alex61 Δημ. October 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2020 Παιδιά σκέφτομαι για αγορά του. Τιιιιι λέει? Έχει προβλήματα? Έρχομαι από p20pro. Από ότι διάβασα δεν δουλεύει ο Nova launcher ή γενικότερα κανένας άλλος launcher? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNAKIS75 Δημ. October 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2020 παιδια στο e-deal.gr το εχει σε dual sim. παιζει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kergaz Δημ. October 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2020 Νεος κάτοχος Xiaomi Mi10 και εχω τα εξής ερωτήματα 1. Γιατί στο youtube app δεν παίζει videos με ανάλυση 2160p; Δεν βγάζει καν την επιλογή. Δεν θα έπρεπε βάση την ανάλυσης της οθόνης να το υποστηρίζει; 2. Υπάρχει τρόπος το animation που βγαίνει για 10" περίπου όταν το βάζεις να φορτίζει, να το δείχνει συνέχεια όσο φορτίζει; 3. Υπάρχει κάποιο tempered glass με καλή εφαρμογή και να μην έχει προβλήματα με τον αισθητήρα για τα αποτυπώματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1961 Δημ. October 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2020 Παιδιά σκέφτομαι για αγορά του. Τιιιιι λέει? Έχει προβλήματα? Έρχομαι από p20pro. Από ότι διάβασα δεν δουλεύει ο Nova launcher ή γενικότερα κανένας άλλος launcher? Ευχαριστώ Μια χαρά δουλεύει ο Nova launcher. Και σαν συσκευή είναι αστέρι, ιδικά στις φωτογραφίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. October 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2020 Νεος κάτοχος Xiaomi Mi10 και εχω τα εξής ερωτήματα 1. Γιατί στο youtube app δεν παίζει videos με ανάλυση 2160p; Δεν βγάζει καν την επιλογή. Δεν θα έπρεπε βάση την ανάλυσης της οθόνης να το υποστηρίζει; Διότι το Mi 10 δεν υποστηρίζει ανάλυση 2Κ ,2Κ plus και πάνω Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 Καλησπέρα σε όλους!! Έχει δοκιμάσει κανείς διπλή σιμ;; Είναι εύκολη διαδικασία;; Και αν έχει κανείς κανένα δεύτερο SIM Trey dual διαθέσιμο? Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 594 ευρώ πλέον στα επίσημα καταστηματα.Μου αρέσει που το κατέβασαν 5 ευρώ κάτω.Τρομαρα τους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2020 Να με και εγώ από εδώ ! Από σήμερα κάτοχος !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. October 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2020 Αντε να μαζευόμαστε πολλοί.. Κι εγω ιδιοκτήτης του τέρατος απο σήμερα.. κάτοχος mi8 μέχρι πρότινος, ριζική αναβάθμιση στα πάντα προφανώς. Το μονο που θα μου λείψει είναι το notification led. Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2020 Τώρα που η τιμή χαμήλωσε θα το πάρουν άτομα Τι θήκη φοράτε όσοι το έχετε ? Μεμβράνη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. October 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2020 Τώρα που η τιμή χαμήλωσε θα το πάρουν άτομα Τι θήκη φοράτε όσοι το έχετε ? Μεμβράνη ? με βόλεψε η θήκη της συσκευασίας, ωραίο κράτημα και προστατεύει τις κάμερες.. όσο για μεβράνη θα κρατήσω την εργοστασιακή όσο αντέξει Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2020 Έχω την εντύπωση πως η θήκη της συσκευασίας πιέζει την μεμβράνη σε μια γωνιά . Τουλάχιστον στο δικό μου Εγώ έχω και μια nillkin μαύρη σκληρή θήκη Βασικά μου τις έδωσε το παιδί που το πήρα σήμερα . Που κάναμε αλλαγή και πήρε από εμένα το nord Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. October 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2020 Καλά δε χαμήλωσε και πολύ.Παλι πανάκριβο είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2020 Σε σχέση με άλλες ναυαρχίδες είναι πιο φτηνό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. October 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2020 Βέβαια είναι πιο φτηνό από άλλες ναυαρχίδες αλλά τα 600 ευρώ δεν τα δίνεις έτσι εύκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2020 Ε αυτό είναι άλλη συζήτηση όμως Άλλος δεν δίνει ούτε τα 20 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2020 Κάτοχος από σήμερα και εγώ,μιας και το s9 plus μας άφησε χρόνους. Ελπίζω να μείνω ικανοποιημένος. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2020 Σίγουρα θα μείνεις Το έχω 3-4 μέρες Άψογο το βλέπω και σε πιο λογικά χρήματα από τις άλλες ναυρχιδες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2020 Σίγουρα θα μείνεις Το έχω 3-4 μέρες Άψογο το βλέπω και σε πιο λογικά χρήματα από τις άλλες ναυρχιδες Μακάρι γιατί έχω καιρό να πιάσω Xiaomi στα χέρια μου. Μέχρι να το μάθω,θέλει μέρες!! Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. October 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2020 Μακάρι γιατί έχω καιρό να πιάσω Xiaomi στα χέρια μου. Μέχρι να το μάθω,θέλει μέρες!!Σε κάμερα, ήχο, οθόνη δεν παίζεται πάντως το άτιμο Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2020 Σε κάμερα, ήχο, οθόνη δεν παίζεται πάντως το άτιμο Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για αυτούς τους λόγους κατέληξα σε αυτό. Πάντως οπτικά,αλλά και στο χέρι,είναι πανέμορφο! Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyxodioktis100 Δημ. October 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2020 Καλησπέρα. Ξαφνικός κάτοχος καθώς το mi9 είναι εκτός μάχης λόγω οθόνης. Καμμία πρόταση για προστασία οθόνης? Το edge τζαμί δεν βοηθάει γι'αυτό ρωτάω μήπως κάποιος είναι ευχαριστημένος από κάποια εταιρεία. Για θήκη θα πάω η σε nilkin η σε spiegen. Καηκαμε με τις εξυπνάδες στο mi9 χωρίς προστασία και το πληρώσαμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2020 ,έχουν ξεχάσει πάντως το κινητό εκεί στην xiaomi Security Ιουνίου έχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyxodioktis100 Δημ. October 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2020 ,έχουν ξεχάσει πάντως το κινητό εκεί στην xiaomi Security Ιουνίου έχει Εγώ βλέπω Αυγούστου. Για τσέκαρε το ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2020 Τι έκδοση Ρομ έχεις ? Εγώ έχω 12.0.1 QJBMIXM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts