Gerasimosmene Δημ. November 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2017 Καλησπέρα , εδώ και 2 εβδομάδες δεν μπορώ να συνδεθώ στον λογαριασμό μου huawei και μ λέει ότι υπσρχει σφάλμα στην λήψη δεδομένων δοκιμάστε ξανά αργότερα, έχω επικοινωνήσει και με την εταιρία , έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά δεν γίνεται τίποτα , ούτε να δημιουργήσω καινούργιο λογαριασμό δεν μπορώ διότι μου εμφανίζει το ίδιο πάλι αλλά και ότι η σύνδεση στον διακομιστή απέτυχε , ξέρετε τι μπορώ να κάνω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 το πηρα και εγω απο κωτσοβολο,πολυ μαζεμενο κινητο και αρκετα ελαφρυ λογω της πλαστικοειδους πισω μεριας του,σε καμια περιπτωση δεν φαινεται για 5,9 αφου ηθελα κατι με μεγαλη οθονη και ουτε καν το κοιταξα στο μαγαζι γιατι μου φαινοτανε μικρο.μεχρι που μου λεει ο πωλητης ειναι 5,9 και επαθα πλακα...στα σοσιαλ και στο ιντερνετ ειναι αρκετα γρηγορο,δεν κολαει και γενικα δεν εχω παρατηρησει καποιο lag,η κεραια του ειναι πολυ καλη και πιανει σε δυσκολα σημεια 4g ,εκει που αλλα κινητα που ειχα δεν πιανουν,απο ηχο πολυ καλος δυνατος και καθαρος,led ειδοποιησεων,οι καμερες του εξαιρετικες αλλα την νυχτα χανουν πολυ,βεβαια ακομα δεν το δοκιμασα με manual ρυθμισεις να δω τι ψαρια πιανει,γενικα αρκετα ομορφη συσκευη μαζεμενη και λεπτη,δεν μου αρεσε που δεν εχει usb c ,αλλα η φορτιση ειναι σχετικα γρηγορη,δεν μπορω να δω βιντεο στο youtube σε πληρη οθονη αλλα δεν ξερω μηπως ειναι θεμα του youtube αυτο και κατι που δεν βλεπω να υπαρχει ειναι η αποκρυψη της navbar ,υποψιν οι κ;μερες του προεξεχουν λιγο και απαραιτητως θελει θηκη γιατι γλυστραει περισοτερο και απο συσκευες που εχουν πισω γυαλι,αυτα για την ωρα και λατι που ξεχασα να αναφερω η μπαταρια του με βαρια χρηση την μερα στην βγαζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelist Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 το πηρα και εγω απο κωτσοβολο,πολυ μαζεμενο κινητο και αρκετα ελαφρυ λογω της πλαστικοειδους πισω μεριας του,σε καμια περιπτωση δεν φαινεται για 5,9 αφου ηθελα κατι με μεγαλη οθονη και ουτε καν το κοιταξα στο μαγαζι γιατι μου φαινοτανε μικρο.μεχρι που μου λεει ο πωλητης ειναι 5,9 και επαθα πλακα...στα σοσιαλ και στο ιντερνετ ειναι αρκετα γρηγορο,δεν κολαει και γενικα δεν εχω παρατηρησει καποιο lag,η κεραια του ειναι πολυ καλη και πιανει σε δυσκολα σημεια 4g ,εκει που αλλα κινητα που ειχα δεν πιανουν,απο ηχο πολυ καλος δυνατος και καθαρος,led ειδοποιησεων,οι καμερες του εξαιρετικες αλλα την νυχτα χανουν πολυ,βεβαια ακομα δεν το δοκιμασα με manual ρυθμισεις να δω τι ψαρια πιανει,γενικα αρκετα ομορφη συσκευη μαζεμενη και λεπτη,δεν μου αρεσε που δεν εχει usb c ,αλλα η φορτιση ειναι σχετικα γρηγορη,δεν μπορω να δω βιντεο στο youtube σε πληρη οθονη αλλα δεν ξερω μηπως ειναι θεμα του youtube αυτο και κατι που δεν βλεπω να υπαρχει ειναι η αποκρυψη της navbar ,υποψιν οι κ;μερες του προεξεχουν λιγο και απαραιτητως θελει θηκη γιατι γλυστραει περισοτερο και απο συσκευες που εχουν πισω γυαλι,αυτα για την ωρα και λατι που ξεχασα να αναφερω η μπαταρια του με βαρια χρηση την μερα στην βγαζειΝέα αναβάθμιση για το Huawei mate 10 lite Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Νέα αναβάθμιση για το Huawei mate 10 lite Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkμε το που ανοιξα το κινητο την περασε,την 7.1 η 8 θα την παρουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakis29 Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 καλησπερα εχω το παραπανω κινητο στη σελιδα του λεει θα γινει αναβαθμιση απο κιτ κατ 4.4.2 σε Marshmallow.οπως ολα τα κινητα ετσι κ το δικο μ εκει που λεει λογισμικο ενημερωση δεν μου εχει κατι. οσες φορες και να εχω πατησει μηπως τελικα δεν θα παρει αναβαθμιση ./εχει κανεις το ιδιο κινητο με μενα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teleios2017 Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Καλημερα ειδα οτι εχει προσφορα σημερα στο πλασιο το Huawei Matebook 12 και θα ηθελα αν γνωριζει καποιος αν ειναι αξιοπιστο και αν το εχει καποιος αν εχει βγαλει καποιο προβλημα επειδη εχω δει κριτικες μονο απο εξωτερικο. http://www.plaisio.gr/tablet/tablets/tablets-all/Huawei-Matebook-%CE%A4ablet-12-WiFime-thiki-pliktrologio.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ace_161 Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Γεια σας Εχει κυκλοφορησει εδω και λιγους μηνες το κινητο αυτο και εχω δει και διαβασει πολλα reviews αλλα αρνητικα κ αλλα θετικα το εχει κανεις στην κατοχη του να μας ενημερωσει? Ευχαριστω προκαταβολικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrost13 Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Καλησπέρα και χρόνια πολλά Σκεφτομαί να αγορασω ενα απο τα παραπανω κινητα Μπορεί καποιος να με βοήθησει πιο κατα την γνωμη του είναι το καλύτερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Καλησπέρα και χρόνια πολλά Σκεφτομαί να αγορασω ενα απο τα παραπανω κινητα Μπορεί καποιος να με βοήθησει πιο κατα την γνωμη του είναι το καλύτερο? καλύτερα να ανοίξεις ενα νεο θέμα στην ενότητα Επιλογή συσκευής φίλε Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrost13 Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 οκ φιλέ Σαν καινουργιος δεν το ηξερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaskavala Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Καμια ιδεα για rom για το HUAWEI Y360-U61 , εγκατεστησα παγκοσμια με αποτελεσμα να μην διαβαζει την sim και να μου βγαζει μη εγκυρο imei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaskavala Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 (edited) Καλημερα .....εχω το κινητο HUAWEI Y360-U31 και το φλασαρα προσφατα αλλα δεν με αναγνωρισει τη sim μονο σαν δεδομενα την βλεπει χωρις ομως δικτυο και μου γραφει μη εγκυρο imei Edited February 13, 2018 by kostaskavala Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termitiss Δημ. February 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2018 Τελικά κανείς δεν το έχει πάρει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis074 Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Παιδιά καλησπέρα.Μόλις αγόρασα το p9 lite mini αλλά στην αρχική οθόνη μου εμφανίζει το εικονίδιο που φαίνεται στην φωτογραφία που ανέβασα. Ξέρετε τι είναι αλλά και πως το αφαιρώ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sargio01 Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Είναι το πόσα βήματα κάνεις, μπορείς να το απενεργοποιήσεις μέσω της προεγκατεστημένης εφαρμογής "Huawei Health". Παράθεση Ό,τι είμαστε, είναι αποτέλεσμα του πως σκεφτόμαστε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis074 Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 οκ το βρήκα.μετράει τα βήματα της οθόνης. Ας κλειδώσει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamers Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Ανάμεσα σε αυτά τα smartphone ποια θεωρείτε την καλύτερη επιλογή? Μετάβαση από s8.. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 (edited) Galaxy s9 ειναι ολοκληρωμενο απο αποψη οτι ολες οι λειτουργιες ειναι σε πολυ ψηλα επιπεδα. Pixel 2xl τρομερο κορυφαιο σε ταχυτητα πολυ γρηγορο αισθηση πολλες φορες πιο γρηγορο απο s9 ολες οι λειτουργιες σε υψηλα επιπεδα , σε λεπτομεριες για πολυ προχωρημενους χρηστες χανει σε σχεση με s9 σε μερικα ζητηματα αλλα δεν το καταλαβαινεις πρεπει να εισαι λιγο ψειρας. Huawei p20 pro πολυ καλο σε ολα τα επιπεδα δεν φτανει τα παραπανω 2 αλλα για ενα μεσο χρηστη αφηνει αριστες εντυπωσεις. One plus 5t πολυ καλο οχι καλυτερο απο τα πρωτα 2 ειναι γρηγορο αλλα το pixel2 xl απλα σκοτωνει:p Edited April 21, 2018 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. July 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2018 Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω αν αντιμετωπίζει κανείς άλλος πρόβλημα με το ακουστικό. Όταν βρίσκεται σε κλήση ο ήχος είναι πολύ χαμηλός ακόμα και στο φουλ με αποτέλεσμα να μην ακούω τον συνομιλητή. Επίσης, έχω παρατηρήσει ότι όταν συνδέσω ακουστικά αρχίζει το κινητό τα δικά του. Ξεκινάει η μουσική μόνη της, κλείνει η γραμμή αν μιλάω, πάει στο επόμενη ή προηγούμενο τραγούδι. Το παρατήρησα αυτό όταν κουνιέται το καλώδιο αλλά δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς τι παίζει. Έχει κανείς άλλος αυτά τα θέματα; Ευχαριστώ ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- κλείστε το, έκανα λάθος. ευχαριστώ Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 https://www.dpreview.com/news/7660321303/huawei-caught-trying-to-pass-off-dslr-photos-as-smartphone-images-again Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Όπως όλες η άλλες (Samsung πρόσφατα έκανε κάτι παρόμοιο) γενικός εταιρεία και τημιο δεν πάνε μαζί προσπαθούν να βγάλουν κέρδος και πελάτες οπός μπορούν μς όποιον τρόπο μπορούν. Όλα είναι στα χέρια του καταναλωτή το να μην κολλάει σε κάτι συνγεκριμενο (fan boy Κοινός) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Συγνωμη υπαρχει ανθρωπος που πιστευει πως οι φωτογραφιες και τα βιντεο μιας διαφημισης ειναι απο την ιδια την συσκευη; Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Όλες αυτές οι πρακτικές, από οποιαδήποτε εταιρεία και εάν προέρχονται, είναι απαράδεκτες. Αλλά η Huawei το έχει παρακάνει. Εκτός από το ότι έχει κάνει το ίδιο πράγμα και στο παρελθόν, είχε καθίσει και είχε γράψει εκατοντάδες ψεύτικες κριτικές σε διάφορα sites όπως το bestbuy για τα κινητά της. Sent from my SM-N915FY using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Συγνωμη υπαρχει ανθρωπος που πιστευει πως οι φωτογραφιες και τα βιντεο μιας διαφημισης ειναι απο την ιδια την συσκευη; O Bezbozny. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Όλες αυτές οι πρακτικές, από οποιαδήποτε εταιρεία και εάν προέρχονται, είναι απαράδεκτες. Αλλά η Huawei το έχει παρακάνει. Εκτός από το ότι έχει κάνει το ίδιο πράγμα και στο παρελθόν, είχε καθίσει και είχε γράψει εκατοντάδες ψεύτικες κριτικές σε διάφορα sites όπως το bestbuy για τα κινητά της. Sent from my SM-N915FY using TapatalkΠραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί σου προκαλεί έκπληξη όλες η μεγάλες εταιρείες κάνουν και αυτά που περιεγραψες και χειρότερα και η '' τημηα'' xiaomi ακόμη και no ame leagoo κλπ καλα για Samsung Sony htc huawei Apple δεν το συζητάω καν. Έτσι οπός το παίρνεις κάνεις απλά δεν πρέπει να αγοράσουμε τύποτα από καμιά εταιρεία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts