Jump to content

Damien13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Damien13's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Γνωριζει καποιος πως λεγεται το Latin Remix του "Clocks" των Coldplay? Με ποιο τιτλο μπορω να το βρω δλδ... Ευχαριστω!
  2. Εχω σκαλωσει με ενα τραγουδι που εχω πετυχει να το παιζει ο Red, αλλα δυστυχως το εχω πετυχει μονο σε Non-stop, οποτε δεν μπορεσα να τους παρω να ρωτησω ποιο ειναι... Οι στιχοι πανε καπως ετσι: "With the world you can feel, there's no world you can see, yes it can...". Το τραγουδαει αντρας, αλλα οι στιχοι σιγουρα ειναι λαθος, γιατι μετα απο απειρο googling δεν το εχω εντοπισει, αν και καθε φορα που το ακουω αυτους τους στιχους καταλαβαινω μονο. Καμια ιδεα???
  3. Το trivial εμενα μου το παιζει το 6270 σε πολυ μικρο μεγεθος. Τον εκατομμυριουχο σε κανονικη (240χ320), αλλα στη γραμματοσειρα στα κουτακια με τις επιλογες των απαντησεων κοβει λιγο το κατω μερος των γραμματων, χωρις να'ναι ιδιαιτερο προβλημα αυτο.
  4. Φυσικα και δεν τους χαριστικα και εκανα καταγγελια στο ΙΝΚΑ. Να δουμε ομως, θα βγει κατι..?
  5. Εχω εδω και ενα χρονο περιπου ενα MPX-200 και στους πρωτους μηνες μου εσπασε τυχαια το δοντακι που εχει για τη συγκρατηση της καρτας sim. Δεν εδωσα σημασια και απλα εβαλα μερικα χαρτακια πισω απο την μπαταρια για να την κρατανε. Πριν, ομως, απο 2 μερες μολις ανοιγα το πορτακι, εκανε ενα βουισμα πιθανως απο το μικροφωνο κι ετσι αφου εχει 2 χρονια εγγυηση το πηγα στο service της Motorola στον Αλιμο (Cellcom Ε.Π.Ε. Λ. Αλιμου 123). Οταν ομως πηρα τηλεφωνο το απογευμα να ρωτησω τι εχει και αν επισκευαζεται, μου ειπαν οτι επισκευαζεται, αλλα με χρεωση 57(!!!) ευρω, γιατι εφοσον εχει αυτο το μικρο σπασιμο σε αυτο το σημειο που σας ειπα, βγαινει ολη η συσκευη αυτοματως εκτος εγγυησης!!! Δηλαδη, σαν να παιρνεις καινουριο αμαξι και να σου χαλαει η μηχανη στον 1 χρονο και να σου λενε οτι δεν καλυπτεσαι απο την εγγυηση γιατι εχεις μια τρακαρισμενη πορτα...!! Τι επιδραση μπορει να εχει αυτο στην λειτουργια του hardware της συσκευης??? Ειναι ενα κομματακι πλαστικου σαν μιση καρφιτσα! Τωρα θα παω να τα ακουσουν κι απο κοντα, κι αν χρειαστει μια καταγγελια στο ΙΝΚΑ δεν εβλαψε κανεναν...!
  6. Γνωριζει καποιος κατοχος του 6101 αν εχει προβλημα στην αποστολη SMS με ελληνικους χαρακτηρες? Δηλαδη, αν ενα μηνυμα με 160 ελληνικους χαρακτηρες το στελνει (και κατα συνεπεια το χρεωνει) σαν 2 ή 3 ξεχωριστα SMS?
  7. Μια ερώτηση: Τα 4ΜΒ μνήμης που έχει είναι κοινόχρηστα. Μέχρι πόσα sms μπορεί να αποθηκεύσει σε αυτό το χώρο; Απεριόριστα (πάρα πολλά δηλαδή) ή υπάρχει κάποιο ανώτατο όριο; (π.χ. 150 sms σε κάποια παλιότερα Νοκια). Ευχαριστώ!
  8. Εχω μια MMC 32MB απο το Siemens sl45i μου, αλλα δεν την αναγνωριζει... Μηπως υποστηριζει μονο SD? Anyway, επιεδη τα προγραμματα στο http://www.hpcalc.org ειναι αχανη (!!!), μηπως μπορειτε να μου πειτε καποια που σιγουρα δουλευουν σε HP49G+; Ενδιαφερομαι πιο πολυ για καποιο προγραμμα remote control, αλλα οσα προσπαθησα να βαλω απο το site αυτο (Remote3, Remote3.4, Zap, Zapper κλπ) δεν δουλεψαν, γιατι μεσα στο zip file υπηρχαν μονο αρχεια χωρις καταληξη και το HP τα αναγνωριζε σαν strings!!! Το μονο προγραμμα που εβαλα ως τωρα και δουλεψε ειναι το othello, που ειναι ενα ερχειο με καταληξη .hp και αυτο το αναγνωριζε σαν βιβλιοθηκη μεσα στα files!
×
×
  • Create New...