suboy Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 Οχι και σε εμενα ετυχε... Προφανως εχει να κανει με το ποια γλωσσα εχεις επιλεξει για το κινητο! Αν δεν το ειχες στα Ελληνικα και το ειχες στην "προεπιλογη απο sim" τοτε μαλλον σβηνει τα Ελληνικα! Εμενα δεν με πειραξε ιδιαιτερα... Το εχω τωρα μονιμα στα Αγγλικα οπως και τα Windows μου! :p Αν εχεις προβλημα με τα Αγγλικα τοτε απλα πηγαινε το σε ενα service point! θα στο φτιαξουν... μονο σε service point? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3_Rock_is_here Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 μονο σε service point? Παιδια εχει κανενας αλλος αναβαθμιση και δεν εχει Ελληνικα?????????????????????????????:) :) Να μην κανω στης αδερφης μου δηλαδη?????????????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satizen Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 Οχι φιλε κανενας αλλος δεν ειχε τετοιο προβλημα....προχωρα στο update! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsaboythess Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 υπαρχει κανα καλο site να κατεβασω themes για το κινητο μου?και αν ναι που να παω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 υπαρχει κανα καλο site να κατεβασω themes για το κινητο μου?και αν ναι που να παω? free themes:lock: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 Παιδια εχει κανενας αλλος αναβαθμιση και δεν εχει Ελληνικα?????????????????????????????:) :) Να μην κανω στης αδερφης μου δηλαδη?????????????????? Μην φοβάστε το update Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parapara Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 Ένα άλλο που παρατήρησα μετά το update... Χάθηκαν οι 'γλώσσες' 123... και abc... δεν μπορώ να τις επιλέξώ...μόνο τα ελληνικά και αγγλικά μπορώ. Έπίσης πατώντας παρατεταμένα τη # όταν γράφω μήνυμα πάει απο τα ελληνικά στα αγγλικά κατευθείαν χωρίς να βγάζει κανένα παράθυρο να το επιλέξω. Και τα δύο αυτά ευτυχώς είναι ασήμαντα και λιγότερο ενοχλητικά από το πρόβλημα που είχε πριν με τους ελληνικούς χαρακτήρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 [quote name=parapara Έπίσης πατώντας παρατεταμένα τη # όταν γράφω μήνυμα πάει απο τα ελληνικά στα αγγλικά κατευθείαν χωρίς να βγάζει κανένα παράθυρο να το επιλέξω. [/quote] Εγώ αυτό το θεωρώ πλεονέκτημα. Με ένα κλικ αλλάζεις γλώσσα. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 Εγώ αυτό το θεωρώ πλεονέκτημα. Με ένα κλικ αλλάζεις γλώσσα. Μετά την αναβάθμιση κάνατε επαναφορά ρυθμίσεων??? Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 :worry: Super ευκαιρια.το κινητακι στην καλυτερη τιμη.μονο 207 euro!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dfinikis Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 Τρελή ευκαιρία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRT Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 to pira simera gia mono 190e;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dfinikis Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 GRT από που το πήρες? //dfinikis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3_Rock_is_here Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 GRT από που το πήρες? //dfinikis Το πηρε η αδερφη μου με 150 στο κουτι του κλειστο............. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dfinikis Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 Δηλαδή όχι από κατάστημα αλλά από ιδιώτη που απλά δεν το ήθελε και το πουλούσε? //dfinikis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3_Rock_is_here Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 Δηλαδή όχι από κατάστημα αλλά από ιδιώτη που απλά δεν το ήθελε και το πουλούσε? //dfinikis Ναι παιδια sorry π ουδεν το ανεφερα νωριτερα...Το ειχε παρει αυτος ο γνωστος της αδερφης μου με το bonus του και το ειχε στο κουτι του...ετσι του το αγορασε η αδερφη μου!!! Sorry για το off post!!!:( :( :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 Ναι παιδια sorry π ουδεν το ανεφερα νωριτερα...Το ειχε παρει αυτος ο γνωστος της αδερφης μου με το bonus του και το ειχε στο κουτι του...ετσι του το αγορασε η αδερφη μου!!! Sorry για το off post!!!:( :( :O να ηταν και το πρωτο σου off post :whistle: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dfinikis Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 Πείτε μου μεγιά !!! Το πήρα για την κοπέλα μου από το Μicroland-Στουρνάρη, θα της το δώσω αύριο! Προφανώς δεν το έχω ανοίξει ... :-( //dfinikis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 Μεγιά σου dfinikis. Για την ακρίβεια μεγειά στην κοπελιά σου. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 να ηταν και το πρωτο σου off post :whistle: Γιατί το λες αυτό;:lol: Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dfinikis Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 Σε ευχαριστώ geofil , να'σαι καλά! Από αύριο θα έχω να πω και εγώ εντυπώσεις σχετικά με το Sony Ericsson W550i!!! //dfinikis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRT Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 e gia pes mas tote emena padws maresi ipervolika poli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dfinikis Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 Πρώτες εντυπώσεις ... 2,5 ώρες το παιδεύαμε και η μπαταρία όπως ήταν στο κουτί από 45% περιορίστηκε στο 23%, θα έλεγα πάρα πολύ καλά... Η κοπελιά συνεχίζει το παίδεμα. Καταπληκτικό το ραδιόφωνο με το RDS, όπως και το mp3 software. Η κάμερα μέτρια αλλά δεν θέλαμε κάτι παραπάνω. Να ρωτήσω κάτι. Πως κάνατε firmware αναβάθμιση. OK το συνδέεις με usb στο pc αλλά χρειάζεται να κατεβάσεις το νέο firmware με gprs από την επιλογή service update ή το κατεβάζεις από το site στον σκληρό δίσκο και μετά το φορτώνεις με κάποια εφαρμογή? //dfinikis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dfinikis Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 Αγνόείστε την ερώτηση ...μάλλον και με τους 2 τρόπους. Τα γράφετε όλα :) Όταν το αναβαθμίσουμε θα έχουμε επιλεγμένη την ελληνική γλώσσα σαν γλώσσα συσκευής για να παραμείνουν τα Ελληνικά. //dfinikis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamacid Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 e gia pes mas tote emena padws maresi ipervolika poli 18 σελιδες σχολια...τι αλλο να ακουσεις πια!!! Παράθεση Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο. -------Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts