Jump to content

Redmi Note 9 Pro

highland1
 Κοινοποίηση

Ως κάτοχοι θα προτείνατε το Redmi Note 9 Pro σε κάποιον και γιατί;  

211 members have voted

1. 1. Ως κάτοχοι θα προτείνατε το Redmi Note 9 Pro σε κάποιον και γιατί;

• ΝΑΙ - Γιατί τη θεωρώ οικονομική συσκευή
    • ΝΑΙ - Γιατί εμπιστεύομαι την Redmi (Xiaomi)
    • ΝΑΙ - Γιατί τα τεχνικά χαρακτηριστικά της με καλύπτουν
    • ΝΑΙ - Για όλα τα παραπάνω
    • ΟΧΙ - Γιατί δε με ικανοποιεί η εγγύηση της Xiaomi
    • ΟΧΙ - Γιατί βρίσκω σφάλμα/-τα λογισμικού - (bug(s))
    • ΟΧΙ - Γιατί με απογοήτευσε η εμπειρία χρήσης
    • ΟΧΙ - Για όλα τα παραπάνω

Recommended Posts

Ναι πράγματι είμαι με την EEA rom. Υπάρχει κάποιο workaround ή είναι θεμα rom?

Είναι θέμα rom.

Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator

Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+

Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides

50121532128_76c8201c20_n.jpg

Screenshot-2020-07-08-12-39-46-283-com-opera-browser.jpg

@mol: Τη διόρθωσε την πατάτα ο τύπος, και στις οδηγίες εγκατάστασης έσβησε τελείως τη γραμμή "Have OOS 10.3 flashed to both slots".

Μα δεν έβγαινε νόημα. Λέω κι εγώ, απο πότε συγχωνευτήκαμε με την 1+ και θα πάρουμε Oxygen OS :lol:

Ναι πράγματι είμαι με την EEA rom. Υπάρχει κάποιο workaround ή είναι θεμα rom?

https://play.google.com/store/apps/details?id=it.simonesestito.ntiles&hl=en_US

CoolPad F1 :D

Redmi Note 9 Pro 6-128

Ρυθμίσεις-> Σύνδεση και κοινοποίηση -> Προσωπικό DNS -> Προσωπικό όνομα παροχέα DNS και γράφεις: dns.adguard.com

Και αρχικά πες μου εάν σου κόβει τις διαφημίσεις (δεν μπορώ να κάνω τη δοκιμή γιατί είμαι με root και adaway). Ίσως χρειαστεί να κάνεις και μια επανεκκίνηση εάν δεν σου κόβει τις διαφημίσεις. Και το βλέπουμε για το Vowifi έπειτα.

Edit: Και φυσικά μόλις κάνεις αυτό, απενεργοποίησε το adguard απο την εφαρμογή.

Φαίνεται να λειτουργεί, κάποιο site που να έχει πολλές διαφημίσεις γνωρίζεις; την εφαρμογή του adguard την σβήνω ή την κρατάω; Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου να είσαι καλά για την βοήθεια! :)

Ρυθμίσεις-> Σύνδεση και κοινοποίηση -> Προσωπικό DNS -> Προσωπικό όνομα παροχέα DNS και γράφεις: dns.adguard.com

Και αρχικά πες μου εάν σου κόβει τις διαφημίσεις (δεν μπορώ να κάνω τη δοκιμή γιατί είμαι με root και adaway). Ίσως χρειαστεί να κάνεις και μια επανεκκίνηση εάν δεν σου κόβει τις διαφημίσεις. Και το βλέπουμε για το Vowifi έπειτα.

Edit: Και φυσικά μόλις κάνεις αυτό, απενεργοποίησε το adguard απο την εφαρμογή.

Φαίνεται να λειτουργεί, κάποιο site που να έχει πολλές διαφημίσεις γνωρίζεις; την εφαρμογή του adguard την σβήνω ή την κρατάω; Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου να είσαι καλά για την βοήθεια! :)

Εντάξει τώρα συγγνώμη εάν θα γελάσει κάποιος, αλλά εγώ ελέγχω τις διαφημίσεις στο αθλητικό gazetta (στην εφαρμογή), εκεί το βλέπω κατευθείαν εάν κόβει, και έχει αρκετές, και pop-up βίντεο διαφημίσεων πετάει, και μέσα σε κάθε σελίδα έχει πλαίσια διαφημίσεων, γενικά έχει πολύ πράμα διαφημιστικό για να ελέγξεις εάν κόβει.

Ωραία, αφού σου δουλεύει, και σιγουρευτείς καλά ότι σου κόβονται οι διαφημίσεις, έπειτα δοκίμασε εάν μπορείς να κάνεις κλήση με vowifi. Την εφαρμογή προσωρινά κράτησέ την (απενεργοποιημένη εννοείται), ώστε εάν δεν σου δουλέψει το Vowifi, να κόβεις εάν θες διαφημίσεις απο την εφαρμογή η οποία έχει πληθώρα επιλογών για το τι και απο που να κόψεις διαφημίσεις.

Και πες μου εάν δουλεύει αυτός ο συνδυασμός, για να κάνεις επιτυχώς και τις κλήσεις σου.

Εντάξει τώρα συγγνώμη εάν θα γελάσει κάποιος, αλλά εγώ ελέγχω τις διαφημίσεις στο αθλητικό gazetta (στην εφαρμογή), εκεί το βλέπω κατευθείαν εάν κόβει, και έχει αρκετές, και pop-up βίντεο διαφημίσεων πετάει, και μέσα σε κάθε σελίδα έχει πλαίσια διαφημίσεων, γενικά έχει πολύ πράμα διαφημιστικό για να ελέγξεις εάν κόβει.

Ωραία, αφού σου δουλεύει, και σιγουρευτείς καλά ότι σου κόβονται οι διαφημίσεις, έπειτα δοκίμασε εάν μπορείς να κάνεις κλήση με vowifi. Την εφαρμογή προσωρινά κράτησέ την (απενεργοποιημένη εννοείται), ώστε εάν δεν σου δουλέψει το Vowifi, να κόβεις εάν θες διαφημίσεις απο την εφαρμογή η οποία έχει πληθώρα επιλογών για το τι και απο που να κόψεις διαφημίσεις.

Και πες μου εάν δουλεύει αυτός ο συνδυασμός, για να κάνεις επιτυχώς και τις κλήσεις σου.

Έκανα και κλήση και όλα φαίνεται ότι λειτουργούν ρολόι! Σε ευχαριστώ πολύ! :D

]

----- προσθήκη μηνύματος 80 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Επίσης χρησιμοποιώ έναν φόρτιση της Apple 10w για να αποφύγω την γρήγορη φόρτιση, δημιουργώ κάποιο πρόβλημα στην μπαταρία με αυτόν τον τρόπο;

Έκανα και κλήση και όλα φαίνεται ότι λειτουργούν ρολόι! Σε ευχαριστώ πολύ! :D

----- προσθήκη μηνύματος 80 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Επίσης χρησιμοποιώ έναν φόρτιση της Apple 10w για να αποφύγω την γρήγορη φόρτιση, δημιουργώ κάποιο πρόβλημα στην μπαταρία με αυτόν τον τρόπο;

Το ότι -μέχρι στιγμής- σου κόβονται οι διαφημίσεις (συνέχισε αυτό να το ελέγχεις) και σου δουλεύει και το Vowifi, είναι ένα φανταστικό νέο, καθότι διάβαζα πριν κάνω ρουτ τη συσκευή και κόβω πλέον με adaway, το φόρουμ του adguard, που πολλοί είχαν την απορία αυτή για το ότι δεν τους λειτουργούσε το Vowifi με ενεργοποιημένο το adguard. Και κάτι καμμένοι Ρώσοι προγραμματιστες, πρότειναν κάτι "μαγικά" για να δουλέψουν ταυτόχρονα. Πώς δεν πρότειναν απευθείας τη λύση αυτή; μου φαίνεται πολύ καλό για να 'ναι αληθινό, για αυτό κι εγώ κρατάω μικρό καλάθι, και σου προτείνω να συνεχίσεις να το δοκιμάζεις, κάνε καλό έλεγχο για το τι και απο που κόβονται οι διαφημίσεις με τη μέθοδο που σου πρότεινα. Εάν λειτουργήσει σε βάθος χρόνου, μέχρι και οδηγό θα φτιάξω για αυτό. Θέλουμε να μας ενημερώνεις ανά διαστήματα, εάν δουλεύει το όλο εγχείρημα.

Κανένα πρόβλημα στη μπαταρία δε δημιουργείς. Ίσα ίσα δίνεις και λιγότερα watt, και περισσότερα να έδινες, το κύκλωμα θα τραβούσε τα watt που πρέπει.

Edited by Vasileios26

Καλησπέρα.. Πρόσφατα πήρε η γυναίκα μου το συγκεκριμένο κινητό μετά από πολλυ ψάξε... Απο το κατάσταστημα της xiaomi στα golden hall.. Έχετε πρόβλημα με την μπαταρία. Με μπαταρία 5000 mah περίμενα να κρατάει περισσότερο από μια μέρα. Ειδικά με την χρήση που κάνει η γυναίκα μου δυο μέρες.. Πέφτει όμως σαν τρελή η μπαταρία.. Να υποθέσω ότι είναι πρόβλημα λογισμικού .....? Το έχετε παρατηρήσει και άλλοι εδώ μέσα.?

Καλησπέρα.. Πρόσφατα πήρε η γυναίκα μου το συγκεκριμένο κινητό μετά από πολλυ ψάξε... Απο το κατάσταστημα της xiaomi στα golden hall.. Έχετε πρόβλημα με την μπαταρία. Με μπαταρία 5000 mah περίμενα να κρατάει περισσότερο από μια μέρα. Ειδικά με την χρήση που κάνει η γυναίκα μου δυο μέρες.. Πέφτει όμως σαν τρελή η μπαταρία.. Να υποθέσω ότι είναι πρόβλημα λογισμικού .....? Το έχετε παρατηρήσει και άλλοι εδώ μέσα.?

Ναι είναι λογισμικού το πρόβλημα. Θέλω να ελέγξεις τι προέλευσης rom (Global ή ΕΕΑ/EU) και τι έκδοση rom φοράει η συσκευή. Φαντάζομαι είναι στην 11.0.1.0 ακόμη. Μπορείς να το επιβεβαιώσεις;

Edited by Vasileios26

Screenshot-2020-07-08-12-39-46-283-com-opera-browser.jpg

@mol: Τη διόρθωσε την πατάτα ο τύπος, και στις οδηγίες εγκατάστασης έσβησε τελείως τη γραμμή "Have OOS 10.3 flashed to both slots".

Μα δεν έβγαινε νόημα. Λέω κι εγώ, απο πότε συγχωνευτήκαμε με την 1+ και θα πάρουμε Oxygen OS :lol:

Βρε λες να είναι οκ η ρομ και το ρικοβερι????

Γράφω απ' το mido(το θηρίο μόλις μπήκε φορτιστή) με την pixel experience και ομολογώ πως με έλειψε η stockιλα του Android!

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Βρε λες να είναι οκ η ρομ και το ρικοβερι????

Γράφω απ' το mido(το θηρίο μόλις μπήκε φορτιστή) με την pixel experience και ομολογώ πως με έλειψε η stockιλα του Android!

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η Rom δείχνει να είναι καλή τουλάχιστον σαν πρόταση, θεωρητικά. Σήμερα την πέρασε και ο πρώτος εκεί στο νήμα, λέει ότι είναι εντάξει μέχρι στιγμής. Όσο αφορά το recovery, φίλε εγώ διατηρώ επιφυλάξεις. Γίνομαι λίγο αρνητικός, αλλά όταν λέει εκεί ο τύπος "I think(!!) that is problem of my recovery", το νομίζω, εμένα δε με καλύπτει. Γιατί ό,τι πάθει η συσκευή δε θα μου την πληρώσει αυτός εκεί.

Θέλει πολλά φλασαρίσματα απο πολλούς. Για εμένα να κάνεις υπομονή.

Όσο αφορά το Mido, σε ζηλεύω, εμένα έχει πολλά προβλήματα η συσκευή και δε λειτουργεί σωστά (με δική μου ευθύνη), κάποια στιγμή θα κάτσω να το μαζέψω και να το κάνω πάλι λειτουργικό.

Μολις γυρίσει από την δουλειά θα σας πω τη rom φοράει... Άρα εστιάζουμε στο πρόβλημα του λογισμικού.. Γιατι εγώ θα τα ακούσω... Εγώ τις το πρότεινα λόγο snapdragon επεξεργαστή και 5000 μοαταριας

Μολις γυρίσει από την δουλειά θα σας πω τη rom φοράει... Άρα εστιάζουμε στο πρόβλημα του λογισμικού.. Γιατι εγώ θα τα ακούσω... Εγώ τις το πρότεινα λόγο snapdragon επεξεργαστή και 5000 μοαταριας

Θα τη γλιτώσουμε τη κρεβατομουρμούρα μην αγχώνεσαι :lol:

Εάν χρειαστεί, θα του κάνεις και manual update στη rom, και όλα θα πάνε καλά. Επίσης όταν τη δεις τη συσκευή, θέλω να μας αναφέρεις τι κατανάλωση % έχει το Android system.

Η συσκευή είναι εξαιρετική, δε θα έχετε στην πορεία κανένα πρόβλημα.

Πάντως ελπίζω να βελτιωθεί η gcam γιατί σε χαμηλό φωτισμό έχει σχεδόν χειρότερη επίδοση από το redmi note 5 pro που είχα ως χθες. Και το focus ζοριζεται λιγάκι σε χαμηλό φωτισμό.

Δεν μπορώ να πω πως είμαι εντυπωσιασμένος από τις φωτογραφικές ικανότητες της συσκευής προς το παρόν αλλά επιφυλάσσομαι για μελλοντικές βελτιωσεις.

Προσωπικά στα στατιστικά της μπαταρίας βλέπω μεγάλη κατανάλωση στην οθόνη δλδ τώρα είναι στο 38% ενώ το μεσημέρι πριν το φορτίσω ήταν στο 27% είναι λογικό ποσοστό;

Προσωπικά στα στατιστικά της μπαταρίας βλέπω μεγάλη κατανάλωση στην οθόνη δλδ τώρα είναι στο 38% ενώ το μεσημέρι πριν το φορτίσω ήταν στο 27% είναι λογικό ποσοστό;

Εφόσον το χρησιμοποιούσες το κινητό λογικό ειναι.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985

Επειδή το ερώτημά σου απαντήθηκε, θέλω να σε ρωτήσω πώς πάει το κόψιμο των διαφημίσεων με καρφωτό τον dns όπως το φτιάξαμε. Έχεις παρατηρήσει διαφημίσεις στο μεσοδιάστημα; Εάν δεν έχεις δει διαφημίσεις, με τις κλήσεις vowifi όλα εντάξει;

Επειδή το ερώτημά σου απαντήθηκε, θέλω να σε ρωτήσω πώς πάει το κόψιμο των διαφημίσεων με καρφωτό τον dns όπως το φτιάξαμε. Έχεις παρατηρήσει διαφημίσεις στο μεσοδιάστημα; Εάν δεν έχεις δει διαφημίσεις, με τις κλήσεις vowifi όλα εντάξει;

Κοίτα όλα φαίνονται να λειτουργούν σωστά και η αλήθεια είναι ότι με έσωσες μιας και στο σπίτι δεν έχω καθόλου καλό σήμα.. Εάν παρατηρήσω κάτι διαφορετικό θα ενημερώσω!

Αντιμετωπίζει κανείς άλλος πρόβλημα σύνδεσης αποσυνδεσης στο wifi call;

Δεν μπορώ να κάνω ένα τηλεφώνημα της προκοπής. Μονίμως απενεργοποιείται το wifi call και κόβεται η κλήση.

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Αντιμετωπίζει κανείς άλλος πρόβλημα σύνδεσης αποσυνδεσης στο wifi call;

Δεν μπορώ να κάνω ένα τηλεφώνημα της προκοπής. Μονίμως απενεργοποιείται το wifi call και κόβεται η κλήση.

Χωρίς να είμαι σίγουρος μήπως έχει να κάνει με το ρουτερ σου; επίσης απομακρύνεσαι πολύ από το ρουτερ;

Κοίτα όλα φαίνονται να λειτουργούν σωστά και η αλήθεια είναι ότι με έσωσες μιας και στο σπίτι δεν έχω καθόλου καλό σήμα.. Εάν παρατηρήσω κάτι διαφορετικό θα ενημερώσω!

Χαίρομαι πραγματικά, εάν παρατηρήσεις κάτι περίεργο, δηλαδή έστω κι αν αραιά και που βλέπεις διαφημίσεις, ή εάν ξαφνικά δε μπορείς να κάνεις vowifi κλήσεις, ρίχνεις εδώ μέσα σύρμα, για να το δούμε. Να 'σαι καλά!

Χωρίς να είμαι σίγουρος μήπως έχει να κάνει με το ρουτερ σου; επίσης απομακρύνεσαι πολύ από το ρουτερ;
Όχι φίλε. Το αντίθετο μάλιστα. Είμαι πολύ κοντά.

Δε δείχνει να αποσυνδέεται από το ρούτερ. Μόνο το wifi call απενεργοποιείται κι ενεργοποιείται συνέχεια.

Πολλές φορές φορές δηλαδή εκεί που μιλάς, εξαφανίζεται το εικονίδιο και αυτομάτως κόβεται η κλήση.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Πάντως ελπίζω να βελτιωθεί η gcam γιατί σε χαμηλό φωτισμό έχει σχεδόν χειρότερη επίδοση από το redmi note 5 pro που είχα ως χθες. Και το focus ζοριζεται λιγάκι σε χαμηλό φωτισμό.

Δεν μπορώ να πω πως είμαι εντυπωσιασμένος από τις φωτογραφικές ικανότητες της συσκευής προς το παρόν αλλά επιφυλάσσομαι για μελλοντικές βελτιωσεις.

Μια από τα ίδια κι εγώ.

Ότι ετοιμαζομουν να γράψω κάτι ανάλογο.

Στο μεταξύ βλέπω ότι οι φωτό που βγάζει είναι πολύ ψυχρές.

Κατέβασα την trcam που πρότεινε ο φίλος Βασικής, πέρασα και τα configs που βρήκα, αλλά δεν έμεινα πολύ ευχαριστημένος.

Στη stock camera παρατήρησα ότι κάθε φορά που την ανοίγω, η λειτουργία hdr γυρίζει από μόνη της στο "απενεργοποιημένη", ενώ εγώ την αφήνω πάντα στο "ενεργό".

Edited by jimteo
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

• The title was changed to Redmi Note 9 Pro - Δεν αναβει η οθονη οταν με καλουν