kostast1 Δημ. July 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2021 Ο φίλος όμως εδώ δεν έκανε κάτι από αυτά, σωστά κατάλαβα; Επαναλαμβάνω δεν γίνεται εάν δεν δώσεις εσύ οκ.Ειναι στημένο το android έτσι.Τωρα το έχει αλλάξει δεν μπορώ να το γνωρίζω προφανώς. ----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κοίταξα το update, δεν δείχνει την ενημέρωση. Αναγκαστικά περιμένω. Και εγώ το ίδιο. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. July 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2021 https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/43149-POCO-F2-PRO/?postID=822821#post822821 Το γειτονικό forum, αν θέλει να ρωτήσει. ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://news.xiaomi-miui.gr/miui-11-and-12-eea-latest-stable-roms/ Μάλλον το βράδυ, θα την κατεβάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. July 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2021 (edited) Κατεβάζω τώρα την global 12.5.1 από το link. δεν κανει την ενημερωση το κινητο,, rom is betα κλπ.. Edited July 3, 2021 by athanasios1112 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. July 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2021 https://postimg.cc/D48MwyDS Αυτό, δεν κάνει εγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros750 Δημ. July 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2021 Εμένα για να μου εμφανιστεί πάντως, έπρεπε να πάω στις 3 τελείες -> ενημέρωση ρυθμίσεων και να ενεργοποιήσω την επιλογή "λήψη ενημερώσεων έγκαιρα" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. July 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2021 https://postimg.cc/f3hg1qtp Ένας εδώ έγραψε, ότι ενημερώθηκε μόνο του το κινητό, την νύχτα. Μήπως έχει τσεκαρισμένη την επιλογή: αυτόματη εγκατάσταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. July 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2021 Δε με αφήνει να την περάσω Είναι ΒΕΤΑ λέει κτλ Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2021 Εάν είναι με αυτές τής ρυθμίσεις γίνεται αυτόματα. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. July 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2021 Έκανα τις ρυθμίσεις, και το άφησα σπίτι. Για να δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. July 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2021 Κοίταξα στο site ,, Xiaomi updater, δεν έχουν ανεβάσει την global, αλλά την eea, και αυτήν ως beta-stable. παράξενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. July 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2021 Κατεβάζω τώρα την 12.5.1 global. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_NI Δημ. July 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2021 Αναβαθμιστηκε και το δικο μου σε 12.5.1.0 (RJKEUXM) σημερα το πρωι, Android Security Update 01-05-2021 Το δακτυλικο αποτυπωμα λειτουργει πολυ καλυτερα τωρα! Φοραω IBYWIND Tempered glass. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thansof_7 Δημ. July 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2021 Κι εγώ σήμερα το πρωί την έλαβα! Βλέπω το κινητό λίγο πιο γρήγορο κ πιο smooth! Ένα μεγάλο μείον που δεν συμπεριέλαβαν είναι το 5g με δύο ενεργές σιμ... Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. July 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2021 Καλύτερα γραφικά 100% Καλύτερα όλα Έπρεπε να βάλει διπλό.5G Συμφωνώ Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2021 Οντως ακομα καλυτερο παντου,πεταει κυριολεκτικα,και ελεγα να το αλλαξω καθως συσκευη πανω απο 3 μηνες δεν ειχα ποτε,αλλα ηδη ειμαι στους 8 με αυτο.....μαλλον θα το κρατησω καιρο ακομα.:p Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. July 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2021 Με Nova δεν παίζει το swipe down για να ανοίξει το control center. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος ή αναμένουμε αναβάθμιση; Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2021 Με Nova δεν παίζει το swipe down για να ανοίξει το control center. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος ή αναμένουμε αναβάθμιση; Με android 11 είσαι; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lkint Δημ. July 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2021 Τρεις εβδομάδες τώρα με την 12.5 (EU). Έχουν έρθει και ενημερώσεις για τον POCO launcher και notifications. Προσωπικά είμαι απόλυτα ευχαριστημένος πλέον! Έχει γίνει ομαλότερη η κύλιση και τα gestures και η αίσθηση μου είναι ότι είναι και ελαφρώς πιο γρήγορο. Με καλύπτει πλήρως και αναμένω πλέον την 13! Βλέπω να σπάει το ρεκόρ του θρυλικού Redmi Note 3 Pro (το κράτησα 4 χρόνια και 2 μήνες - με custom ROM από την πρώτη μέρα - και τους τελευταίους 9 μήνες κάνει παρέα στη σύζυγο!). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. July 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2021 Με android 11 είσαι; ........ ναι Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2021 ........ ναι Δύσκολα τα πράγματα με nova launcher και 11άρι android. Όπως και με κάθε 3rd party launcher. Είναι γενικό το φαινόμενο. Κάτι πρέπει να κάνει η Google γι' αυτό. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. July 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2021 To fng στο play store https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fb.fluid To έκανα root without twrp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2021 Για το fluid έχω διαβάσει αντιφατικά σχόλια. Άλλοι υποστηρίζουν ότι δουλεύει τέλεια άλλοι το αντίθετο. Πάντα σε συσκευές με Αndroid 11. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. July 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2021 Οντως ακομα καλυτερο παντου,πεταει κυριολεκτικα,και ελεγα να το αλλαξω καθως συσκευη πανω απο 3 μηνες δεν ειχα ποτε,αλλα ηδη ειμαι στους 8 με αυτο.....μαλλον θα το κρατησω καιρο ακομα.:p Ομοιοπαθής Τα άλλαζα και εγώ σαν πουκάμισα. Αλλά η συσκευή έχει γίνει αισθητά καλύτερη! Ένα χρόνο πιο μετά. Δε θα την αλλάξω για καιρό Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. July 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2021 Μια ερώτηση: σε διαφορετική συσκευή,, μου ράγισε η οθόνη, από πάνω έως κάτω, το κινητό δουλεύει, δεν φαίνεται στην χρήση. Θέλω !! να περάσω tempered glass. Αν μου πέσει, θα ανοίξει, σπάσει η οθόνη εντελώς; ας έχω tempered glass,, ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2021 Εξαρτάται από το πώς θα πέσει. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts