Chryssostomos Δημ. March 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2021 Στο λινκ που έβαλες,το είδες φαντάζομαι ότι σαν τελευταία ρομ,βγάζει την προηγούμενη 12.2 .4; Την ίδια κουβέντα είχαμε ξανακάνει με ένα άλλο παιδί παλιότερα . Σε εμένα,αλλά και σε κάποιους άλλους,το έγραφε(τότε) και κατά την λήψη ότι πρόκειται για stable beta rom. Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. March 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2021 (edited) Στο λινκ που έβαλα η τελευταία recovery stable είναι η 12.2.7. Βλέπεις σε λάθος μέρος. Όχι fastboor. Recovery σε ενδιαφέρει. (οι ota updates έρχονται μέσω recovery method) Sent from my Mi 10 using Tapatalk Edited March 14, 2021 by sniper20 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2021 Στο λινκ που έβαλα η τελευταία recovery stable είναι η 12.2.7. Βλέπεις σε λάθος μέρος. Όχι fastboor. Recovery σε ενδιαφέρει. Sent from my Mi 10 using TapatalkΌντως παράβλεψη μου. Πάντως,δεν είναι η πρώτη ενημέρωση που είναι είναι stable beta και στην συνέχεια θα δωθεί σαν stable σκέτη. Είναι η τρίτη που περνάω . Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisnikgr Δημ. March 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2021 Επειδη ειμαι χρονια στους beta.... Εννοςιται οτι στην αρχη διατίθενται ως beta. Δεν το γραφει πουθενα βεβαια αυτο. Για τον παραπανω λογο βγαινει κ σε λιγους ή περιορισμενη ωρα. Αν την χασεις την πρωτη φορα δεν στην ξαναβγαζει. Γινεται το feedback μεσω telegram κ αν δεν διαπιστωθει κατι ιδιαίτερο την δινουν κανονικα σε ολους. Αυτη ειναι η διαδικασια. Παράθεση Mi 11 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopakol Δημ. March 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2021 Επανέρχομαι στο θέμα της ανοιχτής οθόνης κατά την διάρκεια κλήσης, με την διαπίστωση ότι το ίδιο συμβαίνει και σε κλήση με το messenger. Προφανώς έχει να κάνει με το ενεργοποιημένο μικρόφωνο της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. March 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2021 Επανέρχομαι στο θέμα της ανοιχτής οθόνης κατά την διάρκεια κλήσης, με την διαπίστωση ότι το ίδιο συμβαίνει και σε κλήση με το messenger. Προφανώς έχει να κάνει με το ενεργοποιημένο μικρόφωνο της συσκευής. Στο viber δεν μου το έκανε. Επίσης μιλάω σχεδόν αποκλειστικά με Bluetooth, δεν απενεργοποιείται το μικρόφωνο; Λογικά κάτι άλλο φταίει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2021 Στο viber δεν μου το έκανε. Επίσης μιλάω σχεδόν αποκλειστικά με Bluetooth, δεν απενεργοποιείται το μικρόφωνο; Λογικά κάτι άλλο φταίει.Πώς θα μιλάει άμα το κλείσει βρε συ; Λογικά με τον αισθητήρα κάτι παίχτηκε στην αναβάθμιση. Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. March 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2021 Πώς θα μιλάει άμα το κλείσει βρε συ; Λογικά με τον αισθητήρα κάτι παίχτηκε στην αναβάθμιση. Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το μικρόφωνο του τηλεφώνου εννοώ, όχι του ακουστικού. Τέλος πάντων, δεν μας ενδιαφέρει που οφείλεται το πρόβλημα αλλά πότε θα λυθεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosfra Δημ. March 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2021 Απο ταχύτητες 5G πως πάει στα 2 δίκτυα της cosmote-vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2021 Το μικρόφωνο του τηλεφώνου εννοώ, όχι του ακουστικού. Τέλος πάντων, δεν μας ενδιαφέρει που οφείλεται το πρόβλημα αλλά πότε θα λυθεί...Συμφωνούμε απόλυτα . Τι θέμα είναι να λυθεί ότι και να φταίει. Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. March 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2021 Απο ταχύτητες 5G πως πάει στα 2 δίκτυα της cosmote-vodafoneΑπό cosmote χάλι. Τουλάχιστον για την περιοχή μου. Το έχω γυρίσει πλέον στο 4g και τέλος. Όταν ολοκληρωθεί το 5g δίκτυο τότε οκ. Sent from my Mi 10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitspan Δημ. March 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2021 (edited) Έχει αντιμετωπίσει κανείς πρόβλημα με τα ακουστικά τα ενσύρματα?τα ακουστικά δεν έχουν πρόβλημα και πιστεύω ούτε το ανταπτορακι..μου το είχε κάνει και πριν κάνα μήνα δεν τα αναγνώριζε με τίποτα για λίγη ώρα..μετά όλα καλά δεν το ξανακανε..και τώρα έχει από το μεσημέρι δεν αναγνωρίζει με τίποτα τα ακουστικά. Αν είχε πρόβλημα το ανταπτορακι πιστεύω θα είχα πρόβλημα και θα το έκανε συνέχεια για αυτό ρωταω Edit:μόλις διάβασα στο xda ότι είναι κάποιο bug..ότι να ναι xiaomi πάλι το έκανες το θαύμα σου. Edited March 16, 2021 by pitspan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. March 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2021 Απο ταχύτητες 5G πως πάει στα 2 δίκτυα της cosmote-vodafone Εμένα της Cosmote πετάει με καλό σήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2021 Απο ταχύτητες 5G πως πάει στα 2 δίκτυα της cosmote-vodafoneΑν έχεις καλό σήμα,μια χαρά,αν όχι,χάλια η κατάσταση. Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black1180 Δημ. March 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2021 Αυτό που δεν μου αρέσει σε αυτή την rom είναι ότι δεν έχει double tap lock και ότι η always on display κλείνει στο σκοτάδι πράγμα που χρειάζομαι το ρολόι το βράδυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. March 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2021 Αυτό που δεν μου αρέσει σε αυτή την rom είναι ότι δεν έχει double tap lock και ότι η always on display κλείνει στο σκοτάδι πράγμα που χρειάζομαι το ρολόι το βράδυ.Γιατί, είχε ποτέ tap2lock? Και το always on πάντα έσβηνε στο σκοτάδι. Εγώ μάλιστα θα ήθελα να το κάνει και στο φως. Στάλθηκε από το SM-T395 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black1180 Δημ. March 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2021 Γιατί, είχε ποτέ tap2lock? Και το always on πάντα έσβηνε στο σκοτάδι. Εγώ μάλιστα θα ήθελα να το κάνει και στο φως. Στάλθηκε από το SM-T395 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε XTRV και eu rom υπάρχουν όλα αυτά επίσης σε αυτές τις rom σου δίνει την δυνατότητα αν το θες η όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. March 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2021 Σε eu έχουμε αυτά σε official rom Sent from my Mi 10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. March 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2021 Σε XTRV και eu rom υπάρχουν όλα αυτά επίσης σε αυτές τις rom σου δίνει την δυνατότητα αν το θες η όχι. Η XTRV είναι custom? Αν ναι, δεν την ξέρω και δεν ασχολούμαι. Δηλαδή σε eu κάνατε ποτέ double tap σε κάποιο σημείο στην οθόνη και ενώ ήταν ενεργή σας έσβηνε? Πλάκα κάνετε τώρα? Πότε το έκανε αυτό? Το ανάποδο, οκ, ναι. Το να είναι σβηστή και ν' ανάψει. Στάλθηκε από το SM-T395 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. March 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2021 Πάντα το double tap to wake υπήρχε. Sent from my Mi 10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. March 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2021 Πάντα το double tap to wake υπήρχε. Sent from my Mi 10 using TapatalkΑυτό λέω κι εγώ. Το ανάποδο το έκανε ποτέ? Δεν θυμάμαι αν πιο πριν έγραφε έτσι την συγκεκριμένη ρύθμιση (νομίζω ότι έλεγε μόνον για να ανάψει η οθόνη, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος), όμως ποτέ δεν έκανε double tap για να σβήσει. Και βέβαια ούτε και τώρα. Sent from my Mi 10 using Tapatalk. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. March 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2021 Αυτό λέω κι εγώ. Το ανάποδο το έκανε ποτέ? Δεν θυμάμαι αν πιο πριν έγραφε έτσι την συγκεκριμένη ρύθμιση (νομίζω ότι έλεγε μόνον για να ανάψει η οθόνη, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος), όμως ποτέ δεν έκανε double tap για να σβήσει. Και βέβαια ούτε και τώρα. Sent from my Mi 10 using Tapatalk.Σωστός. Sent from my Mi 10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisnikgr Δημ. March 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2021 Το κανει μονο οταν εισαι κλειδωμενος κ εχει αναψει η οθονη κ κανεις double tap κ σβηνει. Μονο ετσι. Παράθεση Mi 11 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. March 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2021 Το κανει μονο οταν εισαι κλειδωμενος κ εχει αναψει η οθονη κ κανεις double tap κ σβηνει. Μονο ετσι.Αυτό δεν είναι double tap to lock (καθώς ποτέ δεν έχει ξεκλειδώσει το κινητό) . Φυσικά και υπάρχει αυτό, αλλά χωρίς να υπάρχει επιλογή ρύθμισης από το λειτουργικό. (εκτός φυσικά του double tap to wake.) Sent from my Mi 10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. March 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2021 Το Smart Cover ξέρει κανείς πως μπορεί να λειτουργήσει; Το έχω ενεργοποιήσει εννοείται αλλά στο άνοιξε-κλείσε της μαγνητικής θήκης δεν συμβαίνει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts