Jump to content

Destinator PN

angel1979
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

prosfata agorasa ena metaxeirismeno pda mitac mio 168 kai exei se mia kartoula sd egatestimeno to Dest_PN. Pws mporw na katalavw an prokeitai gia gnisia i gia spasmeni ekdosi? Eimai entelws neos se ola auta....
ο απρώνθονις εκέγλφοας δεν δαεβζιάι γάμρμα γάμρμα κθάε λξηέ αλλά την λξηέ σαν σνύλοο. Δεν πζαιει ρλόο με τι σρειά είναι τοθοπεμέτενα τα γτάμαμρα μσέα σε μία λξλέη, αεκρί το πώτρο κια το ταελείτυο γάμρμα να ενίαι στη στωσή θσέη

Αν ήταν original θα στο είχε πει ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του, αφού κοστίζει 170 ευρώ (100 αν δίνεται μαζί με το pda)... Άρα 99% είναι σπασμένο...
I'm back :p

mporei na isxyei auto pou les alla den pauei na einai eikasia...den mporei na min iparxei tropos na diapistwthei ti einai antikeimenika kai egkira...kapoios code...kati...otidipote
ο απρώνθονις εκέγλφοας δεν δαεβζιάι γάμρμα γάμρμα κθάε λξηέ αλλά την λξηέ σαν σνύλοο. Δεν πζαιει ρλόο με τι σρειά είναι τοθοπεμέτενα τα γτάμαμρα μσέα σε μία λξλέη, αεκρί το πώτρο κια το ταελείτυο γάμρμα να ενίαι στη στωσή θσέη

mporei na isxyei auto pou les alla den pauei na einai eikasia...den mporei na min iparxei tropos na diapistwthei ti einai antikeimenika kai egkira...kapoios code...kati...otidipote

Μπορεί ο πρώην ιδιοκτήτης του να το είχε αγοράσει αλλά να μετέφερε την άδεια σε άλλη συσκευή. Αν ισχύει αυτό εσύ έχεις κωδικούς στο My Documnets/HSTC/Destinator/licenses.txt

Φυσικά όμως δεν θα έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις λογαρισμό στην NGi ούτε να κάνεις μεταφορά άδεια χρήσης (γι' αυτό χρειάζεται usename & password στο http://www.destinator1.com/community )

Σχετικά με το κόστος του Destinator είναι 140€ downloading version και 149€ κανονική. Ρίξε μια ματιά στο e-shop μας

Σήμερα πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο η παρουσίαση του Talk & Drive για περισσότερες πληροφορίες εδώ: http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=2730

Σύντομα θα μπορείτε να κατεβάσετε και το video της παρουσίασης για όσους δε την είδατε, από το παραπάνω link (ας είναι καλά ο Panosha)

Μιας και είναι ένα addon του Destinator και θα πωλείται και stand alone για τους ήδη υπάρχοντες χρήστες, πιστεύω πως οι moderators πρέπει να ανοίξουν ένα νέο thread.

I installed destinator 6 in HTC P3300 and is working fine (map, gps) exept the voice!!! I can not hear any sound (the directions).

I installed the same destinator 6 in MIO 550 and is working fine no problem at all.

Anyone know how to overcome the problem of sound in the HTC P3300???

Please Help!!!!!

----<<<<T H E R I S>>>>----

Γειά σας !

Έχω αγοράσει το DEL X51V με VGA.

Το πρόβήμα είναι οτι δεν έχει σωστή απεικόνηση το Destinator στην οθόνη του DELL.

Έχει βρεθεί λύση?

Ν' αγοράσω το πρόγραμμα ή θα πάνε χαμένα τόσα ευρώπουλα.

Δεν θα έπρεπε η NGI να είχε υποστήριξη του DESTINATOR και για τους κατόχους PPC με VGA?

Γειά σας !

Έχω αγοράσει το DEL X51V με VGA.

Το πρόβήμα είναι οτι δεν έχει σωστή απεικόνηση το Destinator στην οθόνη του DELL.

Έχει βρεθεί λύση?

Ν' αγοράσω το πρόγραμμα ή θα πάνε χαμένα τόσα ευρώπουλα.

Δεν θα έπρεπε η NGI να είχε υποστήριξη του DESTINATOR και για τους κατόχους PPC με VGA?

Όχι δεν υπάρχει υποστήριξη.

Θα παίζει μεν, αλλά με χάλια απεικόνιση και όταν scrollάρει κολλάει καμιά φορά.

Απαράδεκτη για την εποχή μας η έλλειψη και δεν θα το αγόραζα.

Όχι δεν υπάρχει υποστήριξη.

Θα παίζει μεν, αλλά με χάλια απεικόνιση και όταν scrollάρει κολλάει καμιά φορά.

Απαράδεκτη για την εποχή μας η έλλειψη και δεν θα το αγόραζα.

Πώς είσαι τόσο σίγουρος;

Μήπως γνωρίζεις κάποιο άλλο πρόγραμμα πλοήγησης που να υποστηρίζει VGA οθόνες ? (Για Ελλάδα πάντα).

Thank's!

Πώς είσαι τόσο σίγουρος;

Μήπως γνωρίζεις κάποιο άλλο πρόγραμμα πλοήγησης που να υποστηρίζει VGA οθόνες ? (Για Ελλάδα πάντα).

Thank's!

Από προσωπική εμπειρία.:D

Σχεδόν όλα τα προγράμματα που ξέρω υποστηρίζουν VGA. Tomtom, igo, navigon.....

Ωστόσο οι χάρτες δεν είναι τόσο καλοί όσο του Destinator.

Kαλύτερα να περιμένεις το Destinator 7!:p

Από προσωπική εμπειρία.:D

Σχεδόν όλα τα προγράμματα που ξέρω υποστηρίζουν VGA. Tomtom, igo, navigon.....

Ωστόσο οι χάρτες δεν είναι τόσο καλοί όσο του Destinator.

Kαλύτερα να περιμένεις το Destinator 7!:p

Χλωμό το βλέπω. :cool:

Χλωμό το βλέπω. :cool:

Και εγώ έτσι πιστεύω, το Destinator 6 είναι τόσο ολοκληρωμένο που δε θα χρειαστεί να βγει νέα έκδοση!:p

http://forum.online-games.gr/images/smilies/tomato.gif

Και εγώ έτσι πιστεύω, το Destinator 6 είναι τόσο ολοκληρωμένο που δε θα χρειαστεί να βγει νέα έκδοση!:p

http://forum.online-games.gr/images/smilies/tomato.gif

Εγώ λέω να κάνουμε το σταυρό μας που δουλεύει ικανοποιητικά και ευτυχώς που υπάρχει και η NGI και βρίσκουμε κανένα δρόμο. Τη δουλειά μας δηλαδή να κάνουμε. :cool:

Βασικα δεν ειναι ασχημο, αλλα δυστηχως δεν ειναι vga αλλα pixelquading qvga.

Ομως οταν τρεχει σε real vga(ozvga) μπορει μεν ο χαρτης να ειναι τετραπλασιος απο πριν και με φοβερη αναλυση, ομως το προγραμμα παει και βαζει τις πληροφοριες, τα softkeys κτλ. εκει που θα ηταν κανονικα με qvga αναλυση και χαλαει ολη η φαση.

http://www.pichotel.com/pic/3600Cnm5/113921.jpg

Θα μπορουσε πανευκολα να το διορθωσει η ngi αυτο το προβλημα, απλα μια αναδιαμορφωση στο gui του χαρτη (στο υπολοιπο μενου δεν εχει προβλημα).

το 6 είναι ευκολότατο να γίνει VGA μόνο αυτό να πω

θα έλεγα πιο εύκολο από ότι το PN, συν ότι δεν περιορίζεσαι μια και απλά έχεις ένα επιπλέον "skin"

---

NLS

ilogic.gr

θα έλεγα πιο εύκολο από ότι το PN, συν ότι δεν περιορίζεσαι μια και απλά έχεις ένα επιπλέον "skin"

Φτιάχτο λοιπόν και δώστο στον κόσμο. :superman:

Πράγματι αλλάζεις το skin, και κάνεις VGA brute force.

To θέμα είναι οτι φαίνονται όλα μικροσκοπικά. Εγώ αδυνατώ να το χρησιμοποιήσω στο δρόμο. Καλύτερα τα χοντροκομμένα του qvga, παρά να κολλήσω στην οθόνη για να δω τις γραμμούλες του χάρτη και στη συνέχεια να αγκαλιαστώ με τους μπροστινούς μου!:p

δηλαδη παιδια το destinator εχει χαλια απεικονιση στο 9000;

Οχι μια χαρα ειναι, αλλα σε real vga μου βγαζει αυτο το προβλημα.

->johner, το skin για vga που το βρηκες? Δεν με πειραζει που ειναι μικρα, στον αντιποδα εχεις 4πλασιο χαρτη.

Οχι μια χαρα ειναι, αλλα σε real vga μου βγαζει αυτο το προβλημα.

->johner, το skin για vga που το βρηκες? Δεν με πειραζει που ειναι μικρα, στον αντιποδα εχεις 4πλασιο χαρτη.

Vga skin.

Yπάρχουν κι'άλλα.