fantomXxXx Δημ. September 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2020 Σαν κινητό είναι πολύ καλό. Αν δεν υπήρχε το θέμα με τα gms πιστεύω θα κόστιζε πολύ περισσότερο. Στιβαρό, ωραίο, οι φωτογραφίες και το video πολύ δυνατά. Φορτίζει γρήγορα, η μπαταρία με Zoom Meetings 4-5 ώρες την ημέρα και φουλ τηλέφωνα λόγω δουλειάς, από το 100% στις 7 το πρωί πέφτει στο 20% στις 10 το βράδυ. Κι αν δεν έχεις τα gms που τωνε πόρους - μπαταρία, φαντάζομαι οι αντοχές θα είναι περισσότερες Αν μπορώ να πω κάτι αρνητικό, είναι το μονοφωνικό ηχείο. Παράθεση ..τα σκεπάσματα είναι κρύα κοιταζόμαστε βουβά ό,τι απέμεινε απ' την ευτυχία ξεψυχάει στα σκοτεινά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marialr Δημ. September 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2020 Σαν κινητό είναι πολύ καλό. Αν δεν υπήρχε το θέμα με τα gms πιστεύω θα κόστιζε πολύ περισσότερο. Στιβαρό, ωραίο, οι φωτογραφίες και το video πολύ δυνατά. Φορτίζει γρήγορα, η μπαταρία με Zoom Meetings 4-5 ώρες την ημέρα και φουλ τηλέφωνα λόγω δουλειάς, από το 100% στις 7 το πρωί πέφτει στο 20% στις 10 το βράδυ. Κι αν δεν έχεις τα gms που τωνε πόρους - μπαταρία, φαντάζομαι οι αντοχές θα είναι περισσότερες Αν μπορώ να πω κάτι αρνητικό, είναι το μονοφωνικό ηχείο. Τέλεια! Λογικά τιε επόμενες ημέρες θα προχωρήσω σε παραγγελία! Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο και τις απαντήσεις σου! Καλή συνέχεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marialr Δημ. September 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2020 Το παρήγγειλα ! Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο τζαμακι προστασίας ? Θήκη λογικά θα παραγγείλω αυτή https://www.skroutz.gr/s/23453853/Huawei-Original-Pu-Cover-Ink-Green-Huawei-P40-Pro.html#reviews Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosbar128 Δημ. September 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2020 Καλησπέρα στην παρέα. Το σκέφτομαι αυτό το κινητό να το αγοράσω. Στα 400 που έχει πέσει τώρα θεωρώ ότι είναι πολύ value for money. Η Pro έκδοση δεν με ενδιαφέρει και είναι και πανάκριβη. Πιστεύετε ότι είναι πλήρως λειτουργικό και χωρίς τα Google services? Δεν με ενδιαφέρει να τα περάσω πλαγίως. Παράθεση >Implying I have a signature Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpap8888 Δημ. October 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 πειτε μου εντυπωσεις για την καμερα οσοι το εχετε.πουλησα το p20 pro και το σκεφτομαι για το p40 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2020 390€ Καινούριο Αξίζει; Περνάνε εύκολα τα GMS???? Για πείτε Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. November 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2020 390€ Καινούριο Αξίζει; Περνάνε εύκολα τα GMS???? Για πείτε Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk φυσικά αξίζει.. που το βρήκες τόσο; Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2020 Best price Με PayPal Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Περνάνε τα GMS εύκολα? Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. November 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2020 Παιδιά αφού τις εφαρμογές και τα παιχνιδια που θέλουμε τις περνάμε και από την εφαρμογή app gallery της huawei, ποιος ο λόγος να μην το αγοράσει κάποιος το τηλέφωνο; Απαντήστε μου να ξέρω κι εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2020 Παιδιά αφού τις εφαρμογές και τα παιχνιδια που θέλουμε τις περνάμε και από την εφαρμογή app gallery της huawei, ποιος ο λόγος να μην το αγοράσει κάποιος το τηλέφωνο; Απαντήστε μου να ξέρω κι εγώ.Δεν δουλεύουν εφαρμογες που τρέχουν σε GMS Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. December 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2020 καλησπερα παιδια αξιζει να παω απο poco f2 pro στο p40? Gms δουλευουν πλεον? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iceglow Δημ. December 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2020 Καλησπέρα στην παρέα.Μετά απο πολλά χρόνια μετάβαση απο το σκυλί του πολέμου Moto G στο P40.Στα 377 ευρώ ψάχνει για αντίπαλο.Σε λίγες μέρες που θα το παραλάβω θα γράψω ένα mini review. Θετικότατο οτι έρχεται με προεγκατεστημένο τζάμι προστασίας. Δε θυμάμαι πόσα reviews διάβασα και πόσα συγκριτικά video είδα στο youtube. Μην το σκέφτεστε αν σας αρέσουν οι φωτογραφίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. December 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2020 Καλησπέρα στην παρέα.Μετά απο πολλά χρόνια μετάβαση απο το σκυλί του πολέμου Moto G στο P40.Στα 377 ευρώ ψάχνει για αντίπαλο.Σε λίγες μέρες που θα το παραλάβω θα γράψω ένα mini review. Θετικότατο οτι έρχεται με προεγκατεστημένο τζάμι προστασίας. Δε θυμάμαι πόσα reviews διάβασα και πόσα συγκριτικά video είδα στο youtube. Μην το σκέφτεστε αν σας αρέσουν οι φωτογραφίες. τζάμι καμία εταιρεια δεν βάζει.. μόνο ζελατίνα Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. December 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2020 Καλησπέρα στην παρέα.Μετά απο πολλά χρόνια μετάβαση απο το σκυλί του πολέμου Moto G στο P40.Στα 377 ευρώ ψάχνει για αντίπαλο.Σε λίγες μέρες που θα το παραλάβω θα γράψω ένα mini review. Θετικότατο οτι έρχεται με προεγκατεστημένο τζάμι προστασίας. Δε θυμάμαι πόσα reviews διάβασα και πόσα συγκριτικά video είδα στο youtube. Μην το σκέφτεστε αν σας αρέσουν οι φωτογραφίες.377€ από πού; Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iceglow Δημ. December 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2020 377€ από πού; Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk kiniti.net αλλά έχει και άλλα 3 καταστήματα στην ίδια τιμή στο bestprice ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- τζάμι καμία εταιρεια δεν βάζει.. μόνο ζελατίνα καλά που το επισήμανες. Έτσι και αλλιώς το δίνουν δώρο απο το κατάστημα με το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. December 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2020 kiniti.net αλλά έχει και άλλα 3 καταστήματα στην ίδια τιμή στο bestprice ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλά που το επισήμανες. Έτσι και αλλιώς το δίνουν δώρο απο το κατάστημα με το κινητό. σε gold ε; αξιοπιστο το καταστημα ολα ενταξει; Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iceglow Δημ. December 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2020 σε gold ε; αξιοπιστο το καταστημα ολα ενταξει; Μου άρεσε η άμεση επικοινωνία στο τηλέφωνο και τα θετικά reviews. Το πρόβλημα αυτές τις μέρες είναι στις παραδόσεις τις ACS. Όπως και να'χει θα ενημερώσω όταν παραλάβω και γράψω ολοκληρωμένη άποψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtkar Δημ. December 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2020 Γνωριζει καποιος εαν εχει θυρα υπερυθρων για χρηση χειριστηριων πχ tv, air-condition κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomXxXx Δημ. December 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2020 Γνωριζει καποιος εαν εχει θυρα υπερυθρων για χρηση χειριστηριων πχ tv, air-condition κτλ Δεν έχει, μόνο το pro. Παράθεση ..τα σκεπάσματα είναι κρύα κοιταζόμαστε βουβά ό,τι απέμεινε απ' την ευτυχία ξεψυχάει στα σκοτεινά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis15 Δημ. December 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2020 με gms τι γίνεται? youtube και playstore τρεχουν? γιατί από φωτογραφίες και το πιξελ σε αυτά τα χρήματα βγάζει καλές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomXxXx Δημ. December 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2020 Out of the box Δεν τρέχουν ούτε gms ούτε playstore παίζει. Υπάρχουν όμως διαδικασίες που μπορείς να τα περάσεις και τα 2 και μετά όλα τρέχουν απροβλημάτιστα. Το μόνο που δεν παίζει είναι το wallet στο app της eurobank για ανέπαφες συναλλαγές από το κινητό. Ότι άλλο και να δοκίμασα παίζει σωστά. Παράθεση ..τα σκεπάσματα είναι κρύα κοιταζόμαστε βουβά ό,τι απέμεινε απ' την ευτυχία ξεψυχάει στα σκοτεινά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. December 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2020 Χρόνια πολλά σ όλους! Μια ερώτηση κι από μένα προς τους κατόχους. Υπάρχει συμβατότητα με chromecast? Υπάρχει η εφαρμογή Home της Google στο appstore της Huawei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. December 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2020 Το πήρα κ εγώ 300 ευρώ 2ο χέρι.. Όμορφο κ μέγεθος τόσο όσο.. Ούτε τούβλο ούτε μίνι.. Οκ πολλές εφαρμογές που χρησιμοποιεί κάποιος τις βρίσκει στο δικό του store. Το μόνο που μου λείπει είναι το Google photos που έχω μέσα χιλιάδες φωτογραφίες.. Κατεβαίνει σαν apk αλλά δεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomXxXx Δημ. January 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2021 Το πήρα κ εγώ 300 ευρώ 2ο χέρι.. Όμορφο κ μέγεθος τόσο όσο.. Ούτε τούβλο ούτε μίνι.. Οκ πολλές εφαρμογές που χρησιμοποιεί κάποιος τις βρίσκει στο δικό του store. Το μόνο που μου λείπει είναι το Google photos που έχω μέσα χιλιάδες φωτογραφίες.. Κατεβαίνει σαν apk αλλά δεν... Μόνο εάν περάσεις τα gms με τον γνωστό τρόπο θα μπορέσεις να το δουλέψεις. Λειτουργεί κανονικά και απροβλημάτιστα. Παράθεση ..τα σκεπάσματα είναι κρύα κοιταζόμαστε βουβά ό,τι απέμεινε απ' την ευτυχία ξεψυχάει στα σκοτεινά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. January 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2021 Επειδή πέρασα το emui 11 έχουν βγάλει τρόπο να περάσουν κ εδώ?? Επίσης μπορώ να κάνω πληρωμές με nfc? Εννοώ να συνδέσω την κάρτα της άλφα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts