lefteris112 Δημ. May 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2021 Ναι δοκίμασα και δεν με άφησε. Ήθελε beta testing account. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. May 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2021 Μόλις ήρθε η miui 12.5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2021 Εσκασε απο χθες η 12.5.... Πραγματικα απο τις καλυτερες αναβαθμισεις. Το κινητο πεταει πλεον Με 12.5 είμαι κάποιο διάστημα μιας και είναι κινέζικο. Όντως είναι σφαίρα. Βέβαια δεν το είχα δουλέψει ποτέ πριν τη 12.5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisnikgr Δημ. May 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2021 Με 12.5 είμαι κάποιο διάστημα μιας και είναι κινέζικο. Όντως είναι σφαίρα. Βέβαια δεν το είχα δουλέψει ποτέ πριν τη 12.5. Γιαυτο... Αν το δουλευες πιο πριν θα εβλεπες οτι δεν εχει καμια σχεση με την 12.5 Παράθεση Mi 11 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2021 Γιαυτο... Αν το δουλευες πιο πριν θα εβλεπες οτι δεν εχει καμια σχεση με την 12.5 Το πιστεύω. Απλά λέω ότι ακόμα και χωρίς μέτρο σύγκρισης με προηγούμενη εκδοση, μου φαίνεται σφαίρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
docofmobile Δημ. May 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2021 (edited) Καμία σχέση με την κινεζική έκδοση.... Ειδικά οι ρυθμίσεις - launcher είναι ίδιες με την προηγούμενη έκδοση... Τι παίζει; Επίσης λείπουν πολλά features.... π.χ. δεν μπορείς να απεγκαταστησεις καμία εφαρμογή, αυτά με τους ήχους από τη φυση - ζωα, η ταπετσαρία είναι η ίδια με τις προηγούμενες εκδόσεις,... Είναι 12.5 ..... lite;;;;;;; Edited May 26, 2021 by docofmobile Παράθεση NOKIA 808 PUREVIEW THE MOBILE KING - XIAOMI MI 10 PRO 5G USER. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisnikgr Δημ. May 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2021 Καμία σχέση με την κινεζική έκδοση.... Ειδικά οι ρυθμίσεις - launcher είναι ίδιες με την προηγούμενη έκδοση... Τι παίζει; Επίσης λείπουν πολλά features.... π.χ. δεν μπορείς να απεγκαταστησεις καμία εφαρμογή, αυτά με τους ήχους από τη φυση - ζωα, η ταπετσαρία είναι η ίδια με τις προηγούμενες εκδόσεις,... Είναι 12.5 ..... lite;;;;;;; Η ταπετσαρια πως ειναι ιδια?? Εμενα μου τα αλλαξε καθως εχει κινηση πισω... Επισης να ξερεις εχεις ολα πλεον τα κινουμενα wallpapers.Μην περιμένεις να σου δωσουν με την μια τα features της κινεζικης. Δεν εγινε ποτε αυτο. Παράθεση Mi 11 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
docofmobile Δημ. May 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2021 Η ταπετσαρια πως ειναι ιδια?? Εμενα μου τα αλλαξε καθως εχει κινηση πισω... Επισης να ξερεις εχεις ολα πλεον τα κινουμενα wallpapers.Μην περιμένεις να σου δωσουν με την μια τα features της κινεζικης. Δεν εγινε ποτε αυτο. Για την ταπετσαρία εννοώ πως όταν μπαίνεις από τις ρυθμίσεις έχει το παλιό layout και όχι αυτό που έδειξαν στη παρουσίαση και που βλέπω στα reviews της 12.5 στο YouTube. Το ίδιο και για τους ήχους κ.τ.λ.π. μόνη διαφορά 2 super wallpaper ακόμα.... Δεν είναι δα και τεράστια διαφορά. Το κατάλαβα ότι δεν θα άλλαζαν πολλά από το μέγεθος της αναβάθμισης. Κρίμα , πάλι στο περίμενε μας έχουν και αν τα δώσουν.... τα mi 11 την πήραν κανονικά.... Παράθεση NOKIA 808 PUREVIEW THE MOBILE KING - XIAOMI MI 10 PRO 5G USER. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisnikgr Δημ. May 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2021 Μολις τωρα ειδα στο youtube επειδή το ειπες... Τα ιδια ακριβως features εχουμσ με το mi11 εκτος απο την καμερα με τα εικονιδια. Μην συγκρινεις με china rom. Εκει ειναι αλλα κ ισως να μην τα παρουμε κ ποτε Παράθεση Mi 11 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
docofmobile Δημ. May 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2021 Μολις τωρα ειδα στο youtube επειδή το ειπες... Τα ιδια ακριβως features εχουμσ με το mi11 εκτος απο την καμερα με τα εικονιδια. Μην συγκρινεις με china rom. Εκει ειναι αλλα κ ισως να μην τα παρουμε κ ποτε Ναι όντως έχεις δίκιο. Και εγώ μετά το σχόλιο σου έψαξα πιο διεξοδικά στο YouTube , και βρήκα βίντεο με reviews της eu global 12.5. Πάντα μαθαίνεις όταν έχεις βοήθεια. Το ξενερωμα όμως παραμένει!!!! Δεν είναι δυνατόν να μας πετσοκοβουν έτσι. Και μετά την κάνουν αρκετοί προς άλλου.... Τέλος πάντων λίγο υπομονή ακόμα αλλά μόνο για λίγο! Παράθεση NOKIA 808 PUREVIEW THE MOBILE KING - XIAOMI MI 10 PRO 5G USER. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2021 Έχει ασχοληθεί κανένας με custom roms? Αν ναι, ας μοιραστεί την εμπειρία του. Σήμερα ξεκλειδώνω μιας και είναι cn και σκεφτόμουν αντί για την κλασσική eu να δοκίμαζα καμία aosp/los based. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk93 Δημ. May 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2021 Δεν παιζουν τοσο για τη συσκευη μας απ οτι βλεπω στο xda. Ακριβo μαλλον και οχι τοσο δημοφιλες οποτε δεν ασχοληθηκαν να φτιαξουν ρομς. Και εγω με Mi5 και μετα poco f1 ειχα καλομαθει με φλασαρισματα. Βεβαια με την miui eu απο οταν πηρα το κινητο δεν εχω θεματα το δουλευω και dual sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. July 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2021 Είμαι με 12.5.1 και παρατήρησα ότι όταν ενεργοποιώ το dark mode δεν έχω την επιλογή που είχα στη 12 να το απ ενεργοποιήσω σε κάποια εφαρμογή. Κανένας άλλος με το ίδιο θέμα? Μη κάνω τσάμπα hard reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisnikgr Δημ. July 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2021 Περιμενες λιγο να σου φορτωσει τις εφαρμογες??? Κανε μια επανεκκίνηση πριν κανεις reset. Το δικο μου τις δειχνει κανονικα απο κατω Παράθεση Mi 11 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. July 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2021 Δυστυχώς όσο και να περιμένω δεν γίνεται τίποτα. Δεν με βλέπω να το γλιτώνω το hard reset. Εσύ είσαι με miui 12.5 σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisnikgr Δημ. July 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2021 (edited) Ναι με την 12.5 ευρωπαϊκή. Εκανες επανεκκίνηση??επισης πριν κανεις hard reset δεν ξανακατεβαζεις ολη την ρο να την περασεις ξανα? Αν κ παλι τπτ τοτε κανε reset Edited July 21, 2021 by chrisnikgr Παράθεση Mi 11 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. July 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2021 (edited) Ναι εκανα επανεκινηση αλλα δεν εστρωσε. Θα περασω παλι την ρομ να δουμε τι θα γινει... Edit: Τιποτα τελικα Edited July 21, 2021 by lefteris112 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisnikgr Δημ. July 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2021 Ναι εκανα επανεκινηση αλλα δεν εστρωσε. Θα περασω παλι την ρομ να δουμε τι θα γινει... Edit: Τιποτα τελικα Ηρθε νεο update.... Για τσεκαρε να δεις μηπως σωθεις με την αναβάθμιση!! Παράθεση Mi 11 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. July 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2021 Ναι την έκανα αλλά δεν έστρωσε. Βρήκα λύση πάντως, άμα το ψάξω στην αναζήτηση κ μπω από εκεί στο μενού τις δείχνει τις εφαρμογές κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisnikgr Δημ. July 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2021 Μετα την αναβαθμιση την τελευταία σε εεα rom εχετε κ εσεις κατι κινεζικα στο album οταν πατατε την αναζητηση για βρειτε φωτο? Ξεχασαν να κανουν μεταφραση τα βοδια.... Παράθεση Mi 11 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aposp Δημ. March 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2022 Καλησπέρα Έχουμε κάποιο νεότερο για το πότε θα λάβουμε την miui 13? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aviador Δημ. April 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2022 Android 12 και MIUI 13 από σήμερα. Κάνουμε τον σταυρό μας και βλέπουμε... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vougiato Δημ. January 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2023 Καλημέρα και καλή χρονιά, ειμαι νεό μέλος, πρόσφατα μου εκαναν δώρο τα παιδιά μου ενα xiaomi10pro. Προσπαθώ να βάλω διαφορετικό ήχο κλήσης σε επαφές αλλα είναι αδύνατο. Μπορώ όμως να επιλέξω οποιοδήποτε ήχο κλήσης για όλες τις επαφές. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι θα του είμαι ευγνώμων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. January 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2023 Καλημέρα και καλή χρονιά, ειμαι νεό μέλος, πρόσφατα μου εκαναν δώρο τα παιδιά μου ενα xiaomi10pro. Προσπαθώ να βάλω διαφορετικό ήχο κλήσης σε επαφές αλλα είναι αδύνατο. Μπορώ όμως να επιλέξω οποιοδήποτε ήχο κλήσης για όλες τις επαφές. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι θα του είμαι ευγνώμων.Επιλεγεις να ανοιξεις την επαφη που θες, πατας τις 3 τελειες πανω δεξια και διαλεγεις "Ηχος κλησης"...Κοινως γίνεται απο την εφαρμογή των επαφων..Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vougiato Δημ. January 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2023 14 ώρες πριν, mobrol said: Επιλεγεις να ανοιξεις την επαφη που θες, πατας τις 3 τελειες πανω δεξια και διαλεγεις "Ηχος κλησης"... Κοινως γίνεται απο την εφαρμογή των επαφων.. Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το έχω κάνει αυτό αλλά δεν ….. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts