zepelin Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 Θα ήθελα να κάνω μια παρατήρηση/πρόταση προς τα παιδιά της NGI που διαβάζουν το φορουμ. Η δουλειά που έχει γίνει στην καρτογράφηση είναι όντως πολύ καλή για τα ελληνικά δεδομένα. Για πιο λόγο όμως υπάρχουν στην χαρτογράφηση δρόμοι οι οπόίοι ΔΕΝ είναι δρόμοι αλλά στην καλύτερη περίπτωση περνάει μόνο HUMMER ??? Μου έχει τύχει πολλές φορές ιδιαίτερα στην Ανθούσα και την Πεντέλη να με οδηγήσει σε στενά δρομάκια που είναι απροσπέλαστα. Αυτό απότελέσε δυσφήμηση της τρομερής βοήθειας που προσφέρει το πρόγραμμα καθώς σε όλες τις περιπτώσεις οι συνεπιβάτες μου, που πριν θάυμαζαν το Destinator, να μου πούνε τελικά :"κλείσε αυτή τη βλακεια" καθώς μείναμε στην μέση του πουθενά σε στενούς δρόμους που δεν προχωρούσε πλέον το αυτοκίνητο (μία φορά έκανα 1 χλμ με την όπισθεν σε κακό χωματόδρομο που πίστευα ότι θα με βγάλει, αλλά με οδήγησε σε ένα ρέμμα). Θα πρότεινα λοιπόν ή να μην υπάρχουν τέτοιοι δρόμοι στον χάρτη ή το επόμενο FORLINKS να έχει την επιλογή : ΑΠΟΦΥΓΗ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΩΝ και να πηγαίνουν μόνο όσοι έχουν τζιπ/τανκ. Υπάρχουν δύο θέματα: Το ένα είναι ο σωστός χαρακτηρισμός των οδών και το άλλο ένας τρόπος για να το βλέπει ο χρήστης. Σχετικά με το πρώτο υπάρχει ένα "ειδικά εξοπλισμένο όχημα" με γυροσκοπικό σύστημα GPS ακριβείας και με υπολογιστή με ειδικές εφαρμογές. Η Αττική δεν έχει ακόμη σαρωθεί. Τέτοια καταγραφή έχει γίνει στο 80% των δρόμων της Κρήτης. Σχετικά με το δεύτερο δεν υπάρχει η δυνατότητα να μπει τέτοιο set αποφυγής γιατί θα καθυστερούσε πολύ τη δρομολόγηση. Αυτό όμως που θα κάνουμε στην επόμενη έκδοση είναι να βάλουμε την ονομασία χωματόδρομος στο όνομα του δρόμου ώστε να ξέρει ο χρήστης που θα πάει (από τη λίστα των στροφών) καθώς και να δώσουμε επιπλέον καθυστερήσεις στους χωματόδρομους. Προς το παρόν αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να αγνοείτε αυτούς τους δρόμους και να μη στρίβετε σε χωματόδρομους αναγκάζοντας το Destinator να διορθώνει τις προτεινόμενες διαδρομές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_daVinci Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 Υπάρχουν δύο θέματα: Το ένα είναι ο σωστός χαρακτηρισμός των οδών και το άλλο ένας τρόπος για να το βλέπει ο χρήστης. Σχετικά με το πρώτο υπάρχει ένα "ειδικά εξοπλισμένο όχημα" με γυροσκοπικό σύστημα GPS ακριβείας και με υπολογιστή με ειδικές εφαρμογές. Η Αττική δεν έχει ακόμη σαρωθεί. Τέτοια καταγραφή έχει γίνει στο 80% των δρόμων της Κρήτης. Σχετικά με το δεύτερο δεν υπάρχει η δυνατότητα να μπει τέτοιο set αποφυγής γιατί θα καθυστερούσε πολύ τη δρομολόγηση. Αυτό όμως που θα κάνουμε στην επόμενη έκδοση είναι να βάλουμε την ονομασία χωματόδρομος στο όνομα του δρόμου ώστε να ξέρει ο χρήστης που θα πάει (από τη λίστα των στροφών) καθώς και να δώσουμε επιπλέον καθυστερήσεις στους χωματόδρομους. Προς το παρόν αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να αγνοείτε αυτούς τους δρόμους και να μη στρίβετε σε χωματόδρομους αναγκάζοντας το Destinator να διορθώνει τις προτεινόμενες διαδρομές. Χαίρομαι που προσπαθείτε να το διορθώσετε . Εάν ένα τέτοιο set σποφυγής δεν είναι εφικτό τότε νομίζω δίνοντας στους χωματόδρομους μεγαλύτερη καθυστέρηση θα ήταν μία καλή λύση (έαν η καθυστέρηση έιναι μεγάλη που όντως οδηγεί στην αποφυγή του δρόμου). Επίσης το να χαρακτηρίζονται οι χωματόδρομοι θα ήταν επίσης ευπρόσδεκτο. Παράθεση Yπάρχουν δυο τρόποι για να πετύχεις… 1)ποτέ μη λες όλα όσα ξέρεις 2) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 Χαίρομαι που προσπαθείτε να το διορθώσετε . Εάν ένα τέτοιο set σποφυγής δεν είναι εφικτό τότε νομίζω δίνοντας στους χωματόδρομους μεγαλύτερη καθυστέρηση θα ήταν μία καλή λύση (έαν η καθυστέρηση έιναι μεγάλη που όντως οδηγεί στην αποφυγή του δρόμου). Επίσης το να χαρακτηρίζονται οι χωματόδρομοι θα ήταν επίσης ευπρόσδεκτο. Δεω θα πω οτι εχεις αδικο ετσι και αλλιως σε καμια περιπτωση δεν εχεις.... Αλλα αντιθετος με εμενα αυτοι η χωματοδρομοι στην ραφηνα μου γλιτωσανε τουλαχιστον 2 ωρες ουρας ....πρωτη και ουτε καν δευτερη.. Βεβαια το πληρωσα με λιγες αναταραξεις :vava: και μολις με εβγαλε αττικη μεσο ((ΟFF ROAD 4x4)):this: ειπα κοιτα τι δρομους ξερει και με πηγε που μονο μουλαρια πρεπει να περναγαν ισα ισα περναγα.... ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ!!!! Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macfan Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 Σε ποια HP iPaq τρέχει ο destinator?Κατά την γνώμη σας ποιο είναι το καλύτερο pda για το destinator? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsis Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 Υπάρχουν δύο θέματα: Σχετικά με το πρώτο υπάρχει ένα "ειδικά εξοπλισμένο όχημα" με γυροσκοπικό σύστημα GPS ακριβείας και με υπολογιστή με ειδικές εφαρμογές. Η Αττική δεν έχει ακόμη σαρωθεί. Τέτοια καταγραφή έχει γίνει στο 80% των δρόμων της Κρήτης. :lol: :lol: :lol: Βασικά δεν ξέρω αν θα πρέπει να κλάψω καθώς το καλοκαίρι που πήγα στα Χανιά σπάσανε τα νευρα μου...Ήθελα να πάω σ'ενα χωρίο και το destinator με πήγε απο έναν δρόμο ο οποίος απο άσφαλτο γινόταν χωματόδρομος και σε κάποιο σημείο περνούσε ένα ποταμάκι!!!Ευτυχώς όχι επικίνδυνο.Το αστείο είναι ότι ο κανονικός δρόμος ήταν λίγο πιο πάνω.Να σημειώσω ότι επέλεγε αυτή την διαδρομή και με την ταχύτερη και με την συντομότερη.Επίσης μέσα στα Χανιά ουκ ολίγες φορές βρέθηκα μπροστά σε μαντρότοιχο....Εκεί χρειαζόμουνα το Hummer που λέει και ο φίλος πιο πάνω... Παράθεση ΑΡΗ ΜΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepelin Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 :lol: :lol: :lol: Βασικά δεν ξέρω αν θα πρέπει να κλάψω καθώς το καλοκαίρι που πήγα στα Χανιά σπάσανε τα νευρα μου...Ήθελα να πάω σ'ενα χωρίο και το destinator με πήγε απο έναν δρόμο ο οποίος απο άσφαλτο γινόταν χωματόδρομος και σε κάποιο σημείο περνούσε ένα ποταμάκι!!!Ευτυχώς όχι επικίνδυνο.Το αστείο είναι ότι ο κανονικός δρόμος ήταν λίγο πιο πάνω.Να σημειώσω ότι επέλεγε αυτή την διαδρομή και με την ταχύτερη και με την συντομότερη.Επίσης μέσα στα Χανιά ουκ ολίγες φορές βρέθηκα μπροστά σε μαντρότοιχο....Εκεί χρειαζόμουνα το Hummer που λέει και ο φίλος πιο πάνω... Φαντάζομαι ότι δεν είχες μαζί σου το νέο χάρτη 2006.Q3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DescentAngel Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 Για να σας εξηγησω, ενδιαφέρομαι και εγω να αγορασω ενα pda μετους χαρτες της NGI. Διαβαζοντας προχθες ενα περιοδικο είχε αναφορα στο Νavigation σε γενικες γραμμες οπου τελικα παραδεχθηκαν, εμμεσως πλην σαφως, οτι τα PNA ειναι καλυτερα γιατι δεν καθυστερουν στην ληψη των δεδομένων απο τους δορυφορους, ενω ανέφερε το αρθρο οτι με τα PDA μπορουσες να χασεις και στροφες και να χρειαστει να γινει απο την αρχη ο υπολογισμος της πορειας ωστε να φτασεις στον προορισμο σου. Αληθευει???? Και αν ναι τι ταξεως ειναι αυτη η καθηστερηση??? Με τη μικροτερη ταχυτητα CPU και ROM θα μπορουσε να τρεξει η εφαρμογη χωρις τα παραμικρα, παραπανω προβληματα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Παιδιά ξέρει μήπως κανείς ποιοί είναι οι τελευταίοι χάρτες για ιταλία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyr13 Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Θα ήθελα να κάνω μια παρατήρηση/πρόταση προς τα παιδιά της NGI που διαβάζουν το φορουμ. Η δουλειά που έχει γίνει στην καρτογράφηση είναι όντως πολύ καλή για τα ελληνικά δεδομένα. Για πιο λόγο όμως υπάρχουν στην χαρτογράφηση δρόμοι οι οπόίοι ΔΕΝ είναι δρόμοι αλλά στην καλύτερη περίπτωση περνάει μόνο HUMMER ??? Μου έχει τύχει πολλές φορές ιδιαίτερα στην Ανθούσα και την Πεντέλη να με οδηγήσει σε στενά δρομάκια που είναι απροσπέλαστα. Αυτό απότελέσε δυσφήμηση της τρομερής βοήθειας που προσφέρει το πρόγραμμα καθώς σε όλες τις περιπτώσεις οι συνεπιβάτες μου, που πριν θάυμαζαν το Destinator, να μου πούνε τελικά :"κλείσε αυτή τη βλακεια" καθώς μείναμε στην μέση του πουθενά σε στενούς δρόμους που δεν προχωρούσε πλέον το αυτοκίνητο (μία φορά έκανα 1 χλμ με την όπισθεν σε κακό χωματόδρομο που πίστευα ότι θα με βγάλει, αλλά με οδήγησε σε ένα ρέμμα). Θα πρότεινα λοιπόν ή να μην υπάρχουν τέτοιοι δρόμοι στον χάρτη ή το επόμενο FORLINKS να έχει την επιλογή : ΑΠΟΦΥΓΗ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΩΝ και να πηγαίνουν μόνο όσοι έχουν τζιπ/τανκ. Μια που αναφέρετε ελλείψεις/προβλήματα ως προς τη χαρτογράφηση προς τα παιδιά της NGI, θα ήθελα να κάνω κι εγώ μια παρατήρηση. Εχθές κινήθηκα σε επαρχιακό δίκτυο του Ν. Σερρών και σε 2-3 περιπτώσεις φαινόταν ότι βρισκόμουν "στο πουθενά". Δηλαδή, ενώ ήμουν κανονικά στο δρόμο και μάλιστα όχι μικρό, το σήμα μου έδειχνε ότι είχα βγει από το δρόμο και βρισκόμουν σε χωράφια. Συγκεκριμένα ήμουν στο δρόμο Νιγρίτας-Σκεπαστό. ΑΥτό συνέβη για 2-3 χλμ, και μετά επανήλθα πάλι στο δρόμο. Το αναφέρω διότι είναι παλιό το οδικό δίκτυο, όπότε δεν τίθεται απλά θέμα ενημέρωσης του χάρτη, αλλά κακής χαρτογράφησης του ήδη υπάρχοντος δρόμου. Με σεβασμό στο έργο της NGI. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Θα ήθελα να κάνω μια παρατήρηση/πρόταση προς τα παιδιά της NGI που διαβάζουν το φορουμ. Η δουλειά που έχει γίνει στην καρτογράφηση είναι όντως πολύ καλή για τα ελληνικά δεδομένα. Για πιο λόγο όμως υπάρχουν στην χαρτογράφηση δρόμοι οι οπόίοι ΔΕΝ είναι δρόμοι αλλά στην καλύτερη περίπτωση περνάει μόνο HUMMER ??? Μου έχει τύχει πολλές φορές ιδιαίτερα στην Ανθούσα και την Πεντέλη να με οδηγήσει σε στενά δρομάκια που είναι απροσπέλαστα. Αυτό απότελέσε δυσφήμηση της τρομερής βοήθειας που προσφέρει το πρόγραμμα καθώς σε όλες τις περιπτώσεις οι συνεπιβάτες μου, που πριν θάυμαζαν το Destinator, να μου πούνε τελικά :"κλείσε αυτή τη βλακεια" καθώς μείναμε στην μέση του πουθενά σε στενούς δρόμους που δεν προχωρούσε πλέον το αυτοκίνητο (μία φορά έκανα 1 χλμ με την όπισθεν σε κακό χωματόδρομο που πίστευα ότι θα με βγάλει, αλλά με οδήγησε σε ένα ρέμμα). Θα πρότεινα λοιπόν ή να μην υπάρχουν τέτοιοι δρόμοι στον χάρτη ή το επόμενο FORLINKS να έχει την επιλογή : ΑΠΟΦΥΓΗ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΩΝ και να πηγαίνουν μόνο όσοι έχουν τζιπ/τανκ. Aκριβως το ιδιο επαθα και εγώ το καλοκαιρι οταν απο το αεροδρομιο του Ελ. Βενιζελος με πηγε για Αρτεμιδα μεσα απο τα χωραφια.. Κυριολεκτικα χαθηκα μεσα στα αμπελια και ακουσα τα καντηλια της ζωης μου απο τον συνεπιβατη μου μεχρι να ξαναβγω σε ασφαλτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepelin Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 Μια που αναφέρετε ελλείψεις/προβλήματα ως προς τη χαρτογράφηση προς τα παιδιά της NGI, θα ήθελα να κάνω κι εγώ μια παρατήρηση. Εχθές κινήθηκα σε επαρχιακό δίκτυο του Ν. Σερρών και σε 2-3 περιπτώσεις φαινόταν ότι βρισκόμουν "στο πουθενά". Δηλαδή, ενώ ήμουν κανονικά στο δρόμο και μάλιστα όχι μικρό, το σήμα μου έδειχνε ότι είχα βγει από το δρόμο και βρισκόμουν σε χωράφια. Συγκεκριμένα ήμουν στο δρόμο Νιγρίτας-Σκεπαστό. ΑΥτό συνέβη για 2-3 χλμ, και μετά επανήλθα πάλι στο δρόμο. Το αναφέρω διότι είναι παλιό το οδικό δίκτυο, όπότε δεν τίθεται απλά θέμα ενημέρωσης του χάρτη, αλλά κακής χαρτογράφησης του ήδη υπάρχοντος δρόμου. Με σεβασμό στο έργο της NGI. Αν έριχνες μια ματιά στη κάλυψη του χάρτη μας http://www.ngi.gr/page.php?pageid=85&languageid=2 θα έβλεπες ότι η κάλυψη του επαρχιακού δικτύου στο ν. Σερρών είναι σχετικά μικρή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepelin Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 Aκριβως το ιδιο επαθα και εγώ το καλοκαιρι οταν απο το αεροδρομιο του Ελ. Βενιζελος με πηγε για Αρτεμιδα μεσα απο τα χωραφια.. Κυριολεκτικα χαθηκα μεσα στα αμπελια και ακουσα τα καντηλια της ζωης μου απο τον συνεπιβατη μου μεχρι να ξαναβγω σε ασφαλτο... Μπάμπη, η Αττική στο συνδετικό δίκτυο των οικισμών της, έχει παραμεληθεί λίγο. Είναι το πρώτο πράγμα που θα γίνει με το ειδικά εξοπλισμένο όχημά μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 Μπάμπη, η Αττική στο συνδετικό δίκτυο των οικισμών της, έχει παραμεληθεί λίγο. Είναι το πρώτο πράγμα που θα γίνει με το ειδικά εξοπλισμένο όχημά μας. καλησπέρα Zeppelin to οχημα που προαναφέρεις εχει laser scanner για τις αποτυπώσεις πχ ILPIS 3D OPTECH? Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepelin Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 Προς το παρόν όχι. Κατάλαβα που το πας... Απλά διαθέτει ειδικά λογισμικά και gps ακριβείας με γυροσκοπικό σύστημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 Προς το παρόν όχι. Κατάλαβα που το πας... Απλά διαθέτει ειδικά λογισμικά και gps ακριβείας με γυροσκοπικό σύστημα πιστευω οτι 8α ειχατε ακριβεστατη αποτύπωση - πολυ καλη δουλειά εχετε κανει Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 Έχει παρατηρήσει κάποιος ένα πρόβλημα στα χρήσιμα, κατηγορίες "Δημόσιες Υπηρεσίες" και "Τράπεζες" στους τελευταίους χάρτες; Συγκεκριμένα, και στις 2 κατηγορίες μου βγάζει όλα τασημεία με το ονομα ΑΤΕ τραπεζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazo Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 Έχει παρατηρήσει κάποιος ένα πρόβλημα στα χρήσιμα, κατηγορίες "Δημόσιες Υπηρεσίες" και "Τράπεζες" στους τελευταίους χάρτες; Συγκεκριμένα, και στις 2 κατηγορίες μου βγάζει όλα τασημεία με το ονομα ΑΤΕ τραπεζα. Το πρόβλημα αυτό είναι γνωστό. Πρέπει να ξανακατεβάσεις απο το site της NGI ξανά τους χάρτες και να αντικαταστήσεις τα ForLinks, για να διορθωθεί. Παράθεση Βασίλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 Ευχαριστώ πολύ! Η πλάκα είναι ότι χτες έψαχνα έτσι ταχυδρομείο, και έβλεπα παντού ΑΤΕ τράπεζες...μα τι εξυπηρέτηση έχουν πια! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsis Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 Φαντάζομαι ότι δεν είχες μαζί σου το νέο χάρτη 2006.Q3 Φαντάζομαι στις 3 αυγούστου που πήγα διακοπές δεν τον είχατε βγάλει ακόμη.... Παράθεση ΑΡΗ ΜΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FISHERMAN Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 Πως μπορώ να σβήσω κάποια αγαπημένα που έχω προσθέσει εγώ;Δοκίμασα διάφορα κόλπα αλλά.... Παράθεση <?)))><`·.FISHERMAN.·`·.?><((((?> qtek9100-TYTN-TYTNII-TouchDiamondPro-Desire Ν78-E52- Motorola ATRIX 4G - LG NEXUS 4-THL5000 - INNOS D6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coki55 Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Μπορείται να μου πείτε εάν οι αναβαθμίσεις για τις κάμερες ταχύτητας περιέχουν μόνο τα αναβαθμισμένα σημεία ή το πακέτο με όλες τις κάμερες εως και την ημερομηνία που λέει. Παράθεση Όσο οι νόμοι των μαθηματικών ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, δεν είναι σαφείς, και όσο σαφείς είναι, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepelin Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Η τελευταία έκδοση περιέχει πάντα κι όλες τις προηγούμενες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coki55 Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Η τελευταία έκδοση περιέχει πάντα κι όλες τις προηγούμενες. Thanks αν και μου φαίνεται ότι υπάρχουν και απλές ενημερώσεις "πάνω" στο πρόγραμμα χωρίς να περιέχει απαραίτητα και τα παλιά δεδομένα.(ΓΕΝΙΚΑ,οχι στο συγκεκριμένο) Παράθεση Όσο οι νόμοι των μαθηματικών ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, δεν είναι σαφείς, και όσο σαφείς είναι, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Μπορείται να μου πείτε εάν οι αναβαθμίσεις για τις κάμερες ταχύτητας περιέχουν μόνο τα αναβαθμισμένα σημεία ή το πακέτο με όλες τις κάμερες εως και την ημερομηνία που λέει. Οπως ειπε και ο zep το τελευταιο update εχει όλα τα προηγουμενα + τα νεα σημεια ...;) Thanks αν και μου φαίνεται ότι υπάρχουν και απλές ενημερώσεις "πάνω" στο πρόγραμμα χωρίς να περιέχει απαραίτητα και τα παλιά δεδομένα.(ΓΕΝΙΚΑ,οχι στο συγκεκριμένο) Δηλαδη ? Για δωσε παραδειγμα πανω στα speedcams..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coki55 Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Νομίζω ήμουν σαφής φίλε Minotavrs διότι αναφέρθηκα γενικά σε άλλα προγράμματα. (((όπου υπάρχουν και απλές ενημερώσεις "πάνω" στο πρόγραμμα χωρίς να περιέχει απαραίτητα και τα παλιά δεδομένα!))) ΔΕΝ γνώριζα για τα update των speedcams τι είδους αναβάθμιση προσφέρουν και γι'αυτό έκανα και την ερώτηση.. συνεπώς δεν μπορώ να σου δώσω παράδειγμα όπως μου ζήτησες πανω στα speedcams..... Παράθεση Όσο οι νόμοι των μαθηματικών ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, δεν είναι σαφείς, και όσο σαφείς είναι, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts