsson t68i exo sothei!!einai poio teleio apo pote!!toso akrives kai toso ipakouo den nomizo na einai kanenos. :) :D axizei na tin kanete tin metatropi paidia.den ginete kamia esoteriki parembasi :cool:
Είσαι πολύ τυχερός. Σε΄μένα για μια περίοδο δεν μου ανταποκρινόταν ο μοχλός προστα κάτω. Και τώρα αρχίζει να ξεβάφει.

Psybill, καλορίζικο κι από μένα.

Καταλαβαίνεις ότι σαν από τους πρώτους κατόχους θα φας την πίκρα των ερωτήσεων από τους υπόλοιπους. :D

Ελπίζω να τηρήσει η ACE την ημερομηνία κυκλοφορίας που έχει δηλώσει (15/12, αύριο δηλαδή :) ) για να... σε βοηθήσω στο τυχόν δύσκολο έργο των απαντήσεων. ;)

http://briefcase.pathfinder.gr/download/Speedy_21/41531/500512/0/yamaha-spin-16.gif

thanks redcon!!:)

1) οχι βεβαια, ο παραληπτης τα βλεπει κανονικα σε 1 μυνημα, απλα εσυ θα χρεωνεσαι σαν 2 οταν το μυνημα σου ξεπερασει τους 70 χαρακτηρες

2)με τα task δεν βαζω ποτε κατηγοριες και παιζω μονο με προτεραιοτητες οποτε δεν μπορω να σου απαντησω. δεν δοκιμασα και την εφαρμογη που χρησιμοποιουσα στα 2003( oxios todo list) να δω αν δουλευει που ειχε πολυ περισσοτερα πραγματα απο το ενσωματομενο tasks.

3) οι " να μην τους χαρακτηρισω" της ms αποφασισαν για αλλη μια φορα οτι δεν χρειαζομαστε τα notes στα smartphone μας και ετσι δεν το εβαλαν. υπαρχει ομως εφαρμογη που το κανει μια χαρα(smartphonenotes), που ομως ουτε αυτη προλαβα να δω αν δουλευει με τα 5.0

4) οχι δεν περιεχει καρτα μνημης η συσκευασια. δεν εχει και νοημα νομιζω να σου βαλουν μια 64αρα. εγω εχω ηδη 2 mini sd και ετσι δεν χρειαστηκε να μπω σε αλλα εξοδα.

τα smartphone notes 2 παίζουν.

αν ξετσέκαρεις τα unicode τότε στέλνεις μήνυμα και με 160, αλλά με κεφάλαια

τα smartphone notes 2 παίζουν.

αν ξετσέκαρεις τα unicode τότε στέλνεις μήνυμα και με 160, αλλά με κεφάλαια

το δοκιμασα και αυτο πριν γραψω τα παραπανω, στελνωντας μυνημα στον εαυτο μου με κεφαλαια και με abc και με Τ9 και το μυνημα που ελαβα ηταν γεματο ??????????

εσυ εχεις 8310 ή SP5?

τωρα δοκιμαζα και το smartphone notes και στην αρχη μου εκανε κατι τρελα και ενω περνουσε την εφαρμογη δεν μπορουσα να το επιλεξω για sync, αλλα τελικα ολα ενταξει. το κακο ειναι οτι εχω κλειδακια μονο για προηγουμενες εκδοσεις. εβαλα και το Phatnotes και αυτο τα ιδια. μπορει μετα απο κανα restart να φτιαξει.

Καταλαβαίνεις ότι σαν από τους πρώτους κατόχους θα φας την πίκρα των ερωτήσεων από τους υπόλοιπους. :D

Ελπίζω να τηρήσει η ACE την ημερομηνία κυκλοφορίας που έχει δηλώσει (15/12, αύριο δηλαδή :) ) για να... σε βοηθήσω στο τυχόν δύσκολο έργο των απαντήσεων. ;)

ευχαριστω speedy.χαρα μου να βοηθαω οταν προλαβαινω και οσα ξερω βεβαια!!

Αρχίσαν πάλι τις αηδίες...22/12/05 η ημερομηνία διάθεσης.. :angry:

Έλπιζω να μην πάρει αλλή παράταση.

http://qtek.gr/8310.html

το δοκιμασα και αυτο πριν γραψω τα παραπανω, στελνωντας μυνημα στον εαυτο μου με κεφαλαια και με abc και με Τ9 και το μυνημα που ελαβα ηταν γεματο ??????????

Μάλλον όπως τα λες ειναι τελικά!

εσυ εχεις 8310 ή SP5?

8310

τωρα δοκιμαζα και το smartphone notes και στην αρχη μου εκανε κατι τρελα και ενω περνουσε την εφαρμογη δεν μπορουσα να το επιλεξω για sync, αλλα τελικα ολα ενταξει. το κακο ειναι οτι εχω κλειδακια μονο για προηγουμενες εκδοσεις. εβαλα και το Phatnotes και αυτο τα ιδια. μπορει μετα απο κανα restart να φτιαξει.

Τα smartphone notes παίζουν με μόνο προβλημα οτι δεν συγχρονίζουν notes που φτιαχτηκαν στο pc. Αλλά το προβλημα ειναι μαλλον στο δικο μου pc.

Αρχίσαν πάλι τις αηδίες...22/12/05 η ημερομηνία διάθεσης.. :angry:

Έλπιζω να μην πάρει αλλή παράταση.

http://qtek.gr/8310.html

Αστα διάλα. :X :worry: :angry: (σόρρυ)

22/12 πάντως είναι και η τελική ημερομηνία που τους δίνω προσωπικά. Μετά θα πάνε αλλού τα λεφτάκια (στο πράσινο τραπέζι της Πρωτοχρονιάς :p ). Μ'αρέσει που αρχικά λέγανε ότι θα κυκλοφορήσει Οκτώβρη. :worry:

αν οντως δεν τρεχει καποιο απο τα προγραμματα πλοηγησης ειναι σημαντικο (-) για μενα. Αν μπορει καποιος ας το δοκιμασει να ξερουμε τι ισχυει

QVGA είναι το 1/4 της VGA , αυτοί που έχουν πρόβλημα με το Destinator είναι αυτοί που έχουν WM5 και VGA. Οπότε λογικά δεν υπάρχει πρόβλημα.

Δεύτερον ο ΟΜΑP είναι ίδιος με τον 9100 , άρα είναι εαν κατάλαβα καλά 200+200, οπως στο 9100 οπότε δεν έχει πρόβλημα να δουλέψεις με το GPS.

http://www.imageshack.gr/files/sazwsmc2u6io8pdczlh2.gif

QVGA είναι το 1/4 της VGA , αυτοί που έχουν πρόβλημα με το Destinator είναι αυτοί που έχουν WM5 και VGA. Οπότε λογικά δεν υπάρχει πρόβλημα.

Δεύτερον ο ΟΜΑP είναι ίδιος με τον 9100 , άρα είναι εαν κατάλαβα καλά 200+200, οπως στο 9100 οπότε δεν έχει πρόβλημα να δουλέψεις με το GPS.

μακαρι να ειναι ακριβως οπως τα λες, αλλα εγω ακουσα οτι υπαρχουν προβληματα. Αν το δοκιμασει καποιος ας μας πει για να ειμαστε σιγουροι... :)

iphone 14 pro

μακαρι να ειναι ακριβως οπως τα λες, αλλα εγω ακουσα οτι υπαρχουν προβληματα. Αν το δοκιμασει καποιος ας μας πει για να ειμαστε σιγουροι... :)

για να το το δοκιμασει καποιος πρεπει να το αγορασει, οποτε προς το παρον το βλεπω δυσκολο. εγω το εχω το SP αλλα φυσικα θελει activation για να δουλεψει. αυτο που μπορω να πω μονο ειναι οτι η εφαρμογη μπορει να εγκατασταθει στο 8310 χωρις προβλημα, οταν ομως την ετρεξα εμφανιστηκε για πολυ λιγο (μεχρι να ξεκινησει η διαδικασια του activation) να τρεχει στο επανω αριστερο τμημα της οθονης. οτι δηλαδη συμβαινει με ολες τις εφαρμογες που ειναι φτιαγμενες για αναλυση οθονης 176x220 και οχι για την 240x320 του 8310.

Εχω την εντύπωση ότι στα WΜ5 τα προγράμματα που δουλέυουν είναι τα ίδια και για τις δύο πλατφόρμες ( smartphone and PDA ). Φίλε δοκίμασε και το Destinator PN , η οποία έκδοση λειτουργεί στα 240χ320.

Προσπαθωντας να συνδεσω το 8310 με ΒΤ, φαινεται να υποστηριζει μονο προφιλ για δικτυο μεσω τηλεφωνου.

Πως θα ενεργοποιησω serial port profile?

Εχω την εντύπωση ότι στα WΜ5 τα προγράμματα που δουλέυουν είναι τα ίδια και για τις δύο πλατφόρμες ( smartphone and PDA ). Φίλε δοκίμασε και το Destinator PN , η οποία έκδοση λειτουργεί στα 240χ320.

φιλε μου δεν ισχυει αυτο που λες. ειχε ακουστει οτι θα γινει στα win 5.0 αλλα τελικα η πληρης εννοποιηση των δυο λειτουργικων θα γινει στην επομενη εκδοση των windows. το PN φυσικα και δεν παιζει στο 8310

Προσπαθωντας να συνδεσω το 8310 με ΒΤ, φαινεται να υποστηριζει μονο προφιλ για δικτυο μεσω τηλεφωνου.

Πως θα ενεργοποιησω serial port profile?

δεν υπαρχει προβλημα με το bt. εγω το εχω συνδεσει απο την πρωτη στιγμη. πως προσπαθεις να κανεις την συνδεση? αν εχεις κανει pair το κινητο με το pc σβηστο και ανοιξε το activesync στο κινητο σου. εκει πατα connect via bluetooth και θα ξεκινησει ο οδηγος για να συνδεθεις με το pc σου

Οπότε περιμένουμε να βγουν οι νέες εκδόσεις ( λογικό για νέα ανάλυση ) ....

δεν υπαρχει προβλημα με το bt. εγω το εχω συνδεσει απο την πρωτη στιγμη. πως προσπαθεις να κανεις την συνδεση? αν εχεις κανει pair το κινητο με το pc σβηστο και ανοιξε το activesync στο κινητο σου. εκει πατα connect via bluetooth και θα ξεκινησει ο οδηγος για να συνδεθεις με το pc σου

Τελικά, αφου ξαναστησα το ΒΤ dongle έπαιξε αμέσως!

Ευχαριστώ!