Jump to content

Sony Ericsson W550i

marios1988
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Eyxomai na sto antikatasthsoun amesws kai na mh se talaipwrhsoun ena mhna opws emena...Koita na eisai epitheikos an katalaveis oti pane na sto kathysterhsoun.Exeis dikaiwma antikatastashs syskeyhs...Na tous pairneis kathe mera 2-3 thlefwna kai sthn ousia na tous prhkseis.Na zhthseis ypeythynous kai na apaiteis na sou to allaksoun amesa!Giati an tous pareis me to malako tha se talaipwrhsoun!

• Απαντήσεις 767
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά, το 550i είχα πάρει από το ΠΛΑΣΙΟ. Πήγα σήμερα, τους ανέφερα το πρόβλημα και μου το αντικατέστησαν. Μάλιστα είχα την επιλογή να πάρω κάτι άλλο είτε τηλέφωνο είτε οτιδήποτε άλλο, αλλά προτίμησα να πάρω το ίδιο το W550i. Εύχομαι, να μην παρουσιά;σει τα ίδια προβλήματα.

Και κάτι άλλο σημαντικό. Το ΠΛΑΣΙΟ αντικαθιστά ότι αγοράσει κάποιος σε επτά μέρες εφόσον παρουσιάσει πρόβλημα. Μετά το επταήμερο, ισχύει η εγγύηση της κατασκευάστριας εταιρείας (ο Θεός να σε φυλάει).

pkak

ποια ειναι η τελευταια εκδοση λογισμικο για το κινητο?

Και απο που μπορουμε να την κατεβασουμε αυτη...???

:rolleyes: Απο εδω ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Sygnwmh alla egw exw thn R4AB041 kai mou leei oti exw hdh egkatesthmeno to teleytaio logismiko kai de mou kanei anavathmish

Me too...

Αντώνης

:: www.moschatoweather.eu ::

Να ρωτησω κατι και εγω ..

Με την τελευταια αναβαθμιση λύθηκε το προβλημα με τους 160 χαρακτηρες?

Να ρωτησω κατι και εγω ..

Με την τελευταια αναβαθμιση λύθηκε το προβλημα με τους 160 χαρακτηρες?

μα δεν υπηρχε ποτε αυτο το προβλημα,απεγκαταστησε το τ9 και βαλε προεπιλογη την αγγλικη και αυτοματως το μηνυμα παει στους 320 χαρακτηρες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

μα δεν υπηρχε ποτε αυτο το προβλημα,απεγκαταστησε το τ9 και βαλε προεπιλογη την αγγλικη και αυτοματως το μηνυμα παει στους 320 χαρακτηρες.

Και αν θέλω να έχω ελληνική υποστήριξη με Τ9; Πόσους χαρακτήρες θα έχω διαθέσιμους;

Αν γραφεις αποκλειστικα και μονο με κεφαλαιους χαρακτηρες θα εχεις κανονικα 160/ μηνυμα...

Η λυση ειναι αρκετα απλη! Μολις μπαινετε για να συνταξετε ενα νεο μηνυμα θα πατατε παρατεταμενα την διαιση (#) και θα επιλεγετε τα "Ελληνικα" εστω και αν ειναι επιλεγμενο ηδη! Τερμα, αυτο ηταν...

paidia endiaferomai gia to w550i alla den katalabo ti diafora exei apo to w600 k to w550. mporei kapoios na mou pei?

το w600 δεν ξερω πιο ειναι,φανταζομαι οτι ειναι το ιδιο μοντελο αλλα προωθειτε σε αλλη χωρα.επισης w550 ειναι το ιδιο με w550i απλα γραφεται ετσι για συντομογραφια.στην ουσια και τα 3 που ανεφερες ειναι το ιδιο κινητο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Loipon h teleytaia ekdosh gia to kinhto mas einai h R4CB020 kai de ginetai mesw update service sto pc para mono mesw update service tou kinhtou...Kostizei omws...Dystyxws gia to kartokinhto mou...Klaiw akomh ta 10 euro pou mou efage!Kai nai diorthwnei to thema me ta ellhnika sta mhnymata...

Loipon h teleytaia ekdosh gia to kinhto mas einai h R4CB020 kai de ginetai mesw update service sto pc para mono mesw update service tou kinhtou...Kostizei omws...Dystyxws gia to kartokinhto mou...Klaiw akomh ta 10 euro pou mou efage!Kai nai diorthwnei to thema me ta ellhnika sta mhnymata...

:rolleyes: η τελευταια εκδοση οπως εχω πει και παραπανω ειναι η R4AB048

[sIGPIC][/sIGPIC]

:rolleyes: η τελευταια εκδοση οπως εχω πει και παραπανω ειναι η R4AB048

Kaneis la8os h teleftaia sto update service mesw pc einai h R4BA041 kai oxi AB

KALISPERA

Ektos apo ta sms pou kata thn gnomi mou einai aparadekto ekei pou exo radio kai akouo me ta hsfree ksafnika mou leei h-free aposindethike.Skeftika tha kopike esoterika to h-free.Kano trampa me allo w550 kai topotheto to allo h-free sto diko mou kinito pali ta idia.Bazo to diko mou h-free sto allo kinito paizei kanonika.Einai kinito 2 ebdomadon, ta neura mou, any ideas??

thanks

FIGE ILIE MOU

XIONAKI ELA

Καπου μεσα στο forum (δεν θυμαμαι συγκεκριμενα που ακριβως αλλα υπαρχει και στο http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=116517 απο τον migel) υπαρχει το εξης :

<<TIPS & TRICKS

K750i / W800i- Power User Tips & Tricks

>*<<*<* ( Δεξιά-αστέρι / αριστερά , αριστερά-αστέρι / αριστερά-αστέρι ) εμφανίζει ένα κρυφό μενού με διάφορες επιλογές .>>

Το δοκιμασα στο w550i και πηγα στο <<Δοκιμ. συσκευης>> και κατοπιν στο <<Συν.διαρκ.κλησ.>> και ειδα οτι ο συνολικος μου χρονος κλησεων ειναι μεγαλυτερος απο αυτον που μου δειχνει αν παω μεσω του μενου-ρυθμισεις-κλησεις-Διαρκεια & κοστ.-Μετρητ. κλησεων

Να πω οτι το κινητο ηταν καινουριο συσκευασμενο κανονικα με την εξωτερικη του ζελατινα και οτι δεν εχω μηδενισει τη συνολικη διαρκεια κλησεων.

Τι ακριβως συμβαινει ???Αυτος ο επιπλεον χρονος ειναι καποια δοκιμη που κανει η sony για να δει αν λειτουργει σωστα το κινητο ή ειναι μεταχειρισμενο και μου το πουλησαν στο καταστημα για καινουριο????? :mad:

Μπορειτε να δειτε και εσεις αυτο να μου πειτε αν συμβαινει και στο δικο σας κινητο ?(αρκει να ειστε σιγουροι οτι ποτε δεν μηδενισατε τον συνολικο χρονο κλησεων)Εμενα η διαφορα αυτη του χρονου ειναι 1:36:54 δευτ

EXO DIAFORA 7:30 ORON METRITI KLISEON- ME DOKIMI SUSKEYHS.POLLA BUGS KAI ARXIZEI KAI MOU THN SPAEI

FIGE ILIE MOU

XIONAKI ELA

Kaneis la8os h teleftaia sto update service mesw pc einai h R4BA041 kai oxi AB

μπορει στο update να μην εχει ανεβει ακομη,αλλα η R4AB048 ειναι η τελευταια.σε λιγο καιρο θα ανεβει κι'αυτη!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Προσπαθώ να χρησιμοποιησω το hbh-600 hands free από το κ700i και δεν το αναγνωρίζει.. Το έχει δοκιμάσει κανείς με το w550i ?
Near to the East, in a part of Ancient Greece...in an ancient land called Macedonia...

μπορει στο update να μην εχει ανεβει ακομη,αλλα η R4AB048 ειναι η τελευταια.σε λιγο καιρο θα ανεβει κι'αυτη!

lol!!! H R4AB048 einai h prwth ekdosh!!! H R4BA041 einai pio kainouria!!!

Den vlepeis oti h mia einai AB kai h allh BA???? H BA einai pio kainouria!!

• The title was changed to Sony Ericsson W550i