Minotavrs Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 Ευχαριστω! ("σπασμενου" εννοουσα, δεν ξερω πως ξεφυτρωσε και το "μη" εκει αναμεσα...) :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dangor Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 τι ειναι αυτο minotavrs που εβαλες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 Παιδιά επειδή έχω μπερδευτεί μπορεί κάποιος να μου ξεκαθαρίσει εάν τελικά ο Destinator καλύπτει και επαρχιακό δίκτυο (συγκεκριμένα με ενδιαφέρει Κρήτη - Ηράκλειο)? Θέλω να πάρω PDA αλλά δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο να πληρώσω και το Destinator αφού σαν πρόγραμμα το βρίσκουμε απο δω κι απο κει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 DANGEROUS POINTS GR UPDATE ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ Μπράβο για τη νέα αυτή προσπάθεια και ευχαριστώ!!! Αυτά τα σημεία είναι σημαντικότερα ακόμη και από τις κάμερες, αφού τα μπλόκα δεν είναι πάντα εκεί ενώ μια επικίνδυνη στροφή πάντα σε περιμένει!. :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 τι ειναι αυτο minotavrs που εβαλες? To neo project gia asfalhs odhghsh. meta ta speedcams hrthe h seira twn dangerous points gia perisotera edw kai edw :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 να πω και εγώ ότι είναι τρομερή προσπάθεια και έχω και μια υποψία ότι θα φιλοξενηθεί από τα media κάποια στιγμή ;) Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 να πω και εγώ ότι είναι τρομερή προσπάθεια και έχω και μια υποψία ότι θα φιλοξενηθεί από τα media κάποια στιγμή ;) Wx prepei na arxisw diaita.. :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 Μπράβο για τη νέα αυτή προσπάθεια και ευχαριστώ!!! Αυτά τα σημεία είναι σημαντικότερα ακόμη και από τις κάμερες, αφού τα μπλόκα δεν είναι πάντα εκεί ενώ μια επικίνδυνη στροφή πάντα σε περιμένει!. :up: Na eisai kala bro .. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 Παιδιά επειδή έχω μπερδευτεί μπορεί κάποιος να μου ξεκαθαρίσει εάν τελικά ο Destinator καλύπτει και επαρχιακό δίκτυο (συγκεκριμένα με ενδιαφέρει Κρήτη - Ηράκλειο)? Θέλω να πάρω PDA αλλά δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο να πληρώσω και το Destinator αφού σαν πρόγραμμα το βρίσκουμε απο δω κι απο κει. Καλύπτει πολύ καλά το επαρχιακό δίκτυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 Ευχαριστώ..! Αν πάρω το πακετο με το P550 + Destinator θα έχω αναβαθμίσεις και στους χάρτες και στο software? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 Ευχαριστώ..! Αν πάρω το πακετο με το P550 + Destinator θα έχω αναβαθμίσεις και στους χάρτες και στο software? Αναβάθμιση σε 6 και update χαρτών δωρεάν. Δεν σε παίρνει γιά καμιά καλύτερη συσκευή ? ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 Καλυτερή από το 550? Σαν τι? Το βρίσκω αρκετά οικονομικό σαν λύση σε σχέση με αυτά που προσφέρει.. Εκτός από το GPS με ενδιαφέρει να το χρησιμοποιώ και σαν PDA αλλά για βασικά πράγματα όπως επαφές/ημερολόγιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepelin Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 Καλυτερή από το 550? Σαν τι? Το βρίσκω αρκετά οικονομικό σαν λύση σε σχέση με αυτά που προσφέρει.. Εκτός από το GPS με ενδιαφέρει να το χρησιμοποιώ και σαν PDA αλλά για βασικά πράγματα όπως επαφές/ημερολόγιο Σου προτείνω το hp travel companion. Το χάρτη του destinator μπορείς να τον δεις Live στο http://www.driveme.gr. H κάλυψη του χάρτη: http://www.ngi.gr/page.php?pageid=85&languageid=2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 καλησπέρα .... έχω αγοράσει το Destinator PN και πρόσφατα κατέβασα απο το site της NGI το 6. το πρόβλημα είναι πως στα καλά καθούμενα χάνει το σήμα απο δορυφόρους, λέει για χαμηλό σήμα, κτπ .. το ίδιο κάνει σε άλλους δυο φίλους που απο PN πήγαμε στο 6. έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα ? τπ PN μου φαίνεται πως ήταν πιο σταθερό ... τι να πω.... Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepelin Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 Δεν έχει παρατηρηθεί κάτι τέτοιο σε διάφορες συσκευές που έχουμε δοκιμάσει. Ίσα - ίσα η διαχείριση του στίγματος του gps έχει βελτιωθεί. Τι configuration έχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_od Δημ. January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 Πιστευω να εγραψα στο σωστο σημειο Παιδια καπου διαβασα οτι η μόνη έκδοση του PN, που λειτουργούν σωστά τα speedcameras είναι η 5.1.172 Πειτε μου αν ισχυει αυτο και γενικα ας μου στειιλει καποιος ενα πμ , παρακαλω πολυ απο που μπορω να κατεβασω μια Σp@sm$ni ekdosi PN gia HTC p3300 Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grimak Δημ. January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 Πιστευω να εγραψα στο σωστο σημειο Παιδια καπου διαβασα οτι η μόνη έκδοση του PN, που λειτουργούν σωστά τα speedcameras είναι η 5.1.172 Πειτε μου αν ισχυει αυτο και γενικα ας μου στειιλει καποιος ενα πμ , παρακαλω πολυ απο που μπορω να κατεβασω μια Σp@sm$ni ekdosi PN gia HTC p3300 Ευχαριστω Ναι φίλε μου, η μόνη έκδοση του PN που λειτουργούν οι ηχητικές ειδοποιήσεις των speedcameras, είναι η 5.1.172. Παράθεση Φιλικά Μάκης Destinator-> SpeedCameras - POI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 Δεν έχει παρατηρηθεί κάτι τέτοιο σε διάφορες συσκευές που έχουμε δοκιμάσει. Ίσα - ίσα η διαχείριση του στίγματος του gps έχει βελτιωθεί. Τι configuration έχεις? Εγώ και ένας φίλος έχουμε το Qtek G100 και ο άλλος MIO 550. Γενικά το PN φαινόταν πιο σταθερό .... το πρόβλημα με το "βρέθηκε GPS" "δεν βρέθηκε GPS" τα οποία μηνύματα μπορουν να επαναλαμβάνοντε για αρκετή ώρα ιδίος στην αρχή που ξεκινάμε το destinator είναι άκρος κουραστικά και πάνω απο όλα πολύ μεγάλο πρόβλημα. σκέψου πως ήμουν 10 λεπτά τις προάλλες σταματημένος στο Σύνταγμα για να βρεί δορυφόρους και να μου ξεκινήσει πλοήγηση !!!! με βλέπω να ξανα γυρνάω στο PN...... Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 Εγώ και ένας φίλος έχουμε το Qtek G100 και ο άλλος MIO 550. Γενικά το PN φαινόταν πιο σταθερό .... το πρόβλημα με το "βρέθηκε GPS" "δεν βρέθηκε GPS" τα οποία μηνύματα μπορουν να επαναλαμβάνοντε για αρκετή ώρα ιδίος στην αρχή που ξεκινάμε το destinator είναι άκρος κουραστικά και πάνω απο όλα πολύ μεγάλο πρόβλημα. σκέψου πως ήμουν 10 λεπτά τις προάλλες σταματημένος στο Σύνταγμα για να βρεί δορυφόρους και να μου ξεκινήσει πλοήγηση !!!! με βλέπω να ξανα γυρνάω στο PN...... Δεν φταίει το Destinator γιά αυτά που αναφέρεις. Σετάρετε σωστά τα GPS ων συσκευών σας. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_od Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 καποιος ρε παιδια που μπορει να μου πει που να την βρω την εκδοση 5.1.172. ΡΝ ??? (Σp@SmEni);) :X :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 Δεν φταίει το Destinator γιά αυτά που αναφέρεις. Σετάρετε σωστά τα GPS ων συσκευών σας. :cool: Τι ακριβώς εννοείς ?? αφού μέσα απο το menu του destinator του κάνω εύρεση GPS και μου λέει " Το GPS βρέθηκε". με το που θα πατήσω να βγώ στον χάρτη το σηματάκι του δορυφόρου είναι πάλι κίτρινο και πάλι κάνει αναζήτηση... Όσο για τις ρυθμίσεις COM4, 9600,ΝΜΕΑ. αυτά που βρίσκει το ίδιο δηλαδή. Τι άλλο να κάνω δλδ ? Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
71SPYROS Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 To neo project gia asfalhs odhghsh. meta ta speedcams hrthe h seira twn dangerous points gia perisotera edw kai edw :cool: 1 μπραβο και απο μενα για την υλοποιηση και 1000 μπραβο για την σκεψη σας! :respect: Παράθεση Sudamerica Grace-Tchen Tchen [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 Τι ακριβώς εννοείς ?? αφού μέσα απο το menu του destinator του κάνω εύρεση GPS και μου λέει " Το GPS βρέθηκε". με το που θα πατήσω να βγώ στον χάρτη το σηματάκι του δορυφόρου είναι πάλι κίτρινο και πάλι κάνει αναζήτηση... Όσο για τις ρυθμίσεις COM4, 9600,ΝΜΕΑ. αυτά που βρίσκει το ίδιο δηλαδή. Τι άλλο να κάνω δλδ ? Eχεις πειράξει ποτέ τις ρυθμίσεις του GPS είτε μέσω του πίνακα ελεέγχου, είτε μέσω κάποιου προγράματος όπως το ceNavigator ? Πολλά μπορεί να συμβαίνουν, σε μηχανάκι γνωστου ας πούμε μόλις δούλευε το papago7 του πείραζε το GPS και το Destinator έκανε κουλά μέχρι να γίνει soft reset. To Destinator είναι αγορασμένο ? :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
likoyrgos Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 Με το dell x51v τι κάρτα προτείνετε (SD ή SF) και σε τι χωρητικότητα; Σκέφτομαι να εγκαταστήσω σε μιά τέττοια κάρτα το DESTINATOR οπότε θα πρέπει να είναι και πολυ γρήγορη (υποθέτω). Τι προτείνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 1 μπραβο και απο μενα για την υλοποιηση και 1000 μπραβο για την σκεψη σας! :respect: Na eisai kala file mou kai se efaristoume poli .. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts