lpapachr Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 Χμ...εγώ έχω άλλη ερώτηση...μήπως κατάλαβε κανείς τι ρόλο παίζουν τα δυο κουμπάκια που είναι πάνω από την οθόνη; Παίζουν κάποιο βοηθητικό ρόλο στα παιχνίδια ας πούμε;! Γιατί δε χρησιμεύουν σε τίποτα άλλο απ' ότι είδα! Ξέρετε αυτά που είναι δεξιά και αριστερά από το "sony ericsson"...... Είναι αποκλειστικά και μόνο για τα παιχνίδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 Πρώτον, εγκατέστησε τους Widcomm Drivers και μην χρησιμοποιείς τους ενσωματωμένους drivers των XP για το Bluetooth, εμένα μου δημιουργούσανε πολλά προβλήματα και δεν δούλευε ο απομακρυσμένος έλεγχος. Απο'κει και πέρα, αφου θα έχεις κάνει pair το κινητό με τον υπολογιστή, επιλέγεις απο το κινητό τον απομακρυσμένο έλεγχο, συνδέεται με τον υπολογιστή και μπορείς να τον χειρίζεται remotely. Τα αρχεία .hid είναι κάποαι προρυθμισμένα profiles που αποθηκεύεις στο κινητό και μπορείς να χειρίζεσαι διάφορα προγράμματα όπως winamp, media player, powerdvd κλπ. Αυτό που κάνουν είναι απλά να αντιστοιχίζουν τα πλήκτρα του κινητού με τις λειτουργίες των players έτσι ωστε πχ πατώντας το 0 στο κινητό να κάνει pause, πατώντας το 2 να κάνει fast forward κλπ. Αν ψάξεις στο google θα βρεις αρκετά έτοιμα .hid profiles. Επίσης στο Computing υπάρχει ενα θέμα λίγο παλιό (που το είχε φτιάξει o MsK) που περιέργαφε αναλυτικά την διαδικασία απεγκατάστασης των drivers των XP και της εγκατάστασης των drivers της Widcomm. Επίσης εκεί υπάρχουν και links για να τους κατεβάσεις. EDIT: Το topic βρίσκεται εδώ : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55751 Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 Γεια σας παιδια! Λοιπον, πριν απο 1,5 βδομαδα εγινα κατοχος ενος SonyEricsson W550i... και μολις σημερα αγορασα και εναν Bluetooth Adaptor για να το συνδεω ευκολα και γρηγορα με τον H/Y μου!! Αυτο ομως που δεν καταφερα να κανω να λειτουργησει ειναι ο απομακρυσμενος ελεγχος του Η/Υ! Αν και ειμαι εμπειρο μελος του Myphone εκανα μια αναζητηση αλλα δεν καταφερα να λυσω τις αποριες μου... Αν υπαρχει καποιο αναλογο θεμα ας σβηστει το παραπανω! Μπορει καποιος να μου πει πως θα κανω τον Απομακρυσμενο Ελεγχο να λειτουργησει στο κινητο μου??? Τι ειναι τα .hid αρχεια και πως μπορω να δημιουργησω τα δικα μου?? Οσο αναλυτικοτερα τοσο το καλυτερο... Ευχαριστω! :) Mε το που συνδεθει το κινητο με τον υπολογιστη, μεσω του μενου του κινητου, εχεις την δυνατοτητα να ελεγχεις καποιες λειτουργιες του υπολογιστη (πχ το ποντικι, τον Windows Media Player κτλ). Απο οσο γνωριζω, δυστυχως δεν υπαρχει hid για το winamp :zzz: Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxoriginal Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 Πώς μπορώ να κάνω safe disconnect το usb καλώδιο από τον H/Y ?? :confused: Δε μου βγάζει κάποιο εικονίδιο,όπως πχ όταν βάζω 1 φλασάκι,και το να τραβάω το καλώδιο κάνει επανεκκίνηση στον Η/Υ :oops: ,οπότε δε μπορώ να πω ότι αποτελεί λύση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
2kWn9 Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 Έχω ένα Bluetooth Level-One και όλα δουλεύουν ρολόι με τον απομακρυσμένο έλεγχο! Έχει πολύ απλό configuration.... Επίσης ανέβασα το hid του winamp εδώ: http://rapidshare.de/files/11053129/Winamp.rar.html Αλλά και να μην υπήρχε έτοιμο μπορούσες να φτιάξεις το δικό σου. Έχω φτιάξει ό,τι θέλω με το Bluetooth Remote Control της SE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 Έχω ένα Bluetooth Level-One και όλα δουλεύουν ρολόι με τον απομακρυσμένο έλεγχο! Έχει πολύ απλό configuration.... Επίσης ανέβασα το hid του winamp εδώ: http://rapidshare.de/files/11053129/Winamp.rar.html Αλλά και να μην υπήρχε έτοιμο μπορούσες να φτιάξεις το δικό σου. Έχω φτιάξει ό,τι θέλω με το Bluetooth Remote Control της SE. Ταμαμ :O Θα δοκιμασω το προγραμμα :) Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας αλλα και παλι αντμετωπιζω προβλημα... Με το Bluetooth ειναι ολα καλα! Στελνω και λαμβανω αρχεια ειτε στο κινητο ειτε στον υπολογιστη! Ομως την στιγμη που απο το μενου του κινητου μπαινω στον απομακρυσμενο ελεγχο και επιλεγω Desktop για να ελεγχω το ποντικι με βαζει να διαλεξω την συσκευη που θελω να ελενξω και αφου επιλεγω το PC (ετσι ονομασα τον Η/Υ μου) μου βγαζει μυνημα λαθους και μου λεει το εξης "Η συνδεση Bluetooth απετυχε Ρυθμ. Bluetooth στην αλλη συσκ.: Bluetooth ενεργ.,συσκ. ορατη, εντος εμβελ." Ξερει κανεις τι κανω λαθος?? Κατι στις ρυθμισεις του Bluetooth? Εχουν σπασει τα νευρα μου... Εχω το Widcomm Bluetooth Software 1.4.2 Built 10 (αν αυτο βοηθαει καθολου!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksessalonikios Δημ. January 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2006 πρεπει να ενεργοποιήσεις το HID προφίλ του bluetooth software Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. January 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2006 Και πως γινεται αυτο??? Συγνωμη αν γινομαι κουραστικος αλλα δεν εχω ιδεα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
2kWn9 Δημ. January 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2006 Εγκατέστησες το software που ήρθε μαζί με το bluetooth σου; Κάπου στις ρυθμίσεις του θα υπάρχει ένας wizard ή κάποια ρύθμιση γενικά που θα έχει ή remote control, ή HID, ή keyboard & mouse control. Κάτι τέτοιο. Ψάξε λίγο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. January 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2006 Έχεις εγκαταστήσει τους Drivers της Widcomm? αν ναι, πήγαινε στο bluetooth setup wizard και τικάρισε όλες τις επιλογές. Θα σε πάει μόνο του από κει και πέρα. Όπως σου είπε ο φίλος Angeldust, μην αφήσεις τους drivers των Windows στον υπολογιστή. Είναι προβληματικοί γενικώς. Μόνον στα επόμενα Windows από ότι φαίνεται θα δούμε κάτι καλύτερο από την ms στην υποστήριξη του bt Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasoxori Δημ. January 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2006 αντιμετωπίζω πρόβλημα με το bluetooth της συσκευής μου. έχω το w550i και για την ακρίβια το έχω 4 μέρες. Τώρα που άρχισα να το ανακαλύπτω, διαπύστωσα ότι το bluetooth κολλάει και ενώ μπορώ να δω μερικές φορές άλλες συσκευές, στέλνω αρχεία και περίπου στο 40 με 50% μου γράφει αδύνατη αποστολή. Το τηλέφωνο δεν κολλάει πουθενά αλλού, έχει κανείς καμία ιδέα για το πως μπορεί να διορθωθεί αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasoxori Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 αντιμετωπίζω πρόβλημα με το bluetooth της συσκευής μου. έχω το w550i και για την ακρίβια το έχω 4 μέρες. Τώρα που άρχισα να το ανακαλύπτω, διαπύστωσα ότι το bluetooth κολλάει και ενώ μπορώ να δω μερικές φορές άλλες συσκευές, στέλνω αρχεία και περίπου στο 40 με 50% μου γράφει αδύνατη αποστολή. Το τηλέφωνο δεν κολλάει πουθενά αλλού, έχει κανείς καμία ιδέα για το πως μπορεί να διορθωθεί αυτό; Παρακαλώ βοηθήστε με!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 συνηθως ολα τα sony ericsson κολλουσαν οταν πηγαινες να στειλεις ενα αρχειο σε vodafone live συσκευη και κυριως σε sharp.τωρα αυτο με τις αναβαθμισεις εχει εξαλιφθει.τωρα με το δικο σου δεν ξερω τι μπορει να συμβαινει.πηγαινε'το σε ενα sony ericsson service μαζι με την αποδειξη αγορας του και θα στο φτιαξουν δωρεαν.ισως να θελει και καμια αναβαθμιση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbecks7 Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Exei xrhsimopoihsei kaneis thn online anavathmish pou evgale h SE sto site ths?Mesw usb kalwdiou leei ginetai.Einai ena programmataki pou egkathistas sto pc kai akoloutheis mia diadikasia.Den exw kataferei omws... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lpapachr Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Ακολουθώντας τις οδηγίες που δίνει το πρόγραμμα, έχω κάνει την αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alxk Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Το βρήκα 230€ να το πάρω αξίζει? Έχω ρε γμτ το P900 που ντάξει έχει τα χρονάκια του αλλά και το Qtek s100 αχρησιμοποιητό καθώς το πείρα για διαδοχό του P900 και δεν με βόλεψε και το έχω στο κουτί του:worry: ..Τι να κάνω:( Παράθεση :music: Wake up! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 Πουλα τα και παρε κατι που θα σε βολεψει....! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnlotos2 Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 Καλλύματα έχετε βρεί πουθενά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbecks7 Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 Exei original kalymmata sto epishmo site th SE gia paraggelia.Kai krathste ayto to thema zwntano... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnlotos2 Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 ektos tou epishmou site exete brei tipota apo kallymata? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbecks7 Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 Poia ekdosh logismikou exetai?Egw meta thn anavathmish exw thn R4BA041.Sto 9volto.gr lene pws exoune thn R4CA004... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 Ποτε θα διορθωσουν αυτο με τα μηνυματα!!? :!: Μακαρι στην επομενη αναβαθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 Ναι πραγματι.... Ειναι αρκετα κουραστικο!! Μπορουμε να στειλουμε εμεις καποιο email ωστε να τους υποδειξουμε αυτο το προβλημα??? Το εχει κανει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 Συγγνώμη...ποιο είναι κουραστικό; Εγώ άμα θέλω να γράψω στα ελληνικά...μπαίνω στο μήνυμα...πατάω συνεχόμενα την δίεση (#), επιλέγω ΕΛΛΗΝΙΚΑ και μετά γράφω κανονικά μήνυμα με πολλούς χαρακτήρες...δεν είναι τόσο φοβερό...εκτός αν εννοείτε κάτι άλλο! Παράθεση "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts