Jump to content

[Επίσημο] Qtek 8300 & 8310

kalantz
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έκανα αναβάθμιση το λειτουργικό και ο ήχος κλήσης όταν με καλεί κάποιος χτυπάει συνέχεια και επίμονα χωρίς την παύση που υπήρχε πριν την αναβάθμιση.

Ο ήχος που χρησιμοποιώ από την ρύθμιση->ήχοι είναι το "κελάηδημα".

Το ίδιο συμβαίνει και εάν σε κάποια επαφή έχω κάποιον διαφορετικό ήχο κλήσης π.χ. "τυπική"

Μπορεί να λυθεί το πρόβλημα αυτό με κάποιο τρόπο ή συμβαίνει σε όλους σας που κάνατε αναβάθμιση...;

Η μεγάλη ανανέωση του κόσμου δεν θα έρθει τη στιγμή που οι φτωχοί θα συμβιβαστούν με τη μοίρα τους, αλλά τη στιγμή που οι πλούσιοι θ' αρχίσουν να έχουν ηθικούς δισταγμούς για τη δική τους μοίρα!

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα,

Έκανα την αναβάθμιση στη εκδοση 2.0.9.0 και εκτός ότι σαν λειτουργικό είναι ποιο αργό κανα δύο φορές την ημέρα μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα και κολλάει.

Cannot start ‘:MSStart’ (or one of its components). Make sure the path and the filename are correct and that all required libraries are available.

Πρέπει να κάνω restart για ξεκολλήσει.

Το έχει αντιμετωπίσει κανείς?

cool τώρα μου βγάζει οτι δεν βρίσκει και το MSCdial και απλά δεν μπορώ να κάνω κλήσεις.

Ρυθμίσεις, διαχείριση ενέργειας, λήξη για χρήση με μπαταρία.

Δεν είναι αυτό man.. Λέω μόνο για τον φωτισμό στο πληκτρολόγιο,αν δεν πατήσω κάποιο κουμπί μου σβήνει ο φωτισμός αμέσως.

Δεν είναι αυτό man.. Λέω μόνο για τον φωτισμό στο πληκτρολόγιο,αν δεν πατήσω κάποιο κουμπί μου σβήνει ο φωτισμός αμέσως.

Kalhspera, den nomizw na ry8mizete apo kapou ayto file mou

It&C My Company Dpt

Re paidia tha eimoun eugnomon an kapoios mporouse na mou pei akrivos gia ruthimeis gprs/mms vodafone (qtek 8310). Giati xathikan kai parolo pou akolouthisa kapoies genikes rythmiseis den mporo na steilo mms.

Eyxaristo.

Mpes sto site ths qtek kai xrhsimopoihse tis ry8miseis gia 8020

It&C My Company Dpt

mia pio eukoli lisi, ine na paris tin kartoula cosmote i tim enos filou sou, na tin balis mesa, na klisis na aniksis to kinito sou.

Tha se rotisi an thes na sbisi tis palies rithmisis kai na bali tis nees tis kartas pou ebales.

molis to kanis auto, alakse pali kartoula bale ti dikia sou tis vodafone.

To tilefono molis to aniksis tha se ksanarotisi an thes na sbisi tis palies rithmisis kai na bali tis nees. Pes nai, kai tha exis perasmenes tis rithmisis tis vodafone gia mms/gprs/wap.

Prosoxi: prepi na bi IPOXREOTIKA kartoula ALLIS eterias, gia na alaksi ta settings mms/gprs/wap.

ebales kartoula allis eterias kai DEN sou zitise na sbisi tis palies rithmisis?

parakseno..to ekana proxthes kai doulepse...malista to dini kai sto qtek.gr os lisi se periptosi pou sbisoume tis arxikes rithmisis tis kartas...

Etsi akrivos. Den mou zitise tipota. Phra kai thn Qtek mou eipe pali tis ruthmiseis, den egine tipota episis kai mou eipe na kano ena upgrade kai oti tha tis vrei automata.

An yparxei allh protash mexri na kano to upgrade euprosdekth.

Πρεπει να το αλλαξεις μεσω registry.

HKLM>SOFTWARE>HTC>KEYPAD>KB_LIGHT_TIMEOUT

Ο χρονος ειναι σε msec. 5000=5 secs δηλαδη.

Αλλαζεις το 5000 και το κανεις πχ 25000 για 25 δευτερολεπτα.

Κάπου το είχε πάρει το μάτι μου σε κάποιο forum αλλά δεν μπορώ να το βρώ.

Το έχει κανείς πρόχειρα?

ευχαριστώ

http://www.modaco.com/index.php?showtopic=229901;)

dum spiro spero

Πρεπει να το αλλαξεις μεσω registry.

HKLM>SOFTWARE>HTC>KEYPAD>KB_LIGHT_TIMEOUT

Ο χρονος ειναι σε msec. 5000=5 secs δηλαδη.

Αλλαζεις το 5000 και το κανεις πχ 25000 για 25 δευτερολεπτα.

Ωραίος, αυτό ήταν!:D

agorasa prosfata qtek 8310 metaxirismeno.

1> den mporo na vro kai na katevaso rom update mou vgazi oti to imei einai lathos pou mporo na katevaso tin rom xoris imei???

2>den mporo na kano send me bluetooth.pos mporo na to liso afto to provlima.

euxaristo poli

-------------

agorasa prosfata qtek 8310 metaxirismeno.

1> den mporo na vro kai na katevaso rom update mou vgazi oti to imei einai lathos pou mporo na katevaso tin rom xoris imei???

2>den mporo na kano send me bluetooth.pos mporo na to liso afto to provlima.

euxaristo poli

-------------

1)δε ξέρω

2)οταν λές δε μπορεις να κάνεις αποστολή με BT τι εννοείς? ποιό είναι το πρόβλημα? πχ για να στείλεις μια εικόνα πας στο "Εικόνες και βίντεο" στο μενού πατάς "Μεταβίβαση" και εκεί περιμένεις να βρεί τις άλλες συσκευές ΒΤ... υπόψιν πρέπει να έχεις ανοίξει το ΒΤ εσύ,δε το ανοίγει μόνο του.

dum spiro spero

1)δε ξέρω

2)οταν λές δε μπορεις να κάνεις αποστολή με BT τι εννοείς? ποιό είναι το πρόβλημα? πχ για να στείλεις μια εικόνα πας στο "Εικόνες και βίντεο" στο μενού πατάς "Μεταβίβαση" και εκεί περιμένεις να βρεί τις άλλες συσκευές ΒΤ... υπόψιν πρέπει να έχεις ανοίξει το ΒΤ εσύ,δε το ανοίγει μόνο του.

pao stis eikone kai video sto menu patao send alla den exi epilogi bt.. kai sto beam exei mono gia ir.. apostololi to bt.. to exo energopoiimeno.kai mesa apo ton file explorer den mou vgazi epilogi gia send me bt..

παιδιά, τεικά υπάρχει κάποιο GPS software που να παίζει με τα Win Mob 5.0?

Φϊλος αγόρασε πρόσφατα κάποιο Mio (νομίζω ότι λέγεται 710 ή 701) το οποίο τρέχει Win Mob 5.0, και το οποίο΄είναι φυσικά και τηλέφωνο μαζί. Το software που χρησιμοποιεί το GPS του είναι το Destinator PN.

Σε προηγούμενες σελίδες είχε αναφερθεί το DestinatorSP για το 8310.

Τελικά έχει κάποιος χρησιμοποιήσει επιτυχώς κάποιο software? :confused:

Επίσης..

Μετά απο αρκετούς μήνες συμβίωσης με το 8310, έχω γενικά καλές εντυπώσεις.

Αν εξαιρέσει κανείς την απουσία κάποιων ευκολιών που έχω δει σε symbian τηλέφωνα, και τα οποία κάνουν τη ζωή του χρήστη πιο εύκολη, το τηλέφωνο (8310) είναι μια χαρά.

Απείρως πιο γρήγορο απο ένα N90 πχ, δεν σου σπάει τα νεύρα, παρά μονο σε λίγες περιπτώσεις.

Η οθόνη του είναι υπεράνω κρητικής, αλλά τη φωτογραφική του δεν θα την χαρακτήριζα καλή.

Αδύνατα σημεία του είναι: η αποστολή SMS με 70 ελληνικους χαρακτήρες, (πράγμα το οποίο λύνεται μεν, αλλά απ'οτι έχω καταλάβει προκαλεί κάποιες παρενέργειες), η έλλειψη λειτουργίας εισαγωγής αριθμού/επαφής κατά την σύνταξη sms, τα μικρά κολλύματα που τρώει σε ελάχιστες περιπτώσεις κατά τη λήψη MMS (μερικές φορές χρειάζεται να το κλείσεις και να το ξανανοίξεις για να ολοκληρωθεί η λήψη ενός MMS, εαν αυτή έχει κολλήσει).

Ολα τα παραπάνω ΔΕΝ συμβαίνουν σε πολύ ενοχλητικό βαθμό, απλά ΑΝ και ΟΤΑΝ συμβαίνουν είναι λίγο σπαστικά.

Από τα πιο ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ αρνητικά στοιχεία είναι ότι δεν επιτρέπεται η αποθηκευση ενός εισερχόμενου αρχείου μέσω BlueTooth στην κάρτα μνήμης. Γενικώς η κάρτα μνήμης παίζει το ρόλο αποθηκευτικου μέσου εξωτερικών αρχείων κυρίως, και το τηλέφωνο δεν εκμεταλεύται σε μεγαλο βαθμό τις δυνατότητές της.

Επίσης, η εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου είναι τελικά αρκετά περιορισμένη και η RΑM και η αποθηκευτική και αυτό φαίνεται αφού περάσεις κάποιες εφαρμογούλες (τουλάχιστον αυτό έχω διαπιστώσει στη δική μου περίπτωση).

Μερικές φορές σκέφτομαι την αγορά και ενός άλλου τηλεφωνου, απαλαγγμένο απο αυτά τα μειονεκτήματα, όμως ταυτόχρονα χάνεις αρκετά απο τα εξελιγμένα πλεονεκτήματα του Qtek8310, τα οποία όμως δεν τα χρησιμοποιούν όλοι οι κάτοχοι του (και μέσα σε αυτούς και εγώ).

Το σίγουρο είναι ότι αν επιβεβαιωθεί απο κάποιον ότι το 8310 μπορεί να λειτουργήσει και σαν GPS, θα είναι ένα πολύ ολοκληρωμένο πακέτο για τις ανάγκες μου.

pao stis eikone kai video sto menu patao send alla den exi epilogi bt.. kai sto beam exei mono gia ir.. apostololi to bt.. to exo energopoiimeno.kai mesa apo ton file explorer den mou vgazi epilogi gia send me bt..

Το beam είναι και για BT! Έτσι την είχα πατήσει κ εγω στην αρχή και ψαχνόμουν... απλά μόλις το πατήσεις περίμενε λιγάκι και θα αρχίσει απο κάτω να σου βγάζει ότι συσκευές ΒΤ ανιχνέυει...

dum spiro spero