psybill Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Καταρχάς σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για το ενδιαφέρον σου:D ακολούθησα τα βήματα που μου πρότεινες αλλά δυστυχώς η εγκατάσταση της rom ματαιώνεται και μου βγάζει μήνυμα "error [294]:INVALID VENDER ID". τοτε θα χρειαστεί να ""πειράξεις" λίγο τη rom με το typhoon nbf tools και να σβήσεις τον operator. βάλε στο msn να στα λέω εκεί βήμα βήμα!! (θα το βρεις στο προφιλ μου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamliner Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 πως μπορώ να πειράξω την rom με το typhoon?Μήπως πρέπει να κάνω extract το .nbf αρχείο απο αυτή.Αν ναι πως γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman1979 Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Καλημέρα παίδες!χθές ακολούθησα τα βήματα του φίλου μας και έβαλα την αναβαθμισμένη radio έκδοσησε ένα v1240 με μαμίσια rom.Όλα πήγαν τέλεια-η εγκατάσταση τέλιωσε επιτυχώς αλλά το κινητό δεν δουλεύει τώρα.Με το που το ανοίγω σβήνει μετά από 2 δευτερόλεπτα.Έκανα hard reset αλλά και πάλι τίποτα.Μήπως έχει κανείς την αρχική radio για να την εγκαταστήσω;Α και κάτι άλλο:δεν βρίσκω την ελληνική rom της qtek.Ευχαριστώ εκ των προτέρων και pls μη με ξεχάσετε-δεν έχω κινητό τώρα:wacko: :wacko: ego an thn valo se ena 8310 me to kanoniko firmware ths ace kindinevo apo provlhmata? exe ontos megalh diafora h anavaumish? kserei kaneis apo pou (poia syskevh h rom update) proerxetai to arxeio afto? Παράθεση Ψάχνω ελληνική ROM για HTC Touch Dual. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman1979 Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 VOIP / SIP client gia wm5 brhke kaneis? Παράθεση Ψάχνω ελληνική ROM για HTC Touch Dual. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest krhs Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 exw egkatastisei to sniper stin sd, douleuei, alla kanw scan k de vriskei tpt pou tou stelnw.genika den epikoinwnei.ftaiei pou to exw egkatastisei stin sd k oxi sto tilefwno? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest krhs Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 otan paw na kanw lipsi anoigei mono toy to parathyro gia lipsi pou eixe prin egkatastisw to sniper.:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamliner Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 τοτε θα χρειαστεί να ""πειράξεις" λίγο τη rom με το typhoon nbf tools και να σβήσεις τον operator. βάλε στο msn να στα λέω εκεί βήμα βήμα!! (θα το βρεις στο προφιλ μου)[/QUOTe] Ένα μεγάλο ευχαριστώ και πάλι(και πάλι) στον psybill για την πολύτιμη βοήθεια που μου πρόσφερε.:respect: :respect: :respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest krhs Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 akyro.vrika ti lysi stis rythmiseis syndesis. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest krhs Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 exei kaneis to smartmonitor na mou to steilei?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 exei kaneis to smartmonitor na mou to steilei?:worry: στειλε το mail σου με pm!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. June 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2007 Παιδιά καλησπέρα. Μόλις το πήρα (ναι απο τους τυχερους του e-shop) και το επεξεργάζομαι με τις ώρες Μετά απο ψάξιμο σε διάφορα site και εξοντωτικό διάβασμα των 88 σελιδών (χιχι...) εχω καποιες απορίες Κατ αρχήν να παραθέσω τις πληροφορίες του κινητού: ROM 2.0.9.0 OPERATOR 2.5.322.1 RADIO 413.1.04_02.09.00 Υπάρχει κάποια αναβάθμιση που ¨επιβάλεται¨ βάση των παραπάνω? Εχω μπερδευτεί λίγο με τα κλειδώματα του λογισμικού. Ποιά προγράμματα πρέπει να τρέξω για να το ξεκλειδώσω με ασφάλεια? οποιαδήποτε υπόδειξη για τα ¨απαραίτητα¨ προγράμματα θα εκτιμηθεί πολυ! Και εγώ απο e-shop αγόρασα το 8310 και έχει τα παραπάνω στοιχεία και εμενα. Μία απορία όμως, η έκδοση ράδιο 4.1.13.28 02.61.01 είναι πιο καινούργια απο την 413.1.04_02.09.00? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WiMax Δημ. June 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2007 Και εγώ απο e-shop αγόρασα το 8310 και έχει τα παραπάνω στοιχεία και εμενα. Μία απορία όμως, η έκδοση ράδιο 4.1.13.28 02.61.01 είναι πιο καινούργια απο την 413.1.04_02.09.00? H 413.1.04_02.09.00 είναι η πιο καινόυργια!!! Φιλικά WiMax. Παράθεση http://www.sfougari.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. June 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2007 H 413.1.04_02.09.00 είναι η πιο καινόυργια!!! Φιλικά WiMax. ok ευχαριστώ είχα μπερδευτεί.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman1979 Δημ. June 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2007 kai ego, nomiza oti eixa palia thanks Παράθεση Ψάχνω ελληνική ROM για HTC Touch Dual. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpanop Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Παιδια ξερει κανεις αν υπαρχει τροπος να φτιαξω ενα shortcut μεσα στα windows xp που να με οδηγει απευθειας σε ενα συγκεκριμενο folder μεσα στο κινητο μου; Ή πρεπει παντα να πηγαινω My computer -> mobile device κλπ κλπ; Δημητρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltosT Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Mporei kapoios na moirastei tin teleutaia ekdosi? feugoun kapoia bugs? sbinontai ola me anabathmisi apti radio? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxioths197 Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 καλησπερα.ξερει κανεις πως μπορω οταν συνχρονιζω το κινιτο μου με το pc τα email του outlook να αποθηκευονται στη καρτα μνημης.με το που περασουν καμια δεκαρια η μνημη της συσκευης γεμιζει.... ευχαριστω εκ των προτερων..... Παράθεση mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_aris Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 καλησπερα.ξερει κανεις πως μπορω οταν συνχρονιζω το κινιτο μου με το pc τα email του outlook να αποθηκευονται στη καρτα μνημης.με το που περασουν καμια δεκαρια η μνημη της συσκευης γεμιζει.... ευχαριστω εκ των προτερων..... Θα πρέπει να πειράξεις λίγο τη Registry... 1) Πρώτα φτιάξε στην Storage Card ένα φάκελο (εδώ τον ονομάζω Mail και μέσα σε αυτόν άλλον ένα φάκελο με όνομα Attachments). 2) Mε ένα registry editor βρες το κλειδί HKCU\Software\Microsoft\MAPI 3) Εκεί προσθέτεις ένα καινούριο string value, το οποίο θα έχει όνομα PropertyPath και value \Storage Card\Mail\ 4) Μετά άλλο ένα με όνομα AttachPath και value \Storage Card\Mail\Attachments\ Good luck! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxioths197 Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 eyxaristw poly na sai kala file.episis synxronisa kapia email kai ta svisa sti siskeyh.sto outlook omws uparxoun akoma.pws borw na ta xanavalw sti siskeyh??episis ginete na dimioyrgisw fakeloys sta email sto outlook kai na dimioyrgithoyn kai sti syskeyh>>?? Παράθεση mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zapp Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 kala den mporousan na vgaloyn kati pio automato gia syntomefseis? eleos diladi! poso diskolo 8a htan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_aris Δημ. June 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2007 eyxaristw poly na sai kala file.episis synxronisa kapia email kai ta svisa sti siskeyh.sto outlook omws uparxoun akoma.pws borw na ta xanavalw sti siskeyh??episis ginete na dimioyrgisw fakeloys sta email sto outlook kai na dimioyrgithoyn kai sti syskeyh>>?? Αυτά δεν τα ξέρω, αλλά υποθέτω ότι θα πρέπει με κάποιο τρόπο να πεις στο Outlook ότι τα τάδε μηνύματα ΔΕΝ έχουν συγχρονιστεί, ενώ όντως έχουν συγχρονιστεί. Τώρα για τους φακέλους, επίσης δεν έχω ιδέα... sorry Με την ευκαιρία να ρωτήσω κι εγώ κάτι. Υπάρχει περίπτωση ενώ έχουμε το wifi κλειστό, να ανάψει μόνο του, να συνδεθεί με ότι διαθέσιμο βρει, να φέρει τα mail του outlook και να ξανασβήσει; Μπορεί να φαίνεται λίγο παράξενο, αλλά εμένα μου κάνει το εξής: Στο ασύρματο που έχω σπίτι μου, αν συνδέσω το κινητό για λίγο και μετά κλείσω το wifi, τα mail μου εξακολουθούν να έρχονται! Και κάτι τελευταίο: Υπάρχει τρόπος τελικά να κατεβάζουμε διάφορα από τον IE (ή άλλο browser); Δηλ το κλασικό δεξί κλικ και save as; Και επίσης, βρήκαμε κάτι ώστε το Βluetooth να αποθηκεύει στην κάρτα μνήμης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diliger13 Δημ. June 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2007 Μετά από format στο κινητό και στήσιμο από την αρχή, όταν πάω μέσω active sync στον υπολογιστή μου να φτιάξω το starup menu (με φακέλους κτλ για να μην έχω 3 σελίδες startup menu) δεν με αφήνει να μετακινήσω κάποια από τα εικονίδια. Πχ τον ΙΕ. media player κτλ. Παλαιότερα το είχα κάνει αλλά δεν θυμάμαι πώς τα είχα καταφέρει.... Any help? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. June 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2007 Μετά από format στο κινητό και στήσιμο από την αρχή, όταν πάω μέσω active sync στον υπολογιστή μου να φτιάξω το starup menu (με φακέλους κτλ για να μην έχω 3 σελίδες startup menu) δεν με αφήνει να μετακινήσω κάποια από τα εικονίδια. Πχ τον ΙΕ. media player κτλ. Παλαιότερα το είχα κάνει αλλά δεν θυμάμαι πώς τα είχα καταφέρει.... Any help? όντως υπάρχει αυτό το πρόβλημα με τις εφαρμογές που είναι στη rom, αλλά έχω τόσο καιρό να ασχοληθώ με αυτό το θέμα που το έχω σχεδόν ξεχάσει. μπορείς να δοκιμάσεις με εναλλακτικούς file manager μέσα από το κινητό, όπως resco explorer και smart explorer, αφού βέβαια πρώτα επιλέξεις να φαίνονται τα κρυφά αρχεία και τα αρχεία συστήματος. αν πάλι δεν σε αφήνει δοκίμασε να μπεις στη registry στο current user/software/microsoft/shell/order και να σβήσεις τα 9 default .lnk (βάλε τους δικούς σου φακελους αν θέλεις) που έχει εκεί και ξαναδοκιμάζεις!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest krhs Δημ. June 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2007 exw vodafone syndesi.1)ti rolo paizoun sto menu tou gprs (rythmiseis/sundeseis/gprs)to push services kai vodafone web?(to vodafone mms einai gia ta mms profanws) 2)pws mporw na mpainw mono mesw wifi sto internet xwris to web internet tis vodafone?rwtaw giati paratirisa oti opote mpika internet nomizontas oti mpainei me wifi empaine mesw vodafone.proswrini lusi itan na xalasw mia rythmisi tou vodafine web k etsi na mpainei mesw wifi. help! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z0diac7650 Δημ. June 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2007 paidia eime na trelathw...ekana format to kinito moy ke de mporw na valw ixo klisis .mp3! paw stoys ixoys to dialegw kanonika meta pataw telos gia na apothikeysei tis rythmiseis ke de ginete tpt! prin to format evaza kanonika ixoys .mp3! akoyw protaseis!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts