Jump to content

[Επίσημο] Qtek 8300 & 8310

kalantz
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

με vista εκανε κανεις αναβαθμιση; και τι εκανε; γιατι δεν τα καταφερα..σιγουρα βεβαια καποια βλακεια κανω, γιατι το αφησα λιγο το αθλημα :O

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δυστυχώς δεν έχω άποψη πάνω σ'αυτό το θέμα. Δεν κάνεις καμιά ερώτηση στο thread για την v6 ROM στο xda-devs;

τελικά έστειλα ένα pm στον andot, αλλά ως γνήσιος κινέζος μου απάντησε ότι δεν χρησιμοποιεί bt headset:p

με vista εκανε κανεις αναβαθμιση; και τι εκανε; γιατι δεν τα καταφερα..σιγουρα βεβαια καποια βλακεια κανω, γιατι το αφησα λιγο το αθλημα :O

εδώ είσαι ακόμα βρε? νόμιζα ότι μας είχες αφήσει!!

τρέμει ο bootloader του κινητού μου και μόνο που ακούει vista και rom update, οπότε προτίμησα την σιγoυριά των xp!!

ακολούθησες τον οδηγό για vista? την διαδικασία με το teratermpro την έκανες? που σου βγάζει το σφάλμα?

τελικά έστειλα ένα pm στον andot, αλλά ως γνήσιος κινέζος μου απάντησε ότι δεν χρησιμοποιεί bt headset

άσχετο εντελώς με το θέμα αλλά μια και αναφέρθηκες να πω ότι στο Mediamarkt του Ρέντη έχει προσφορά ελάχιστα τεμάχια Jabra BT 620s με 39E.

Τα έψαχνα προ καιρού αλλά τελικά δεν τα αγόρασα γιατί δεν κάνουν για τη δουλειά που τα ήθελα (navigation μέσα απο το κράνος).

Μια ματιά να ρίξει κανείς στην αγορά σχετικών προιόντων θα καταλάβει ότι είναι πολύ καλή ευκαιρία.

Current: Samsung Galaxy S20 Ultra 5G SM-G988B/DS The rest is history:
Samsung Galaxy S9+ G965F/DS | Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310]

τελικά έστειλα ένα pm στον andot, αλλά ως γνήσιος κινέζος μου απάντησε ότι δεν χρησιμοποιεί bt headset:p

εδώ είσαι ακόμα βρε? νόμιζα ότι μας είχες αφήσει!!

τρέμει ο bootloader του κινητού μου και μόνο που ακούει vista και rom update, οπότε προτίμησα την σιγoυριά των xp!!

ακολούθησες τον οδηγό για vista? την διαδικασία με το teratermpro την έκανες? που σου βγάζει το σφάλμα?

ναι δειχνει οτι ειναι κλειδωμενο αλλα το spv services δε δουλευει. οποτε δε γινεται τιποτα. το δοκιμασα παντως και κολλαει στο bootloader με μηνυμα συνηθως για προβλημα συνδεσης και να ελεγξω τη usb. παρ'ολα αυτα ανοιγει κανονικα το κινητο μετα :p

Καλημέρα τελικά αυτό το 8310 πρέπει να είναι φωτιά με 100 σελίδες στο forum έτσι πρόλαβα κ γώ κ πήρα ένα τελευταίο με 167€ από το e-shop χθές...μόνο πείτε πως γίνεται να αποθηκέυει τα δεδομένα που λαμβάνει μέσω bluetooth απευθείας στην κάρτα κ αν χρειάζεται να κάνω τίποτα ψιλορυθμίσεις για να εγκαθειστώ λογισμικό...επίσης δεν έχω καταφέρει να συνδεθώ με activsync παρά μόνο με vista το βλέπει σαν συσκευή 8310 κ κάνω από εκεί την δουλειά μου....

ευχαριστώ...

Apple Iphone 5s , Htc Desire HD , Samsung i780 , Qtek 8310 + GPS BT-74S , Sony Ericsson M600i , Nokia 6670 , Sony Ericsson p900....

http://theslavezone.blogspot.com/

Καλημέρα τελικά αυτό το 8310 πρέπει να είναι φωτιά με 100 σελίδες στο forum έτσι πρόλαβα κ γώ κ πήρα ένα τελευταίο με 167€ από το e-shop χθές...μόνο πείτε πως γίνεται να αποθηκέυει τα δεδομένα που λαμβάνει μέσω bluetooth απευθείας στην κάρτα κ αν χρειάζεται να κάνω τίποτα ψιλορυθμίσεις για να εγκαθειστώ λογισμικό...επίσης δεν έχω καταφέρει να συνδεθώ με activsync παρά μόνο με vista το βλέπει σαν συσκευή 8310 κ κάνω από εκεί την δουλειά μου....

ευχαριστώ...

Loipon file mou kaloshrthes katarxin sto forum!!!

Prepei na kseklidwsesi to kinhto gia na mporeseis na egkatastiseis kapoia programata tha allakseis ta parakatw me to programa regeditSTG

HKEY_LOCAL_MACHINE\Security\Policies\Policies:

Change the DWORD named "1001" to 1

Change the DWORD named "1005" to 40

HKEY_LOCAL_MACHINE\Security\Policies\Policies\0000 1017 = 128 (before) 144 (after)

HKEY_LOCAL_MACHINE \Security\Policies\Policies

-> Add new value "0000101b": Dword = 1

Oso gia na lambaneis sthn karta meso bluetooth sou esteila me pm to link gia ena programa (to sniper)

Otan les den mporeis na sundetheis me activsync ti ginetai diladi ti sou leei?

Filika WiMax

Καλησπέρα, μήπως έχει κανένας το photo contacts με *****...????

Apple Iphone 5s , Htc Desire HD , Samsung i780 , Qtek 8310 + GPS BT-74S , Sony Ericsson M600i , Nokia 6670 , Sony Ericsson p900....

http://theslavezone.blogspot.com/

pano deksia stin endeiksi tis mpatarias emfanizetai sunaixeia ena "!". otan patao thn enarksi den kanei tipota kai genika to kin den paei kala. yparxei tropos na to epanafero stis arxikes rythmiseis? me to pc den sundeetai.

pano deksia stin endeiksi tis mpatarias emfanizetai sunaixeia ena "!". otan patao thn enarksi den kanei tipota kai genika to kin den paei kala. yparxei tropos na to epanafero stis arxikes rythmiseis? me to pc den sundeetai.

format=εκκίνηση με left & right softkeys πατημένα και μετά 0

Εχω το εξης προβλημα.Εβαλα κατι pdf στο κινητο και τα ανοιγω με το clearVue αλλα επειδη οι χαρακτηρες ειναι ελληνικοι δεν τους εμφανιζει.Τι κανω?

Παιδια απαντηστε γρηγορα γιατι δινω εξεταστικη:D:blink::cry:.Ευχαριστω

Παιδιά, έχει βρει κανένας κάποιο xml που να δίνει όψη wm6 στο 8310? Ξέρω ότι τα softkeys δεν αλλάζουν, αλλά νομίζω η υπόλοιπη homescreen μπορεί να γίνει έτσι...

Παιδιά, έχει βρει κανένας κάποιο xml που να δίνει όψη wm6 στο 8310? Ξέρω ότι τα softkeys δεν αλλάζουν, αλλά νομίζω η υπόλοιπη homescreen μπορεί να γίνει έτσι...

μπορώ να σου ανεβάσω το μεσημέρι όλα τα home.xml και τα scheme.xml που βρίσκονται στο δικό μου 8310 με wm6 να τα δοκιμάσεις!!!

μπορώ να σου ανεβάσω το μεσημέρι όλα τα home.xml και τα scheme.hml που βρίσκονται στο δικό μου 8310 με wm6 να τα δοκιμάσεις!!!

COOL!!!

Βέβαια, εγώ έχω ακόμα WM5 επάνω (στα οποία δεν αλλάζουν τα Softkeys, άρα να ένα σημείο που τα xml σου σίγουρα ΔΕΝ μου κάνουν, αλλά μπορεί να δουλεύουν με αυτή την εξαίρεση), γιατί προς το παρόν παίζω με WM6 roms για το Prophet μου, που το χρησιμοποιώ σαν δεύτερο τηλέφωνο. Το 8310 είναι το κύριο τηλέφωνό μου (μακράν καλύτερο σαν τηλέφωνο και αυτή είναι διαφορά ανάμεσα σε smartphone & ppc) και μόλις βγει κάποια 100% δοκιμασμένη και σταθερή rom θα την περάσω. Aν και για να είμαι ειλικρινής, αυτή η perfect english μου φαίνεται πολύ δελεαστική...

BTW, ας μας πείτε εσείς οι crossbowers τις εμπειρίες σας μέχρι τώρα. Και κυρίως τι μειονεκτήματα έχουν αυτές οι roms σε σχέση με τα wm5. Από μπαταρία ή wifi & BT πχ;

COOL!!!

Βέβαια, εγώ έχω ακόμα WM5 επάνω (στα οποία δεν αλλάζουν τα Softkeys, άρα να ένα σημείο που τα xml σου σίγουρα ΔΕΝ μου κάνουν, αλλά μπορεί να δουλεύουν με αυτή την εξαίρεση), γιατί προς το παρόν παίζω με WM6 roms για το Prophet μου, που το χρησιμοποιώ σαν δεύτερο τηλέφωνο. Το 8310 είναι το κύριο τηλέφωνό μου (μακράν καλύτερο σαν τηλέφωνο και αυτή είναι διαφορά ανάμεσα σε smartphone & ppc) και μόλις βγει κάποια 100% δοκιμασμένη και σταθερή rom θα την περάσω. Aν και για να είμαι ειλικρινής, αυτή η perfect english μου φαίνεται πολύ δελεαστική...

BTW, ας μας πείτε εσείς οι crossbowers τις εμπειρίες σας μέχρι τώρα. Και κυρίως τι μειονεκτήματα έχουν αυτές οι roms σε σχέση με τα wm5. Από μπαταρία ή wifi & BT πχ;

σου ανέβασα ότι βρήκα στο φάκελο application data/home του κινητού μου.

link

Γεια σας παιδιά και από μένα. Πήρα πριν 2 μέρες εγώ το καινούριο μου Qtek 8310 και το "ανακαλύπτω" σιγά σιγά εκτοτε :-) Για όποιον ενδιαφερετε παντως να σας αναφέρω ότι το πήρα από την MediaMarkt, στην τιμή των 199 ευρώ (AceHellas branded). Όσοι απογοητεύτηκαν που δεν το πρόλαβαν απο eShop κτλ εχουν μείνει ακόμα μερικά κομμάτια.

Έχω εγκαταστήσει μερικές εφαρμογές ήδη και συνεχιζω ακάθεκτος. Όσον αφορα το κλειδωμα της συσκευής, αν και δεν άλλαξα κανένα registry key, παρόλαυτα δεν μου δημιούργησε κανένα πρόβλημα ακόμα... Μόνο με το xBar είχα καποια προβλήματα, δεν καταφέρνω να εγκαταστήσω καμιά εκδοσή του. Γίνετε η εγκατασταση κανονικα αλλα δεν λειτουργει το πρόγραμμα.

Αυτά προς το παρών από μένα. Για περεταίρω απορίες θα επανέλθω ξανά :)

Γεια σας παιδιά και από μένα. Πήρα πριν 2 μέρες εγώ το καινούριο μου Qtek 8310 και το "ανακαλύπτω" σιγά σιγά εκτοτε :-) Για όποιον ενδιαφερετε παντως να σας αναφέρω ότι το πήρα από την MediaMarkt, στην τιμή των 199 ευρώ (AceHellas branded). Όσοι απογοητεύτηκαν που δεν το πρόλαβαν απο eShop κτλ εχουν μείνει ακόμα μερικά κομμάτια.

Έχω εγκαταστήσει μερικές εφαρμογές ήδη και συνεχιζω ακάθεκτος. Όσον αφορα το κλειδωμα της συσκευής, αν και δεν άλλαξα κανένα registry key, παρόλαυτα δεν μου δημιούργησε κανένα πρόβλημα ακόμα... Μόνο με το xBar είχα καποια προβλήματα, δεν καταφέρνω να εγκαταστήσω καμιά εκδοσή του. Γίνετε η εγκατασταση κανονικα αλλα δεν λειτουργει το πρόγραμμα.

Αυτά προς το παρών από μένα. Για περεταίρω απορίες θα επανέλθω ξανά :)

Για να τρέξει το xbar φίλε μου θα πρέπει να πας ρυθμίσεις- πληροφορίες κατόχου- και να γραψεις κάτι στο όνομα. Μετά θα είναι όλα οκ.

Αυτά προς το παρών από μένα. Για περεταίρω απορίες θα επανέλθω ξανά

στο media markt ρεντή το πήρες?

Πηρα τηλ. και έχουν μονο ένα (αυτό που είναι στην έκθεση...)

δε λέει να το αγοράσει κανείς έτσι.

Carpe Diem

http://www.custominsight.com/services/bmw.gif

Ρέντη εμένα μου είπαν ότι δεν είχαν καθόλου. Το πήρα απο Περιστέρι αλλά νομίζω ότι υπάρχει και στο Φάληρο. Μπές στην σελίδα τους http://www.Mediamarkt.gr υπάρχουν όλα τα καταστήματά τους μαζί με διευθύνσεις και τηλέφωνα, ξέρεις.

Όλα εντάξει με το xBar τελικά, με το που έβαλα την έκδοση 3 όλα δούλεψαν ρολόι.

Το μόνο που με απασχολεί τώρα είναι λίγο το Today screen. Έβαλα μερικά από τα themes του juni και είναι πράγματι ωραία αλλα τα προγράμματα που υπάρχουν στο tab Programs (του Facade μάλλον), δεν είναι και ακριβώς αυτά που χρησιμοποιώ πιο συχνα. Υπάρχει τρόπος να τα αλλάξω? Αν και κάνω την δουλειά μου με τις συντομεύσεις του xBar θα προτιμούσα να είχα τις αγαπημένες μου εφαρμογές στο Today screen.

Συγχωρέστε με αν το θέμα αυτό έχει ξανααναφερθει :)

Xεχεχε, α καλά! Μερικές φορές είμαι πολύ ηλίθιος. Πώς και δεν το πρόσεξα. Ευχαριστώ psybill !

Κάτι άλλο, ενώ η οθόνη μου ειναι πιο ωραία από ποτέ με τα θέματα που έβαλα, όταν μπαίνω στο Start menu, το background είναι σχεδόν ανύπαρκτο και τα γράμματα κάτω από τα εικονίδια άσπρα πράγμα που τα κάνει αρκετά δυσανάγνωστα! Τι κανω τώρα?