psybill Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 Παίδες, έστειλα email στην ace hellas και μου απάντησαν :) Παραθέτω το E-mail μου και την απάντηση: Το e-mail μου: και η απάντηση: Το έχετε πει και νωρίτερα, αλλά κανείς δεν είχε αναφερθεί σε ημερομηνία άφιξης στην Ελλάδα :X Περιμένουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :w00t: :D που ειναι οι καλες εποχες που μαθαιναμε τα νεα εδω μεσα απο πρωτο χερι απο το murdof. ουτε mail χρειαζοταν, ουτε τηλεφωνα!!:( παντως ρε παιδια το sp5/8310 το βέπω και το χαιρομαι. τη ομορφια ειναι αυτη!! δεν ξερω αν θα το παρω ποτε γιατι προτεραιοτητα εχει το wizard αυτη τη στιγμη, αλλα σιγουρα θα το παρακολουθω απο κοντα. συνεχιζεται βεβαια ο προβληματισμος μου οσο αφορα τις εφαρμογες. δεν βλεπω να ανακοινωνονται εφαρμογες που να υποστηριζουν την καινουρια αναλυση, και αν ανακοινωθουν, αντε να τις "ξαναβρεις"..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 E-E-Ερχονται!!!! http://msmobiles.com/news.php/4250.html Όλε!!! Τιμή!!!!! http://www.expansys.com.gr/product.asp?code=124583 470 ΕΥΡΩ!!!! Ξαφνικά θα σκάσουν μύτη στο stock όπως έγινε και με το Universal!!! :) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 που ειναι οι καλες εποχες που μαθαιναμε τα νεα εδω μεσα απο πρωτο χερι απο το murdof. ουτε mail χρειαζοταν, ουτε τηλεφωνα!!:( παντως ρε παιδια το sp5/8310 το βέπω και το χαιρομαι. τη ομορφια ειναι αυτη!! δεν ξερω αν θα το παρω ποτε γιατι προτεραιοτητα εχει το wizard αυτη τη στιγμη, αλλα σιγουρα θα το παρακολουθω απο κοντα. συνεχιζεται βεβαια ο προβληματισμος μου οσο αφορα τις εφαρμογες. δεν βλεπω να ανακοινωνονται εφαρμογες που να υποστηριζουν την καινουρια αναλυση, και αν ανακοινωθουν, αντε να τις "ξαναβρεις"..... Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει πρόβλημα psybill. Ας μην ξεχνάμε ότι τα WM2005 είναι τα ίδια τόσο για smartphones όσο και για pocket pc. Οπότε οι κατασκευαστές οφείλουν να φτιάχνουν προγράμματα που θα υποστηρίζουν τόσο τις touch screen όσο και τα πληκτρολόγια των SP. Αυτά βέβαια είναι όλα θεωρία και στην πράξη μπορεί να μας γράψουν όλοι κάπου σκοτεινά, αλλά πιστεύω ότι η κατάσταση είναι σίγουρα πολύ καλύτερη από τα WM2003 ;) Περιμένω με ανυπομονησία... θέλω qVGA & Wireless!!!! :shifty: Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. September 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2005 Telika xereis kaneis ti ginetai me thn yposthrixh Ellhnikwn gia ta WM5? Kati legame stis arhes pou anakoinwthikan oti mporeis na epilexeis ellhnika apo to menu twn wm5 hwris na hreiazesai thn yposthrixh apo thn ACE hellas! Ishyei kati tetoio? :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. September 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2005 Βασικά αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι της roms δεν θα τις βγάζουν πια οι εταιρίες αλλά η Microsoft σε όλες της γλώσσες που υποστηρίζει το OS. Θα δούμε, πάντως εγώ περιμένω την Qtek (ACE hellas) να βγάλει το κινητό καθαρά για θέμα εγγύησης. Τα Ελληνικά δεν με ενδιαφέρουν υπάρχει το Leng. ;) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. September 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2005 Το νέο Orange C600 είναι γεγονός! Η πρώτη πραγματική φωτογραφία του στο νετ: http://www.coolsmartphone.com/images/stories/c600-real-goddamit-real-i-tell-you.jpg features: Ακριβώς τα ίδια με τα 8300 και 8310 αλλά ΔΕΝ έχει wi-fi! :( :cry: Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. September 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2005 Βασικά αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι της roms δεν θα τις βγάζουν πια οι εταιρίες αλλά η Microsoft σε όλες της γλώσσες που υποστηρίζει το OS. Θα δούμε, πάντως εγώ περιμένω την Qtek (ACE hellas) να βγάλει το κινητό καθαρά για θέμα εγγύησης. Τα Ελληνικά δεν με ενδιαφέρουν υπάρχει το Leng. ;) Kala outws h allws to thema ths egyhshs apo thn ACE den me trelainei kiolas! Apla skeutomai na to parw apo to expansys, opote an me kalyptei sto thema ths glwssas (oxi oti einai tragiko) tha to tsimphsw! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. September 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2005 Το πρώτο review του C600: http://www.coolsmartphone.com/article462.html :) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2005 - Είναι βασισμένο στον ανεμοστρόβιλο HTC (Faraday). Καμία ενότητα WiFi - Εξαιρετικά φωτεινή οθόνη χρώματος TFT με οθόνη εικονοκυττάρου 240 X 320 - Ικανά μέχρι 260.000 χρώματα υλικού (65.535 χρώματα ορατά) - Υποστήριξη ΑΚΡΩΝ για τις μεταφορές μεγάλων στοιχείων μέχρι 160 kbps - Το πρώτο Smartphone που εισάγεται στην αγορά με τα windows κινητά 5,0 (η Samsung i300 θα έχει το κινητό το 2003 SE windows) - Φωτογραφική μηχανή 1,3 Megapixel - Αυλάκωση επέκτασης μνήμης MiniSD, Bluetooth 1,2, IrDa - Παράγοντας μορφής όπως C550, κανένα κουμπί μουσικής Λειτουργικό σύστημα Το πορτοκαλί SPV C600 έρχεται με τα windows κινητά 5 και υποθέτουμε ότι η συσκευή θα είναι η πρώτη στην ευρωπαϊκή αγορά με windows αυτού του ειδους ολόκληρα τα νέα OS που κινητά 5,0 εισήχθησαν από τη Microsoft το Μάιο αυτό το έτος και μόνο μερικοί μήνες προτού να επιδείξει η Samsung i300 τους cebit. Δυστυχώς η Samsung εμφανίζεται να αντιδρά πάρα πολύ αργά και μόνο ακριβώς έρχεται στην αγορά τώρα με το κινητό το 2003 SE παραθύρων. Μοιάζει με HTC πήρε την τιμή της εισαγωγής των πρώτων windows mobiles 5 Smartphone - πάλι. μαλιστα,καλο δειχνει να ειναι και το καλυτερο ειναι οτι θα ερθει και στην ελλαδα μας αρκετα γρηγορα,η qtek εχει κανει την διαφορα νομιζω στην αγορα των windows mobiles στην ελλαδα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. September 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 Γιάννη αυτό το άρθρο από που είναι; Νέες φωτογραφίες: http://windowsmobile.no/Article471.phtml Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Dman Δημ. September 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2005 An ερθουν οκτωμβρη θα ναι καλη φαση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p4n0z Δημ. September 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2005 Ρε παιδιά για τον "TI E-Syren" έχει ακούσει κανείς τίποτα? οκ ο ΟΜΑΡ850 αλλά ο TI E-Syren που υποτιθεται ότι έχει επιπλέον το 8310 τι είναι? Παράθεση 1. Ψάξε στο internet 2. Ψάξε στο forum 3. Γράψε Ελληνικά !! Μπορείς !! :rolleyes: :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. September 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2005 Ρε παιδιά για τον "TI E-Syren" έχει ακούσει κανείς τίποτα? οκ ο ΟΜΑΡ850 αλλά ο TI E-Syren που υποτιθεται ότι έχει επιπλέον το 8310 τι είναι? Λογικα καποιο υποκυκλωμα του TI Omap850, μαλλον ειναι ο ελενκτης edge. http://focus.ti.com/general/docs/wtbu/wtbuproductcontent.tsp?templateId=6123&navigationId=12000&path=templatedata/cm/product/data/omap_850 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
behos Δημ. September 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2005 παντως συμφωνα με την ace-hellas το 8310 θα ειναι στα μαγαζια προς το τελος οκτωβρη. οποτε υπομονη για κανενα μηνα ακομη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2005 το αρθρο φιλε manos ειναι απο το Mobile review. δεν ξερω για σας παιδια παντως εγω το περιμενω πως και πως. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 Νέες φωτογραφίες των 2 κινητών: http://www.newmobile.nl/Image_Viewer.php?Toem_nr=10226 http://www.newmobile.nl/Image_Viewer.php?Toem_nr=10208 Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2005 ωραιες φωτο,η οθονη του δειχνει παντως πολυ καλυτερη απο του 8020-8020 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2005 :yahoo: το 8310 μου αρεσει απιστευτα πολυ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Terminator Δημ. October 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2005 :yahoo: το 8310 μου αρεσει απιστευτα πολυ!!!! Tα εν λόγω κινητά έχουν προεγκατεστημένη ελληνική γλώσσα ή θα γίνει μετάφραση απο ace hellas? Oπου και αν έψαξα στο νετ δεν βρήκα τις γλώσσες που θα έχουν τα wm 5.0 (o Bill Gates είχε πει πως θα υποστηρίζει 10 επιπλέον γλώσσες) Το ρωτάω γιατί σε 2 μέρες παραλαμβάνει το expansys και μαλλον θα το πάρω.(Δεν με πειράζει ιδιαίτερα αν θα έχει ελληνικά η όχι αλλά ρωτάω πιο πολύ για το τ9) Ευχαριστώ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. October 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 το expansys δηλωνει διαθεσημοτητα σε i-mate sp5 και sp5m. (περιπου 30 κοματια απο το καθενα τη στιγμη που γραφω) ποιος τολμηρος ομως παταει το κουμπακι?:confused: ακομα ξερουμε ελαχιστα πραγματα γι αυτες τις συσκευες!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 ακριβως ετσι ειναι!!!!ας το δοκιμασει πρωτα κανενας αλλος .....γενναιος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. October 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 Προς administrators. Μηπως ειναι καιρος και για preview απο το myphone.gr? μπορει να υπαρχουν χρηστες που δεν τα ξερουν αυτα τα κινητα και αλλοι που μπορει να θελουν να μαθουν κατι παραπανω. Υ.Γ Η Nokia μολις κανει ανακοινωση ενα symbian σε πεντε λεπτα βλεπουμε και το σχετικο preview δεν λεω καλα κανετε αλλα υπαρχουν και αλλες εταιριες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 το expansys δηλωνει διαθεσημοτητα σε i-mate sp5 και sp5m. (περιπου 30 κοματια απο το καθενα τη στιγμη που γραφω) ποιος τολμηρος ομως παταει το κουμπακι?:confused: ακομα ξερουμε ελαχιστα πραγματα γι αυτες τις συσκευες!! αν ηξερα οτι θα μπορω να βαλω ελληνικα μετα θα το ειχα πατησει ηδη το κουμπακι αλλα δεν ειμαι σιγουρος για τιποτα οποτε και προτιμω να ερθει κανονικα στην ελλαδα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Terminator Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 αν ηξερα οτι θα μπορω να βαλω ελληνικα μετα θα το ειχα πατησει ηδη το κουμπακι αλλα δεν ειμαι σιγουρος για τιποτα οποτε και προτιμω να ερθει κανονικα στην ελλαδα. Ψάχνοντας βρήκα αυτό http://www.clubpocketpc.gr/index.php?name=News&file=article&sid=285 το οποίο εμφανίζει τα ελληνικά ως προεγκαταστημένη γλώσσα στα wm 5.0 . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 Ταξιδιώτη ..... πάτα το κουμπάκι. Ρώτησα τα παλικάρια στο MoDaCo και μου είπαν δύο διαφορετικοί οτι τα Ελληνικά είναι διαθέσιμα στα Regional Settings των WM2005. Για του λόγου το αληθές http://www.modaco.com/I_Mate_SP5-t229511.html Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts