Jump to content

Redmi Note 9 Pro

highland1
 Κοινοποίηση

Ως κάτοχοι θα προτείνατε το Redmi Note 9 Pro σε κάποιον και γιατί;  

211 members have voted

1. 1. Ως κάτοχοι θα προτείνατε το Redmi Note 9 Pro σε κάποιον και γιατί;

• ΝΑΙ - Γιατί τη θεωρώ οικονομική συσκευή
    • ΝΑΙ - Γιατί εμπιστεύομαι την Redmi (Xiaomi)
    • ΝΑΙ - Γιατί τα τεχνικά χαρακτηριστικά της με καλύπτουν
    • ΝΑΙ - Για όλα τα παραπάνω
    • ΟΧΙ - Γιατί δε με ικανοποιεί η εγγύηση της Xiaomi
    • ΟΧΙ - Γιατί βρίσκω σφάλμα/-τα λογισμικού - (bug(s))
    • ΟΧΙ - Γιατί με απογοήτευσε η εμπειρία χρήσης
    • ΟΧΙ - Για όλα τα παραπάνω

Recommended Posts

Ανακάλυψα bug.

Ρυθμίσεις->Οθόνη κλειδώματος->Ανασηκώστε για ενεργοποίηση, όταν το ενεργοποιώ, και κάνω reboot τη συσκευή, απενεργοποιείται.

Εάν θέλετε κάντε μια δοκιμή.

Θα κάνω αναφορά bug στο υπηρεσίες και σχόλια.

Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator

Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+

Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides

50121532128_76c8201c20_n.jpg

Παιδιά ανά διαστήματα, μου βγαίνει το μήνυμα που σας δείχνω. Εικάζω πως είναι κατάλοιπο από το προηγούμενο κινητό μου... Γίνεται να το βγάλω ; Εφαρμογή Huawei δεν υπάρχει στο κινητό μου....1cd3335c9b732c4f13b39b5b59ee1f59.jpg

Στάλθηκε από Redmi Note 9 Pro, χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά ανά διαστήματα, μου βγαίνει το μήνυμα που σας δείχνω. Εικάζω πως είναι κατάλοιπο από το προηγούμενο κινητό μου... Γίνεται να το βγάλω ; Εφαρμογή Huawei δεν υπάρχει στο κινητό μου....1cd3335c9b732c4f13b39b5b59ee1f59.jpg

Μόνο αυτό δε περίμενα να δω. :p

Σε λίγο θα αναφερθεί ότι το κινητό boot-άρει με λογότυπο της Samsung. :lol:

Προφανώς είχες εγκαταστήσει την εν λόγω εφαρμογή για να κάνεις sync αρχεία σου απο τη παλιά σου συσκευή, και πλέον λόγω ασυμβατότητας ή μη ορθής απεγκατάστασης, σου εμφανίζει αυτό.

Λοιπόν, πήγαινε στο play store, και δες εάν απενεργοποιείται η εφαρμογή Huawei mobile services. Εκεί δηλαδή που πατάμε εγκατάσταση σε μια εφαρμογή, δες εάν δείχνει κάτι σε απενεργοποίηση ή απεγκατάσταση.

Εάν τα καταφέρεις, κάνε και μια επανεκκίνηση.

Και εάν δε γίνει κάτι, θα το δούμε για άλλες λύσεις.

Αυτό που λες ισχύει, ότι είναι China source βασισμένη στην xiaomi.eu. Το γιατί να μην δούμε δεν καταλαβαίνω. Στο Mido που ήταν εξίσου Global έκδοση, μια χαρά την είχα περάσει απο την κοινότητα. Είχε κι εκείνη κάτι bugs βέβαια, αλλά εννοώ ότι υπήρχε.
Προφανώς δεν έχουν ακόμα σωστό TWRP, και γενικά η ελληνική κοινότητα επειδή βασίζεται πάνω στην xiaomi.eu πρώτα αυτοί θα βγάλουν ρομ για το note 9 pro και μετά θα το δώσουν και οι δικοί μας.

Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Μόνο αυτό δε περίμενα να δω. :p

Σε λίγο θα αναφερθεί ότι το κινητό boot-άρει με λογότυπο της Samsung. :lol:

Προφανώς είχες εγκαταστήσει την εν λόγω εφαρμογή για να κάνεις sync αρχεία σου απο τη παλιά σου συσκευή, και πλέον λόγω ασυμβατότητας ή μη ορθής απεγκατάστασης, σου εμφανίζει αυτό.

Λοιπόν, πήγαινε στο play store, και δες εάν απενεργοποιείται η εφαρμογή Huawei mobile services. Εκεί δηλαδή που πατάμε εγκατάσταση σε μια εφαρμογή, δες εάν δείχνει κάτι σε απενεργοποίηση ή απεγκατάσταση.

Εάν τα καταφέρεις, κάνε και μια επανεκκίνηση.

Και εάν δε γίνει κάτι, θα το δούμε για άλλες λύσεις.

Δεν την είχα εγκαταστήσει, προφανώς την είχε το παλιό μου κινητό και εγκαταστάθηκε στο καινούριο όταν έβαλα τον λογαριασμό μου και έγινε ο συγχρονισμός...

Samsung δεν είχα, είχα όμως πολύ παλιά Sony... Λες ;

Δεν την είχα εγκαταστήσει, προφανώς την είχε το παλιό μου κινητό και εγκαταστάθηκε στο καινούριο όταν έβαλα τον λογαριασμό μου και έγινε ο συγχρονισμός...

Samsung δεν είχα, είχα όμως πολύ παλιά Sony... Λες ;

Έλεγξες ό,τι είπαμε; μπες στο play store και κάνε τον έλεγχο, και εάν επιθυμείς μου λες τι σου αναφέρει εκεί μέσα.

Έλεγξες ό,τι είπαμε; μπες στο play store και κάνε τον έλεγχο, και εάν επιθυμείς μου λες τι σου αναφέρει εκεί μέσα.
Λοιπόν, και το έψαξα, και το βρήκα στο playstore, και το απεγκατέστησα, και τα έγραψα όλα αυτά στο προηγούμενο μήνυμα....

Δεν έχω ιδέα γιατί εξαφανίστηκαν...

Παίδες το εχω κοντα ενα μηνα το κιμητο και πραγματικα τα σπαει....αλλα μου σπάει και τα νευρα ;)

Αν μπορει ας μου πει καποιος πως απενεργοποιειται ο google assistant οπου συνεχεια ανα 15 λεπτα μου εμφανιζεται και αλλες φορες οχι, Επίσης θα ηθελα να μου πειτε τι γινεται με το θεμα των ειδοποιησεων στο wifi mode, ποτε λαμβανω κανονικα, πότε αργουν, πότε ερχονται αφου ενεργοποιησω την οθονη.

Α μην ξεχασω να σας ρωτησω σχετικα με τον σενσορα σε landscape/vertical, δεν ξερω για σας αλλα εμενα μου γυριζει και με τον αερα.

Πραγματικα τοσα χρονια με αλλες εταιριες δεν ειχα κανενα θεμα, πρωτη φορα μεταβαση στην xiaomi και μου κανει τα νευρα τσανταλια, ίσως να ειχα καλομαθει με το τελευταιο που ειχα (mate 10). το emui κλασεις καλυτερο χωρις να θελω να προκαλεσω vs, αλλα θελω να δωσω μια ευκαιρια στην xiaomi και το miui.

Αν μπορει ας βοηθησει καποιος. Ευχαριστω

Edited by parmalid

Λοιπόν, και το έψαξα, και το βρήκα στο playstore, και το απεγκατέστησα, και τα έγραψα όλα αυτά στο προηγούμενο μήνυμα....

Δεν έχω ιδέα γιατί εξαφανίστηκαν...

Δε γνωρίζω τι έγινε και δε μπόρεσα να διαβάσω αυτά που έγραψες.

Λοιπόν, αυτό που χρειάζεται να κάνεις, είναι εγκαταστήσεις έναν -σοβαρό- file explorer, ο οποίος να λειτουργεί χωρίς root αφού δεν είσαι root, και εντός αυτού, θα βρεις την εφαρμογή αυτή της Huawei και θα την απεγκαταστήσεις εντελώς. Εσύ την απεγκατέστησες, αλλά επειδή ήταν εφαρμογή άλλου λειτουργικού, κάποιοι drivers/αρχεία της εφαρμογής παρέμειναν στη συσκευή σου, και σου βγάζει αυτό το αναδυόμενο μήνυμα σφάλματος.

Συνήθεις διαδρομές που μπορεί να βρίσκεται το αρχείο της εφαρμογής αυτής, είναι /android/data ή εάν ο Explorer έχει εφαρμογές χρήστη και εφαρμογές συστήματος, να μεταβείς εκεί και να βρεις την εφαρμογή. Το ότι δείχνει απεγκατεστημένη, δε σημαίνει ότι έχει βγει εντελώς, επειδή δεν φαίνεται εσένα στην αρχική οθόνη.

Γράψε στη μηχανή αναζήτησης του file Explorer, Huawei services, και μόνο ό,τι αφορά με πρόθεμα το "Huawei", σβήστο/απεγκατέστησέ το. Μεγάλη προσοχή στο τι απεγκαθιστούμε, αυστηρά μόνο ό,τι είσαι σίγουρος ότι αφορά huawei αρχείο.

Εάν δεν προσπαθήσεις αυτό μέσω Explorer, η επόμενη λύση είναι να πας σε factory reset. Για εμένα είναι το πιο εύκολο να σου πω να κάνεις reset, αλλά δεν είναι λύση να προτείνεται μονίμως αυτό.

Edited by Vasileios26

Δε γνωρίζω τι έγινε και δε μπόρεσα να διαβάσω αυτά που έγραψες.

Λοιπόν, αυτό που χρειάζεται να κάνεις, είναι εγκαταστήσεις έναν -σοβαρό- file explorer, ο οποίος να λειτουργεί χωρίς root αφού δεν είσαι root, και εντός αυτού, θα βρεις την εφαρμογή αυτή της Huawei και θα την απεγκαταστήσεις εντελώς. Εσύ την απεγκατέστησες, αλλά επειδή ήταν εφαρμογή άλλου λειτουργικού, κάποιοι drivers/αρχεία της εφαρμογής παρέμειναν στη συσκευή σου, και σου βγάζει αυτό το αναδυόμενο μήνυμα σφάλματος.

Συνήθεις διαδρομές που μπορεί να βρίσκεται το αρχείο της εφαρμογής αυτής, είναι /android/data ή εάν ο Explorer έχει εφαρμογές χρήστη και εφαρμογές συστήματος, να μεταβείς εκεί και να βρεις την εφαρμογή. Το ότι δείχνει απεγκατεστημένη, δε σημαίνει ότι έχει βγει εντελώς, επειδή δεν φαίνεται εσένα στην αρχική οθόνη.

Γράψε στη μηχανή αναζήτησης του file Explorer, Huawei services, και μόνο ό,τι αφορά με πρόθεμα το "Huawei", σβήστο/απεγκατέστησέ το. Μεγάλη προσοχή στο τι απεγκαθιστούμε, αυστηρά μόνο ό,τι είσαι σίγουρος ότι αφορά huawei αρχείο.

Εάν δεν προσπαθήσεις αυτό μέσω Explorer, η επόμενη λύση είναι να πας σε factory reset. Για εμένα είναι το πιο εύκολο να σου πω να κάνεις reset, αλλά δεν είναι λύση να προτείνεται μονίμως το factory reset.

Βασίλη μου κάπου χαθήκαμε...

----- προσθήκη μηνύματος 79 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Να το πάλι...

Πριν έγραψα, απεγκατέστησα το πρόγραμμα, και λύθηκε το πρόβλημα...

Αλλά πάλι το μισό μήνυμα έφυγε...

Βασίλη μου κάπου χαθήκαμε...

Αυτό το αναδυόμενο μήνυμα σφάλματος, εξακολουθεί να σου εμφανίζεται; ή λύθηκε το ζήτημα;

Αυτό το αναδυόμενο μήνυμα σφάλματος, εξακολουθεί να σου εμφανίζεται; ή λύθηκε το ζήτημα;
Λύθηκε το ζήτημα...

Problem Solved.

Όχι, δεν υπάρχει νεότερη έκδοση. Θυμάμαι ότι το έψαξες πολύ για αγορά συσκευής. Χαίρομαι που μετά απο όσες συσκευές το έψαξες, κατέληξες σε αυτή. Είναι τουμπανάκι.

Ναι αληθεύει

Το κοίταξα πολύ καιρό

Φοβήθηκα λίγο με τα χρώματα την πρώτη φορά που το είδα,κατά την γνώμη μου το μόνο αδύνατο σημείο του κινητού αλλά οκ δεν τα λες άσχημα αλλά ούτε κ να ενθουσιαστει κανείς είναι

Η μπαταρία είναι ΦΟΒΕΡΗ ,η κάμερα πολύ πιο πάνω από τις ανάγκες μου ,ηχος πολύ πιο καλός απ' ότι περίμενα το 6/128 υπεραεκετο για αυτά που χρειάζομαι και γενικά το θεωρώ άριστο VFM το πρότεινα ήδη κ σε δύο συναδέλφους που με ρώτησαν τι μαρκα είναι αυτό το περίεργο ωραίο κινητό

Χαχαχα

Υγ.

Τα σχόλια και ο ενθουσιασμός σου για την συσκευή(φαίνεται ότι είσαι σχετικος με το αντικείμενο κι όχι απλά φαν)

ήταν κι αυτός ένας από τους λόγους που το αποφάσισα !!!

Βέβαια ο βασικός ήταν η τιμή

240 το πήρα με επίσημη εγγύηση 2 χρόνια από φυσικό μαγαζί με άμεση αντικατάσταση σε περίπτωση κακής συσκευής(μουχει τύχει με ένα note παλιότερα)

Υγ2

Με το ακουστικό να γινεται βοηθητικό ηχείο για κάποιο ψευδοστερεο εφφέ παίζει κάτι ??κάπου τοχα διαβάσει ότι παίζει κάποιο App η με κάποιο °σκάλισμα° γίνεται

Ισχύει??

Edited by giokosta

Ρυθμίσεις->Σύνδεση και κοινοποίηση->Ασφάλιση θέσης στοιχείου, και επιλέγεις το HCE.

Πας απο κάτω στο "Πατήστε και πληρώστε", και επέλεξε ως προεπιλεγμένη εφαρμογή αυτή της eurobank.

Ευχαριστώ.

Πριν 2-3 σελίδες είχα αναφερθεί σ αυτό αλλά για εφαρμογή της άλφα.

Έπιανε με την δεύτερη

όταν το ρύθμισα έτσι, δουλεύει άψογα. Δώσε βάση στην δεύτερη ρύθμιση (use default)

Screenshot_2020-07-23-11-04-20-038_com.android.settings.jpg

Παίδες καλημέρα, πριν από λίγο χρησιμοποιώντας τις παραπάνω ρυθμίσεις, πλήρωσε κανονικά μέσω NFC. Ευχαριστώ !!

frastgr

Ανακάλυψα bug.

Ρυθμίσεις->Οθόνη κλειδώματος->Ανασηκώστε για ενεργοποίηση, όταν το ενεργοποιώ, και κάνω reboot τη συσκευή, απενεργοποιείται.

Εάν θέλετε κάντε μια δοκιμή.

Θα κάνω αναφορά bug στο υπηρεσίες και σχόλια.

Μόλις τσέκαρα. Ο διακόπτης παραμένει στο ΟΝ και μετά από reboot.

Δεν ισχύει (σε μένα)

CoolPad F1 :D

Redmi Note 9 Pro 6-128

Μόλις τσέκαρα. Ο διακόπτης παραμένει στο ΟΝ και μετά από reboot.

Δεν ισχύει (σε μένα)

Ευχαριστώ για την ενημέρωση.

Όποιος άλλος φίλος επιθυμεί, ας κάνει την εν λόγω δοκιμή.

Ευχαριστώ.

Ευχαριστώ.

Κι εγώ το δοκίμασα και παραμένει ΟΝ...

Ευχαριστώ.

καλησπέρα

ο διακόπτης παραμένει στο ΟΝ

καλησπέρα

ο διακόπτης παραμένει στο ΟΝ

Ευχαριστώ παιδιά.

Δε γνωρίζω γιατί έχω αυτό το bug.

Προσωπικά το έκανα αναφορά στο υπηρεσίες και σχόλια.

Υγ2

Με το ακουστικό να γινεται βοηθητικό ηχείο για κάποιο ψευδοστερεο εφφέ παίζει κάτι ??κάπου τοχα διαβάσει ότι παίζει κάποιο App η με κάποιο °σκάλισμα° γίνεται

Ισχύει??

https://www.google.com/amp/s/m.apkpure.com/mic-speaker-karaoke-microphone/com.eonsoft.micspeaker/amp

Not tested.

CoolPad F1 :D

Redmi Note 9 Pro 6-128

εχει κανενας cosmote tv να μου πει αν βλεπει σε πληρη οθονη και αν ναι πως το καταφερε? ευχαριστω και καλημερα σε ολους!!!

παιδες μηπως χρησιμοποιει κανενας cosmote tv να με βοηθησει να μην ψαχνω αδικα? ευχαριστω

παιδες μηπως χρησιμοποιει κανενας cosmote tv να με βοηθησει να μην ψαχνω αδικα? ευχαριστω

δεν παίζει σε πλήρη οθόνη

δεν παίζει σε πλήρη οθόνη

σε ευχαριστω πολυ φιλε εστω και για την αρνητικη απαντηση.. με εβγαλες απο κοπο να ψαχνω να βρω λυση...

σε ευχαριστω πολυ φιλε εστω και για την αρνητικη απαντηση.. με εβγαλες απο κοπο να ψαχνω να βρω λυση...

κοιτα δεν το έχω ψαξει πολύ προσπάθησα να το ανοίξω όπως το youtube αλλα δεν γίνεται αν βρώ κάτι θα ενημερώσω

• The title was changed to Redmi Note 9 Pro - Δεν αναβει η οθονη οταν με καλουν