Jump to content

Destinator PN

angel1979
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γειά σας !

Έχω αγοράσει το DEL X51V με VGA.

Το πρόβήμα είναι οτι δεν έχει σωστή απεικόνηση το Destinator στην οθόνη του DELL.

Έχει βρεθεί λύση?

Ν' αγοράσω το πρόγραμμα ή θα πάνε χαμένα τόσα ευρώπουλα.

Δεν θα έπρεπε η NGI να είχε υποστήριξη του DESTINATOR και για τους κατόχους PPC με VGA?

Όχι δεν υπάρχει υποστήριξη.

Θα παίζει μεν, αλλά με χάλια απεικόνιση και όταν scrollάρει κολλάει καμιά φορά.

Απαράδεκτη για την εποχή μας η έλλειψη και δεν θα το αγόραζα.

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όχι δεν υπάρχει υποστήριξη.

Θα παίζει μεν, αλλά με χάλια απεικόνιση και όταν scrollάρει κολλάει καμιά φορά.

Απαράδεκτη για την εποχή μας η έλλειψη και δεν θα το αγόραζα.

Πώς είσαι τόσο σίγουρος;

Μήπως γνωρίζεις κάποιο άλλο πρόγραμμα πλοήγησης που να υποστηρίζει VGA οθόνες ? (Για Ελλάδα πάντα).

Thank's!

Πώς είσαι τόσο σίγουρος;

Μήπως γνωρίζεις κάποιο άλλο πρόγραμμα πλοήγησης που να υποστηρίζει VGA οθόνες ? (Για Ελλάδα πάντα).

Thank's!

Από προσωπική εμπειρία.:D

Σχεδόν όλα τα προγράμματα που ξέρω υποστηρίζουν VGA. Tomtom, igo, navigon.....

Ωστόσο οι χάρτες δεν είναι τόσο καλοί όσο του Destinator.

Kαλύτερα να περιμένεις το Destinator 7!:p

Από προσωπική εμπειρία.:D

Σχεδόν όλα τα προγράμματα που ξέρω υποστηρίζουν VGA. Tomtom, igo, navigon.....

Ωστόσο οι χάρτες δεν είναι τόσο καλοί όσο του Destinator.

Kαλύτερα να περιμένεις το Destinator 7!:p

Χλωμό το βλέπω. :cool:

Χλωμό το βλέπω. :cool:

Και εγώ έτσι πιστεύω, το Destinator 6 είναι τόσο ολοκληρωμένο που δε θα χρειαστεί να βγει νέα έκδοση!:p

http://forum.online-games.gr/images/smilies/tomato.gif

Και εγώ έτσι πιστεύω, το Destinator 6 είναι τόσο ολοκληρωμένο που δε θα χρειαστεί να βγει νέα έκδοση!:p

http://forum.online-games.gr/images/smilies/tomato.gif

Εγώ λέω να κάνουμε το σταυρό μας που δουλεύει ικανοποιητικά και ευτυχώς που υπάρχει και η NGI και βρίσκουμε κανένα δρόμο. Τη δουλειά μας δηλαδή να κάνουμε. :cool:

Βασικα δεν ειναι ασχημο, αλλα δυστηχως δεν ειναι vga αλλα pixelquading qvga.

Ομως οταν τρεχει σε real vga(ozvga) μπορει μεν ο χαρτης να ειναι τετραπλασιος απο πριν και με φοβερη αναλυση, ομως το προγραμμα παει και βαζει τις πληροφοριες, τα softkeys κτλ. εκει που θα ηταν κανονικα με qvga αναλυση και χαλαει ολη η φαση.

http://www.pichotel.com/pic/3600Cnm5/113921.jpg

Θα μπορουσε πανευκολα να το διορθωσει η ngi αυτο το προβλημα, απλα μια αναδιαμορφωση στο gui του χαρτη (στο υπολοιπο μενου δεν εχει προβλημα).

το 6 είναι ευκολότατο να γίνει VGA μόνο αυτό να πω

θα έλεγα πιο εύκολο από ότι το PN, συν ότι δεν περιορίζεσαι μια και απλά έχεις ένα επιπλέον "skin"

---

NLS

ilogic.gr

θα έλεγα πιο εύκολο από ότι το PN, συν ότι δεν περιορίζεσαι μια και απλά έχεις ένα επιπλέον "skin"

Φτιάχτο λοιπόν και δώστο στον κόσμο. :superman:

Πράγματι αλλάζεις το skin, και κάνεις VGA brute force.

To θέμα είναι οτι φαίνονται όλα μικροσκοπικά. Εγώ αδυνατώ να το χρησιμοποιήσω στο δρόμο. Καλύτερα τα χοντροκομμένα του qvga, παρά να κολλήσω στην οθόνη για να δω τις γραμμούλες του χάρτη και στη συνέχεια να αγκαλιαστώ με τους μπροστινούς μου!:p

δηλαδη παιδια το destinator εχει χαλια απεικονιση στο 9000;

Οχι μια χαρα ειναι, αλλα σε real vga μου βγαζει αυτο το προβλημα.

->johner, το skin για vga που το βρηκες? Δεν με πειραζει που ειναι μικρα, στον αντιποδα εχεις 4πλασιο χαρτη.

Οχι μια χαρα ειναι, αλλα σε real vga μου βγαζει αυτο το προβλημα.

->johner, το skin για vga που το βρηκες? Δεν με πειραζει που ειναι μικρα, στον αντιποδα εχεις 4πλασιο χαρτη.

Vga skin.

Yπάρχουν κι'άλλα.

Πρακτικά ή 6.1 είναι αυτή που κυκλοφόρησε επίσημα στην Ελλάδα (η Destinator Technologies έχει συμπεριλάβει στην υλοποίηση κι αρκετές παρατηρήσεις μας από την Ελλάδα). Είναι πολύ βελτιωμένη σε θέματα διαχείρισης του στίγματος του GPS (υποστηρίζει και πρωτόκολο sirf), "ελαφρύτερη", ταχύτερη, πιο σταθερή, πιο σωστός υπολογισμός διαδρομών και με αρκετά extras στο site της NGi.

Έχω το HP 6815 και αγόρασα ενα BT GPS. Προσπαθώ να το συνδέσω με το Destinator αλλά μου λέει ότι δεν βρλισκει το GPS!!! Αντίθετα το GPS δουλεύει με ένα άλλο πρόγραμμα... Απ'ότι φαίνεται δεν μπορώ να "συνδιάσω" τις θύρες COM... Έχετε καμιά ιδέα??? (Συγνώμη εάν έχεις ερωτηθεί το ίδιο πράγμα)
Q σου λεβέντη μου!!!

βρες έναν hex editor στο PC και πάρε το destinator.ini και βάλε τον σωστό αριθμό της COM μέσα στο αρχείο

Μήπως μπορείς να με βοηθήσεις λίγο παραπάνω... Thnx.

Q σου λεβέντη μου!!!

ψάξε και βρες έναν hex editor - υπάρχουν πολλοί τι βοήθεια να σου δώσω

αφού βρεις, παίρνεις αυτό το αρχειάκι που είπα από το PPC το πας στο PC, το ανοίγεις με τον editor (ΜΟΝΟ με hex editor όχι κάνα notepad) και βρίσκεις ένα σημείο που λέει (πχ.) "_C_O_M_2_" (τα _ μπορεί να υπάρχουν ή όχι ή κάπως αλλιώς - είναι λόγω των 16bit character set ενώ το ASCII είναι 8bit) ε αυτό το "2" σε ενδιαφέρει... αφού θα έχεις βρει ποιό είναι το COM που χρησιμοποιεί το GPS σου (από άλλο GPS πρόγραμμα στο pocketpc, δεν μπορεί θα γράφει!), βάζεις το σωστό νούμερο στο αρχείο, το σώζεις και το βάζεις πίσω στη θέση του

δεν μπορώ να βοηθήσω παραπάνω

---

NLS

ilogic.gr

βρες έναν hex editor στο PC και πάρε το destinator.ini και βάλε τον σωστό αριθμό της COM μέσα στο αρχείο

kai me to notepad na to anoixei den uparxei problhma... :cool:

Καλησπερα!!

Επειδει σε 1 εβδομαδα ταξιδευω για Ρωμη θαηθελα να με βοηθησετε ωστε να βαλω στο PPC(HP rx5710)χαρτη απο τη πολη τις ρωμης!Προγγραμα εχω το Destinator PN αλλα λογικα δεν κανει..θα μπορουσατε να μου προτεινετε και ενα προγγραμα πλοηγησης?η φυσηκα αν με καλυπτει το ηδη υπαρχων πως θα μπορεσω να περασω ενα χαρτη μεσα..

Σας ευχαρηστω!!

Thebench Η φυσική θέση του κάθε Προπονητη