Kid Stretch Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Μία ερώτηση θέλω να κάνω μιας και δεν μπορώ να διαβάζω 125 σελίδες για να βρω απάντηση!!! Εφόσον έχεις το software για ένα τέτοιο πρόγραμμα ή παρόμοιο σαν το Papago, χρειάζεται να πληρώσεις κάποια extra για την λειτουργεία του; (π.χ. χρέωση gps ή είναι δωρεάν;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Μία ερώτηση θέλω να κάνω μιας και δεν μπορώ να διαβάζω 125 σελίδες για να βρω απάντηση!!! Εφόσον έχεις το software για ένα τέτοιο πρόγραμμα ή παρόμοιο σαν το Papago, χρειάζεται να πληρώσεις κάποια extra για την λειτουργεία του; (π.χ. χρέωση gps ή είναι δωρεάν;) Η χρήση gps δεν χρεώνεται. Μόνο το πρόγραμμα αγοράζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Μία ερώτηση θέλω να κάνω μιας και δεν μπορώ να διαβάζω 125 σελίδες για να βρω απάντηση!!! Εφόσον έχεις το software για ένα τέτοιο πρόγραμμα ή παρόμοιο σαν το Papago, χρειάζεται να πληρώσεις κάποια extra για την λειτουργεία του; (π.χ. χρέωση gps ή είναι δωρεάν;) Plhrwneis to dest mia fora kai meta dikaiouse free updates se xartes Analoga me thn politikh ths etairias H epomenh ekdosh Destinator mporei na thn epivarintheis me mia poli mikrh eisfora analoga thn periptwsh (apo dest3 se pn =50euro) (apo pn se 6 = dwrean) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kid Stretch Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 kai pos kaneis access sto xarti?dld to programma sou deixnei mono xartes i kai tin topothesia sou? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Oooops λάθος. Δεν είχα δει οτι απαντήσατε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 kai pos kaneis access sto xarti?dld to programma sou deixnei mono xartes i kai tin topothesia sou? Άν έχεις συσκευή GPS σου δείχνει χάρτες και το στίγμα σου σε αυτούς. Αν δεν έχεις βλέπεις μόνο τους χάρτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nataaasa Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Destinator PN γραφει μονο..εγω προς το παρον δεν ενδιαφερομαι να δινω φωνητικες εντολες,εμενα με ενδιαφερει να ακουω φωνητικες εντολες στα Ελληνικα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nataaasa Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Α στο CD του χαρτη γραφει MLS Destinator PN... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maskaras Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 αυτο και θα γινει. το destinator pn δινει φωνητικες εντολες στα ελληνικα αλλα δεν παιρνει απο λογια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nataaasa Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 αυτο και θα γινει. το destinator pn δινει φωνητικες εντολες στα ελληνικα αλλα δεν παιρνει απο λογια πως δινει φωνητικες εντολες στα ελληνικα κ σε εμενα δινει στα αγγλικα? υπαρχει καποια λειτουργια που δεν την βρισκω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepelin Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 πως δινει φωνητικες εντολες στα ελληνικα κ σε εμενα δινει στα αγγλικα? υπαρχει καποια λειτουργια που δεν την βρισκω? Μέσα στο CD σου θα βρεις ένα φάκελο sd_installation αντέγραψε το φάκελο 2577 στην sd σου και κάνε την εγκατάσταση από την αρχή. Αν βρεις το οποιδήποτε πρόβλημα μπορείς να επικοινωνήσεις ή να περάσεις από την NGi. Τέλος σιγουρέψου ότι έχεις τους τελευταίους χάρτες (2006.Q3). Αν όχι μπορείς να τους κατεβάσεις δωρεάν από εδώ: http://www.ngi.gr/page.php?pageid=44&languageid=2 Από το παραπάνω link μπορείς να κατεβάσεις επίσης δωρεάν το Destinator 6 (νέα έκδοση του Destinator) To Talk & Drive είναι addon του destnator PN για να δίνεις φωνητικές εντολές στο Destinator. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Για εμάς που έχουμε το Destinator 6 iσχύει το talk and drive; Πρέπει να ενεργοποιήσουμε κάτι;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Για εμάς που έχουμε το Destinator 6 iσχύει το talk and drive; Πρέπει να ενεργοποιήσουμε κάτι;;; To talk & drive paizei mono me PN h 6ara tha perimenei ligo akoma.. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisg Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 DANGEROUS POINTS GR UPDATE ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ Εδώ θα ανεβαίνουν κάθε μήνα τα τελευταία updates με τα επικίνδυνα σημεία του Εθνικού και Eπαρχιακού Οδικού δικτύου. Για οποιαδήποτε σχόλια, παραινέσεις ,προβλήματα επισκεφθείτε το forum του bloka .com .. *Utility Version Information* Name.......................: -=DanGerOuS PoiNtS=- Update Version............: February 2007 Posted by............ : HaRisG & MinOtaVrS Posted on............: 06/02/2007 *General Information* Type: Destinator Utility Platform : Destinator 6.x, Destinator PN Cab File: DP_GR_U_02_07.cab Support: Bloka Forum Date : 06 Feb 2007 Θα τα βρείτε στο παρακάτω link (special thanks to Βloka.com) click here !! enjoy .. HaRisG & MinOtaVrS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Εχω το original Destinator PN ενεργοποιημενο σε ενα mio 168. Ενδιαφερομαι να αγορασω ΕΤΕΝ Χ500. Γνωριζει κανεις αν ειναι συμβατο το PN με το συγκεκριμενο PDA? Επισης πειραζει που το ειχα ενεργοποιησει το προγραμμα στο Mio168? Θα δουλεψει τωρα στο ETEN? Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Εχω το original Destinator PN ενεργοποιημενο σε ενα mio 168. Ενδιαφερομαι να αγορασω ΕΤΕΝ Χ500. Γνωριζει κανεις αν ειναι συμβατο το PN με το συγκεκριμενο PDA? Επισης πειραζει που το ειχα ενεργοποιησει το προγραμμα στο Mio168? Θα δουλεψει τωρα στο ETEN? Είναι απολύτως συμβατό. Μπορείς να μεταφέρεις την άδεια σου σε νέα συσκευή εδώ http://www.destinator1.com/community/ και να κατεβάσεις δωρεάν και το Destinator 6 εδώ http://www.ngi.gr/page.php?pageid=44&languageid=2 :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Είναι απολύτως συμβατό. Μπορείς να μεταφέρεις την άδεια σου σε νέα συσκευή εδώ http://www.destinator1.com/community/ και να κατεβάσεις δωρεάν και το Destinator 6 εδώ http://www.ngi.gr/page.php?pageid=44&languageid=2 :D Σε υπερ-ευχαριστω. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexnir Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 καλημερα σας. εχω ενα προβλημα. Συναδελφος στη δουλεια ειχε ενα MIO 168 και το destinator PN αγορασμενα. Επειδη το πιτσιρικι του εσπασε το ΜΙΟ μου πουλησε το destinaror μιας και δεν τον ενδιαφερει να αγορασει καποια αλλη συσκευη GPS. Το προβλημα μου ειναι πως παω να το εγκαταστησω στο δικο μου (yakumo alpha X gps) και ενω κανει κανονικα εγκατασταση και με αφηνει να επιλεξω μετα χαρτη, οταν του δωσω το ΟΚ κλεινει την εφαρμογη και δεν κανει τιποτα. Δοκιμασα εγκατασταση και στην main και στην sd. Στο χαρτι με τους κωδικους που μου εδωσε καπου λεει για activation key ΜΙΟ168xxxxxxxxxx Εχει αυτο καποια σχεση? Τονιζω πως ΔΕΝ ειναι σπασμενο, αλλα το κανονικο με κανονικη αδεια χρησης. Παράθεση Καπου....κάπως....κάποτε.....κάτι πήγε ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ στην εξέλιξη του ανθρώπινου ειδους :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 καλημερα σας. εχω ενα προβλημα. Συναδελφος στη δουλεια ειχε ενα MIO 168 και το destinator PN αγορασμενα. Επειδη το πιτσιρικι του εσπασε το ΜΙΟ μου πουλησε το destinaror μιας και δεν τον ενδιαφερει να αγορασει καποια αλλη συσκευη GPS. Το προβλημα μου ειναι πως παω να το εγκαταστησω στο δικο μου (yakumo alpha X gps) και ενω κανει κανονικα εγκατασταση και με αφηνει να επιλεξω μετα χαρτη, οταν του δωσω το ΟΚ κλεινει την εφαρμογη και δεν κανει τιποτα. Δοκιμασα εγκατασταση και στην main και στην sd. Στο χαρτι με τους κωδικους που μου εδωσε καπου λεει για activation key ΜΙΟ168xxxxxxxxxx Εχει αυτο καποια σχεση? Τονιζω πως ΔΕΝ ειναι σπασμενο, αλλα το κανονικο με κανονικη αδεια χρησης. Διάβασε το προηγούμενο πόστ από το δικό σου. Πρέπει να πας εκεί γνωρίζοντας τα στοιχεία και να κάνεις μεταφορά αδείας σε νέα συσκευή. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexnir Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 σε ευχαριστω panosha.δεν ειχα καταλαβει πως ειναι ιδια περιπτωση Παράθεση Καπου....κάπως....κάποτε.....κάτι πήγε ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ στην εξέλιξη του ανθρώπινου ειδους :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaragiannis Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 καλημερα , επειδη θα αγοράσω to destinator θα ήθελα να ρωτήσω ποιο ειναι καλύτερο (αν υπαρχουν διαφορες) το destinator με τον απλο χαρτη της Ελλαδας ή ο χάρτης της NGI? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grimak Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 καλημερα , επειδη θα αγοράσω to destinator θα ήθελα να ρωτήσω ποιο ειναι καλύτερο (αν υπαρχουν διαφορες) το destinator με τον απλο χαρτη της Ελλαδας ή ο χάρτης της NGI? Φίλε υπάρχουν τεράστιες διαφορές... να πάρεις τον χάρτη της ngi;) Παράθεση Φιλικά Μάκης Destinator-> SpeedCameras - POI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 καλημερα , επειδη θα αγοράσω to destinator θα ήθελα να ρωτήσω ποιο ειναι καλύτερο (αν υπαρχουν διαφορες) το destinator με τον απλο χαρτη της Ελλαδας ή ο χάρτης της NGI? Ποιό είναι το Destinator με τον απλό χάρτη και ποιό το άλλο ? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 paidia kalispera sas..exw agorasei to htc 3300 mazi me to destinator pn.. thelw na rwtisw an to kanw egatastasi sti memory card tha exw kapoio provlima?giati stis odigies leei oti preteinetai i egastasi stin kentriki mnimi. kai kati allo..to pira ptin 5 meres..logika oi xartes oi teleutaioi den einai? sas euxaristw polu.. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grimak Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 paidia kalispera sas..exw agorasei to htc 3300 mazi me to destinator pn.. thelw na rwtisw an to kanw egatastasi sti memory card tha exw kapoio provlima?giati stis odigies leei oti preteinetai i egastasi stin kentriki mnimi. kai kati allo..to pira ptin 5 meres..logika oi xartes oi teleutaioi den einai? sas euxaristw polu.. Λογικά θα έχει τους τελευταίους χάρτες, αλλά για να σιγουρευτείς, όταν το εγκαταστήσεις πήγαινε Menu->Επόμενη->Διαχείριση Χαρτών->Επιλογή Χάρτη, και αν γράφει 2006.Q3.4503 Είσαι οκ;) Παράθεση Φιλικά Μάκης Destinator-> SpeedCameras - POI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts