Jump to content

[Επίσημο] Qtek 8300 & 8310

kalantz
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

όπως σου είπε και ο johner στο άλλο thread οι εφαρμογες για ppc δεν κάνουν στα smartphones. επίσης η διαχείρηση της homesceen εδώ διαφέρει αρκετά στη φιλοσοφία. δεν βάζεις βαζεις/βγάζεις plugins ξεχωριστά. είναι πακέτο όλα μαζί σε ένα xml αρχείο.

το battery status το ξέρω, αλλά επειδή δεν το έχω βάλει πότέ δεν ξέρω όλες του τις λειτουργίες. τι θέλεις να κάνεις στο 8310 για να δούμε αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο(μπαταρία, overclock, μετρητής κλήσεων??). συγκεκριμένα πάντως για μετρητή δεν γνωρίζω κάτι....

ΟΚ, αστο τοτε. Δεν με ενδιεφερε κατι συγκεκριμενο αλλα γενικοτερα το "πακετο" της εν λογω εφαρμογης.

Ευχαριστω για την απαντηση και sorry που postαρα σε 2 thread...:O

[sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while....

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

υπάρχει και η εφαρμογή battery pack pro στο γνωστό πακετάκι, αν και δεν μου πολυ-αρέσουν τέτοιου είδους εφαρμογές γιατί το γονατίζουν το κινητάκι.. προσωπικά άλλαξα μια animated homescreen απο το madbeetle ώστε να με βολεύει και είμαι υπέρ-ευχαριστημένος !!

1. Ψάξε στο internet

2. Ψάξε στο forum

3. Γράψε Ελληνικά !! Μπορείς !! :rolleyes: :rolleyes:

Και είμαι ακόμα περισσότερο ευχαριστημένος που συνειδητοποίησα ότι έχει και Τ9 και 160 chars/sms!! τι ωραία!! αρχίζω ήδη και ξεχνάω τις παλιές κακές ημέρες με το mpx220.. :D :D

1. Ψάξε στο internet

2. Ψάξε στο forum

Και είμαι ακόμα περισσότερο ευχαριστημένος που συνειδητοποίησα ότι έχει και Τ9 και 160 chars/sms!! τι ωραία!! αρχίζω ήδη και ξεχνάω τις παλιές κακές ημέρες με το mpx220.. :D :D

με απογοητεύεις. τώρα μόνο το κατάλαβες αυτό?:D

τι στο καλό στη δώσαμε την ελληνική ρομ. τα 160 είναι οι διαφορά της απο τη wwe της qtek. άντε και κάτι άλλα ψιλά αλλά χρήσιμα πραγματάκια, όπως οι αυτόματες ρυθμίσεις του των δικτύων, και η αναγραφή του ονόματος στην αναφορά των sms

κοίτα ρε που προκόψανε τα MS smartphones!! έχω μείνει άφωνος! Σκέφτομαι να ξαναβάλω το VS2005 και να ξαναρχίσω τα παιχνίδια..

Έχει βρει κανείς το Destinator SP σε έκδοση.. δοκιμής?

1. Ψάξε στο internet

2. Ψάξε στο forum

Έχει βρει κανείς το Destinator SP σε έκδοση.. δοκιμής?

βολέψου με tomtom 5.20 και χάρτες eastern europe ή αν καταφέρεις να τρέξεις το route66 με χάρτες αθήνας

kapia mp3 pou exo stin karta pos mporo na ta valo san ixo se kapia epafi?

επέλεξε την επαφή που θέλεις και κάνε edit. θα δεις οτι υπάρχει ένα πεδίο για το ringtone..

αν θέλεις περισσότερες επιλογές ψάχνεις για το Photo contacts....

επέλεξε την επαφή που θέλεις και κάνε edit. θα δεις οτι υπάρχει ένα πεδίο για το ringtone..

αν θέλεις περισσότερες επιλογές ψάχνεις για το Photo contacts....

mono pou emfanizontai ta mp3 pou einai sto fakelo \application data\sounds

eno ego thelo auta pou einai sti karta mnimis

thanx auto itan telika, eprepe na einai xima i o fakelos na onomazetai my documents.

mono pou emfanizontai ta mp3 pou einai sto fakelo \application data\sounds

eno ego thelo auta pou einai sti karta mnimis

βαλ'τα χυμα στην Storage Card ή στο Storage card\My Documents ;)

εμενα εκει τα βλεπει και στις επαφες :)

Έψαχνα αυτό που συζητάμε τώρα για τα Mp3 και τις επαφές και μου 'φαγε ένα τρελό κόλλημα.Πήγα να το κλείσω με παρατεταμένο πάτημα,κλείνει και μου βγάζει στην οθόνη ένα κίτρινο ρόμβο και από πάνω έλεγε "Mobile Operator"

Τώρα ή εγώ ταράχτηκα ή δεν θυμάμαι να το έχω ξαναδεί αυτό στο κλείσιμο :confused:

πάντως αν θέλεις full list και ειδικά για αυτή τη βδομάδα που το 9100 είναι για service και το 8310 θα έχει την αποκλειστηκότητα:

salling clicker

vito audio notes

facade

papyrus

fizz traveller

flexwallet

resco photo viewer

core player

ptab

resco explorer

resco radio

slovoed

smartphonenotes

sp task manager

sprite backup

quick reset

wm5 storage

xbar 3 (το ξανάβαλα v3,2 τελική και μέχρι στιγμής δεν έχει κολήσει)

και από games

kevtris 2

skyforce reloaded

k-rally

και τα non-qvga arkaball και flux challenge

και όλα αυτά με περίβλημα το crarity του juni.

καλά είναι? να το αφήσω?:blink:

Φίλε psybill ,,,,αν σου είναι εύκολο μια κατεύθυνση προς το πακετάκι...:rolleyes:

και μια ερώτηση προς οποιονδήποτε εχει τυχόν δοκιμάσει,,,με ποιο πρόσθετο gps{usb η bluetooth} μπορώ αφου συνδεθεί sto 8310 που εχω να το ταιριάξω

με ποιο? πρόγραμμα {destinator κ.λ.π} και να το αξιοποιήσω σαν navigator,,

περισσότερο με χαρτογράφηση Aθήνας.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

qtek-8310

Παιδιά μια γρήγορη ερώτηση:

Έχω το 8020 και μόλις παράγγειλα το 8310 (V 1240 για την ακρίβεια).

Μπορώ να μεταφέρω το αρχείο μηνυμάτων (SMS) από το 8020 στο 8310;Είναι συμβατό με το Jeyo Mobile Companion 1.1 που έχω, και αν όχι υπάρχει κάποια νεώτερη έκδοση που να υποστηρίζει ταυτόχρονα wm2003 και wm2005;

:innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil:

Παιδιά μια γρήγορη ερώτηση:

Έχω το 8020 και μόλις παράγγειλα το 8310 (V 1240 για την ακρίβεια).

Μπορώ να μεταφέρω το αρχείο μηνυμάτων (SMS) από το 8020 στο 8310;Είναι συμβατό με το Jeyo Mobile Companion 1.1 που έχω, και αν όχι υπάρχει κάποια νεώτερη έκδοση που να υποστηρίζει ταυτόχρονα wm2003 και wm2005;

δεν υπάρχει νεότερη. μια χαρά θα δουλέψει και αυτή που έχεις...;)

Γεια στο φόρουμ!Ψάχνω να αγοράσω ένα smartphone και το qtec 8310 είναι αρκετά καλή λύση για μένα, αφού είναι από τα λίγα σε αυτήν την τιμή που έχει τόσα(+WiFi). Δυστυχώς σήμερα πήγα στην cosmote και μου είπαν πως δεν είναι πλέον διαθέσιμο.Αξίζει να ψάξω να την βρώ τη συσκεύη από αλλού, και αν ναι που? Αν όχι, τι προτείνεται στα δεδομένα του qtec 8310? Ευχαριστώ!

Γεια στο φόρουμ!Ψάχνω να αγοράσω ένα smartphone και το qtec 8310 είναι αρκετά καλή λύση για μένα, αφού είναι από τα λίγα σε αυτήν την τιμή που έχει τόσα(+WiFi). Δυστυχώς σήμερα πήγα στην cosmote και μου είπαν πως δεν είναι πλέον διαθέσιμο.Αξίζει να ψάξω να την βρώ τη συσκεύη από αλλού, και αν ναι που? Αν όχι, τι προτείνεται στα δεδομένα του qtec 8310? Ευχαριστώ!

ego epsaxna arketo kairo mexri na to vro. to eixan sto germano. perimena omos 3 vdomades mexri na erthei.

Windows Mobile Device Center για Windows Vista

Την ημέρα της επίσημης κυκλοφορίας των Windows Vista επέλεξε η Microsoft να κυκλοφορήσει τον αντικαταστάτη του Activesync που πλέον έχει την ονομασία Mobile Device Center και τρέχει μόνο στις εκδόσεις του νέου λειτουργικού.

Το Mobile Device Center 6 αναλαμβάνει την επικοινωνία και το συγχρονισμό των συσκευών Windows Mobile με τα Windows. Στη νέα έκδοση εκτός από τον ολοκαίνουριο σχεδιασμό, υπάρχει δυνατότητα συγχρονισμού των φωτογραφιών που βρίσκονται στην Windows Mobile συσκευή με το Vista Photo Gallery. Αντίστοιχα τα αρχεία μουσικής που βρίσκονται στο κινητό μπορούν να συγχρονιστούν με το Windows Media Player.

Παράλληλα η Microsoft αναμένεται να παρουσιάσει για πρώτη φορά επίσημα το νέο λειτουργικό για τις κινητές συσκευές της με προσωρινή ονομασία Crossbow, στα πλαίσια της έκθεσης 3GSM 2007 που ξεκινάει στις 12 Φεβρουαρίου.

Έλα τα στοιχήματα! Θα τρέχει το καινούργιο λειτουργικό σε υπάρχουσες συσκευές και αν ναι σε ποιές; Λαμβάνοντας υπόψιν ότι επέλεεξ τον Omap 850 για το 3300 θα έλεγα ότι είχαμε κάποιες αμυδρές ελπίδες, μάλον όμως θα την πατήσουμε λόγω μνήμης...

Current: Samsung Galaxy S9+ G965F/DS

Armory: Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310]

Τα crossbow απ' ότι φαίνεται μέχρι σήμερα δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τις υπάρχουσες συσκυές, αν περιμένεις όμως να δεις επίσημη αναβάθμιση του 8310 σε crossbow μάλλον θα απογοητευτείς. Η htc μέχρι σήμερα δεν έχει αναβαθμίσει καμία της συσκευή σε επόμενη έκδοση λειτουργικού. Τα crossbow έχουν δοκιμαστεί σε υπάρχουσες συσκευές και μάλιστα για κάποιες από αυτές (πχ. qtek 9000, 9100) έχουν διαρεύσει οι rom στο διαδύκτιο και αρκετός κόσμος τις έχει "φορέσει" στο κινητό του. μια από τις συσκευές δοκιμών ήταν και το tornado. έχουν κυκλοφορήσει αρκετά screenshots, αλλά ακόμα καμιά rom.

Αν και έχω και το 9100 δεν έχω μπει ακόμα στον πειρασμό να βάλω crossbow, σίγουρα όμως θα το κάνω αν βγει κάτι για το 8310

Τα crossbow απ' ότι φαίνεται μέχρι σήμερα δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τις υπάρχουσες συσκυές, αν περιμένεις όμως να δεις επίσημη αναβάθμιση του 8310 σε crossbow μάλλον θα απογοητευτείς. Η htc μέχρι σήμερα δεν έχει αναβαθμίσει καμία της συσκευή σε επόμενη έκδοση λειτουργικού. Τα crossbow έχουν δοκιμαστεί σε υπάρχουσες συσκευές και μάλιστα για κάποιες από αυτές (πχ. qtek 9000, 9100) έχουν διαρεύσει οι rom στο διαδύκτιο και αρκετός κόσμος τις έχει "φορέσει" στο κινητό του. μια από τις συσκευές δοκιμών ήταν και το tornado. έχουν κυκλοφορήσει αρκετά screenshots, αλλά ακόμα καμιά rom.

Αν και έχω και το 9100 δεν έχω μπει ακόμα στον πειρασμό να βάλω crossbow, σίγουρα όμως θα το κάνω αν βγει κάτι για το 8310

και μην ξεχασεις να ενημερωσεις :p

θα'θελα να το δοκιμασω κι εγω, μια που καθεται το κινητο :O

και μην ξεχασεις να ενημερωσεις :p

θα'θελα να το δοκιμασω κι εγω, μια που καθεται το κινητο :O

αυτό ήταν με τα win mobiles Νίκο? δεν τα άντεξες άλλο?? πίστευω ότι αν κυκλοφορήσει κάτι δεν θα δυσκολευτούμε να το μάθουμε....

αυτό ήταν με τα win mobiles Νίκο? δεν τα άντεξες άλλο?? πίστευω ότι αν κυκλοφορήσει κάτι δεν θα δυσκολευτούμε να το μάθουμε....

αντεξα :p

και το 8310 τελειο ειναι, μια χαρα, αλλα δε μπορεσα να αντισταθω στο αβαταρ μου που μου εκαναν δωρο :O

exo to netgear wireless usb adaptor. kai prospatho na sundeso to kinito me to pc. ginetai i sundesi omos sto eikonidio kato deksia grafei oti i sundesi exei periorismeni sundesimotita. kserei kapoios na mou pei ti ftaiei?

Παρέλαβα τελικά μόλις εχθές το V1240.Φλασάροντας την rom της ACE :rolleyes: χάνω τη εγγύηση :( ή υπάρχει κάπου διαθέσιμη και η ROM της Vodafone ώστε να την επαναφέρω αν χρειαστεί;:cry:(το 8020 είχε πάει δύο φορές για αλλαγή joystick)
:innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil:

Έχώ ένα πρόβλημα να συνδεθεί το κινητό με τον wireless modem/router που έχω σπίτι (adsl forthnet). Ενώ από το laptop συνδέομαι κανονικά όταν ανοίγω το wifi του κινητού κάνει σύνδεση στο wireless δίκτυο αλλά δεν μου δίνει IP.

Πριν βάλω WPE κλειδί δικτύου στο δίκτυό μου δεν είχα αυτό το πρόβλημα.

Μήπως πρέπει να ορίσει μέσω του router setup διαφορετική IP για το τηλέφωνο?

any help?