Jump to content

[Επίσημο] Qtek 8300 & 8310

kalantz
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

δυστηχως το εχει μονο για ppc:mad:

δες το mail σου. στο εστειλα αλλα μαλλον δεν ειναι συμβατο με wm5. για να μπορεσεις να το εγκαταστησεις πρεπει να ξεκλειδωσεις το τηλεφωνο σου(aplication unlock). δινω link μερικες σελιδες πισω!!

δες το mail σου. στο εστειλα αλλα μαλλον δεν ειναι συμβατο με wm5. για να μπορεσεις να το εγκαταστησεις πρεπει να ξεκλειδωσεις το τηλεφωνο σου(aplication unlock). δινω link μερικες σελιδες πισω!!

οκ thanks τα εκανα ολα αλαξα τη registry περασε κανονικα το smartfilter αλλα δεν ξεκιναει με τιποτα το προγραμμα και μου κανει και κατι περιεργα κοληματα βγαζοντας μυνημα οτι δεν εχει αρκετη μνημη το τηλεφωνο ενω ειναι αδεια κανονικα.δοκιμασα και το δικο σου και trail της novosec.καμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει?

οκ thanks τα εκανα ολα αλαξα τη registry περασε κανονικα το smartfilter αλλα δεν ξεκιναει με τιποτα το προγραμμα και μου κανει και κατι περιεργα κοληματα βγαζοντας μυνημα οτι δεν εχει αρκετη μνημη το τηλεφωνο ενω ειναι αδεια κανονικα.δοκιμασα και το δικο σου και trail της novosec.καμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει?

καπου το διαβασα οτι δεν τρεχει στο 8310 αλλα οχι με λεπτομερειες. τωρα το εβαλα και γω να το τεσταρω και μου κανει ακριβως τα ιδια με σενα. αρα το "πεταμε" εξω και περιμενουμενα νεοτερα. ευτυχως μου χρειαζεται πολυ σπανια. δεν μου αρεσει να χανω κλησεις, οτι κι αν ειναι αυτες!!!

καπου το διαβασα οτι δεν τρεχει στο 8310 αλλα οχι με λεπτομερειες. τωρα το εβαλα και γω να το τεσταρω και μου κανει ακριβως τα ιδια με σενα. αρα το "πεταμε" εξω και περιμενουμενα νεοτερα. ευτυχως μου χρειαζεται πολυ σπανια. δεν μου αρεσει να χανω κλησεις, οτι κι αν ειναι αυτες!!!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ.Οσο αφορα τη registry που αλαξα και το unlock που εγινε με επιτυχια,παλι δεν με αφηνει να αλαξω και να βαλω στη σειρα που θελω απο το start menu το menu του τηλεφωνου.μηπως δεν κανω κατι σωστα??

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ.Οσο αφορα τη registry που αλαξα και το unlock που εγινε με επιτυχια,παλι δεν με αφηνει να αλαξω και να βαλω στη σειρα που θελω απο το start menu το menu του τηλεφωνου.μηπως δεν κανω κατι σωστα??

καλη χρονια σε ολους και απο μενα!!

πες τι ακριβως κανεις ή ανεβασε κανενα screenshot. ετσι δε μπορω να σου πω τι φταιει. το start menu το εχεις αφησει οπως ειναι η αλλαξες την προβολη σε λιστα??

καλη χρονια σε ολους και απο μενα!!

πες τι ακριβως κανεις ή ανεβασε κανενα screenshot. ετσι δε μπορω να σου πω τι φταιει. το start menu το εχεις αφησει οπως ειναι η αλλαξες την προβολη σε λιστα??

Καταρχην πως μετατρεπουμε την προβολη του start menu σε λιστα??Αυτο που πηγα να κανω οπως και στο 8010 ηταν η τακτοποιηση του menu σε δικους μου φακελους, αλλα αφηνει να μετακινησω μονο τα προγραματα που εχω περασει εγω. Τα προγραματα του τηλεφωνου οπως τον ie ,msn,active sync κλπ δεν μου επιτρεπει να τα βαλω σε δικους μου φακελους.

Καταρχην πως μετατρεπουμε την προβολη του start menu σε λιστα??Αυτο που πηγα να κανω οπως και στο 8010 ηταν η τακτοποιηση του menu σε δικους μου φακελους, αλλα αφηνει να μετακινησω μονο τα προγραματα που εχω περασει εγω. Τα προγραματα του τηλεφωνου οπως τον ie ,msn,active sync κλπ δεν μου επιτρεπει να τα βαλω σε δικους μου φακελους.

δεν εχω το 8310 μπροστα μου τωρα για να σου πω ακριβως αλλα η αλλαγη γινεται απο τη registry hkcu/software/microsoft/shell/startmenu. εκει θα δεις καποιο κλειδι που λεει κατι grid και θα αλλαξεις την τιμη απο 1 σε 0(ή το αναποδο) και θα δεις αμεσως την αλλαγη.

αυτο που λες συνεβαινε και σε μενα πριν το ξεκλειδωμα. δεν με αφηνε να μετακινησω τις εφαρμογες που ηταν μεσα στο λειτουργικο. χρηιμοποιησες το regeditor που λεει στο modaco? μονο με αυτον σου επιτρεπει να αλλαξεις αυτα τα κλειδια στη registry. μετα θα τρεξεις το sda unlock και θα κανεις restart. λογικα τωρα θα σε αφησει να μετακινησεις τα παντα μεσα στο start menu και να βαλεις τους φακλεους σου με τη σειρα που θελεις εσυ στη registry...

δεν εχω το 8310 μπροστα μου τωρα για να σου πω ακριβως αλλα η αλλαγη γινεται απο τη registry hkcu/software/microsoft/shell/startmenu. εκει θα δεις καποιο κλειδι που λεει κατι grid και θα αλλαξεις την τιμη απο 1 σε 0(ή το αναποδο) και θα δεις αμεσως την αλλαγη.

αυτο που λες συνεβαινε και σε μενα πριν το ξεκλειδωμα. δεν με αφηνε να μετακινησω τις εφαρμογες που ηταν μεσα στο λειτουργικο. χρηιμοποιησες το regeditor που λεει στο modaco? μονο με αυτον σου επιτρεπει να αλλαξεις αυτα τα κλειδια στη registry. μετα θα τρεξεις το sda unlock και θα κανεις restart. λογικα τωρα θα σε αφησει να μετακινησεις τα παντα μεσα στο start menu και να βαλεις τους φακλεους σου με τη σειρα που θελεις εσυ στη registry...

ολα μεχρι τωρα πηγαν καλα και σε ευχαριστω.Αυτο που δεν ξερω τι σημαινει<HKLM\Security\Policies\Policies\00001001 = 2 => 1 (RAPI)HKLM\Security\Policies\Policies\00001005 = 16 => 40 (Cert)HKLM\Security\Policies\Policies\00001017 = 128 => 144 (?) >ειναι το RAPI .Cert και το (?) στις τιμες που θελουν αλαγη στην registry??

ολα μεχρι τωρα πηγαν καλα και σε ευχαριστω.Αυτο που δεν ξερω τι σημαινει<HKLM\Security\Policies\Policies\00001001 = 2 => 1 (RAPI)HKLM\Security\Policies\Policies\00001005 = 16 => 40 (Cert)HKLM\Security\Policies\Policies\00001017 = 128 => 144 (?) >ειναι το RAPI .Cert και το (?) στις τιμες που θελουν αλαγη στην registry??

ε αυτα δεν ξερω ουτε εγω τι σημαινουν, απλως εκανα αυτες τις αλλαγες οπως ακριβως τις γραφεις και συ και μετα ετρεξα το sda unlock. στο κλειδι 00001017 δεν ξερω για ποιο λογο το εχουν αφησει με ερωτηματικο αλλα το πηγα στο 144 και δεν εχω καποιο προβλημα.

ε αυτα δεν ξερω ουτε εγω τι σημαινουν, απλως εκανα αυτες τις αλλαγες οπως ακριβως τις γραφεις και συ και μετα ετρεξα το sda unlock. στο κλειδι 00001017 δεν ξερω για ποιο λογο το εχουν αφησει με ερωτηματικο αλλα το πηγα στο 144 και δεν εχω καποιο προβλημα.

Λοιπον φιλε psybill μου εχουν σπασει τα νευρα 1)σε λιστα το menu το εκανα.2)registry αλαξα.3)unlock μου κανει με επιτυχια 3)μολις παω με το file manager του τηλ. να κανω μεταφορα στο start manu τα προγραματα δεν μου τα μεταφερει μου γραφει απετυχε.σημειωση οτι το activesync δεν μου εμφανιζει καθολου τον φακελο windows για να προσπαθησω και απο εκει??/

Λοιπον φιλε psybill μου εχουν σπασει τα νευρα 1)σε λιστα το menu το εκανα.2)registry αλαξα.3)unlock μου κανει με επιτυχια 3)μολις παω με το file manager του τηλ. να κανω μεταφορα στο start manu τα προγραματα δεν μου τα μεταφερει μου γραφει απετυχε.σημειωση οτι το activesync δεν μου εμφανιζει καθολου τον φακελο windows για να προσπαθησω και απο εκει??/

το να κανεις λιστα το μενου δεν ειναι απαραιτητο, απλα σε βοηθαει να καταλαβεις τη σειρα. τις αλλαγες στη registry τις εκανες με τον trusted regeditor? ξανα δες τα κλειδια. εχοθν αλλαξει οι τιμες?? το sda unlock το ετρεξες με συνδεση usb και οχι bluetooth?

για να δεις το φακελο wundows απο το pc πρεπει απο τις επιλογες φακελων να εχεις επιλεξει να φαινονται τα κρυφα αρχεια κτλ. ομως ουτε απο κει θα σε αφησει να τα μετακινησεις αφου δεν σε αφηνει και απο το τηλεφωνο.

κανε παλι ενα ελεγχο σε αυτα και δες το msn μου απο το προφιλ μου να τα πουμε απο κει!!

Παιδια αν και δεν ειναι το τελευταιο που με ενδιαφερει, απο καμερα-video πως παει το κινητο? τουλαχιστον στην οθονη του φαινοντε καπως καλουτσικες οι φωτο? Απο video τραβαει μονο .3gp χαμηλης αναλυσης?

Παιδια αν και δεν ειναι το τελευταιο που με ενδιαφερει, απο καμερα-video πως παει το κινητο? τουλαχιστον στην οθονη του φαινοντε καπως καλουτσικες οι φωτο? Απο video τραβαει μονο .3gp χαμηλης αναλυσης?

Οι φωτο φαινονται παρα πολυ καλες στην οθονη του.Γενικα απο οθονη σκιζει..

Απο video τραβαει σε .avi,mp4, ή .3gp.Εσυ διαλέγεις..

Ανάλυση στα 176*144 και η μικρη 128*96.

Ξέρετε πως μπορώ να κάνω να εμφανίζονται τα προγράμματα σε λιστα?(Οπως στα wm2003)

Ευχαριστώ

http://www.modaco.com/index.php?showtopic=230709&pid=683072&mode=threaded&show=&st=%EF%BF%BDentry683072

:)

Ξέρετε πως μπορώ να κάνω να εμφανίζονται τα προγράμματα σε λιστα?(Οπως στα wm2003)

Ευχαριστώ

ή ανοιγεις ενα reg editor και πας HKCU/software/microsft/shell/startmenu/ gridView και αλλαζεις την τιμη απο 1 σε 0

συνδεοντας το κινητο με το PC (μεσω usb), ζηταει drivers για ενα genericRNDIS device...

δε φαινεται ομως να υπαρχουν τετοιοι drivers στο CD του κινητου (αγορασμενο απο γερμανια)

ξερει κανεις τιποτα?

Υ.Γ. το activesync δουλευει με Bluetooth?

συνδεοντας το κινητο με το PC (μεσω usb), ζηταει drivers για ενα genericRNDIS device...

δε φαινεται ομως να υπαρχουν τετοιοι drivers στο CD του κινητου (αγορασμενο απο γερμανια)

ξερει κανεις τιποτα?

Υ.Γ. το activesync δουλευει με Bluetooth?

δεν το εχω συναντησει ποτε αντιστοιχο προβλημα. μια ερευνα στο google ισως σε βοηθησει. ενδεικτικα σου δινω δυο αποτελεσματα:

http://www.mtekk.com.au/forums/viewtopic.php?t=8502&view=next

http://www.microsoft.com/windowsmobile/help/activesync/default.mspx

ναι το AS δουλευει και με bt χωρις προβλημα. πηγαινει στο active sync στο 8310 και πατα συνδεση μεσω bt. θα σου πει οτι δεν υπαρχει συνδεμενος υπολογιστης και θα σου προτεινει να ξεκινησεις τη διαδικασια για setup.θα κανεις pair τις δυο συσκευες και τελος. φυσικα στο pc σου θα πρεπει να υπαρχει ηδη ενεργοποιημενη μια bt com port και να την εχεις βαλει στο active sync του υπολογιστη σου.

epeidi thelo na parw to 8310 kai meta tin apomakrinsi apo to tameio...ouden lathos anagnorizetai mipws kserei kapoios pou to exei parei an: sto word pou exei ipostirizei ellinikous xaraktires kai sumvola opws tetragoniki riza, ekhetis opws leme x stin triti kai deiktis opws udrogono 2 oksugono ?thelw na to xrisimopoio kuriws gia tetoia eggrafa. opoios to exei an mporei na to tsekarei ! thanx alot.

epeidi thelo na parw to 8310 kai meta tin apomakrinsi apo to tameio...ouden lathos anagnorizetai mipws kserei kapoios pou to exei parei an: sto word pou exei ipostirizei ellinikous xaraktires kai sumvola opws tetragoniki riza, ekhetis opws leme x stin triti kai deiktis opws udrogono 2 oksugono ?thelw na to xrisimopoio kuriws gia tetoia eggrafa. opoios to exei an mporei na to tsekarei ! thanx alot.

φιλε μου πολυ απλα θα σου πω οτι word και γενικοτερα office στα windows smartphones δεν υπαρχει. η ms δυστυχως αποφασισε να μην βαλει ουτε στο καινουριο της λειτουργικο office για smartphones αλλα αποκλειστικα και μονο στα pocket pc. οπου διαβαζεις λοιπον για office προφανως λενε για το clear_vue το οποιο ναι μεν σου επιτρεπει να δεις ολα τα αρχεια word, excel, power point αλλα σε καμια περιπτωση δεν μπορεις να δημιοργησεις ή να επεξεργαστεις δικα σου αρχεια. υπαρχουν βεβαια καποια προγραμματα οπως το p-tab που μπορεις να δημιουργησεις αρχεια excel ή καποια notepads για αρχεια κειμενου.

τωρα για τα συμβολα που ρωτας αν μπορεις να τα εισαγεις, τι να σου πω??:wacko: δεν ξερω που πεφτουν ουτε στο desktop pc, οποτε το βρισκω λογικο να μην ξερω τι γινεται ουτε στα κινητα. το σιγουρο ειναι οτι αν σκοπος σου ειναι να δημιουργεις τετοια κειμενα, μαλλον θα πρεπει να στραφεις σε καποιο pocket pc που και office υπαρχει αλλα και πολλες εξειδικευμενες εφαρμογες. ειμαι σιγουρος οτι κατι θα υπαρχει και για σενα...

πηγαινει στο active sync στο 8310 και πατα συνδεση μεσω bt. θα σου πει οτι δεν υπαρχει συνδεμενος υπολογιστης και θα σου προτεινει να ξεκινησεις τη διαδικασια για setup.θα κανεις pair τις δυο συσκευες και τελος. φυσικα στο pc σου θα πρεπει να υπαρχει ηδη ενεργοποιημενη μια bt com port και να την εχεις βαλει στο active sync του υπολογιστη σου.

1)ΠΩΣ κανω pair τις 2 συσκευες? η BT com port στο PC θα ειναι εξερχομενη ή εισερχομενη?

2)το κινητο θα ειναι στο 'ανακαλυψιμο' ή στο 'ενεργο' ??

3)στο PC θα κανω αναζητηση συσκευων ή στο κινητο? (ή και στα δυο, και ποτε ακριβως?)

4)Οταν τα κανω ολα αυτα, το activesync θα ανακαλυψει αυτοματα το κινητο?

σορρυ για την ασχετιλα μου, αλλα ρε παιδια εχω μια βδομαδα το κινητο και δε το χρησιμοποιω επειδη δε μπορω να μεταφορω το phonebook μου!!

και δε νομιζω οτι ειναι το πιο απλο πραγμα στο κοσμο η συνδεση του qtek μεσω BT..!