karib Δημ. October 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 Καμια εφαρμογη να παρατεινει τα 50 seconds του video recording? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. October 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2004 αγορασα χθες το 7200 κ το βρισκω αψογο αισθητικα .. ειμαι πολυ ικανοποιημενη.. βεβαια το ικανοποιητικο κινητο για μενα ειναι περιπου για κανα μηνα μετα αλλαγη παλι.. τωρα..το πηρα σε γαλαζιο χρωμα εκτος απο αυτο το καφε κ το μαυρο δ υπαρχει σε αλλα χρωματα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 παιδια εχει καποιος τις ρυθμισεις για mms/cosmote για το συγκεκριμενο μοντελο??? ειναι οι ιδιες με το 6630? προσπαθω να τις βαλω για ενα φιλο μου αλλα τιποτα.... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poriotis Δημ. November 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2004 egw prin apo 2 ebdomades piga kai pira to 6600 gia 160 euro. meta apo sxedon 6 mines, to 7200 einai telika ena apo ta xeirotera kinita pou exoun perasei apo ta xeria mou. akoma kai apo ta motorola pou antipatho me pathos :) 6600 rules kai ta miala sto mixer Παράθεση poriotis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 to kinito einai entelos xalia pedia! to eida prin ligo pu to eixe mia filh kai einai mbliax! :blink: Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 to 7200 einai to xeirotero kinito tis nokia ta teleytea xronia !!mexri kai ta koumpia otan to klinis kanoun simadia stin othoni! :alien: Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papas Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 Παιδια ποια ειναι η καλυτερη τιμη αυτην την στιγμη στην αγορα?και που? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος papas (19 Δεκ. 2004 , 14:30) Παιδια ποια ειναι η καλυτερη τιμη αυτην την στιγμη στην αγορα?και που? Νομίζω φθηνότερα δεν θα το βρεις... ;) Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiota_7 Δημ. February 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2005 μπορειτε να μου πειτε που μπορω να βρω free θεματα για το 7200?ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. March 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2005 ξερει κανεις τις ρυθμισεις για MMS του νοκια 7200 με συνδεση tim? :w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2005 http://www.nokia.com/nokia/0,,32863,00.html https://nokiags.wdsglobal.com/standard?step=explanation.vm&bearerId=5&contractId=191&siteLanguageId=118&captchaEnabled=true&contractId=191 :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. March 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2005 ευχαριστω μ'εσωσες.. μου βγηκαν τα ματια μου να ψαχνω και η τελευταια λυση να ρωτησω τελικα ηταν πολυ πιο γρηγορη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Damien13 Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Μια ερώτηση: Τα 4ΜΒ μνήμης που έχει είναι κοινόχρηστα. Μέχρι πόσα sms μπορεί να αποθηκεύσει σε αυτό το χώρο; Απεριόριστα (πάρα πολλά δηλαδή) ή υπάρχει κάποιο ανώτατο όριο; (π.χ. 150 sms σε κάποια παλιότερα Νοκια). Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxima Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 re paidia einai alh8eia oti to exoun aposurh,aki an nai giati?? Παράθεση http://www.jesuslovesyou.gr Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. March 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2005 Το απεσυραν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 se 9volto kai germanos to briskeis kanonikotata pantos!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsas_3 Δημ. June 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2005 ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΑΠΕΣΥΡΑΝ....ΑΠ'ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΧΑΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ, ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sercreep Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 Ρε παιδία,βάζω την κάρτα SIM στο κινητό και αφού πληκτρολογώ τον κωδικό μου βγάζει το Κωδικός δεκτός και μετά μένει με την άσπρη οθόνη και την ένδειξη της μπαταρίας.Το κινητό δεν έχει αναβαθμιστεί ποτέ.Έχουν βγεί αναβαθμίσεις για το 7200 ? Λέτε να λυθεί με την αναβάθμιση ? Επίσης έχω χάσει την απόδειξη αγοράς.Το κινητό το είχα πάρει τον Δεκέμβριο απο επιδότηση της Vodafone.Αν πάω σε Nokia Shop θα μπορέσουν να δούν ότι το κινητό δεν έχει περάσει χρόνο ώστε να μην πληρώσω ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση The greatest risk of all is to take no risk at all... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 Ρε παιδία,βάζω την κάρτα SIM στο κινητό και αφού πληκτρολογώ τον κωδικό μου βγάζει το Κωδικός δεκτός και μετά μένει με την άσπρη οθόνη και την ένδειξη της μπαταρίας.Το κινητό δεν έχει αναβαθμιστεί ποτέ.Έχουν βγεί αναβαθμίσεις για το 7200 ? Λέτε να λυθεί με την αναβάθμιση ? Επίσης έχω χάσει την απόδειξη αγοράς.Το κινητό το είχα πάρει τον Δεκέμβριο απο επιδότηση της Vodafone.Αν πάω σε Nokia Shop θα μπορέσουν να δούν ότι το κινητό δεν έχει περάσει χρόνο ώστε να μην πληρώσω ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Η τελευταια πρεπει να ειναι η v 4.30. Δεν νομιζω να εχεις προβλημα . Πληκτρολογωντας το ΙΜΕΙ του τηλεφωνου θα το τσεκαρουν. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_p Δημ. July 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2005 κλειδωσα με κωδικο τα πληκτρα του ΝΟΚΙΑ 7200 και ξεχασα το κωδικο υπαρχει καποιος τροπος ξεκλειδωματος! Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anoredis Δημ. September 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2005 paidia kserei kaneis pws vazoume ellinika sto 7200? Παράθεση ουδείς ήξερε πρίν μάθει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. September 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2005 paidia kserei kaneis pws vazoume ellinika sto 7200? Mε επισκεψη στη νοκια (νοκια shop) ,η αλλαγη γλωσσας στοιχιζει 15€ . Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. January 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2006 Εχω ενα nokia 7200, series 40. Η μνημη του ειναι μονο 4mb(αν θυμαμαι καλα). Παρολα αυτα, θα ηθελα να μου πειτε, αν υπαρχει καποιο οριο στο μεγεθος του αρχειου video που μπορω να παιξω. Πχ, αν υποθεσουμε οτι εχω ελευθερη μνημη 3mb, μπορω να μεταφερω με καλωδιο απο το pc μου ενα video 3mb στην καταλληλη μορφη (3gp) και το nokia να το αναπαραγει κανονικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris28 Δημ. January 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2006 Καλημερα και χρονια πολλα.Εχω ενα Νοκια 7200 και μολις ενεργοποιω την Camera μου γραφει (ο χειρισμος απετυχε),τι συμβαινει?μπορει να βοηθησει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kawir Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 Μετά από μια πτώση τα γραφικά στην οθόνη αργούν να έθουν. Μόλις το "ξεδιπλώνω" στην αρχή η οθόνη φαίνεται άσπρη και κάνει κάποια δευτερόλεπτα να έθει. Και συνεχώς μια γραμή πηγαίνει πάνω κάτω στην οθόνη και σε όποια μενού κι αν μπώ αργεί λίγο. Τι να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts