PANOSFL22 Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 paidia mporei kapios na mou anebasi twn xarti tis ellados giati exw to agliko Μπορεις να τον κατεβασεις απο την NGI Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimostz Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 ngi?ακριβή!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOGIAS Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 to 8ema einai na mhn pliroso an 8elei kapios as to anebasi giati opws leei kai o filos dimostz akribh Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANOSFL22 Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 to 8ema einai na mhn pliroso an 8elei kapios as to anebasi giati opws leei kai o filos dimostz akribh Νομιζω πως ειναι λιγο ηρωνικο να ζητατε κατι δωρεαν το οποιο αλλοι το εχουν πληρωσει και να σχολιαζεται απο πανω οτι ειναι ακριβο και μαλιστα ετσι φανερα. Στο κατω κατω καποιοι εχουν δουλεψει ωρες πανο σε αυτο το progect και αξιζουν να πληρωθουν γιαυτο, διαφορετικα πως εχουμε την απαιτηση να συνεχισουν την δουλεια που κανουν και να μασ δινουν αναβαθμισεις και μαλιστα δωρεαν (μεχρι τωρα). Καλο θα ηταν λοιπον αν δεν μπορουμε-θελουμε να πληρωσουμε για κατι να συμβιβαζομαστε με οτι υπαρχει δωρεαν με οτι ελειψοις και να εχει. Συγνωμη κιολας απλος εκφραζω την αποψη μου;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Καλησπερα! Ειμαι νομιμος χρηστης του PN :p και θα ηθελα να ρωτισω που μπορω να βρω χαρτη της κυπρου.. Μπηκα στην ΝGI αλλα δεν μπορεσα να βρω κατι ...Ειπαρχει?? Δεν ειπαρχει.... Ευχαριστω zep! Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOGIAS Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 mia allh erothsh to destinetor mou briskei mexri kai 8 satelite alla otan pao sto xarth mou leei adunato shma 3ereis kaneis ti kanw la8os?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepelin Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 Το νούμερο το δορυφόρων που βγάζει το destinator δεν είναι πόσους δορυφόρους πιάνει. Αυτοί που πιάνει είναι με τη πράσινη γραμμή και πρέπει να είναι τουλάχιστον 4 και με καλή ποιότητα σήματος για να υπάρχει καλό αποτέλεσμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limier Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Καλησπέρα. Σύμφωνα με τις δοκιμές και τις γνώσεις σας, καλύτερο είναι το DestinatorPN ή το ακόμα ανεπίσημο Destinator6;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepelin Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Προτείνω το pn μέχρι να κυκλοφορήσει επίσημα και σωστά το 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANOSFL22 Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Προτείνω το pn μέχρι να κυκλοφορήσει επίσημα και σωστά το 6 μηπως μπορεις να μας πεις και το ποτε θα κυκλοφορησει επισημα κατι θα ξερεις εσυ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Προτείνω το pn μέχρι να κυκλοφορήσει επίσημα και σωστά το 6 +1 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_daVinci Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Θα ήθελα να κάνω μια παρατήρηση/πρόταση προς τα παιδιά της NGI που διαβάζουν το φορουμ. Η δουλειά που έχει γίνει στην καρτογράφηση είναι όντως πολύ καλή για τα ελληνικά δεδομένα. Για πιο λόγο όμως υπάρχουν στην χαρτογράφηση δρόμοι οι οπόίοι ΔΕΝ είναι δρόμοι αλλά στην καλύτερη περίπτωση περνάει μόνο HUMMER ??? Μου έχει τύχει πολλές φορές ιδιαίτερα στην Ανθούσα και την Πεντέλη να με οδηγήσει σε στενά δρομάκια που είναι απροσπέλαστα. Αυτό απότελέσε δυσφήμηση της τρομερής βοήθειας που προσφέρει το πρόγραμμα καθώς σε όλες τις περιπτώσεις οι συνεπιβάτες μου, που πριν θάυμαζαν το Destinator, να μου πούνε τελικά :"κλείσε αυτή τη βλακεια" καθώς μείναμε στην μέση του πουθενά σε στενούς δρόμους που δεν προχωρούσε πλέον το αυτοκίνητο (μία φορά έκανα 1 χλμ με την όπισθεν σε κακό χωματόδρομο που πίστευα ότι θα με βγάλει, αλλά με οδήγησε σε ένα ρέμμα). Θα πρότεινα λοιπόν ή να μην υπάρχουν τέτοιοι δρόμοι στον χάρτη ή το επόμενο FORLINKS να έχει την επιλογή : ΑΠΟΦΥΓΗ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΩΝ και να πηγαίνουν μόνο όσοι έχουν τζιπ/τανκ. Παράθεση Yπάρχουν δυο τρόποι για να πετύχεις… 1)ποτέ μη λες όλα όσα ξέρεις 2) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 βαλτε και αλλο χωμαααα,αδελφια παρτε ολοι τζιπ ;););) σορυ για το χαβαλε αλλα μου ηρθε στο μυαλο μια διαδρομη πριν κανα 6μηνο που με ειχε παει σε ενα ξωκλησι απο ενα φανταστικο χωματοδρομο με λασπες και νεροφαγωματα....ΙΧ απο εκει δεν περναγε με τπτ!!!! Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Θα ήθελα να κάνω μια παρατήρηση/πρόταση προς τα παιδιά της NGI που διαβάζουν το φορουμ. Η δουλειά που έχει γίνει στην καρτογράφηση είναι όντως πολύ καλή για τα ελληνικά δεδομένα. Για πιο λόγο όμως υπάρχουν στην χαρτογράφηση δρόμοι οι οπόίοι ΔΕΝ είναι δρόμοι αλλά στην καλύτερη περίπτωση περνάει μόνο HUMMER ??? Μου έχει τύχει πολλές φορές ιδιαίτερα στην Ανθούσα και την Πεντέλη να με οδηγήσει σε στενά δρομάκια που είναι απροσπέλαστα. Αυτό απότελέσε δυσφήμηση της τρομερής βοήθειας που προσφέρει το πρόγραμμα καθώς σε όλες τις περιπτώσεις οι συνεπιβάτες μου, που πριν θάυμαζαν το Destinator, να μου πούνε τελικά :"κλείσε αυτή τη βλακεια" καθώς μείναμε στην μέση του πουθενά σε στενούς δρόμους που δεν προχωρούσε πλέον το αυτοκίνητο (μία φορά έκανα 1 χλμ με την όπισθεν σε κακό χωματόδρομο που πίστευα ότι θα με βγάλει, αλλά με οδήγησε σε ένα ρέμμα). Θα πρότεινα λοιπόν ή να μην υπάρχουν τέτοιοι δρόμοι στον χάρτη ή το επόμενο FORLINKS να έχει την επιλογή : ΑΠΟΦΥΓΗ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΩΝ και να πηγαίνουν μόνο όσοι έχουν τζιπ/τανκ. συμφωνώ απόλυτα! τουλάχιστον αυτοί οι δρόμοι να χαρακτηρίζονται διαφορετικά. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cherouvim Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 Καλημέρα σας, μπορεί κάποιος να μου στείλει το png που φορτώνει στην αρχή το destinator pn γιατί έβαλα κάποιο άλλο και μου το εμφανίζει πολύ μεγάλο. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepelin Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 Θα ήθελα να κάνω μια παρατήρηση/πρόταση προς τα παιδιά της NGI που διαβάζουν το φορουμ. Η δουλειά που έχει γίνει στην καρτογράφηση είναι όντως πολύ καλή για τα ελληνικά δεδομένα. Για πιο λόγο όμως υπάρχουν στην χαρτογράφηση δρόμοι οι οπόίοι ΔΕΝ είναι δρόμοι αλλά στην καλύτερη περίπτωση περνάει μόνο HUMMER ??? Μου έχει τύχει πολλές φορές ιδιαίτερα στην Ανθούσα και την Πεντέλη να με οδηγήσει σε στενά δρομάκια που είναι απροσπέλαστα. Αυτό απότελέσε δυσφήμηση της τρομερής βοήθειας που προσφέρει το πρόγραμμα καθώς σε όλες τις περιπτώσεις οι συνεπιβάτες μου, που πριν θάυμαζαν το Destinator, να μου πούνε τελικά :"κλείσε αυτή τη βλακεια" καθώς μείναμε στην μέση του πουθενά σε στενούς δρόμους που δεν προχωρούσε πλέον το αυτοκίνητο (μία φορά έκανα 1 χλμ με την όπισθεν σε κακό χωματόδρομο που πίστευα ότι θα με βγάλει, αλλά με οδήγησε σε ένα ρέμμα). Θα πρότεινα λοιπόν ή να μην υπάρχουν τέτοιοι δρόμοι στον χάρτη ή το επόμενο FORLINKS να έχει την επιλογή : ΑΠΟΦΥΓΗ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΩΝ και να πηγαίνουν μόνο όσοι έχουν τζιπ/τανκ. Υπάρχουν δύο θέματα: Το ένα είναι ο σωστός χαρακτηρισμός των οδών και το άλλο ένας τρόπος για να το βλέπει ο χρήστης. Σχετικά με το πρώτο υπάρχει ένα "ειδικά εξοπλισμένο όχημα" με γυροσκοπικό σύστημα GPS ακριβείας και με υπολογιστή με ειδικές εφαρμογές. Η Αττική δεν έχει ακόμη σαρωθεί. Τέτοια καταγραφή έχει γίνει στο 80% των δρόμων της Κρήτης. Σχετικά με το δεύτερο δεν υπάρχει η δυνατότητα να μπει τέτοιο set αποφυγής γιατί θα καθυστερούσε πολύ τη δρομολόγηση. Αυτό όμως που θα κάνουμε στην επόμενη έκδοση είναι να βάλουμε την ονομασία χωματόδρομος στο όνομα του δρόμου ώστε να ξέρει ο χρήστης που θα πάει (από τη λίστα των στροφών) καθώς και να δώσουμε επιπλέον καθυστερήσεις στους χωματόδρομους. Προς το παρόν αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να αγνοείτε αυτούς τους δρόμους και να μη στρίβετε σε χωματόδρομους αναγκάζοντας το Destinator να διορθώνει τις προτεινόμενες διαδρομές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_daVinci Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 Υπάρχουν δύο θέματα: Το ένα είναι ο σωστός χαρακτηρισμός των οδών και το άλλο ένας τρόπος για να το βλέπει ο χρήστης. Σχετικά με το πρώτο υπάρχει ένα "ειδικά εξοπλισμένο όχημα" με γυροσκοπικό σύστημα GPS ακριβείας και με υπολογιστή με ειδικές εφαρμογές. Η Αττική δεν έχει ακόμη σαρωθεί. Τέτοια καταγραφή έχει γίνει στο 80% των δρόμων της Κρήτης. Σχετικά με το δεύτερο δεν υπάρχει η δυνατότητα να μπει τέτοιο set αποφυγής γιατί θα καθυστερούσε πολύ τη δρομολόγηση. Αυτό όμως που θα κάνουμε στην επόμενη έκδοση είναι να βάλουμε την ονομασία χωματόδρομος στο όνομα του δρόμου ώστε να ξέρει ο χρήστης που θα πάει (από τη λίστα των στροφών) καθώς και να δώσουμε επιπλέον καθυστερήσεις στους χωματόδρομους. Προς το παρόν αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να αγνοείτε αυτούς τους δρόμους και να μη στρίβετε σε χωματόδρομους αναγκάζοντας το Destinator να διορθώνει τις προτεινόμενες διαδρομές. Χαίρομαι που προσπαθείτε να το διορθώσετε . Εάν ένα τέτοιο set σποφυγής δεν είναι εφικτό τότε νομίζω δίνοντας στους χωματόδρομους μεγαλύτερη καθυστέρηση θα ήταν μία καλή λύση (έαν η καθυστέρηση έιναι μεγάλη που όντως οδηγεί στην αποφυγή του δρόμου). Επίσης το να χαρακτηρίζονται οι χωματόδρομοι θα ήταν επίσης ευπρόσδεκτο. Παράθεση Yπάρχουν δυο τρόποι για να πετύχεις… 1)ποτέ μη λες όλα όσα ξέρεις 2) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 Χαίρομαι που προσπαθείτε να το διορθώσετε . Εάν ένα τέτοιο set σποφυγής δεν είναι εφικτό τότε νομίζω δίνοντας στους χωματόδρομους μεγαλύτερη καθυστέρηση θα ήταν μία καλή λύση (έαν η καθυστέρηση έιναι μεγάλη που όντως οδηγεί στην αποφυγή του δρόμου). Επίσης το να χαρακτηρίζονται οι χωματόδρομοι θα ήταν επίσης ευπρόσδεκτο. Δεω θα πω οτι εχεις αδικο ετσι και αλλιως σε καμια περιπτωση δεν εχεις.... Αλλα αντιθετος με εμενα αυτοι η χωματοδρομοι στην ραφηνα μου γλιτωσανε τουλαχιστον 2 ωρες ουρας ....πρωτη και ουτε καν δευτερη.. Βεβαια το πληρωσα με λιγες αναταραξεις :vava: και μολις με εβγαλε αττικη μεσο ((ΟFF ROAD 4x4)):this: ειπα κοιτα τι δρομους ξερει και με πηγε που μονο μουλαρια πρεπει να περναγαν ισα ισα περναγα.... ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ!!!! Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macfan Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 Σε ποια HP iPaq τρέχει ο destinator?Κατά την γνώμη σας ποιο είναι το καλύτερο pda για το destinator? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsis Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 Υπάρχουν δύο θέματα: Σχετικά με το πρώτο υπάρχει ένα "ειδικά εξοπλισμένο όχημα" με γυροσκοπικό σύστημα GPS ακριβείας και με υπολογιστή με ειδικές εφαρμογές. Η Αττική δεν έχει ακόμη σαρωθεί. Τέτοια καταγραφή έχει γίνει στο 80% των δρόμων της Κρήτης. :lol: :lol: :lol: Βασικά δεν ξέρω αν θα πρέπει να κλάψω καθώς το καλοκαίρι που πήγα στα Χανιά σπάσανε τα νευρα μου...Ήθελα να πάω σ'ενα χωρίο και το destinator με πήγε απο έναν δρόμο ο οποίος απο άσφαλτο γινόταν χωματόδρομος και σε κάποιο σημείο περνούσε ένα ποταμάκι!!!Ευτυχώς όχι επικίνδυνο.Το αστείο είναι ότι ο κανονικός δρόμος ήταν λίγο πιο πάνω.Να σημειώσω ότι επέλεγε αυτή την διαδρομή και με την ταχύτερη και με την συντομότερη.Επίσης μέσα στα Χανιά ουκ ολίγες φορές βρέθηκα μπροστά σε μαντρότοιχο....Εκεί χρειαζόμουνα το Hummer που λέει και ο φίλος πιο πάνω... Παράθεση ΑΡΗ ΜΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepelin Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 :lol: :lol: :lol: Βασικά δεν ξέρω αν θα πρέπει να κλάψω καθώς το καλοκαίρι που πήγα στα Χανιά σπάσανε τα νευρα μου...Ήθελα να πάω σ'ενα χωρίο και το destinator με πήγε απο έναν δρόμο ο οποίος απο άσφαλτο γινόταν χωματόδρομος και σε κάποιο σημείο περνούσε ένα ποταμάκι!!!Ευτυχώς όχι επικίνδυνο.Το αστείο είναι ότι ο κανονικός δρόμος ήταν λίγο πιο πάνω.Να σημειώσω ότι επέλεγε αυτή την διαδρομή και με την ταχύτερη και με την συντομότερη.Επίσης μέσα στα Χανιά ουκ ολίγες φορές βρέθηκα μπροστά σε μαντρότοιχο....Εκεί χρειαζόμουνα το Hummer που λέει και ο φίλος πιο πάνω... Φαντάζομαι ότι δεν είχες μαζί σου το νέο χάρτη 2006.Q3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DescentAngel Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 Για να σας εξηγησω, ενδιαφέρομαι και εγω να αγορασω ενα pda μετους χαρτες της NGI. Διαβαζοντας προχθες ενα περιοδικο είχε αναφορα στο Νavigation σε γενικες γραμμες οπου τελικα παραδεχθηκαν, εμμεσως πλην σαφως, οτι τα PNA ειναι καλυτερα γιατι δεν καθυστερουν στην ληψη των δεδομένων απο τους δορυφορους, ενω ανέφερε το αρθρο οτι με τα PDA μπορουσες να χασεις και στροφες και να χρειαστει να γινει απο την αρχη ο υπολογισμος της πορειας ωστε να φτασεις στον προορισμο σου. Αληθευει???? Και αν ναι τι ταξεως ειναι αυτη η καθηστερηση??? Με τη μικροτερη ταχυτητα CPU και ROM θα μπορουσε να τρεξει η εφαρμογη χωρις τα παραμικρα, παραπανω προβληματα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Παιδιά ξέρει μήπως κανείς ποιοί είναι οι τελευταίοι χάρτες για ιταλία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyr13 Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Θα ήθελα να κάνω μια παρατήρηση/πρόταση προς τα παιδιά της NGI που διαβάζουν το φορουμ. Η δουλειά που έχει γίνει στην καρτογράφηση είναι όντως πολύ καλή για τα ελληνικά δεδομένα. Για πιο λόγο όμως υπάρχουν στην χαρτογράφηση δρόμοι οι οπόίοι ΔΕΝ είναι δρόμοι αλλά στην καλύτερη περίπτωση περνάει μόνο HUMMER ??? Μου έχει τύχει πολλές φορές ιδιαίτερα στην Ανθούσα και την Πεντέλη να με οδηγήσει σε στενά δρομάκια που είναι απροσπέλαστα. Αυτό απότελέσε δυσφήμηση της τρομερής βοήθειας που προσφέρει το πρόγραμμα καθώς σε όλες τις περιπτώσεις οι συνεπιβάτες μου, που πριν θάυμαζαν το Destinator, να μου πούνε τελικά :"κλείσε αυτή τη βλακεια" καθώς μείναμε στην μέση του πουθενά σε στενούς δρόμους που δεν προχωρούσε πλέον το αυτοκίνητο (μία φορά έκανα 1 χλμ με την όπισθεν σε κακό χωματόδρομο που πίστευα ότι θα με βγάλει, αλλά με οδήγησε σε ένα ρέμμα). Θα πρότεινα λοιπόν ή να μην υπάρχουν τέτοιοι δρόμοι στον χάρτη ή το επόμενο FORLINKS να έχει την επιλογή : ΑΠΟΦΥΓΗ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΩΝ και να πηγαίνουν μόνο όσοι έχουν τζιπ/τανκ. Μια που αναφέρετε ελλείψεις/προβλήματα ως προς τη χαρτογράφηση προς τα παιδιά της NGI, θα ήθελα να κάνω κι εγώ μια παρατήρηση. Εχθές κινήθηκα σε επαρχιακό δίκτυο του Ν. Σερρών και σε 2-3 περιπτώσεις φαινόταν ότι βρισκόμουν "στο πουθενά". Δηλαδή, ενώ ήμουν κανονικά στο δρόμο και μάλιστα όχι μικρό, το σήμα μου έδειχνε ότι είχα βγει από το δρόμο και βρισκόμουν σε χωράφια. Συγκεκριμένα ήμουν στο δρόμο Νιγρίτας-Σκεπαστό. ΑΥτό συνέβη για 2-3 χλμ, και μετά επανήλθα πάλι στο δρόμο. Το αναφέρω διότι είναι παλιό το οδικό δίκτυο, όπότε δεν τίθεται απλά θέμα ενημέρωσης του χάρτη, αλλά κακής χαρτογράφησης του ήδη υπάρχοντος δρόμου. Με σεβασμό στο έργο της NGI. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Θα ήθελα να κάνω μια παρατήρηση/πρόταση προς τα παιδιά της NGI που διαβάζουν το φορουμ. Η δουλειά που έχει γίνει στην καρτογράφηση είναι όντως πολύ καλή για τα ελληνικά δεδομένα. Για πιο λόγο όμως υπάρχουν στην χαρτογράφηση δρόμοι οι οπόίοι ΔΕΝ είναι δρόμοι αλλά στην καλύτερη περίπτωση περνάει μόνο HUMMER ??? Μου έχει τύχει πολλές φορές ιδιαίτερα στην Ανθούσα και την Πεντέλη να με οδηγήσει σε στενά δρομάκια που είναι απροσπέλαστα. Αυτό απότελέσε δυσφήμηση της τρομερής βοήθειας που προσφέρει το πρόγραμμα καθώς σε όλες τις περιπτώσεις οι συνεπιβάτες μου, που πριν θάυμαζαν το Destinator, να μου πούνε τελικά :"κλείσε αυτή τη βλακεια" καθώς μείναμε στην μέση του πουθενά σε στενούς δρόμους που δεν προχωρούσε πλέον το αυτοκίνητο (μία φορά έκανα 1 χλμ με την όπισθεν σε κακό χωματόδρομο που πίστευα ότι θα με βγάλει, αλλά με οδήγησε σε ένα ρέμμα). Θα πρότεινα λοιπόν ή να μην υπάρχουν τέτοιοι δρόμοι στον χάρτη ή το επόμενο FORLINKS να έχει την επιλογή : ΑΠΟΦΥΓΗ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΩΝ και να πηγαίνουν μόνο όσοι έχουν τζιπ/τανκ. Aκριβως το ιδιο επαθα και εγώ το καλοκαιρι οταν απο το αεροδρομιο του Ελ. Βενιζελος με πηγε για Αρτεμιδα μεσα απο τα χωραφια.. Κυριολεκτικα χαθηκα μεσα στα αμπελια και ακουσα τα καντηλια της ζωης μου απο τον συνεπιβατη μου μεχρι να ξαναβγω σε ασφαλτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts