Jump to content

Destinator PN

angel1979
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπράβο & ευχαριστώ και πάλι για την πολύ καλή δουλειά! Μία παρατήρηση για ένα λαθάκι στα αρχεία για Destinator 6 users. Το dat για τα ραντάρ εκφοβισμού λέγεται speedcam_WR.dat ενώ ο αντίστοιχος ήχος (γυναίκα χωρίς σειρήνα αστυνομίας) είναι speedcams_WR.wav οπότε θέλει μετονομασία σε speedcam_WR.wav (χωρίς το s) για να δουλέψει.

Μπράβο και πάλι & ευχαριστώ!! :)

Molis paw spiti tha to allaxw.. :(

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ευχαριστώ πολύ και εγώ για τα updates των speedcams.

μια παρατήρηση.

μέχρι τον Αύγουστο ήταν speedcams ενώ πλέον στον Σεπτέμβρη αναφέρονται ώς Speedcam τόσο τα Favorites,όσο και οι φωνητικές ειδοποιήσεις.

το παρατήρησα καθώς έριχνα τα ενημερωμένα στοιχεία για να διαγράψω τα παλιά οπότε και είχα και τις δυο εκδοσεις.

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

αγαπητοί/ές

οι χάρτες θα πρέπει να ξανακατέβουν έπειτα απο την διόρθωση που έγινε με το λανθασμένο σημείο στα χρήσιμα που έβγαζε την ΑΤΕ στις τράπεζες και τις δημόσιες υπηρεσίες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

@johner

Αν δε το έχεις αγοράσεις δε θα πρέπει να το χρησιμοποιείς._

@neos11

Έχω στα χέρια μου το fs n100 (με sumsung 300 - το ίδιο με το g100 που έχω το Destinator). Έχεις δοκιμάσει στο Navigon να ψάξεις οτιδήποτε? (διεύθυνση, αγαπημένα, ιστορικό) πρέπει να έχουν προσπαθήσει ιδιαίτερα για να το κάνουν να καθυστερεί τόσο!

Όποτε θες έρχεσαι από τα γραφεία μας (NGi) και στο δείχνω.

Το Destinator είναι ταχύτατο σε όλους τους τομείς και αποτελεί πραγματικό εργαλείο. Επίσης το καλιμπράρισμα που έχει γίνει στην Ελλάδα με το χάρτη της NGi (εύρεση έξυπνων διαδρομών) δε νομίζω να έχει γίνει από άλλο λογισμικό (λίγο εγωιστικό ακούγεται αλλά έχω αυτή την αίσθηση)

@johner

Αν δε το έχεις αγοράσεις δε θα πρέπει να το χρησιμοποιείς._

@neos11

Έχω στα χέρια μου το fs n100 (με sumsung 300 - το ίδιο με το g100 που έχω το Destinator). Έχεις δοκιμάσει στο Navigon να ψάξεις οτιδήποτε? (διεύθυνση, αγαπημένα, ιστορικό) πρέπει να έχουν προσπαθήσει ιδιαίτερα για να το κάνουν να καθυστερεί τόσο!

Όποτε θες έρχεσαι από τα γραφεία μας (NGi) και στο δείχνω.

Το Destinator είναι ταχύτατο σε όλους τους τομείς και αποτελεί πραγματικό εργαλείο. Επίσης το καλιμπράρισμα που έχει γίνει στην Ελλάδα με το χάρτη της NGi (εύρεση έξυπνων διαδρομών) δε νομίζω να έχει γίνει από άλλο λογισμικό (λίγο εγωιστικό ακούγεται αλλά έχω αυτή την αίσθηση)

καλά ρε zep βρήκες κι εσύ συσκευή να την βάλεις σε σύγκριση

ήμαρτον όλος ο κόσμος ξέρει πως δεν είναι το final λειτουργικό κι πως η Fu Si έκανε "μαμακια" που το έβγαλε τόσο πρόοωρα το μηχανάκι στην αγορά !!!

Ναι το ξέρουμε πως είναι αργό ναι το "ξερουµε" πως το MN|6 είναι beta

μην συγκρίνεις λοιπόν καλάθια με κοφίνια !!!

ήμαρτον

Η Samsung έχει Πελάτες, Η Apple έχει οπαδούς !!!

Παρόλα αυτό πουλάει τρελά στην Ευρώπη (κι αυτό δεν οφείλετε στο Navigon)

Ότι dedicated έχω δοκιμάσει με navigon (τα dedicated είναι το 80% της αγοράς στην Ευρώπη) σέρνεται. Τι γίνεται είμαι τόσο άτυχος?

Στην ίδια συσκευή θα βάλουμε Destinator και είμαι σίγουρος για το αποτέλεσμα.

Παρόλα αυτό πουλάει τρελά στην Ευρώπη (κι αυτό δεν οφείλετε στο Navigon)

Ότι dedicated έχω δοκιμάσει με navigon (τα dedicated είναι το 80% της αγοράς στην Ευρώπη) σέρνεται. Τι γίνεται είμαι τόσο άτυχος?

Στην ίδια συσκευή θα βάλουμε Destinator και είμαι σίγουρος για το αποτέλεσμα.

Zep ξέχασε το Navigon, πάλιωσε πιά, να δούμε τι ψάρια πιάνει η νέα έκδοση που κυκλοφορεί σύντομα..

Τα σχόλια που ακούγονται στο forum σας ότι "κάτι καλό ετοιμάζεται" έχουν βάση?

Παιδιά έχω σοβαρό πρόβλημα.

Εκεί όπου όλα δούλευαν μια χαρά στο HP6515 αποφασίζω για δικούς μου λόγους να κάνω unistall το destinator pn και το gpsgate.Μετά πάω να το ξαναβάλω και το άτιμο το destinator λέει ότι δεν βρίσκει το gps! Τι έγινε?

Βάζω gpsgate το οποίο και πρασινίζει αλλά μέσα στο destinator λέει ότι δεν βρέθηκε gps ενώ όταν απενεργοποιώ το gpsgate το βρίσκει όταν πάω και κάνω εύρεση,αλλά δορυφόρους δε βρίσκει και κατά συνέπεια το στίγμα μου.

Έχω κάνει unistall και install 3 φορές και στη μνήμη της συσκευής και στη mini SD αλλά τπτ.Τι κάνω λάθος ρε παιδιά?Πρώτα όλα δούλευαν μια χαρά τώρα τπτ.Επιπλέον χρησιμοποιώ και το "patch 65.. en"

Οποιαδήποτε πρόταση είναι καλοδεχούμενη.

Guest lagoudakis
αγαπητοί/ές

οι χάρτες θα πρέπει να ξανακατέβουν έπειτα απο την διόρθωση που έγινε με το λανθασμένο σημείο στα χρήσιμα που έβγαζε την ΑΤΕ στις τράπεζες και τις δημόσιες υπηρεσίες.

δηλαδη τους αλλαξαν;γιατι χτες πηγα στην ngi και αυτους που μου περασαν ειναι με το προβλημα στις τραπεζες:confused:

Ρε παιδια ενα φιλος εχει το ΜΙΟ168 και εχει το destinator

Και ψαχνω καινουργιο χαρτη ελλαδας που στο καλο θα παω να τον βρω αν και δεν εχω καταλαβει πιο destinator ειναι αυτο το (ΤΜ)

Εγω εχω το pn τον βρηκα στο μπαμ το Q3 2006 απο την NGI γιατι το εχω αγορασμενο.

Πηγα να το βαλω και σε αυτον αλλα δεν θελει με τιποτα να μπει..

Πραγματικα δεν ξερω για πιο DESTINATOR πρεπει να ψαξω....

Σας ευχαριστω!!!

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

Παιδιά...Είχα το Dest 3 στο S100, και τώρα με το S200 έβαλα Dest PN....Ένα Socket ΒΤ Gps που είχα με το Dest 3 δούλευε μιά χαρά, με το pn το αναγνωρίζει μία στο τόσο....Έχω δοκιμάσει τα πάντα με τις Θύρες....Έχετε ακούσει κάτι σχετικό....?Γενικά τα gps που δούλευαν στο dest 3 δουλεύουν και με το PN...??

Παιδιά...Είχα το Dest 3 στο S100, και τώρα με το S200 έβαλα Dest PN....Ένα Socket ΒΤ Gps που είχα με το Dest 3 δούλευε μιά χαρά, με το pn το αναγνωρίζει μία στο τόσο....Έχω δοκιμάσει τα πάντα με τις Θύρες....Έχετε ακούσει κάτι σχετικό....?Γενικά τα gps που δούλευαν στο dest 3 δουλεύουν και με το PN...??
doulevoun kanonikotata dokimase na kaneis ena reset afou omos prota to exeis diasindesi kai to exeis vali sti lista me tis siskeves BT tou s-200 meta anoixe to dest kai kane sidesi me to resiver

δηλαδη τους αλλαξαν;γιατι χτες πηγα στην ngi και αυτους που μου περασαν ειναι με το προβλημα στις τραπεζες:confused:

δυστυχώς αγαπητέ μου...

πρέπει να αλλαχτούν.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Συγνωμμη αν εχει απαντηθει αλλα εψαξα και οτι βρηκα δεν ηταν μαλλον και το ποιο σωστο για μενα, μπορει καποιος να μου πει εν συντομια ή να με καθοδηγησει στο σωστο link για να περασω το destinator pn στην storage card γιατι ηδη εκανα φορματ απο λαθος χειρισμους? (qtek2020i-transcent 150x 4giga):O

Sudamerica Grace-Tchen Tchen

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά έχω σοβαρό πρόβλημα.

Εκεί όπου όλα δούλευαν μια χαρά στο HP6515 αποφασίζω για δικούς μου λόγους να κάνω unistall το destinator pn και το gpsgate.Μετά πάω να το ξαναβάλω και το άτιμο το destinator λέει ότι δεν βρίσκει το gps! Τι έγινε?

Βάζω gpsgate το οποίο και πρασινίζει αλλά μέσα στο destinator λέει ότι δεν βρέθηκε gps ενώ όταν απενεργοποιώ το gpsgate το βρίσκει όταν πάω και κάνω εύρεση,αλλά δορυφόρους δε βρίσκει και κατά συνέπεια το στίγμα μου.

Έχω κάνει unistall και install 3 φορές και στη μνήμη της συσκευής και στη mini SD αλλά τπτ.Τι κάνω λάθος ρε παιδιά?Πρώτα όλα δούλευαν μια χαρά τώρα τπτ.Επιπλέον χρησιμοποιώ και το "patch 65.. en"

Οποιαδήποτε πρόταση είναι καλοδεχούμενη.

Υπάρχει ειδική έκδοση Destinator PN για 6515.

Ρε παιδια ενα φιλος εχει το ΜΙΟ168 και εχει το destinator

Και ψαχνω καινουργιο χαρτη ελλαδας που στο καλο θα παω να τον βρω αν και δεν εχω καταλαβει πιο destinator ειναι αυτο το (ΤΜ)

Εγω εχω το pn τον βρηκα στο μπαμ το Q3 2006 απο την NGI γιατι το εχω αγορασμενο.

Πηγα να το βαλω και σε αυτον αλλα δεν θελει με τιποτα να μπει..

Πραγματικα δεν ξερω για πιο DESTINATOR πρεπει να ψαξω....

Σας ευχαριστω!!!

Ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα?

Υπάρχει ειδική έκδοση Destinator PN για 6515.

Το ξέρω φίλε zepelin και γι'αυτό χρησιμοποιώ το ειδικό patch για 6515.Έτσι το κανονικό destinator pn που χρησιμοποιώ δεν έχει πρόβλημα όσον αφορά την οθόνη.Αυτό είναι το πρόβλημα που καλύπτει η ειδική έκδοση για 6515!~ Το δικό μου πρόβλημα είναι στο gps κάτι το οποίο δεν είχα πριν από μία εβδομάδα.

Καμία πρόταση?:)

Μου έκανε εντύπωση που ανέφερες το gpsgate, η έκδοση pn για 6515 δε το χρειάζεται. Ανοίγεις το Destinator και βλέπεις δορυφόρους χωρίς να χρειάζεται να κάνεις καμία ρύθμιση. Μήπως χάλασε το GPS?

Ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα?

Βασικα δεν ξερω πιο DEST εχει οταν ανοιγει λεει σκετο DESTINATOR τιποτα αλλο στο πλαΪ και πηγα να του δωσω την Έκδοση: 2006.Q3.4503 - Ελληνική.. και δεν ανοιγε.. αυτο ειναι λογικο????

Zep αν εχω καταλαβει εχει το dest 3 και ψαχνω το καινουργιο χαρτη αν ειπαρχει για εκεινον οπως κατεβασα και εγω για τον pn απο την NGI...

Ευχαριστω...!!

ΧΜΜμμ.. ((((Έκδοση: 2005.Q1.3119 - Ελληνική - Μέγεθος: 11.7 MB) Τελευταία έκδοση χάρτη για το Destinator3. Διαβάστε τις οδηγίες στο αρχείο Readme.txt για την εγκατάσταση. Περιλαμβάνει τα διορθωμένα ForLinks)))))

Μαλλον αυτο μου λυνει την απορια.... αρα απο τοτε εχει να βγει χαρτης αν δεν κανω λαθος για το 3...

Η δεν εχω καταλαβει τιποτα....:p :tease: :p

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

Αν έχει destinator 3 δεν μπορεί να δει χάρτες πιο πρόσφατους από τον 2005.Q1. Πρέπει να αναβαθμίσει σε PN

OK to epiasa..;)

eyxaristo!!

Συγνωμμη αν εχει απαντηθει αλλα εψαξα και οτι βρηκα δεν ηταν μαλλον και το ποιο σωστο για μενα, μπορει καποιος να μου πει εν συντομια ή να με καθοδηγησει στο σωστο link για να περασω το destinator pn στην storage card γιατι ηδη εκανα φορματ απο λαθος χειρισμους? (qtek2020i-transcent 150x 4giga):O

τι εγινε ρε παιδια κανενας καλος χριστιανος? θα μεινω με το προγραμμα καρφωμενο στην main memory?

Sudamerica Grace-Tchen Tchen

[sIGPIC][/sIGPIC]