thansof_7 Δημ. November 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2021 4 minutes ago, thansof_7 said: Εμένα πάλι ακόμα τίποτα (ΕU)!!! Παίζει λέτε ρόλο που έχω βάλει σαν region την Ινδία;; Εεεεε ρε δεν έλεγα να κερδίσω το Τζόκερ???!!!! Έκανα έναν έλεγχο και μου έβγαλε την 12.5.4!!! Αντε τώρα πάμε και για την enhanced!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos988 Δημ. November 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2021 Καλημέρα. Με την 12.5.4 δεν θα έπρεπε να προστεθεί η δυνατότητα για έξτρα 2GB Ram με χρήση του αποθηκευτικού χώρου; Στο X3 NFC της γυναίκας μου προστέθηκε. Σε μας δεν το βλέπω. Ευχαριστώ, Νίκος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billator Δημ. November 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2021 Καλημέρα παιδιά! Μια βοήθεια. Στα καλά καθούμενα το κινητό σταμάτησε να φορτίζει. Ούτε έχει πέσει ούτε είναι φαγωμένη η θύρα απλά δεν τραβάει ρεύμα. Το έχει πάθει άλλος; Φαίνεται ότι δεν είναι software το ζήτημα και επειδή όταν πατάω με δύναμη την οθόνη πιάνει ακαριαία οπότε μου φαίνεται σαν πρόβλημα στο flex που συνδέει το charging board με το Motherboard. Παράθεση ~~ Oneplus 5T ~~ ex owned: Xiaomi Mi Mix 2, Letv x800- US Version, Xiaomi Redmi Note 3 Pro, Xiaomi Redmi Note 2, Elephone P6000, CooldPad 7320 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antouaa Δημ. November 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2021 Καλημέρα παιδιά! Μια βοήθεια. Στα καλά καθούμενα το κινητό σταμάτησε να φορτίζει. Ούτε έχει πέσει ούτε είναι φαγωμένη η θύρα απλά δεν τραβάει ρεύμα. Το έχει πάθει άλλος; Φαίνεται ότι δεν είναι software το ζήτημα και επειδή όταν πατάω με δύναμη την οθόνη πιάνει ακαριαία οπότε μου φαίνεται σαν πρόβλημα στο flex που συνδέει το charging board με το Motherboard. Δες μερικά μου μηνύματα παραπάνω.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippotis Δημ. November 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2021 1 hour ago, Nikos988 said: Καλημέρα. Με την 12.5.4 δεν θα έπρεπε να προστεθεί η δυνατότητα για έξτρα 2GB Ram με χρήση του αποθηκευτικού χώρου; Στο X3 NFC της γυναίκας μου προστέθηκε. Σε μας δεν το βλέπω. Ευχαριστώ, Νίκος Αν και έχω την XTRV της κοινότητας, αν πας Ρυθμίσεις -> Περισσότερες Ρυθμίσεις: Εκεί έχει επιλογή επέκταση μνήμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. November 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2021 Στη δικη μου ευρωπαϊκή 12.5.4 δεν υπάρχει αυτη η επιλογη στις πρόσθετες ρυθμίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos988 Δημ. November 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2021 7 ώρες πριν, ippotis said: Αν και έχω την XTRV της κοινότητας, αν πας Ρυθμίσεις -> Περισσότερες Ρυθμίσεις: Εκεί έχει επιλογή επέκταση μνήμης. Εκεί πήγα αλλά δεν υπάρχει. Με EU και εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. November 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2021 Βγήκε και η 12.5.5 για τα global Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2021 ΠουSent from my POCO F2 Pro using Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2021 Link to download pleaseSent from my POCO F2 Pro using TapatalkLink to download pleaseSent from my POCO F2 Pro using Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. November 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2021 14 minutes ago, celtic1453 said: Link to download please Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk Link to download please Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk https://xiaomifirmwareupdater.com/miui/lmi/ Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2021 Είναι ΒΕΤΑ αυτο και δε μπορώ να κάνω αναβάθμισηSent from my POCO F2 Pro using Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. November 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2021 27 minutes ago, celtic1453 said: Είναι ΒΕΤΑ αυτο και δε μπορώ να κάνω αναβάθμιση Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk Εμένα κανονικά την έκανε Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2021 Έχεις ενεργοποιήσει να είσαι ΒΕΤΑ tester?Ποια χώρα έχεις βάλει;Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. November 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2021 6 minutes ago, celtic1453 said: Έχεις ενεργοποιήσει να είσαι ΒΕΤΑ tester? Ποια χώρα έχεις βάλει; Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk Το είχα ζητήσει πιο παλιά αλλά δεν είχα απάντηση ότι με δέχτηκαν, Ινδία έχω βάλει Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2021 Πως το ζητάς;Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. November 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2021 1 minute ago, celtic1453 said: Πως το ζητάς; Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε ένα λινκ το είχα κάνει παλιά αλλά δεν το θυμάμαι Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antouaa Δημ. November 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2021 Εμένα ήρθε χθες, δεν πρόλαβα να την κατεβάσω γιατί είχα δουλειά και εξαφανίστηκε πάλι! Ας περιμένουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antouaa Δημ. November 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2021 Εμένα ήρθε χθες, δεν πρόλαβα να την κατεβάσω γιατί είχα δουλειά και εξαφανίστηκε πάλι! Ας περιμένουμε...Λάθος η 12.5.4 ήταν όχι η 12.5.5. Μόλις ήρθε ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
no_mercy72 Δημ. November 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2021 Καλημέρα στην παρέα, παρατήρησε κανείς ότι με την 12.5.4 δεν μπόρεις να βάλεις διαφορετικούς ήχους κλήσης στις κάρτες sim. Δηλαδή ενώ βάζω δύο διαφορετικούς ήχους κλήσης δεν λειτουργεί ο ένας από τους δύο και το τηλέφωνο χτυπάει με τον default ήχο.Αν βάλω ίδιο ήχο και στις δύο κάρτες τότε δουλεύει.Είναι κάποια ρύθμιση ή bag της αναβαθμισης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strange_thomas Δημ. November 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2021 Με την 12.5.4 το δακτυλικό δουλεύει 1 στις 10.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_1981 Δημ. December 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2021 Καλησπέρα παιδιά έχω ένα πρόβλημα. Όταν μπαίνω στο facebook και στο chrome μου κάνει μόνο του ανανέωση αρκετές φορές σε σημείο που να ενοχλεί να μην μπορείς να διαβάσεις τίποτα.Ξερει κανένας κάτι για αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2021 On 29/11/2021 at 10:44 ΜΜ, strange_thomas said: Με την 12.5.4 το δακτυλικό δουλεύει 1 στις 10.... Με την ,5 κανενα θεμα. 1 ώρα πριν, alexis_1981 said: Καλησπέρα παιδιά έχω ένα πρόβλημα. Όταν μπαίνω στο facebook και στο chrome μου κάνει μόνο του ανανέωση αρκετές φορές σε σημείο που να ενοχλεί να μην μπορείς να διαβάσεις τίποτα.Ξερει κανένας κάτι για αυτό; Σιγουρα δεν ειναι θεμα συσκευης αυτο η sw. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. December 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2021 Χειρότερη αυτονομία.με.τη 12.5.5Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. December 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2021 Εχει χρησιμοποιησει κανεις με επιτυχια contactless payment απο την εφαρμογη της Εθνικης?Πηγα χθες να το δοκιμασω σε ενα lidl και δεν εμφανιζε τιποτα η εφαρμογη οταν κολλησα το κινητο στο μηχανημα.Μου ελεγε να βαλω δακτυλικο αλλα μετα καμια επιβεβαιωση αγορας/πληρωμης/ποσου κλπ,λευκη σελιδα.Ενω μεσα στην εφαρμογη ειναι ενεργοποιημενο κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts