fanis13 Δημ. July 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2007 φυσικά... αλλά δε νομίζω να σε βολέψει ιδιαίτερα! (κι εγώ στα Χανιά είμαι ;)) ela re patrioti,an ginete me pio programa tote? episis opios kserei, pos ginete otan laveneis apo to bluetooth arxeia na apothikevonte katefthian stin storage ? apelpistika poli mikri einai i mnimi i eswteriki pou exei to 8310! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. July 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2007 Κατέβασέ το από την adobe ;) Μην βάζεις τα προγράμματα στη μνήμη του τηλεφώνου και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα! ;) Είναι πολύ καλό τηλέφωνο! Το είχα για ένα μήνα και το είχα χαρεί πραγματικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2007 ela re patrioti,an ginete me pio programa tote? episis opios kserei, pos ginete otan laveneis apo to bluetooth arxeia na apothikevonte katefthian stin storage ? apelpistika poli mikri einai i mnimi i eswteriki pou exei to 8310! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1979244#post1979244 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diliger13 Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 Καλησπέρα! Υπάρχει κανένα νέο για το πότε περίπου θα είναι έτοιμη η νέα ROM με WM6? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noone Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 Υπάρχει ήδη η ROM απλά είναι σε Alpha έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Innersense Δημ. July 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2007 Για την ιστορία να αναφέρω ότι το Qtek 8310 είναι διαθέσιμο στα Media Markt έναντι 249 Euro... Παράθεση Current: Samsung Galaxy S20 Ultra 5G SM-G988B/DS The rest is history: Samsung Galaxy S9+ G965F/DS | Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diliger13 Δημ. July 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2007 Υπάρχει ήδη η ROM απλά είναι σε Alpha έκδοση. Καλησπέρα , ευχαριστώ για την απάντηση, αυτό σημαίνει ότι σύντομα θα βγει και η τελική έκδοση? Έχω fullάρει την συσκευή και βαριέμαι το στήσιμο ξανά και ξανά καταλαβαίνεις φαντάζομαι... :O Αξίζει να βάλω την Alpha έκδοση ή να περιμένω καλύτερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WiMax Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 Δώθηκε νέα rom σήμερα και τα προβλήματα έχουν μειωθεί στο ελάχιστο. επίσης έχουμε πλέον xt9 ελληνικό (και λύση για 160/sms. ακούς Innersense?) καθώς και τις εφαρμογές της htc: clear storage, commanager, task manager. μένουν μόνο τα mms, η εφαρμογή της htc για την κάμερα, και μια διόρθωση στον commanager να δουλεψει η εντολή για το bluetooth settings. ελπίζω να τα φτιάξουν και αυτά σύντομα και μετά να αρχίσω να βάζω εφαρμογές Mporeis mou doseis to cab gia to xT9 Greek???? euxaristw polu!!!! Παράθεση http://www.sfougari.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_aris Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 Παιδιά ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μετρά το χρόνο που μιλάμε και να τον αφαιρεί από ένα όριο που έχουμε καθορίσει εμείς; Κάπου είχε πάρει το μάτι μου (αλλά τώρα δεν το βρίσκω) ένα plugin για την homescreen στο οποίο έβαζες στα settings πχ 3 ώρες (αν τόσο χρόνο ομιλίας έχεις) και μετά από κάθε κλήση αυτός ο χρόνος είχε αφαιρεθεί. Έτσι, με μια απλή ματιά στη homescreen βλέπεις πόσο χρόνο ομιλίας έχεις ακόμα. Υποθέτω ότι δεν είναι και πολύ δύσκολο ακόμα και να το φτιάξει κάποιος και θα το θεωρούσα πολύ χρήσιμο... Επίσης μια ερώτηση για όσους χρησιμοποιούν WM6: Επιτέλους υπάρχει δυνατότητα να λάβουμε μέσω BT αρχεία πάνω από 3MB? Υπάρχει δυνατότητα να τα αποθηκεύουμε απευθείας στην κάρτα μνήμης; Δε μιλάω για την alpha rom του tornado, αλλά για τα κανονικά wm6 που σε λίγο προφανώς θα είναι διαθέσιμα. Πάντως μέχρι και τα wm5, ότι έχει σχέση με BT είναι πολύ πίσω σε σχέση με τον ανταγωνισμό... Κρίμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
torpedo Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 Mετά απο έναμησι χρόνο 'σκληρής' χρήσης (πεσίματα κτλ) η οθόνη του 8310 μου παρέδωσε πνεύμα. Προσπαθούσα να σηκώσω την μηχανή μου που είχε πέσει και πίεσα με το πόδι μου στο σημείο που είχα το τηλέφωνο στην τσέπη. Εκείνη την στιγμή δεν το κατάλαβα γιατί δεν ήταν και ποιός ξέρει τι πίεση που άσκησα. Όταν πήγα να απαντήσω σε μία κλίση έπαθα σόκ. Γνωρίζει κανείς το κόστος αλλαγής της οθόνης? Ή καλλύτερα να πάω να πάρω ένα καινούργιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gsmpitas Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 ...prin ena xrono, paredwse pneyma kai h dikia mou othoni... 150€ peripoy to kostos... kainourio to 8310 kanei 250€... prepei na to agapas poly gia na to ftoiakseis!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
torpedo Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 ...prin ena xrono, paredwse pneyma kai h dikia mou othoni... 150€ peripoy to kostos... kainourio to 8310 kanei 250€... prepei na to agapas poly gia na to ftoiakseis!! :) Ναι δεν λέω. Είναι παράλογο. Όπως παράλογο είναι να έχεις ένα τηλέφωνο που λειτουργεί κανονικά πεταμένο σ' ένα συρτάρι λόγο οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
torpedo Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 Yπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να διαχειρίζεσαι το μενού του 8310 απο το pc? Θα με σώσει προς το παρόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WiMax Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 Yπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να διαχειρίζεσαι το μενού του 8310 απο το pc? Θα με σώσει προς το παρόν. Yparxei to jeyo mobile to opio kanei capture screen ti dixnei ekeinh th stigmh to kinhto sthn othonh tou. Filika WiMax...... Παράθεση http://www.sfougari.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
torpedo Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 Ευχαριστώ wimax. Ήταν αυτό που έψαχνα. ΥΣ. Είναι κάποια προγράμματα σαν το παραπάνω που τα έχεις δουλέψει πολλές φορές αλλά τα έχεις εγκαταλήψει λόγω της μή χρήσης τους (είναι και εκατοντάδες πανάθεμά τα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
torpedo Δημ. August 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2007 Yparxei to jeyo mobile to opio kanei capture screen ti dixnei ekeinh th stigmh to kinhto sthn othonh tou. Filika WiMax...... Γιατί ενώ είναι συνδεδεμένο κανονικά το τηλ. στο pc το jayo mobile μου δείχνει οτι δεν είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. August 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2007 Γιατί ενώ είναι συνδεδεμένο κανονικά το τηλ. στο pc το jayo mobile μου δείχνει οτι δεν είναι? Όταν το συνδέω στο PC, και αφού ανοίξει το ActiveSync, τρέχοντας το JeyoMobileCompanion μου βγάζει μήνυμα-σφάλμα το τηλ: "CallLog ModuleInit failed : 0x8007002" Πατώντας ΟΚ συνδέεται κανονικά με το JeyoMobileCompanion. Δεν ξέρω αν κάτι τέτοιο συμβαίνει και με σένα και αν αυτό είναι γενικότερο Bug, πάντως δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα. Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
torpedo Δημ. August 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2007 Όχι δεν συμβαίνει κάτι τέτειο. Δέν έχω κανένα μύνημα. Γενικά δεν συμβαίνει τίποτα στο jayo mobile. Ενώ είναι κανονικά συνδεδεμένο στο active synch Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WiMax Δημ. August 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2007 Όταν το συνδέω στο PC, και αφού ανοίξει το ActiveSync, τρέχοντας το JeyoMobileCompanion μου βγάζει μήνυμα-σφάλμα το τηλ: "CallLog ModuleInit failed : 0x8007002" Πατώντας ΟΚ συνδέεται κανονικά με το JeyoMobileCompanion. Δεν ξέρω αν κάτι τέτοιο συμβαίνει και με σένα και αν αυτό είναι γενικότερο Bug, πάντως δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα. oxi file mou den exw kanena problima kai egw alla afou se douleuei mh kolas kai polu!!!! Filika WiMax... Παράθεση http://www.sfougari.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Innersense Δημ. August 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2007 Παιδιά μπορεί να μου πει κάποιος ποιες είναι οι τελευταίες συμβατές εκδόσεις του Resco Explorer και του Resco Photo Viewer για το κινητό μας; Απ ότι βλέπω η έκδοση 2007 του Explorer και η έκδοση 6.30 του Photo Viewer είναι μόνο για PPC σωστά; Απο το Resco Explorer έχω ξεμείνει στην έκδοση 5.30 και το Photo Viewer θέλω να το δοκιμάσω γιατί το ClearVue Image 3 κατά τη γνώμη μου έχει αρκετές ελλείψεις... Έχω ζαλιστεί... Παράθεση Current: Samsung Galaxy S20 Ultra 5G SM-G988B/DS The rest is history: Samsung Galaxy S9+ G965F/DS | Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WiMax Δημ. August 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2007 Παιδιά μπορεί να μου πει κάποιος ποιες είναι οι τελευταίες συμβατές εκδόσεις του Resco Explorer και του Resco Photo Viewer για το κινητό μας; Απ ότι βλέπω η έκδοση 2007 του Explorer και η έκδοση 6.30 του Photo Viewer είναι μόνο για PPC σωστά; Απο το Resco Explorer έχω ξεμείνει στην έκδοση 5.30 και το Photo Viewer θέλω να το δοκιμάσω γιατί το ClearVue Image 3 κατά τη γνώμη μου έχει αρκετές ελλείψεις... Έχω ζαλιστεί... Egw file mou apo oti kserw kai exw, oi teleutaies ekdoseis einai resco explorer 2005 v5.32 kai resco foto viewer v 5.33!!! Filika WiMax... Παράθεση http://www.sfougari.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Innersense Δημ. August 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2007 όπως τα λες είναι φίλε, δεν έχει βγεί τίποτα πιο καινούργιο πάντως έβαλα για δοκιμή και τον Smart Explorer 2.1.4.553 για τον οποίο διάβασα καλά λόγια. Όσο για το Resco Photo Viewer απλά μούτζωνα τον εαυτό μου που μετά το τελευταίο ROM Upgrate δεν τον είχα ξαναεγκαταστήσει για να μην έχω πολλά προγράμματα. Τώρα έχω φτιάξει ένα φάκελο έτοιμο με τα προγράμματα που θα μπούνε μετά την αναβάθμιση σε WM6 ;) Παράθεση Current: Samsung Galaxy S20 Ultra 5G SM-G988B/DS The rest is history: Samsung Galaxy S9+ G965F/DS | Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Innersense Δημ. August 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2007 Κατά φωνή έσκασε και η beta... μούμπλε μούμπλε... Παράθεση Current: Samsung Galaxy S20 Ultra 5G SM-G988B/DS The rest is history: Samsung Galaxy S9+ G965F/DS | Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WiMax Δημ. August 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2007 Κατά φωνή έσκασε και η beta... μούμπλε μούμπλε... Υπάρχουν κάποια μικρά προβλήματα με τη ram στη beta έκδοση. Θα περιμενοθμε στο τέλος της εβδομάδας την beta2!!! Φιλικά WiMax... Παράθεση http://www.sfougari.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
userkkk Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 Egw file mou apo oti kserw kai exw, oi teleutaies ekdoseis einai resco explorer 2005 v5.32 kai resco foto viewer v 5.33!!! Filika WiMax... Φιλε WiMax μηπως θα μπορουσες να μου τα στειλεις με PM γιατι δεν μπορω να βρω σωστα c***k... Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts