aras Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 Στο χέρι το έχεις συνηθίσει φίλε λόγω μεγέθους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 Τότε μάλλον εγώ έχω πέσει σε προβληματική συσκευή. Ή πρέπει να κάνω factory reset και να ξαναστείσω, που δεν το έχω κάνει βέβαια μετά την αναβάθμιση σε MIUI 12. Συνοπτικά έχω: 1. Πρόβλημα με το tethering στους 2.4g και ιδιαίτερα όταν φορτίζει. Αναγκαστικά πήρα μιφι και διπλή σιμ από τον πάροχο για να κάνω την δουλειά μου. 2. Πρόβλημα με το smb protocol, με αποτέλεσμα να μην βλέπω τοπικά ένα NAS που έχω. Κατέβασα εφαρμογή από το μάρκετ αφού ο μαμά file manager είναι για τον παιάνα! 3. Πρόβλημα με το Bluetooth. Όταν έχεις κλειστή την μεταφορά μουσικής αποσυνδέεται και επανασυνδέεται κάθε 10 δευτερόλεπτα. Ως αποτέλεσμα βέβαια γονατίζει την μπαταρία του bthf. Στην αρχή νόμιζα ότι τα έπαιξε η μπαταρία του hf μέχρι που εντελώς τυχαία το παρατήρησα στο car kit και έτσι είδα ότι το κάνει γενικά. Αυτό γίνεται βέβαια όταν δεν έχει ενεργή κλήση, με αποτέλεσμα το hf να μήν μπαίνει ποτέ σε deep sleep και η αυτονομία του να πέσει στο 50%. Και δεν ξέρω και τι άλλο θ' ανακαλύψω. Αυτά δεν συμβαδίζουν με το κόστος της συσκευής. Αν είχε 2-3 κατοσταρικα τα συγχωρείς, στα σχεδόν 6 που το πήρα σου κάθονται βαριά. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 Τι να πω. Μακάρι να διορθωθούν στην πορεία όλα αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. August 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2020 αρχιζει και πεφτει αρκετα η τιμη του, 464ε στο Banggood με το κουπονι BG9M10 , πιστευω σε κανα μηνα αν παει στα 420-440 θα ειναι φουλ vfm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. August 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2020 Μακάρι αλλά δε βλέπω να πέφτει και σαν τρελό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. August 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2020 αρχιζει και πεφτει αρκετα η τιμη του, 464ε στο Banggood με το κουπονι BG9M10 , πιστευω σε κανα μηνα αν παει στα 420-440 θα ειναι φουλ vfm αυτό το κουπόνι ισχύει ακόμα? Γιατί βλέπω ότι το έχουν 639 us$. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. August 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2020 αυτό το κουπόνι ισχύει ακόμα? Γιατί βλέπω ότι το έχουν 639 us$.Ναι τώρα το δοκίμασα και μου το πήρε κανονικά, μήπως δεν ήταν σωστό στο λινκ? Σε αυτό εδώ μπήκε το κουπόνι και βγαίνει 468τελική με μεταφορικά Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. August 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2020 Ναι τώρα το δοκίμασα και μου το πήρε κανονικά, μήπως δεν ήταν σωστό στο λινκ? Σε αυτό εδώ μπήκε το κουπόνι και βγαίνει 468τελική με μεταφορικά Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk όντως λειτουργεί το κουπόνι σ ευχαριστώ πολύ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2020 Νεα έκδοση miui. 12.0.2.0(QJBEUXM). Security update αλλά βλέπω και κάποιες μικρο-αλλαγες αισθητικής πλευράς κυρίως. Να φτιάξουν κανένα bug? Last year? Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. September 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2020 Παιδιά εσείς θα το αγοράζατε από σκρουτζομαγαζο η από γνωστό κατάστημα δίνοντας 75 ευρώ παραπάνω και εχοντας την κάλυψη της infoquest για εγγύηση; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. September 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2020 Στο ίδιο δίλημμα, προτίμησα να δώσω 50 € παραπάνω για το mi 10 lite, για την εγγύηση και ίσως καλύτερη μεταπώληση, αν θελήσω να το αλλάξω. Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis123456 Δημ. September 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2020 Στο ίδιο δίλημμα, προτίμησα να δώσω 50 € παραπάνω για το mi 10 lite, για την εγγύηση και ίσως καλύτερη μεταπώληση, αν θελήσω να το αλλάξω. Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαλησπερα φιλε μου κ εγώ το mi 10 lite 5g Έχω και ένα θέμα με της φωτογραφίες σε μένα δεν φενονται τα χρώματα ρεαλιστικά στης φωτογραφίες όταν όμως τα στέλνω σε άλλον φενονται όπως πρέπει μήπως είχες εσύ τέτοιο θέμα? Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. September 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2020 Στην ουσία φίλε είναι 100 ευρώ η διαφορά γιατί σου λένε ότι η πρωτη δόση αν το πάρεις με δόσεις είναι επιπλέον 24 ευρώ έξοδα φακέλου τραπέζης. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- To έχετε συνηθίσει το βάρος και το μέγεθος του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. September 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2020 Πάντως τα περισσότερα γνωστά καταστήματα τι έχουν βάλει στα 600 ευρώ. ----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το έχουν βάλει... ----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λέτε να πέσει κι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. September 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2020 Καλημέρα στην παρέα η σταθεροποιηση του βίντεο στην σελφη κάμερα εχει διορθωθεί με τα updates?? Εβαλαν δηλαδή eis?? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. September 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2020 Τώρα που είναι γύρω στα 500 ευρώ το κινητό αξίζει για αγορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panteliskr Δημ. September 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2020 Κάτοχος και εγώ της συσκευής 1 μέρα και είμαι αρκετά ικανοποιημένος θέλω να ρωτήσω αν έχει κανένας ασχοληθεί με το remote γιατί εγώ 2 τηλεόραση που έχω στο σπίτι δεν κατάφερα να συνδεθώ με καμία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2020 Τι μάρκα είναι??? Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panteliskr Δημ. September 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2020 Jvc kai hitachi δεν ξέρω άμα κάνω κάτι εγώ λάθος η μπας και δεν μου δουλεύει κάτι στο τηλέφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billeridis Δημ. September 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2020 Έχει δοκιμάσει κανείς να κατεβάσει torrents με κάποια εφαρμογή ; Δεν τα κατεβάζει με τίποτα ... Το mTorrent γράφει "gathering info" και μένει εκεί , άλλες εφαρμογές επίσης δεν κατεβάζουν. Παράθεση Δγιαδόσται !!!11! :https://www.thepressproject.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. September 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2020 Καλησπέρα σε όλους. Σκέφτομαι για αγορά καινούργιου το θέμα είναι ότι δουλεύω 2 σιμ τελικά είναι single sim η υποστηρίζει και δεύτερη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. September 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2020 Καλησπέρα, Και εγώ προχθες το πήρα στα 600Ε. Προς το παρόν ευχαριστημένος. Η αλήθεια είναι ότι είχα Huawei mate 10 οπότε το λειτουργικό δε μου φαίνεται πολύ ξένο... Προς το παρόν έχω μερικές ερωτήσεις για το ίδιο θέμα αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει. 1. Αν δεν είναι ενεργοποιημένο το AOD δεν εμφανίζει κάτι σαν ειδοποίηση;πχ led ή κάτι στην οθόνη στιγμαίο 2. Αν δεν είναι ενεργοποιημένο το AOD δε στέλνει ειδοποίησεις σε smart watch. Εχω το Huawei GT2 και μία παίζουν μία όχι... 3. Το AOD (ένα απλό ρολογάκι) πόσο μπαταρία του τρώει; 4. Αν είναι ενεργοποιημένο δε κλείνει προσωρινά με κάποιο τρόπο; ΠΧ στα huawei τα γυρίζεις ανάποδα η κρύβεις με κάτι το πάνω μέρος. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. September 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2020 Kαλοριζικο φίλε.Πανεμορφο,ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. September 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2020 μπορεί κάποιος να απαντήσει για τις κάρτες σιμ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. September 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2020 Δεν εχω τη συσκευή, αλλα καποια πράγματα λογικα θα ειναι κοινα λογω miui 12. Χωρις aod θα μπορεις λογικα να εχει αναδυομενες ειδοποιησεις αν το ρυθμισεις απο τις ειδοποιησεις στις ρυθμισεις. Στιγμιαια βεβαια. Σε smartwatch amazfit μου ερχονται (συνηθως...) οι ειδοποιήσεις,αλλα επειδη μιλαμε για κινεζικα λειτουργικα και ρολογιου και κινητου πιο πολυ σαν εξτρα το βλεπω να λειτουργουν κανονικά... Προσφατα ενεργοποιησα το aod και δε θα ελεγα οτι τρωει πολλη μπαταρία. Μαλιστα προσφατα ηρθε ενημερωση για το aod και προσθεσαν ενα μικρο ρολογακι πανω δεξια στην οθονη που οταν ερχεται ειδοποιηση απλα εμφανιζει μια κοκκινη βουλα,ουτε εικονίδια ουτε πολλα εφε. Μου φαινεται οτι πρεπει να καταναλωνει ψιλολογια. Στην τσεπη ,αναποδα ,σε σκοτεινα μερη κτλ δεν ξερω αν απενεργοποιειται τελειως , αλλά σκοτεινιαζει τοσο που δε φαινεται σχεδον. Γενικα αν και ημουν εναντιον της aod ,τη δοκιμασα και την κρατησα τελικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts