Hd1980 Δημ. November 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2020 Τηλέφωνο Τελιτσες Πραγματοποιήστε αυτόματη εγγραφή κλήσεων -> ενεργοποιήθηκεΣε ευχαριστώ. Στάλθηκε από το ELS-NX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. November 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2020 Τι είναι το icebox ; έναν χάρτη μου βγάζει το Google Άμα είσαι έτοιμος με GMS κάνε και αυτό για να σου διορθώσει τα notification, skype , duo, banks..... Διαλέγεις notifications ή google play, δεν μπορείς να τα έχεις παράλληλα. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flery298 Δημ. November 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2020 Το κινητό δέχεται με κάποιο τρόπο 2 Sim από τη Vodafone? Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. November 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2020 Καλησπέρα από Τρίτη θα έρθω και εγώ στην παρέα σας, θέλω να ρωτήσω, αν έχει βάλει κανείς μεμβράνη της zagg στο mediamarkt; Κάθεται καλά; Sent from my SM-G985F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. November 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2020 Το κινητό δέχεται με κάποιο τρόπο 2 Sim από τη Vodafone? Ευχαριστώ πολύ! Τι εννοείς? 2 SIM και 1 esim, 3 μπορείς ότι εταιρία θες. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fasteagle Δημ. November 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2020 Τι εννοείς? 2 SIM και 1 esim, 3 μπορείς ότι εταιρία θες. Καλησπέρα.Μόνο δύο συγχρόνως όμως νομίζω και ας είναι και από την ίδια εταιρία δεν έχει θέμα. Αν έχεις ήδη δύο και προγραμματίσεις και eSIM, τότε αυτή που είναι στην SIM2 απενεργοποιείται. Αν κάνω λάθος διορθώστε με Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. November 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2020 Καλησπέρα.Μόνο δύο συγχρόνως όμως νομίζω και ας είναι και από την ίδια εταιρία δεν έχει θέμα. Αν έχεις ήδη δύο και προγραμματίσεις και eSIM, τότε αυτή που είναι στην SIM2 απενεργοποιείται. Αν κάνω λάθος διορθώστε με Ισχύει ναι. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. November 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2020 Νομιζα οτι esim στην Ελλαδα δινει μονο η Cosmote. Τελικα υποστηριζει και η Vodafone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2020 Νομιζα οτι esim στην Ελλαδα δινει μονο η Cosmote. Τελικα υποστηριζει και η Vodafone?Σαφώς και δεν έχει.μόνο η cosmote. Στάλθηκε από το IN2010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. November 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2020 Μου βγάζει συνέχεια στο viber αποτυχία δημιουργίας αντιγράφου ασφαλείας. Γνωρίζει κανείς τι πρέπει να κάνω για να μην το βγάζει? Στάλθηκε από το ELS-NX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. November 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2020 Σαφώς και δεν έχει.μόνο η cosmote. Στάλθηκε από το IN2010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αλήθεια; Για δείτε στη λίστα την Ελλάδα: https://support.apple.com/el-gr/HT209096 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. November 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2020 Καλησπέρα από Τρίτη θα έρθω και εγώ στην παρέα σας, θέλω να ρωτήσω, αν έχει βάλει κανείς μεμβράνη της zagg στο mediamarkt; Κάθεται καλά; Sent from my SM-G985F using Tapatalk Αν και φοβόμουν την ιδέα μεμβράνης, έχει κάτσει καλά και δίνει την ιδέα της ασφάλειας.... Σου δίνουν και ένα μήνα εγγύηση.. Είμαι γενικά ευχαριστημένος... Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. November 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2020 Μου βγάζει συνέχεια στο viber αποτυχία δημιουργίας αντιγράφου ασφαλείας. Γνωρίζει κανείς τι πρέπει να κάνω για να μην το βγάζει? Στάλθηκε από το ELS-NX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Άμα προσπαθείς backup από drive και δεν έχεις gms είναι λογικό . Αλήθεια; Για δείτε στη λίστα την Ελλάδα: https://support.apple.com/el-gr/HT209096 Μόνο cosmote έχει esim Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. November 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2020 Υπάρχει τρόπος να πάψει να μου βγάζει αυτή την ειδοποίηση για το viber. Στάλθηκε από το ELS-NX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. November 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2020 Στις ρυθμίσεις του viber βαλτο να μην κανει ποτε backupΔεν μου βγάζει επιλογές back up γιατί δεν έχω G services Στάλθηκε από το ELS-NX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. November 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2020 Ρυθμίσεις Λογαριασμός Αντίγραφο ασφαλείας Viber Δεν υπάρχει; Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. November 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2020 Ρυθμίσεις Λογαριασμός Αντίγραφο ασφαλείας Viber Δεν υπάρχει;Όχι δεν υπάρχει η επιλογή να ρυθμίσεις κάθε πότε να κάνει backup. Στάλθηκε από το ELS-NX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. November 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2020 Όχι δεν υπάρχει η επιλογή να ρυθμίσεις κάθε πότε να κάνει backup. [ Ρυθμίσεις - Λογαριασμός - Αντίγραφο ασφαλείας viber - Αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας Όταν τα είχα περάσει όλα δεν μου έκανε back up, έγραφε σφάλμα, τώρα μου το κάνει κανονικά backup, χθες έκανα 7-8 εφαρμογές update από το Google play store... ίσως βοήθησε αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2020 Όχι δεν υπάρχει η επιλογή να ρυθμίσεις κάθε πότε να κάνει backup. Στάλθηκε από το ELS-NX9 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤην εφαρμογή την κατέβασες από το appgallery? Αν ναι, Στο screenshot κάτω κατω εκεί που γράφει Αλλαγή ρυθμίσεις επέλεξε το και θα σου έχει επιλογή για back up στο Huawei cloud αν θες. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2020 Την εφαρμογή την κατέβασες από το appgallery? Αν ναι, Στο screenshot κάτω κατω εκεί που γράφει Αλλαγή ρυθμίσεις επέλεξε το και θα σου έχει επιλογή για back up στο Huawei cloud αν θες.Εμένα σε p40 lite πατάω εκεί που λες και δεν κάνει τίποτα Στάλθηκε από το P40 lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. November 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2020 Εμένα σε p40 lite πατάω εκεί που λες και δεν κάνει τίποτα Στάλθηκε από το P40 lite μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο ίδιο & σε εμένα, δεν κάνει τπτ. Στάλθηκε από το ELS-NX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2020 (edited) Εμένα σε p40 lite πατάω εκεί που λες και δεν κάνει τίποτα Στάλθηκε από το P40 lite μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο ίδιο & σε εμένα, δεν κάνει τπτ. Στάλθηκε από το ELS-NX9 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤην εφαρμογή την κατεβάσατε από το appgallery της huawei? Αν όχι, κάντε απεγκατάσταση και κατεβάστε την από το appgallery. Εμένα στο P40 lite δεν έχει επιλογή για Google drive αλλά για Huawei drive. Στις ρυθμίσεις του viber - > λογαριασμός - > αντίγραφο ασφαλείας viber εμφανίζει επιλογή μόνο για Huawei drive όπως φαίνεται στο screenshot. Edited November 25, 2020 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzipanos Δημ. November 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2020 Να ξέρετε ότι όποιος ενδιαφέρεται για το κινητό και σκέφτεται να το πάρει από τον Γερμανό με έκπτωση 15% και αποφορολογημένο, να ξέρετε ότι ο Γερμανός από το τηλέφωνο δεν κάνει αποφορολογηση και ότι πρέπει να είναι ανοιχτά τα καταστήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2020 Την εφαρμογή την κατεβάσατε από το appgallery της huawei? Αν όχι, κάντε απεγκατάσταση και κατεβάστε την από το appgallery. Εμένα στο P40 lite δεν έχει επιλογή για Google drive αλλά για Huawei drive. Στις ρυθμίσεις του viber - > λογαριασμός - > αντίγραφο ασφαλείας viber εμφανίζει επιλογή μόνο για Huawei drive όπως φαίνεται στο screenshot. Σωστός τώρα είναι οκ Στάλθηκε από το P40 lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. November 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2020 Να ξέρετε ότι όποιος ενδιαφέρεται για το κινητό και σκέφτεται να το πάρει από τον Γερμανό με έκπτωση 15% και αποφορολογημένο, να ξέρετε ότι ο Γερμανός από το τηλέφωνο δεν κάνει αποφορολογηση και ότι πρέπει να είναι ανοιχτά τα καταστήματα. Καλυτερα λοιπον οποιος εχει την δυνατοτητα να το παρει αποφορολογημενο, να το παρει απο Πλαισιο που εχει την ιδια τιμη (699), και υποστηριζει αποφορολογηση μεσα απο το site του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts