alexis_1981 Δημ. December 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2020 Το ίδιο κάνει και σε μένα το messenger και τι διέγραψα και το ξαναπέρασα μηπυκαι στρώσει αλλά τελικά είναι η εφαρμογή έτσι.Δε παλεύεται με τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. December 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2020 Μου γράφει ότι έχει την έκδοση MIUI Global 12.0.3 αυτό σημαίνει ότι έχω global έκδοση; Ρωτάω γιατί υποτίθεται ότι το αγόρασα eu έκδοση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. December 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2020 Από τα γράμματα φαίνεται, αυτά γράψε μας. QJK EU XM είναι EU. Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lkint Δημ. December 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2020 Εάν γράφει ΕU εκεί τότε είναι ...EU Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikatapi Δημ. December 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2020 Το ίδιο κάνει και σε μένα το messenger και τι διέγραψα και το ξαναπέρασα μηπυκαι στρώσει αλλά τελικά είναι η εφαρμογή έτσι.Δε παλεύεται με τίποτα Νομίζω το πρόβλημα με το messenger και τα bubbles ειναι γενικό με miui και android 11, ελπιζω να το φτιαξουν συντομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2020 Το obd το έχεις μόνιμα πάνω στο αυτοκίνητο; και με την εφαρμογή ρίχνεις ένα μάτι; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lkint Δημ. December 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2020 (edited) Το obd το έχεις μόνιμα πάνω στο αυτοκίνητο; και με την εφαρμογή ρίχνεις ένα μάτι; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Υπέθεσα ότι ρωτάς εμένα Ναι, το έχω μόνιμα συνδεμένο μέσω ενός καλωδίου με διακόπτη. Όταν χρειαστεί ανοίγω το διακόπτη και μετά την εφαρμογή (το Bluetooth ανοίγει μόνο του) Edited December 28, 2020 by lkint Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. December 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2020 Προβλήματα πολλά μετά την αναβάθμιση.... Πχ σε Gmail δε μπορώ να κάνω επισυναψη Ή από την εφαρμογή με.τους φακελους δε μπορώ να ανοίξω πολλά αρχεία Πχ word Eνω έχω βάλει τα office kανονικα Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2020 Προβλήματα πολλά μετά την αναβάθμιση.... Πχ σε Gmail δε μπορώ να κάνω επισυναψη Ή από την εφαρμογή με.τους φακελους δε μπορώ να ανοίξω πολλά αρχεία Πχ word Eνω έχω βάλει τα office kανονικα Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φιλε στο ειπαμε πολλες φορες.......εχει θεμα η συσκευη σου στο sw,και δεν φταει το update......κοιτα το λιγο,τι παιδευεσαι τσαμπα δεν καταλαβαινω. Κανε μια επαναφορα να στρωσουν ολα. Ειναι ο κανονας αυτος στο android,χρονια τωρα. Φιλικα. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. December 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2020 Ευχαριστώ ikint και zoo, eu είναι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. December 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2020 Φιλε στο ειπαμε πολλες φορες.......εχει θεμα η συσκευη σου στο sw,και δεν φταει το update......κοιτα το λιγο,τι παιδευεσαι τσαμπα δεν καταλαβαινω. Κανε μια επαναφορα να στρωσουν ολα. Ειναι ο κανονας αυτος στο android,χρονια τωρα. Φιλικα.Έχω android πολλά χρόνια Τέτοιο πράγμα ποτέ Έκανα επαναφορά Ακόμα μικρά bugs Ειδικά.στον file explorer Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. December 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2020 (edited) Παιδια ξερεις κανεις γιατι μου δειχνει το gcam οτι η οθονη ειναι ενεργη 9 ωρες? https://ibb.co/HBrt8vZ Edited December 29, 2020 by PAN_10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lkint Δημ. December 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2020 Να πω την αλήθεια δε ξέρω. Μήπως έχει να κάνει με το Always on Display? Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikatapi Δημ. December 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2020 Παιδια ξερεις κανεις γιατι μου δειχνει το gcam οτι η οθονη ειναι ενεργη 9 ωρες? https://ibb.co/HBrt8vZ Εχεις ενεργοποιήσει τα επιπλέον στατιστικά μέσω ADB? (μεσω υπολογιστή όπως λέει και στις οδηγίες της εφαρμογής) Γενικά δεν πολυεμπιστεύομαι τα στατιστικά της μπαταρίας, ούτε στη μανίσια επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. December 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2020 Προβλήματα πολλά μετά την αναβάθμιση.... Πχ σε Gmail δε μπορώ να κάνω επισυναψη Ή από την εφαρμογή με.τους φακελους δε μπορώ να ανοίξω πολλά αρχεία Πχ word Eνω έχω βάλει τα office kανονικα Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑυτό που σου έγραψα λίγα μηνύματα πριν το διάβασες? Κοίταξε το γιατί και εγώ τα ίδια προβλήματα είχα και λύθηκαν.. Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. December 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2020 Εχεις ενεργοποιήσει τα επιπλέον στατιστικά μέσω ADB? (μεσω υπολογιστή όπως λέει και στις οδηγίες της εφαρμογής) Γενικά δεν πολυεμπιστεύομαι τα στατιστικά της μπαταρίας, ούτε στη μανίσια επιλογή. Δεν εχω always on display ουτε εχω ενεργοποιησει κατι μεσω adb. Απλα σκεφτομουν μην εχει καμια εφαρμογη που εχει φαει σκαλωμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotcarver1 Δημ. December 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2020 (edited) Μου ήρθαν σήμερα 2 καπάκια που είχα παραγγείλει για poco f2 pro,k30.Αν κάποιος χρειάζεται ,το δίνω το ένα όσο το πήρα. Προς Θεού δεν είναι αγγελία,απλά αν θέλει κάποιος να τον εξυπηρετήσω,αλλιώς να σβήσω το ποστ. Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited December 29, 2020 by hotcarver1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2020 Έχω android πολλά χρόνια Τέτοιο πράγμα ποτέ Έκανα επαναφορά Ακόμα μικρά bugs Ειδικά.στον file explorer Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Επρεπε να τα εχεις λυση λοιπον,και να μην παιδευεσαι ασκοπα βρε. Εαν παλι δεν σε καλυπτη αλλαζεις συσκευη,μαλλον λειτουργικο θα ελεγα.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. December 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2020 Θα περιμένω να βγει καμία custom Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2020 Θα περιμένω να βγει καμία custom Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Να καθαρισεις την συσκευη σου θα προτεινα,ολοι οσοι εχουν θεματα τελικα στο τελος βλεπουν ποια εφαρμογη την εκανε την ζημια.Καλη συνεχεια.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. December 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2020 μετά το το ρησταρτ το ξαναέβρισκε αλλα δεν κατέβαινε και εντέλει προς το βραδυ, έπαψε να εμφανίζεται. Το update σταμάτησε να εμφανίζεται γιατί το απέσυρε η Xiaomi με τόσα προβλήματα που είχε, όπως είχε γίνει και με το 12.2.1. Όσοι έχετε θέματα ακόμα και μετά από καθαρισμό cache ή factory reset οι μόνες λύσεις είναι να περιμένετε λίγο καιρό ακόμη μέχρι να βγει καινούριο update ή να κάνετε unlock bootloader και downgrade σε Android 10 που είναι πιο stable. Όποιος θέλει να δοκιμάσει custom rom, έχω φτιάξει μια λίστα με όλες τις διαθέσιμες. Θα σας πρότεινα crDroid, AospExtended, Lineage OS, Evolution X. Στις 3 πρώτες δουλεύει το fingerprint αλλά το SELinux είναι Permissive ενώ στην EvoX δε δουλεύει το fingerprint αλλά το SELinux είναι Enforcing. Εγώ εδώ και καιρό είμαι με Xiaomi.eu 12.0.8 + CustoMIUIzer για περισσότερα features κι όλα είναι κομπλέ και σταθερά. Ελπίζουμε να βγει σύντομα stable update για να δώσει και kernel source για A11 μπας και διορθωθούν επιτέλους κάποια προβληματάκια στις custom rom. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. December 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2020 Ευτυχώς ως τώρα με ΟΥΔΕΝ πρόβλημα Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2020 Ευτυχώς ως τώρα με ΟΥΔΕΝ πρόβλημα Το αυτό και από εμένα.Σε συνάδελφο σήμερα την εμφάνισε για κατέβασμα. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1975 Δημ. December 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2020 Σήμερα πήρα το Poco και είμαι στην ΕΕΑ 12.0.3 σε ποια έκδοση μπορώ να πάω; Με την εφαρμογή Miuirex μου βγάζει για κατέβασμα τις παρακάτω εκδόσεις 12.2.3.0 RJKEUXM (10.0) EEA 12.2.1.0 RJKEUXM (11.0) EEA Σας ευχαριστώ για την βοήθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. December 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2020 Μείνε σε αυτήν. Είναι η καλύτερη μέχρι στιγμής. Οι άλλες έχουν θέματα. Καλή χρονιά! Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts